Sziasztok!
Örülök, hogy elõkerültetek
Jelentem, 46 mm Vízipók buksija
Kriszta, nekem is Hammersberg a dokim, úgyhogy igen, olyan az uh a magánrendelõben
De nem baj, mert arra nagyon is megfelel, hogy az embert megnyugtassa, hogy minden ok. Doki bácsi szerint a hossza olyan 20-25 centi lehet, de csak a fejét tudta lemérni
Most meg is vizsgált, zárt a méhszáj, minden ok, és most következõ szerdán megyünk uh-ra a kórházba. De azért egyszer csak összefutunk ott is! Azt nem ígérte, hogy a nemét meg tudja mondani, de azt mondja, hogy az sem kizárt.
Évica, szorítok, hogy minden ok legyen a picivel! Majd írj, hogy mi volt!
Mese, nekem nem segít a saláta meg a pirítós, szinte minden nap eszem ilyesmit. Bár lehet, hogy nélkülük vacakabb lenne? Évica, már nem nagyon bírom megenni az aszalt szilvát, mert lassan utálom, de egy idõben az tényleg használt. Doki bácsi Tamarinlax lekvárt mondott, de az mint a halottnak a csók, meg idõnként megenegedhetõnek tartja a glicerines kúpot, de azt kérte, hogy ne szokjak rá. Azt a csipkeszörpöt lehet, hogy kiprószálom, szerintem azt szeretni fogom
Mese, szerintem ahogy tudsz, szállj ki a munkából, mert a napi ingázás egyáltalán nem használ, nyáron pedig kifejezetten rossz lehet a kánikulában. nekem egy kicsit lelkiismeretfurdalásom volt, hogy mások meg milyen sokáig dolgoznak, de aztán rájöttem, hogy egy fenét, nem akarok én hõs lenni, hanem egészséges, nyugis babát szeretnék. A tali meg nincs ellenemre, beszéljünk meg valamit!
Ami a fürdõruhát illeti, én nem tervezek strandolást
Egy halom plusz kiló van rajtam, aztán meg írtam, hogy elõjött a napallergiám, úgyhogy csak óvatosan a teraszon vagy a félárnyékban
De egyébként úszótrikóban már horgásztam, igaz, hogy egy nagy strandkendõt is magamra kötöttem...
Mindenkinek klassz hétvégét!
szirom