Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom elég nagy a csönd.

Cirmike,
tényleg nagyooon lepukkant helyen voltatok! :) :) Csodaszép. Biztos jó meleg is volt. A képek nagyon jók! Jó nagy lett a Roli, a Réka pedig egyre szebb! Szerintem ne legyél elkeseredve az miatt amit a doki mondott, ha jól vettem ki a szavaidból akkor nincs nagy gáz, fejlesztéssel sikerül behozni a lemaradást. Biztos segít az a sok torna amit csináltok és nemsokára elindul a Réka, aztán szedheti a lábát a sok kispasi elől! :) Amúgy nem gondolkodtatok valami alternatív módszeren? Az egyik ismerősöm hasonló gondokkal küzd, ők most akupuntúrára járnak BP-re és állítólag nagyon jó.

Lilla,
tényleg jó rólad hallani megint! Régen találkoztunk már. Tényleg jó fejek a böliben, hogy most szólnak! Fel a fejjel biztosan hamar utoléri a Dávid a többieket! Jól megnőtt ő is, még tavasszal láttam, mikor az Isparban találkoztunk. Akkor ő most idén még marad a böliben, vagy megy oviba?

Angi,
jók a képek rólatok, a kiscigánylánynak az anyukája is elég fekete :)! Nagyon tuti a babakocsi és a kis bölcső is! Honnan szerzik ezeket a szüleid? :)

Rólunk egy pár szó. Mi sem voltunk itthon a hétvégén elmentünk a Balcsira, egy kicsit húztam a számat, mert féltem hogy rossz idő lesz. De tudtunk fürdeni is, kirándultunk is Tihanyba szóval jó volt, a Matyika nagyon élvezte. A büdös kölök mindig "balcsi-pancsizni" akar :). Jó volt mert a ház, ahol voltunk teli volt szőlőlugassal, és a Máté egész nap ott csipegetett. :) Egy kicsit elfáradtunk mire hazaértünk, de szerencsére a vihar előtt sikerült megérkezni!

Mi itthon így szoktunk felöltözni! :)
Kép
A szőlőevő kisiparos
Kép
Anyával Tihanyban
Kép
Hát persze hogy itt is volt Apának egy unokatestvére! :) Az ő kutyusát megsimogattuk!
Kép
Este Füreden voltunk a Borfesztiválon
Kép
Éééés megint szőlőt eszem!
Kép

Miután megint szófosásom volt és megszórtalak titeket a béna családi fotoinkkal, elmegyek pihizni! :D :D :D :D
jó éjt!
puszi
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Gyorsan irok, mert már régen jöttem, de igérem ha tudok jövök!
Zsofika nagyon szépen fejlődik. Már a 62-es ruhákban végig ér ( sőt már lassan kicsi). Sulyban meg már 6kg-nál járunk!
Szeret szopizni, szerencsére gyorsan és sokat eszik! Még kint van a mérleg és mérem mennyit eszik! Tegnap reggel 220-t szopizot. Nekem furcsa, hogy gyorsan eszik, mert a Dóri 40 perceket szopizott. A Zsófi meg 10-15 perc alatt kész van.
Éjjel alszik, este fél 10-től reggel fél 6-6 ig egyfolytában. Szerencsém van. Dóri is hamar átaludta az éjszakát.
Dóri nagyon szereti a Zsófikáját! Azért kell rászolni, mert egyfolytában puszilgatja. Az a kis punci meg imádja! hatalmasakat nevet a tesójának!
Szerncsére a párom most szabin van 2 hétig! Igy most egy kicsit pihentebb vagyok! Bár szerencsére a lányok nagyon aranyosak. Angi remélem neked is szerencséd lesz majd!!

Felsteszek egy pár képet , aztán megyek aludni, mert mindjárt ébred a picurka!

Jó testvérek:
Kép
Kép

Egy kis du. alvás:
Kép

Dórikám telefonál:
Kép

Tegnapi kép:
Kép

Sziasztok!!!

Kép
Kép
moncsi76

Moncsi,
Nagyon jó látni ezeket a tesós képeket.
Annó nekünk is szerencsénk volt, Rolcsi is jó testvér... !

Látod Angi nem ritka dolog ez, nektek is jó lesz, emiatt ne is aggódj! :D

Zsani,
Írjál nyugodtan mi olvassuk szorgalmasan :lol:
Tutik a szőlőszüretes képek, na meg a gumicsizmás!!!
Megérdekődnél pontosabban az alternatív gyógymódot? Ott mi pontosan a probléma?

Lilla,
A tűzoltósapis kép tetszik a legjobban.
Mikor tudod majd vinni Dávidot gy.tornára? Munka mellett?
Az tényleg szerencsés lenne, ha olyan helyen dolgoznál, amit kedvelsz. Tényleg jöhetnél gyakrabban (ha tudsz), többször gondoltam én is rátok.

Angika,
Jók ezek a semmittevős hétvégék. Nálunk is ilyen volt...

Ma taliztam Livivel és Timivel az intiben (intersparban). Olyan nagylány már Timi. Mentek Rékával egy menetet a kisautón :lol:

Köszi, hogy bíztattok egyébként Rékával kapcsolatban.
Akkor is el vagyok picit kenődve, de biztos nem véletlenül alakította így a sors az életünket.
Én nagyon nem voltam házias, gondoltam hamar vissza is megyek majd dolgozni. Aztán mégis a tesó (Réka) mellett döntöttünk és itthon vagyok és még maradok is pár évig. Közben mindezt nagyon élvezem, tök családanyás lettem, imádok itthon a kertben molyolni, bevásárolni, vinni-hozni a gyerekeket. Bár a gyed letelik és azért hiányozni fog a kieső bevétel, mert a gyes ugye az nem annyi lesz, még így sem, hogy Réka után emelt cs.pótlék jár, de szerncsére éhen így sem halunk hála párom szorgalmának.
Bár néha nagyon nincs kedvem menni megint a gőzbe a HRG-re, vagy kontroll vizsgálatra, de akkor azt gondolom, hogy nekem ez a munkám és akkor megnyugszom. Mert milyen szerencsés is vagyok valójában...
De most, hogy sorban mentek vissza a munkahelyekre (Hugi, Erika, Lilla, lassan Livi, aztán a legjobb barátnőm is akit nem is ismertek) picit megint én is vágyódom vissza a felnőttek közé... 4 év fél éve vagyok itthon. Nagyon feltöltődtem szerencsére köztetek mikor babataliztunk, hiányolom is, remélem majd ősszel összehozunk vmit.

Na, befejezem, mert tiszta depis hangulatú az írásom. Fujjjj!!!
Azért jól vagyok ám.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Anikó!
Aranyos nagyon a Bendegúzod, jó hogy írtad, hogy annó Rá szavaztunk, mert azt már elfelejtettem! Bevallom, nem emlékszem rá, hogy melyik név nyert! :oops:
De csak annyit akartam még írni, hogy tényleg "leeshetett" a köldökzsinór a nyaka irányába és rátekeredhetett, akkor mikor elfolyt a víz... Úgy olvasom ki a szavaidból, talán nem voltál annyira maximálisan elégedett a Varjúval!
Nekem se jött túl hamar, pedig a szülésznők hívták, már úgy volt, hogy az ügyeletesnél szülök meg, ha nem ér ide Győrből.. végül odaért, meg le is lassult a szülés. Végül császár lett és - szerintem - belevágott nagyon enyhén az arcába a szikével (mintha meg karmolta volna magáta baba), de éles fénynél most is lehet látni! De - utólag - azt mondtom, mivel sok oxigénhiányos babáról hallottam, találkoztam, hogy jobb, hogy nem "húzta tovább" a vajúdást és születte meg Velem mindenáron Somát! Pedig nagyon szerettem volna term. úton szülni. Az a kis heg, meg a szexepilje lesz, mostmár úgy fogom fel!

Lilla!
De jó, hogy jöttél. Revizor leszel????? Húúú, hát jól meggondoltad??? Bár a mostani melódat nem ismerem, de a sok akaratos (nem fizető) e.vállalkozóval szót érteni, biztos nem tudnám csinálni. De sok sikert, hogy sikerüljön! Akkor Te a mi munkánkat fogod ellenőrízni amúgy!
Nagymozgások terén le van maradva Dávid??? Azt gondolnám, hogy az adottság is, lehet hogy nem lesz élsportoló... De ha azt mondják fejleszteni kell, biztos úgy van. Kitartás hozzá. Azért elég szörnyű, hogy ilyen sokára derülnek ki a szüléskori gondok!
Bilizéshez, mi is csak 2 év 9 hósan lettünk szobatiszták (mennyi összepisilt, kakilt szőnyeg, bútor, parketta volt, te jó ég.), ne aggódj! Lehet, hogy egyik napról a másikra Dávid is leszokik!
Gyere tényleg sűrűbben!

Cirmike!
Jó, hogy így látod a dolgokat, fő az optimizmus!Ja, és gondolj az ellenpéldákra is, közülünk: Ági marad még otthon, Gangi is,Moncsi is babázik még, meg majd jövőre én is újra!
Mondjuk Angikát,Editet nem tudjuk/tudom!
Végül nem volt gond Réka vízumával, ezek szerint!?
A sivatagban a homokszél miatt kellett odakötnötök azt a sálat? bocs, a hülye kérdésemért. Hány fok volt? Tényleg nagy élmény lehetett!

Zsanka!
Tavaly u.ott üdültünk mi is Füreden, meg kirándultunk Tihanyban! És milyen borocskát kóstoltál?

Moncsi!
Tiszta apukája a Zsófi (láttam az iwiwen) szerintem, milyen nagy már, 6 kg!!! Látszik milyen büszke Dóri a hugira!

Most lépek!

lola77

Sziasztok!

Lola!
Julis valószínű nem lesz bölcsis. Most kezdem mjad a sulit. Ha nem lesz túl nehéz akkor keresek valami melót amit Julcsi mellett is tudok csinálni. Aztán mikor Ő oviba megy kb. akkor jöhetne a kisöcsi :) De ezt majd még meglátjuk!

Zsanka!
Nagyon jók a képek! Az uccsó különösen tetszik ;)
Az oviban lomtalanították ki ezeket a dolgokat. Nagyon meglepődtem! :roll: A bölcsővel még én is szerepeltem :) A babakocsira nem emlékszem talán inkább anyukám játszott vele. :D Tegnap mutattam anyósomnak a képet és mondta,hogy neki is ilyen volt!

Moncsi!
Nagyon aranyosak a lányok!

Ági!
Tegnap 7re értünk haza ezért nem emntünk már le. De ma Délután ott leszünk ;)
angika

Sziasztok!

Cirmike!
Dokra 100%hogy nem lesz bölcsis,sőt még az ovi első éve is megkérdőjelező a veséje miatt :cry: ,majd a doki ledönti,bár megmondom őszintén amiket hallani,hogy nem törődnek a gyerekekkel,hogy pl:mennyit iszik,eszik,van e szandi a lábán ha kimegy...,hát elgondolkoztató,hogy így van e értelme vinni,mert ugye Dokránál nagyon kell figyelni mindenre,játszón pl:csak úgy homokozhat hogy ha nem ül le,és nehogy menjen a szemébe szájába homok...Felfázásra kell nagyonfigyleni,sokat kell neki nagyon innia,és ha ezt nem figyeik akkor nála nag ybaj lesz.És nem tudomhogy van e annak éretlme hogy 2 hetente beteg legyen,gyógyszert szedjen,és esetleg kórházba kerüljön,,,Alig várom a szeptembert,mert akkor megyünk Pestre és kiderül hogy javulnak a veséi :roll: Tegnap is a szívbajt hozta rám,mert reggelre nagyon büdi volt a pelusa,először azt hittem hogy nem vittem ki este a szemetest,de sajna a pisiének volt ilyen szaga,na gyors telefon keresztanyámnak hogy mi van már megint?Azt szerencsére pisilt egyet bilibe,megszimatoltam megnéztem a szinét,és szerencsére eddig minden okés,remélem nem lesz megint baj... :roll: Na jóvan má én sem panaszkodom,nem vagyok akkor sem depisss,csak sokszor rámis rámjön,hogy miért pont velük van ez :?:
Sokszor én is vágyok vissza felnőttek közé,de azt rájövök hogy olyan nagyon jó nekem otthon,mikor kelhetnék amúgy 9-kor fel? :lol: Meg kinek hiányzik a sok reklamáló ügyfél????

Angika:
Hát ma nem tudom hogy le tudunk e menni,mert ma mi megyünk a Tescóba :D Balázs tegnap focizott,azt ma ha időben jön akkor megyünk ,sokminden kéne már,és én úúgggyy utálok vásárolni :twisted: Tegnap eléggé sokan lettünk szerencsére,kiscsajok elvoltak,Máté volt az egyedüli fickó.Tök jó mi is úgy tervezzük mire Dorka oviba megy addigra lesz meg a kistesó,akkor kb egyidősek lesznek ők is :D :wink: ,ja és mi is kisöcsit szeretnénk :P

Körkérdés:
Kis Ethannak,Bálintnak sokat fáj a posija,van hogy egész éjjel nem alszik-alszanak.Nincs valami jó ötletetek hasfájásra?Ja meg a pukizás nem nagyon megy szegénykének...2-3 óránként eszik és nem tudjuk mit lehetne vele csinálni ,nálam szerencsére nem volt ilyen baj Dorkával...

Kép
anyu nem látod hogy zavarsz?
Kép
reggelizek
Kép
ebédelek
Kép

Én meg eltüntem,
Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!
vannak ilyen kimondottan haspuffadásra való cseppek a piciknek, itthon infacol, espumisan, greap water (asszem ez a neve) stb. és azokat adják kaja után. Mi is használtuk az espumisan, nekünk bevállt, viszont nem tudom, hogy ezek vannak e kinn, de kérdezzen után a patikában bizti fogják tudni. NAgyon jó Dorka ebédelős képe :lol:

Bocsi hogy eltüntem egy darabig, mert apa a héten itthon volt és amit lehetett megcsináltunk, a lényeg az volt hogy az előszobát kifessük ez sikerült is és persze a takarítás, de sajna már érzem hogy eléggé lecsökkent a teherbírásom :( már a lackót se bírom úgy felvenni, hoyg kényelmes legyen, nem tudom hová pakolni :lol:
Kistesó ügyben köszönöm a nyugtatgatásokat elég sokat vagyunk kistesós gyerekek közelében és elég jók a tapasztalatok ahogy a Lackó hozzááll a kicsikhez. tegnap is kinn voltunk a jubi-parkban ott volt a Petra a kistesóval (Réka) aki elkezdett sírni Lackó rögtön ott "semmi baj, semmi baj" és elkezdte rázni a babakocsit :) A játszótéren is elesett egy kisebb leányzó és nekiállt sírni és hozzá is odament hogy "nincs semmi baj" szóval eléggé pozitív remélem a saját kistesóval is így fog bánni :)
Apa hogy itthon volt tudtam kreatívkodni is, délután megyünk szülönapi partyra Bajnára és a szülinaposnak csináltam egy ajtónálló vödröt amit vágott virág vázának lehet használni. Mondtam apának hoyg emnnyire tetszik nekem erre mi volt a válasz nekünk nincs rá szükségünk :shock: :D rakok fel róla képet és még párat rólunk :)
Kép egy láda gyümölcs
Kép Hempergés1
Kép Hempergés2
Kép alvás körivel
Kép 1 kis nyalakodás
Kép jól áll a bajusz?
Kép segítek anyának takarítani az erkélyt
Kép vödör oldala
Kép a vödör belseje ahová a vázát kell rakni
Kép keresztgyerekeim órarendje

nah eldugultam, mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép
Kép
gangi

Ági!
Nagyon aranyosak a képek! Dorka milyen kényelmesen tud enni :)

Angi!
Tok jó ez a váza! Marha ügyes vagy.
Látom azért van segítséged,így tudsz pihenni is :wink: :lol:

Kellemes 7végét mindenkinek!!!
angika

Sziasztok

Ági
Nem semmi mennyi kaja van Dorka előtt.Timi ennek a negyedét ha megenné. Haspuffadásra meg pukira még jó az édeskömény tea.Mi itthon a mecsek baba teát vettük az vált be,az espumisan az nem.Meg a masszírozás az bevált.

Nyanon jók mindenki képei. Tök jó látni a gyerkőcöket.

Mi hosszúhétvégéztünk egy kicsit,majd képeket rakok fel csak nem a mi gépünkkel lett csinálva.Egerszalókon voltunk,meg Egerbe,meg Bogácson.Nagyon jó környék tudom ajánlani.Bár Egerszalókon kicsit illuzióromboló, hogy minden fel van túrva,mert még nincs befejezve az élményfürdő.De ha kész lesz bizti nagyon jól fog kinézni,mát így is bőven elég nagy szerintem meg szép.
Timi nagyon jól viselte a 3 napot,hazafele volt már kicsit nyűgüs.De rendben volt minden.

Na most mentem mert még van egy két pakolnivaló mert este fele értünk haza,és én is fáradt vagyok.

Talit tényleg jó volna valahogy összehozni,jó volt Cirmikéékkel élőben talizni.

Jó éjt mindenkinek üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

csak egy gyors bejelentkezés a nyelvtanulóknak egy kis ujdonságra hívták fel a figyelmem www.kreativnyelvtan.hu

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
gangi

Nah mint kiderült már a nagy nyelvtanulók ezzel tanulnak itt a topikon belül :lol: szóval jó hogy azt írtam újdonság, igaz nekem az volt :)

Különben is mi ez a pangás hölgyeim??? Tessék írni, feltettem egy albumba a hétvégi kertipartys képeket ha valakit érdekel, nem csak mi szerepelünk rajta sőt én sehol hisz inkább én fényképezgetek nem a párom :)

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=13678

Szép napot nektek

Kép
Kép
gangi

Ez volt az előző hozzászólásom: Elküldve: 2007 Július 10 Kedd - 22:52
nem is tudtam, hogy éjjel van nem pedig dél :lol:

Kép
Kép
gangi

Helloka!

Gangi! Megnéztem a képeket, jók, kit ünnepeltetek? Látom a 40. szülinap :) Nem sok képen voltatok rajta, vagy rosszul láttam ?:) Nagyon tuti a virágtartó hogyan csináltad? Nekem kellene itthonra 1-2 ilyen, már össze kell ültetnem a virágokat, mert sok van és ahhoz szeretnék kaspót csinálni. Vagy vödröt :)

Cirmike,
írtam privit! A többieket nem akarom untatni a részletekkel!

Ági,
a Máté is hasfájós volt, infacol-t kapott, édeskömény teát, ill minden este babamasszázs volt, így jobb volt neki. Próbálják meg sokat hason tartani az enyhítí a nyomást. Képek nincsenek? :D
Milyen nagy lett a Dorka!

Tényleg csajok jöjjünk már össze valamikor délután, hogy mindenki tudjon jönni valahova, mert már nagyon régen találkoztunk!!! Kinek mikor jó? Jővő hét közepe, csóni tó?

Lola,
mi nem Füreden voltunk, hanem Lovasban, csak átugrottunk a borfesztiválra este.Szeretjük a borfesztiválokat, mindig elmegyünk aztán megkóstolunk 1-2 borocskát. :) Amúgy emlékszem kérdezted, hogy hol dolgozik a Zoli, az ITV KFt-nél (ott van a 2 tölgyfánál - irodatechnikai cég) üzletvezető.

Mi a hétvégén szüreteltünk, jó fárasztó volt :) . A Máté mondanom sem kell egész végig szőlőt zabált, mustot ivott.. :) olyan koszos volt a nap végére, hogy el nem tudom mondani :) :) segített szedni a szőlőt, vitte a kis vördében, öntötte, rakodta, simogatta a traktort "szeretem a traktort" mindenki rajta vigyorgott. Nagyon élvezte. :) Aztán utána aludt 13 órát :) jól kifáradt.
Kép Kép
Kép Kép

Amúgy már "járogatunk" a bölcsibe, munkáltatóim csak szept 03-tól szól, így a héten befizettem "szolgáltatásként" napi 1 órára, mikor is bemegyünk és 1 órát ott játszunk. Szerintem ez jó, mert legalább egy kicsit jobban szokja, mert a múltkor mikor ott voltunk a kapunál nézelődtünk akkor nagyon megijedt. Aztán így hátha hamarabb megbarátkozik.De ma nagyon ügyes volt, elment játszani én meg a többi gyerekkel voltam. A dadussal játszott, sétált, de azért láttam néha figyelte, hogy ott vagyok-e. :) Édesem. Azért néha elszorult a torkom. Főleg hogy láttam sok ismerős kisgyereket anyuka nélkül :(

na léptem.
sziasztok.
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

köszi mindnekinek a hasfájásos tippeket továbbitom nekik. :) Eddigi rekord alvása este 10-től hajnal 5-ig volt.Tesóm szerencsére 5 hétig otthon maradhat a picivel,és segit a sogórnőmnek,azt mire megy vissza tesóm melózni anyuék mennek ki 3 hétre.

Zsanett!
Mikortól fog Máté bölibe járni?Mármint úgy hogy ott is hagyod?Huuu nagyon rossz lehet,énmár most depis leszek ha belegondolok hog yjövőre Dorka is ovis lesz(ha lesz) :wink: ,szegénykém ha leviszem egy olyan játszóra aholnem ismer senkit olyankis kuka,nem mer menni nélkülem sehova sem...milezs vele ha ott is hagyom majd egyedül az oviba?Hu nagy félek tőle mit fog kapni a többi gyerektől,mert ugye ők már most nagyon tudják egymást bántani... :cry: Nem hajtotta meg Mátét a sok szőlő meg must?

Igen tényleg össze kéne hozni egy talit már nagyon!!!!Nekünk eddig a jövőhét közepe jó,de nem ám megint az lesz,hogy csak Angival,meg Zsanettel,meg Edivel talizunk!!!!

Livi!
Hát igen Dorka nagyon tud enni.Tegnap hazafelé megevett szinte egy egész zsömlét és ha el akartam venni tőle akkor nagyon mérges lett :lol: Most voltunk tanácsadáson és 12 kg a drága.Ja és megkérdeztem az ínyét tudod ott van neki az az izé,és azt mondta a dokinő hogy ennek ilyennek kell lennie :shock:

Erika,Edi,ti merre jártok?

Huuu képzeljétek a hétvégén voltunk a Tescóba vásárolni és halljuk hogy sír valahol egy gyerkőc,de olyan kisbabásan sírt.Megyünk a kocsiért és látjuk hogy egy autóban van a kislány ,de tök egyedül bezárva és ott sírt keservesen.A szülők valószinű bennt vásároltak míg a kislányt otthagyták egyedül.megnéztük és kisebb volt ,mint a Dokraaz ablak 1mm-re volt letekerve.Annyira felbühitett hogy ezt megteszik eg ykisgyerekkel,már majdnem kihívtuk a rendőrséget.Mert ugye volt már ilyeneste hog ykinnt 30fok a kocsiban ugye akkor 40fok és meghalt a kocsiban a kisgyerek.Utólag visszagondolva azt kelett volna csinálni hog ya hangosbemondóba bemondatni,hogy jöjjenek azonnal a szülők,mert rendőrt hívunk...Mire kijöttünk kb fél óra,már szerencséjükre nem voltak ott...

Na mentem,felkéne kelteni a kölköm ,mert megint itt fog ugrálni este 10-ig :roll:
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

megvagyunk mi is,csak hát a dolgos hétköznapok....... :(
A meló,bölcsi,háztartás rendesen leszívja az embert az biztos,minden nap olvaslak benneteket,csak írni nincs erőm.

Lilla
jó,hogy te is benéztél!!!!!!!!!
A Yoda-s kép nagyon tuti na meg a csajozós :lol:
Kitartást és gyors fejlődést a gyógytornához!!!!!!!!Még jó,hogy valaki észre vette :roll:

Cirmike
nagyon szép helyeken voltatok,szuperek a képek!

Anikó
milyen nagyfiú már Bendegúz!!!
Gyere gyakrabban ha tudsz!

Angika
nagyon tutik a képek a retro babakocsiról és a bölcsőről,tiedé volt vagy anyukádé anno?
Nekünk is megvan a mamámnál anyu régi játék babakocsija,hasonló mint a tieteké,de jobb helyen van ott mint itt a lakótelepen.....elképzelem ahogy lemennénk vele a máltaira... :roll: :P :lol: :lol: de maúgy meg tök jó dolog ha így félre vanak téve régi dolgok.

Mnzsani
köszi,minket nem érdekel a kabát,Viki már jó pár hónapja nem nőtt,még mindig bőven jók rá a 92-es ruhák :roll:

Zsanka
Máté nagyon ari a gumicsizmás és szőlőevős képeken!!!!
Máté a szőlősgazda :lol: :wink:
Kitartást a bölcsihez!!!!!!!!
Mennyi a bölcsi óradíja most?
Azért vanak ismerősök is esetleg a majdani csoportotokban?
Melyik csoportba fog járni Máté és mi lesz a jele?
Mikor fog élesbe menni a dolog?

Moncsi
nagyon szépen fejlődik Zsófi baba!Nagyon szerencsés vagy,hogy ilyen jó természetű és alvókájú lányaid vannak!
Szerintem a legfrissebb képen rád hasonlít :D
Továbbiakaban is sok tejcit kívánunk!!!!!!!!
Most is eladod a felesleges tejedet vagy mindre van kapacitás?
Dórinak azt hiszem volt tejtestvére,ugye? :roll:

Ági
nekünk is anno hasfájásra a babamasszázs és a Bionet balzsam segített.A balzsamot etettem Vikivel először egy kis borsószemnyit majd azzal masszíroztam a pociját.
A mai napig használjuk a balzsamot,nagyon sok mindenre jó...
Dorkáról édesek a képek,szinte mindegyiken eszik :lol: :lol:
Jézusom!!!!!!!!Ez a kocsis eset!!!!!Hogy lehetnek ilyen hülye szülők?????????

Gangi
Lackó is milyen nagy már,édes a képeken,milyen kis huncut a nézése :lol:
Tudjátok már,hogy mi lesz a baba,megmutizta már magát?
Mikre van időd :lol: nagyon kreatív vagy,jók az ötletek!
Igen,mi is ismerjük azt a nyelves oldalt,férjem csinálgatja már elég rég óta,persze ehhez is többször oda kéne ülni...

Voltunk vasárnap Győrben,teszek fel mindjárt pár képet róla/túrórudis papírokat váltottunk be :P /
Tegnap anyósoméknál Vikit megharapta a kutyájuk,szegénykémnek elég fájdalmas éjjele volt,még most is kicsit pirosas a keze,be van még dagadva picit :cry:
3-an voltak mellette mégis megtörtént.........
Anyósomék homokozójában meztelen fenékkel homokozott a drágám,azóta fájlalja a nuniját meg büdi a pisije....... :cry:
A természet gyógyász ajánlott gyógyteát,majd azt fogom itatni vele.
Hogy lehetnek ilyenek a nagyszülők???????????? :evil: :evil:

Puszi mindenkinek:Erika

cseriviola

Jöjjenek a képek :lol:

Vikim
Kép
Körivel
Kép
Aug.20-a
Kép
Könyvmoly :lol:
Kép
Kis segítségem lecsó eltevésnél
Kép
Győrben
Kép Kép

Jó éjt,sziasztok:Erika

cseriviola

Tali- Tali - Tali!!! Hurrá!
Elvileg ráérünk a jövő hét közepén délután!

Erika, szegény Viki, nem kapott tetanuszt a harapásra? Nem lehet, hogy antibio is kell a pisi miatt? Lehet macskapisis volt a homok?

Nálunk anyuék elvitték hétvégére Rolit: mikor aludt összecsípte vmi (dokinő szerint nem bolha), találtak is másnap 2 dög szúnyogot, csak az arcán van 15 csípés, olyan minta bárányhimlős lett volna, most már leapadt a duzzanat, de sebesek a helyek. :twisted:
Vasárnap Sárváron az élményfürdőben voltak: hétfő este lázas lett! Majd a jövő héten kezdjük így az ovit.

Nagyon jól alakult az órarendünk Rékával, jók az új időpontok!
3 helyre járunk, szinte mind délelőtt 10 órai kezdéssel
- gőz: hétfő és péntek
- rehab: kedd és csüti
- gy.torna bánhidán: kedd (ez az egy délután fél 2) és szerda
Megdícsérték több helyen is Rékát, hogy sokat fejlődött a szünetben! Hurrá! Most már jobb a kedvem! Mindenhol fél órás a foglalkozás.

Zsani, megkaptam a privit. Köszi, majd megnézem az oldalt...
Mikortól dolgozol ténylegesen? 8 órában?
Nekünk nagyon fosott Roki a sok szőlőtől anno. Azóta már mértékkel eszi.

Ági,
Szörnyű, amit a bezárt gyerekről írsz.
Ha netán én benthagyom a gyerekeket az autóban (ok Roli már ki tudja nyitni), vagy ha Réka alszik, akkor mindig teljesen le van engeve több ablak és nem zárom be az ajtót, hogy bármi van ki tudják venni. Nagy melegben pedig nem állítottam le a motort sem, ment a klíma. Igaz ezt egy Tesco parkolóban félve tenném meg... de itt Szőlősön postánál, kisboltnál simán...

Jujj, felsírt Réka, megyek
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Erika!
Azta mindneit,homokozóba bugyi nélkül???Huuu....Na ha Dorka tette voln azet akkor mi már tuti kórházbanlennénk,egy jó kis hyugyuti felfázás,vagy vesemedence gyuszi miatt.H apiros a nunija akkor azt is lehet hogy a kádjába teszel egy kis kamilla teát,ill.bekenheted canestennel,vagy hu most nem jut ezsembe a neve,azt a kis szürke szinű tégelyt karom írni amit szülésnél kaptunk próba mintát...ezt lehet venni recept nálkül is és jó,de a legjobb ha hipermangánnal mosod át neki.Igaz ezt receptre írják,de ez a legjobb erre.Én a Dorkának a mai napig ilyennel mosom le ha engedi,h akicsit piros neki ott ...Ha meg düdi a pisije és már esetleg van hőemelkedése is akkor én a helyedbe mindenképp levinném dokihoz és vinnék pisimintát is,nehogy komolyra forduljon a dolog.Vga ymég az jutott eszembe hogy azt tudod otthon csinálni hogy pisil a Viki pohárba és megnézed hogy milyen,a szaga,a színe,hogy nem úszkál e benne valami nem bennyes,csúnya,ha igen azonnal doki!!!
Amúgy a homeós tea negemnagyon érdekelne,leírnád a nevét?
Bocs ha hosszú lettem,de e téren már nagyon profi vagyok,és csak segiteni szertnék,nehogy ti is kórházban kössetek ki...

Cirmike!
Hát a posta elött én is simán otthagynám a gyereket ha alszik,de csak azért mert rálátok és hallom,de az ovi elött már nem,főleg ha a motor is jár,nemám ellpoják :oops: Volt már rá példa évekkel ezelött,hogy az ovi elött hagyta a kocsját és csak beugrott a gyerekért,és mire kiértek kirámolták a kocsit.
Hát jól bevagy táblázva,de nagyon jó hogy jó híreket kaptatok,hog ysokat fejlődött Réka.Szegény Roli,nem semmi ez a sok csípés rajta,hogy viszkedhetett szegénykének...Mi szept.24-re kaptunk időpontot Pestre,sajna,már tök mennék,mert már nagyon kiváncsi vagyok hogy mi van a vesékkel...

Lehet hogy már kérdeztem,de nálatok mennyit pisilnek a gyerekek?Dorkánál van hogy egész délelött nem pisil,azt amikor alszik akkor meg fullon van a pelusa.Lehet hogy visszatartja a pisit?Lehet hogy nem akar a bilibe pisilni?Bár h aadok rá pelust és lemegyünk akkor is van hogy 3 óráig nem pisil,és ha hazajövünk akkor meg jó sokat a wc-be,vag ya bilibe?Inni iszik sztem jó sokat,napi olyan 4 dl teát,vagy vizet.Szerintetek ez jó így?

Szép napot,Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Erika!
hát tényleg nem egyszerű eset de asszem én is megmutiznám a dokinak legjobb esetben azt mondják nincs semmi, de megnyugszol. Még nem tudjuk mi lesz a baby, holnap megyünk este a dokihoz talán megmutizza magát.

Cirmike!
Tényleg jó be vagytok táblázva, de örülünk a jóó híreknek

Ági!
Én nem tudom, de nekünk délelött van a legtöbb pisi és már 2-3 napja a délutáni alvásnál nincs semmi, de éjszaka még van (csurig). habár mostanába erőszakosnak kell lennem, mert van amikor nem akarja otthagyni a játékot, pedig már látom, hogy kell neki (birizgálja a kukacát, szorítja össze lábát) és akkor azt mondja nem kell pisilni aztán rárakom a bilire/wcre rögtön jön a pisi.

A tali nekünk is jó egyenlőre, nincs semmi progi, ha hamar lefixáljuk a napot nem is lesz :D

Zsanka!
Semmi különös nincs a vödörben ez egy Intersparos almásvödör volt szerintem sokunk vett ilyet, azt kiöntöttem gipszel (ha valakit mélyebben érdekel akkor ezt a részt részletesen leírom) az oldalát a napraforgók szalvéta azt dequpage ragasztóval odaragasztottam, a tetejét ill. alját akril festékkel befestettem és a végén lakkal lefikszáltam. Ennyi. Különben én is gondolkodtam azon, hogy veszek egyszerű műanyag cserepeket és így feldobom és milyen szép egyformák lesznek a kaspóim. Az egyedüli amire figyelni kell, hogyha nem fehéret vesz az ember vagy talál akkor érdemes lefesteni fehérre, hogy ne üssön át a szalvétán a szín.

Nah bedugulok.
Kellemes éjszakát!

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

A Máté igazán a jövő héttől fog bölibe járni, akkor is csak 4 órában januárig. Aztán ha elkezdtek tényleg dolgozni, akkor már 8 órában. Szerintem ez így jó, nem bedomom először a mélyvízbe, hanem lehet már mikor odajutunk, akkor ott is akar aludi mert látja a többieket.
Muszály beadnom, mert ha most nem adom be akkor nem is veszik be az idén. Elég bosszantó helyzet, majd szétvet az ideg ezmiatt.. :? Aztán mikor nyugodtan átgondolom, akkor úgy látom, hogy neki abból a szempontból jobb lesz, hogyha bejön a rossz idő, akkor is értelmesen le tudják foglalni, biztos vagyok benne hogy jobban mint én. Meg társaságban lesz, élményei lesznek stb. A Zoli szerint mit izgulok, olyan mintha játszóházban lenne, ebéd után megyek érte és kész. Hát valahogy így ,de azért mégsem mindegy.
Úgy érzem, hogy így könnyebb, hogy ezen a héten 1-1 órákra bejárunk, én is egy kicsit kezdek már megnyugodni. Látom, hogy hogyan viselkednek a gondozónők, milyenek a gyerekek és tényleg jobban meg tudok mindent figyelni, mintha mondjuk hétfőn bemennék és egyből ott kellene hagyni. Tetszenek a programok, hogy van üzenőfüzet, a kreatív feladatok, sok kedves közös program, mikor bemehetünk "ételkóstolásra", ünnepi készülődésre stb. És akkor együtt leszünk. Ezek jók. Jobb talán az is, hogy előbb kerül közösségbe, mert az oviban már ugye együtt lesznek a nagyobbakkal és azok már ugye durvábban bánnak a kicsikkel.
De csak magamat nyugtatom... :oops: szar az élet :(
ja a jele csiga-biga lesz. :) mindenre azt rajzolom.
Már kapott egy Thomas-os táskát hétfőn, hogy már nagyfiú és jár bölibe.. :) tetszett neki, nagyon. . :)
Amitől egy kicsit tartok, hogy a szobatisztaságban megtorpanunk, mertugye először nem mer majd szólni, így marad a pelus. Aztán reméljük hamar elhagyhatjuk. Amúgy ügyes, már a fellépőről pisil a WC-be. :)
na kipanaszkodtam magam, bocsi. :roll:

Gangi,
azt a vödröt én is kipróbálom, nekem nagyon tetszik.

Erika,
mekkora lett a Viki! Egy kicsit ki is gömbölyödött, vagy nem? :wink:

Jővő hét szerda délután nektek jó? Csónitó? 5óra körül?

jó éjt
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Ja Ági,
lehet meg kellene kérdezni a dokitokat pisilés ügyben. Mert ugye ha már van üres pelus, akkor lehet végleg eldobni, nem? Az azt jelenti hogy vissza tudja tartani, csak az a kérdés hogy jó-e a kis veséjének?
puszi
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Nekünk is jó a szerda fél5-5 felé. Csak ne essen! A csóni tónál?Ok.

Ági!
Egész nap 4 dl tea? Ez kevés szerintem, főleg nyáron, több mint 1 l-t kéne össz. folyadékot, ebben benne van leves, tápi, víz... minden!De még ősszel-télen is sz.tem olyan 1 l-t!Mennyire izzadékony? Nekem Soma az és most nyáron tök sokat kiizzadott, ugye. Amúgy nálunk is mostmár de. kevés pisi van, de akkora korában, mint Dorka, több volt de. Ez attól is függ, iszik-e éjjel, reggelinél mennyit iszik? Ha nem iszik éjjel, vagy alig, reggelire meg mondjuk egy pohár tejet/teát/tejeskávét... akkor rendben van, hogy nincs pisije de.
Szerintem is vissza tudja tartani már ezek szerint Dorka, és okos és tudja, hogy ezt várod el tőle, és Neked meg akar felelni, de még alváskor nem tudja visszatartani ezek szerint, ezért is lehet alváskor sok pisi.

Zsanka!
Ezek mind jó érvek, tényleg amiket mondassz és magadat nyugtatod!Nehogy lelkiism. furdalásod legyen :!:
És Te amúgy csak jan-tól mehetsz vissza melózni, előbb nem??? Otthonra nem tudsz vinni?(Bocs,a hülye kérdésekért...)
Az meg kifejezetten jó, hogy először csak 4 órás lesz, mi is így jártunk 1,5 évig, utána tényleg már Soma akart ott aludni! Az más kérdés, hogy ott nem fog annyit és olyan nyugodtan aludni, mint otthon.
Azért ezek a férjek marha könnyen kezelik a dolgokat, lehet hogy ők teszik jól!
Tudom már így hogy merre van a férjed cége, ok, köszi.

Erika!
Reméljük nem lesz gond punci-ügyben...

Most mennem kell!

lola77

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezes...bocsi az ekezetlen betukert...nemet billentyuzet, fogalmam sincs hogy kellene ekezetet varazsolni, nezzetek el most egyszer nekem :)

Meg Hamburgban vagyunk, jol erezzuk magunkat.
Csak az email-eket szoktam megnezni, nincs ido (meg pofatlansag lenne) napi 1-2orat babanetezni, de hazamegyunk visszaolvasok.
Gyorsan atfutottam a torteneseket. Engem is erdekelne a tali, de fel 6-ra fodraszhoz megyek, igy csak 6utan tudnek menni, ha jo az ido es apa el tud vinni. MErt neki meg lehet, hogy foci lesz. Hazamegyunk akkor kiderul a sorsolas. Jo lenne talizni veletek, na meg igen legyen jo ido, legalabbis ne essen.

Lola!
En nem tervezem a visszamenetelt munkaugyben, majd a Kata 2,5-3 eves koraban. De lehet, hogy lesz kisteso, meg mi sem tudjuk mi lesz akkor :wink:

Sok puszi, majd jelentkezem otthonrol : Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok

Nekünk is jó a szerda fél 5-5.Reméljük nem lesz rossz idő.

Majd jövök máskor most kicsit lusti vagyok.Talán az idő miatt.

Sziasztok
Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Sajnos Én még nem tudok elmenni a talikra! Nem vagyok az a tipus, hogy utcán, padon szoptassak. Dórinak jó lenne, mert imád játszani de a Zsófi még pindur ehhez. Egyébként már tul vagyunk az első szurin. Picikét sirt, de a Dórival ketten puszlgattuk és hamar megnyugodott. Napjaink már kezdenek szépen alakulni. reggel 6-7 között kell akkor szopi, utána kis alvás 10-10.30 kor megint szopi. a köv 2-3 között. Utána ha engedi az időjárás akkor sétálunk! 5-fél6 megint szopi és este fél9-9-kor van az utolsó kaja!
Éjjel alszik mindenki!! Remélem marad igy minden!
Szerencsére tejci van, alkalmanként 150-200ml között szopizik. Vizet akkor adok ha vmilyen okbol felkell hajnal 4-5 körül,meg ami volt nagy kánikulában. Egyébként nem is kivánja. ( néha kinálom de kilöki a cumisüveget)
Most ugy néz ki, hogy a lefejt tejet ( ami olyan 200-300ml ) elviszik majd. Van egy picibaba aki ekcémás és az anytej a legjobb neki. Remélem segit neki.
Én a Zsófit 6 honapos koráig csak szpotatni szeretném! Utána majd szépen elkezdem a hozzátáplálást! De most már tapasztalt vagyok és a paradicsomos kajákat elkerülöm!

Na megyek!!
Sziasztok

Egy pár képet mellékelek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Voltunk a Balcsin tesómékkal pár napot. Sajnos fürdeni már nem tudtunk,de majd jövőre :wink: :lol:
Viszont elmnetünk egy lovardába. Julcsi is lovagolt egy pár kört sógornőmmel. Nagyon élvezte!!! Megszeppenten ült a pacin,de amikor le kellett szállni nagyon sírt. Megígértem neki,hogy majd itthon is elmegyünk pacigolni :)

Nekünk is jó a jövő7 szerda! :)

Lívi!
Egerszalók tényleg nagyon szép! Mi tavaly nyáron voltunk ott! Már akkor is épült az élményfürdő. Jól elhúzódik az építkezés :shock:

Zsanett!
Máté nagyon ügyes kis szőlősgazda:) :lol:

Erika!
Remélem Viki jobban lett már! Ti tudtok jönni a Csónihoz?
A babakocsit+a bölcsőt is az oviból hozta el apukám,mert ott kilomtalanították :? . Julcsi meg tök örült neki!!! :lol:

Ági!
Szegény gyerek az autóban :twisted: :roll: :twisted: hogy lehet ott hagyni egy kocsiban a gyereket????????? :evil: :twisted: tiszta hülyék!!

megyek kicsit sziesztázni!
Szép napot mindenkinke!!!!!!
Kép
angika

Van 3jegyem a Babymarkt bababörzére szept 1-2-án lesz. Sajnos mi mégsem tudunk elmenni. Szívesen odaadom,ha valakinek kell!!!
angika

Sziasztok!

Hát csupa rossz hírem van :( Totál úgy érzem magam, minth treljesen hülyének nézett volna a Varjú. Azt mondta a 16 hetes AFP vérvételnél, hogy túl hamar lett levéve és ezen parázott, most meg hogy tegnap voltunk nála azt mondta hogy teljesen időben történt minden. Szóval alacsony lett az értékem ami miatt fel szokta küldeni a kismamákat a Shöpf-Mérei Kórházba kontrollvérvizsgálatra, de hogy nem hiszi hoyg leveszik mert hogy 20 hétig veszik le én meg már 22 vagyok. Szóval tegnap este para 1000rel. Hívtam pesti barinőmet hátha tud valami okosat mondani aki persze rögtön mondta hogy menjek be az Ő orvosához úgyis ott dolgozik (Ő az ország 5 legjobb ultrahangosa között van) szóval reggel felhívta nekem és bejelentett. Most itt ülök a Lci munkahelyén és 11 órára kell visszamennem a dokihoz aki megnéz jó alaposan és felvázolja a lehetőségeinket. Tehát még parázom 11 és 14 óra között fogad valamikor.
A legnagyobb meglepetés akkor ért, amikor a vérvételnél (merthogy ugye nem tudják már levenni, hisz értékelhetetlen ilyen koru terhességnél) elküldtek egy nőhöz aki elmondta, hogy sajnos nem lehet levenni, de felküld uh-ra, hogy így ne menjek haza megnézik, hátha tudnak valamit mondani. Szóval totál empatikusak voltak ezt a Tbányai kórházban mikor tapasztaltátok valaha is???? Szóval nagyon nagyon arik voltak.
Nem tudom mikor végzek, de ma mindenképp jelzek, hogy mi van velünk.

Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Gangi
És a Varjú meg uh ázott?Ott mit látott.De szerintem ha rendesen mozog meg,amit te érzel,akkor nagy baj nem lehet.Vagy nem tudom.Drukkolunk nektek.

Körkérdés
Óvodai beíratásnál is előre fel kell vetetni a gyerkőcöt a listára?És ha igne akkor mikor érdemes elkezdeni intézkedni? Ja és több ovit is meg lehet jelölni?

REni
A Turul ovival akkor teljesen meg vagy elégedve?Benedek mikortól fog járni?Én a turul ovin meg ami a spar mögött van azon gondolkodom. Jövőre szeretném oviba íratni.A böli nekem nemigen szimpi.Jó lenne kihagyni,de nem bizti hogy sikerülni fog.

Köszi előre is üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Erikának nagyon boldog névnapot kivánunk!

puszi mindenkinek

Rita
lrita

Sziasztok!

Gangi!
Huu hallod neked sincs könnyű terhességed!De nincs semmi baj,és kész!Nem gondolkoztál esetleg azon hogy itt Tatabányán más nődokit választasz?Én nem ismerem a Varjút csak viztitre jött be és ott láttam,de amiket írsz szerintem eléggé bizonytalan a dolgába,Én ilyen dokiba bizti nem bíznék meg ,és akkor ugye nem is szülnék nála.Nekem a Varga a dokim,ő tök jó uh-os,és határozott egy manusz.Pl:nálunk ugye nagy baj volt Dorkával és ő szúrta ki,és egyből felküldött Pestre a szakemberekhez.Írj mindenképp mi volt ma,mit mondtak!!!

Erika!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!
Mi van Vikivel?Pisi?Elvitted dokihoz?Nem lázasodott be ugye?

Angika!
Hát nem volt valami jó időtök ,de bizit azért tök jó volt lennt :wink:

Lola!
Hát Dorka amit írtam hogy ennyit iszik az csak a tea.Ehez még jön reggel meg este a tejcije,ami össz:500ml,és ebédnél még eszik egy jó tányér levest is,tehát a napi folyadékbevitele megvan bőven az 1 liter.Azért írtam csak a teát,mert amikor azt issza akkor attól nagyon sokat tud pisilni.De nem aggódom már ,tegnap nagyon sz@r idő volt és otthon voltunk egész nap,hát 6*sikerült bepisilnie :evil: a drágának.9-12-ig 3*pisilt,tehát tud ő sokat pisilni ha akar,ja és ha nem izzad,mert nagyon izzadós....Mindig amikor bepisilt elmagyaráztam hogy ez nem jó így,bologat hogy megértette,erre 1 órára rá már megint bepisilt :roll: .pedig már olyan szépen haladtunk....Jó tudom még csak 21 hós van még időnk,de akkor is...Jövőhét szerdán viszem vesegondira azért ott megkérdem hogy ez jó e?

Zsani!
Szerintem nagyon jó érveket hoztál fel a magad megnyugatása érdekében :wink: ,mind igaz és jogos.Máténak ott lesz a legjobb.Tegnap hogy nem tudtunk lemenni a játszóra láttam rajta hogy tök unatkozik velem :? Tehát jobb nekik a velük egykoruak közt.

Nekünk is jó a jövőhét szerda eddig.Bár aznap megyünk vesegondira,remélem nem lesz semmi baj és hamar végzünk.Legalább kocsim is lesz :wink: ,Angi ha gondoljátok jöhettek velünk,nem kell gyalogolni 8) .

livi!
Engem is érdekel a körkérdésed.Úgy tudom hogy ovihoz még valami felvételi is van,alkalmassági,hogy beszél e a gyerek,hogy szobatiszta e már?Timi meg Dorka évvesztes ez mit jelent ebben az esetben?Mivel jövő szpetemberbenmég nem tölit ugyi be a 3 évet ,és így attól még mehetnek oviba?Ja és hogy ovinál is van olyan lehetőség hogy csak 4 órát van ott?Tururl ovi az melyik?

Szép napot Ági

Kép

Kép
ági01

Erika!
Boldog névnapot kívánunk!!!

Kép
angika

Erika!
Boldog névnapot kívánunk!!!

Kép
angika

HIHIHIHIHI!
:lol: :D :wink: :lol: :) :D :oops: :lol:

Honnan tudod, hogy 2007-ben élsz?

01. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat.

02. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyával.

03. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz

04. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.

05. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősőkkel, mert nincs meg az e-mail címük.

05. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál.

07. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat.

08. Felhívod a családot, hogy tudd meg otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.

10. Minden tévéreklám végén szerepel egy internetcím.

11. Ha elmész otthonról a mobiltelefonod nélkül (amit életed első 10, 20 ,30 ,40 évében nem is ismertél), pánikba esel és máris visszamész érte..

12. Reggel az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.

13. Mosolyogsz és bólogatsz miközben ezt olvasod.

14. Még rosszabb: pontosan tudod kinek fogod ezt továbbküldeni.

15. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán.

16. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.

17. Gondolom az sem tünt fel hogy két 5 van a listán.

18. Ezt is megnézted, újra......

19. ....és most röhögsz magadon

20. Gondold végig, hogy miért!
angika

Most én csak ennyire jövök:

Kép

lola77

Persze, a lényeg kimaradt:
BOLDOG NÉVNAPOT ERIKA!

lola77

Boldog Névnapot Erikának.

Puszi Üdv Lívia

Ági
Asszem az ovinak annyi a feltétele hogy szobatiszta legyen.

Kép
slivia

Sziasztok!

Ígéretemhez híven írok, a rosszhír az hogy vért nem vették le, viszont a doki megultrahangozott és azt mondta hoyg semmilyen fejlődési rendelleneséget nem látott (agy, szív, tüdő vesék, mind épek) mondta hogy ha lenne valami az agyban ilyen hajszálak látszódnak vagy mifenék de semmi olyat vagy arra utalót nem talált. Viszont az uh nem látja a kromoszómákat, tehát ha olyan baja van azt sajna már csak a születéskor fogjuk meglátni :( de erre igen csekély esélyt ad :)
Nagyon korrekt volt, teljesen felvázolta az esélyeket pro és kontra, és eszméletlen módon éreztem a profizmust a keze alatt amíg itt nagy nehez találták meg a fejét Ő mintha tudta volna merre fekszik rögtön megtalálta (vagy nekem tünt gyorsnak ahogy megtalálta?) szóval nem bántam meg hogy bementem hozzá.
Ja és persze azt is látta, hogy mink lesz.

Az orvosváltáson igen gondolkodom, de a Vargához tuti nem megyek (bocsi Ági) nekem nagyon nem volt szimpi. Ami nekem a lényeg a szülésznő, hogy abban az adott helyzetben nekem az Erzsike kell, úgy döntöttem, hogy Őt fogom felhívni, hogy kit javasol, de már hallottam egy lánytól akinek a főorvos az orvosa, hogy az Erzsikét ajánlotta neki, mint szülésznőt. Szóval szülésznő döntés lett, nemám olyan orvost fogok ki akivel nem jönnek ki aztán még a fejem felett vitáznak :lol:
Asszem mindent megírtam.

BOLDOG NÉVNAPOT ERIKA!!!!!

Köszönöm, hoyg aggódtatok, puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a köszöntést,nagyon jól esett!!!!!!!

Gangi
nagyon szorítunk,hogy minden oké legyen veletek!!!!!!!!!!
Majd jelentkezzél a jó hírekkel!!!!!!!!!

Ági/Lívia
mi a Vikivel idén áprilisban körbejártuk itt a környékünkön lévő 4 ovit,de ha lehet jövőre is megnézzük hol mi a helyzet :D
Vikinek az Arany ovi/dózsakerti spar melletti/ és a Turul ovi tetszett a legjobban,de inkább az Arany,így oda előfelvételiztünk,ha végleges lesz a döntésünk akkor oda fog járni jövő szeptembertől,már ki is néztük az óvónő jelölteket is :lol:
Amúgy a nyílt napokon lehet érdeklődni aztán meg a beíratkozásnál tudtok biztosabb választ kapni a felvételhez.

Moncsi
édesek a lányok!
Dórinak mekkora haja van!!!!!!!!!Zsófi meg milyen jó húsban van :lol:

Angika
mi nme biztos,hogy tudunk menni a Csóni tóhoz talira,mert Viki bölcsi után inkább haza vágyik,elég nehéz vele elmenni bárhova,mindig mondja,hogy menjünk haza......gondolom az egész napi gyerek társaság bőven elég neki.
Meg én Vikit már 6-1/2 7 felé fürdetni szoktam,max.8-kor fekszik le,hogy ki tudja magát pihenni,sokszor így is reggel 5.30-kor 5-10 percig ébresztgetem mire észhez tér a drágám.
Nem ígérek ezért semmit,majd meglátjátok.....max.nagy lesz az öröm ha mégis eljutunk oda :lol:

Rita
mi van veletek,hogy vagytok?
Még mindig ugyanott melózol?Van otthon netetek vagy melóból írtál?
Újabb képek a gyermekeidről?
Hannának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!
utólag,bocs,hogy elfelejtettem :oops:

Ági
köszi Viki már jól van,szerencsére a harapás már majdnem teljesen begyógyult.
Pisije változó,mostanában nem iszik valami sokat,főleg hétköznap jellemző ez,mivel a bölcsiben az itatás elég nehezen megy,de ezt már írtam..... :evil:
Ilyenkor hétvégén itatjuk ahogy csak tudjuk.
Ma olyan szomorúak voltunk,mert a nagyok a csoportból elbúcsúztak,hétfőtől oviba mennek :evil:
Vikinek is próbálom magyarázni,hogy a kis barátnői már nem lesznek ott hétfőtől.......

Mindenkinek kellemes hétvégét,sziasztok:ERika

cseriviola

Gangi
akkor ezek szerint nálad is tévedett a kínai fogamzásnaptár :cry:
A lényeg,hogy egészséges legyen!!!!!!!!
A név már tuti?

Puszi:Erika

cseriviola

Csanita!

Petrának nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!
Mikor kezditek ti a bölcsit?

Puszi:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Gangi:
Én is szorítok, hogy minden rendben legyen. A Schöpf Méreiben voltál? Ők ebben nagyon profik.

Erika:
Köszi, hogy szóltál az akciós tej miatt, nem tudtam tegnap este már üzenni.

Lívi, Ági:
Erika már írta: március körül lesznek nyílt napok(majd szólunk), utána beiratás. A szobatisztaság feltétel, de a beszéd nem. "Alkalmassági" sincs, legalábbis ebben a 3 oviban, ahol mi jártunk.
3 éves kor alatt nem vesznek fel. Meg kell kérdezni, hogy esetleg évközben kezdhettek-e. Lehet 4 órás, persze. Nálunk is sokan elhozzák ebéd után.
Arra vigyázzatok, hogy egyszerre ne irassátok több oviba, mert itt nálunk például két ovi egyeztet egymással, és ilyen esetben a lakóhelyedhez közelebbi vesz fel.
Ági, a Turul ovi itt van Dózsakertben.
Lívi, Benedek márciusban lesz 3 éves, és mivel nálunk év közben nem vesznek fel, ezért jövő szeptemberben kezdünk.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!
Rena

KépKép
renáta29

Sziasztok!

Erika,
bocsi, tengap nem voltam, így utólag is :
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk soxeretettel!!!! sok puszi!!!!!!
Pisitémában mizu? Viki már meggyógyult?

Gangi,
szerintem minden OK lehet a picivel! Ne aggódj! Mondjuk nekünk egyszerű ezt mondani. Mikor a Mátika pocakban volt én is megnézettem egy pár dokival, de csak azt mondták hogy jó nagy baba és egészséges :). Igazuk lett nem? :) :)
Ajánlanám a Pazárt, szerintem jó doki, csak egy kicsit lökött.. :)

Utána még bementem a Herlitzbe, nem volt időm mesélni, mert nagyooon sok mindent kell venni a bölibe. :roll: Egy A4-es papír tele van írva, ragasztó,olló,papír, karton, színes papír, matrica stb. Kész vagyon. Tegnap éjjel voltunk a Tescoba, most egész jól le vannak árazva az iskolacuccok, pld vízfesték 99ft, színes gyurma 49ft, ha valaki gondolja az menjen be, a gyerekek elmaszatolnak majd vele!

Amúgy bölivel jól haladunk, a Mátét pénteken már nem tudtam utolérni annyira sietett :). Aranyos, nagyon teszik neki. Remélem minden OK lesz. Hétfőn folytatjuk de már élesben, mondjuk tegnap estére elkezdett folyni az orra, így lehet hogy halasztódik. Biztosan elkapott ott valami, nagyon sok gyereknek folyik az orra.
Én meg a melóval egyezkedek, szerdán lesz egy megbeszélésem hogy mi lesz, kíváncsi vagyok. Szóval zajlik az élet. :cry:
Megyek pihenek, mert az este későn értünk haza, a Máté meg alig aludt, mert tele volt a nózija :).

puszi
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Akkor szerda tali,ügye?

Nagyon nagy a csönd.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Na megjöttünk tegnap Hamburgból. Rekordidő alatt 12óra volt az út a kis corsával :) Kata a fél utat végigaludta és csak kétszer álltunk meg. Szerencsénk volt. Kifelé 15óra volt az út és megviselt jobban. Meleg volt meg Kata nagyon nyüglődött 3órát, de szerencse akkor is 4x aludt.

Jól éreztük magunkat kint minden tekintetben. Gyuri nagyobbik nővérénél voltunk kint. Van neki egy 11 éves és egy 2éves kislánya, Kata jól elvolt velük, nem volt sírás, hiszti. Állandóan felkapaszkodott mindenbe, térden áll. Ez a sláger most nála. Párszor már felállt, de ennyi.
Voltunk a Balti tengernél, Lübeckben, amúgy egész végig Hamburgban voltunk. Sokat jártunk centerekbe, mert többször is esett az eső sajnos. Még jó, hogy a múlt hét vége felé kezdett elromlani az idő, de szerencsénk volt, mert tudtunk sokat levegőn is lenni. Jó párszor ellátogattunk a Toys R Us-ba, jól bevásároltunk. :D :oops: Kata kapott szép játékokat, ruhákat télre. Ugye most vasárnap lesz a szülinapja, de lesz amit csak Karácsonykor kap meg. Szinte alig játszik a játékaival, minden érdekli ami felnőtteknek való. Épp ezért most fogom szelektálni a játékait és elrakok jópárat aztán később előveszem.

Ami meglepett, hogy sok minden annyiba kerül mint nálunk, ha nem olcsóbb...Pl. a DM-es Babylove tejpép nálunk a legolcsóbb 300g 499Ft, kint 0,99euro!!!!!!!! Tök kiakadtam...Amiket vettünk magunknak vagy Katának az mint jobb áron volt, mint nálunk.
Azért én is megleptem magam egy szép barna télikabáttal, meg vettem 3 felsőt magamnak :) Gyuri is kapott egy inget, melegítőfelső szerűséget.

Gyurinak nagy élmény volt, hogy elmehetett a Miniatür Wunderlandba, vonatokat nézni, vagyis modell pályákat...sok képet, videót is készített. És a Honvéd. Hamburg meccsen is ott lehetett. (Jól kikaptak a magyarok az más kérdés)

Nekem a legnagyobb élmény a DOM volt, ez ilyen vidámparkszerűség. Felültem Looping-ra, Olimpia volt a neve, 5karika volt benne, jóval nagyobb, mint a mi Looping Starunk. Meg felültem 2x egymás után !!! egy durván átforduló, magasra menő hintára :D :D Jó volt nagyon. Szeretnénk még kijutni, mert a 2 hét vhogyan nagyon hamar elrepült, még lett volna sok hely ahova elmentünk volna. Főleg játszótérre, de sajnos az idő csak 2x engedte ezt meg.

Hazaérkeztünk és a hideg lakás várt minket.Nagyon hűvös volt nálunk este, sajnos központi fűtésünk van, várhatunk amíg bekapcsolják. Katát is jól be kellett takarni. Tényleg ti mit tesztek a kiságyba alulra? MErt én a vékony lepedőt vékonynak találom és betettem neki polártakarót az puha és meleg is.

Na hirtelen ennyi volt, majd jövök teszek fel képeket :wink:

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Szerda fél 5 iga? nekünk egyenlőre okés, igaz anyukámnál leszünk, de majd elcsalom Őt is legalább lesz ki szaladjon a Lackó után :lol: én meg tudok dumcsizni.

Edi!
Tényleg jó lehetett kinn, nálunk még elég meleg van nem kellett vastagabb takaró, de lehet nem rossz ötlet alá rakni egyet. Mi fölé úgyse tudunk mert Lackó sajna nem viseli el a takarót, habár ha nálunk beindul a fűtés szezon akkor nagyon meleg van (24-26 fok) talán túlságosan is.

Nah megyek mert egy kicsit ki vagyok, ma délután nem aludt semmit Lackó és lemenni se akart a játszóra, nem tudom mi van vele?!
Puszi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Túl vagyunk egy 4-es szülinapos,névnapos hétvégén,amire szokásomhoz híven készültem elég rendesen :lol:
Készítettem 2 tortát,persze Viki is segített a készítésben/lisztet,sütőport szórt,mazsolát rakott a puncs krémbe,szóval volt segítségem :l
ol: :lol: .
Képeket mindjárt teszek fel :lol:

EDi
örülök,hogy jól éreztétek magatokat és hogy újra itthon vagytok :wink:

Gangi
köszi a kölcsön dvd-ket,Vikinek a Thomasos nagyon tetszik,a Verdás az anyira még nem jön be neki :?

Puszi mindenkinek:Erika

cseriviola

Fő a kényelem :lol:
Kép
Viki kukucs :P
Kép
Tortáim :P Rózsás puncs krémes,szíves diós ízű volt
Kép
Kép
Hercegnőnk a hintójában :lol:
Kép
Torta belseje :P
Kép
Kép
Igazi kishölgy :wink:
Kép Kép

cseriviola

Sziasztok!

Szerda (fél5-5 körül) nekünk is jó! Remélem esni nem fog! :) De a bundát lehet elő kell majd venni :lol:

Erika!
Ismét nagyon szép tortákat készítettél! Jó mozgalmas 7végétek volt akkor :) :wink:
Viki nagyon édi a hintójában!

Edi!
Üdv újra itthon! :)
Nagyon jó lehetett a kiruccanásotok! majd tegyél képeket! ;)

Ági!
Holnap majd még megdumcsi mikor talizzunk. Ha délután nem fog esni akkor szerintem kicsit lemegyünk majd.

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!
Senki ne járjon holnap esőtáncot :lol: :wink: :P 8)

Kép Kép
angika

Sziasztok!

Nekünk is jó a holnap fél 5,5 körül.Dorkát majd felkeltem elöbb :) ,bár nem tom mi volt vele tegnap nem aludt semmit,max.10percet :shock: ,nála ezt nem is tudom hova tegyem,ilyen még nem volt...Bár ha ilyen idő lesz,mint ma akkor is lesz?

Edi!
Üdv.itthon :lol: ,huuu te bírod a hintákat??hát én kb:10éves koromig nagyon bírtam,deutánnamár nagyonnnn nemm.Balázs sem bírja,úgyhogy előre sajnáljuk szegény Dorkát,nem lesz ki felüljön vele...Hát nálunk még minidg nagyon meleg van.Dorka szobája a leghüvibb,mert a fele szobája a szomszéd erkélye.Na szóval nála is 28 fok van,úgy hogy ha egész nap bukóra van nyitva az ablak.Télen szinte nem is kell fűtenünk szerencsére..

Gangi!
Nagyon jó,hogy minden okés,jó kis terhesség mi? :roll: Látom Krisztián lesz ,szép név nagyon.Pazár amúgy nekem is szimpi volt,és tök laza egy doki :? De azért én maradok a Vargánál,amúgy sok embernek nem szimpi,csak nem tom miért :?

Erika!
Hu de jól néznek ki megint a torták 8) ,bizti nagyon fini is volt :lol: .Örülök hogy Vikinek helyrejött a pisigondja,bárcsak nálunk is így lenne....holnap megyünk megint vesegondira,már tök unom,remélem azt mondják,hogy legalább elég ha 3 havonta megyünk...Tényleg minden hó elején már parázok,hogy lesz e pisi vagy sem,kémcsőbe :roll: Mer h abilibe pisil akkor sok baci lezs benne,és nemértékelhető.Akkor ott kapunk eg ypoharat és abba kell pisilnie,na hát ott tuti naem pisilne a Dorka...

Na most mentem,még benézek,hogy miujság a holnapi talival.
Ági

Kép

Kép
ági01

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?