Sziasztok
Kicsit elmaradtam, de most megpróbálom pótolni!
Luca!
Érthető, h elfáradsz a kerti munkában is, de olyan jó lehet kiülni a kertbe, körbenézni azzal a tudattal, h a kezed munkája, izzadságcseppek által olyan szép.
Nekem az volt a vágyam, ha egyszer kertes házban lakunk, akkor milyen jó lesz najd kinnt étkezni. A ház megvan, de nincs kertibútor, így csak félig teljesült a vágyam. Jövőre talán Ábel több időt enged, akkor nálunk is megszépül a kert. Bár, akkor meg remélhetőleg jön a tesó, de sebaj
Olyan érdekes, h mindenkinél mások a babavárás tünetei. Ez az álomkór aranyos lehet, még mindig jobb, mint rókázni.
Nálam a szagokra való érzékenység jelezte a babót.
kislibus!
Az, h lefoglalunk panasz vagy öröm??
Köszi a tanácsot, tudod ez úgy megy, h pld. reggel 7-kor talizunk séta közben anyukával, a zt mondja: jajj de korán felkelt ez a kisfiú, holott azt gondolja-és meséli a szomszédjának, h micsoda szülő az ilyen, h nem hagyja aludni a gyerekét.....Még helyesel is, amikor mosolyogva mondom, h igen, korán kelt, de ebben a melegben kellemesebb reggel sétálni.
Szerencsére Ábelnek kutya baja, tegnap ujabb foltokat szerzett be, de ez van, ahogy nő, egyre gyorsabban szalad és előfordul a hasraesés.
Én nagyn zizi vagyok ezekhez a táblázatokhoz, hőmérőzesekhez, de tudom már kitől kérhetek tanácsot ha szükség lesz rá
"Soha ne mondd, h soha..." úgyhogy hajrá.........
Montika!
Tudod, h örömmel támogatunk drukkolunk MINDENKINEK! Én talán még nálad is jobban hittem a ++++ tesztben, de nem adjuk fel, csak előre nézünk ugye??!!
Irigyellek a termálfürdőzés miatt, de megérdemled a lazítást. (Mi is voltunk wellnesezni 2005. október végén Parádfürdőn az Erzsébet hotelben. Egy hosszúhétvégét töltöttünk ott, fürödtünk, szauna, masszázs....minden ami kell. Elmentünk Szilvásváradra kirándulni, ha meg Parádfürdő környékén is sokat sétáltunk. Amikor hazajöttünk teszteltem.....++++, és jött Ábel...... vagyis nekem bejött a pancsizás........) Várunk vasárnap!!!!!!!
Köszi a tanácsot, végül nem mertem pucéran engedni a fiamat. Ha kint vagyunk egyszál bodyban van, alul nyitva. Ha pisil leguggol
, amúgy meg rohangászik és mutogatja magát a szomszéd kislánynak
Érdekes, leülni nem akar, nagyon tetszik neki a pelusmentesség. AZ anyajegyektől tartok kicsit, nekem is , anyámnak is és a tesómnak is van egy a hátunkon. Valami örökség lehet. (TÖbb is van, de egy tutira közös. )
Barnaság nélkül is szeretünk!!
Grönland!
szurkolunk a PÉ-nek!!!!!!!!!!
Pinkiné!
Nagyon okos vagy!!!!!!!!!!! Csak előre, csak vidáman, csak bizakodva!!!!! Az nagyon jó, h elfoglalod magad, meglesz a "gyümölcs" ez biztos!!!!!!!!! Támogatunk!!!!!!!!!
Juca!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT a férjednek!!!!!
Ha kipiehneted magad mesélj milyen volt, ajándék.......Néztem a blogot, de érthető, h most pihensz. Rég láttam Kingát is!
Nicci!
Ijesztő amit irtál, a doki mit mond erre a fájdalomra????????? Segítséged nincs???? Nagyon megértelek, de az roszabb, h ostorozod Magad. Lázár csodálatos emberke, Te pedig szuper édesanya vagy!! Mielőbbi javulást kívánok!!!!!!!!!!
Ha gondolod szívesen kicsinyítek Neked, ha elküldöd mailben.
Mimi!
A drágáid nagyon helyesek, én megijedtem vollna, ha a gyerkőc bemászik egy kroko szájába
Nekem 32 napra jött meg vetélés után. Nehéz , de Neked is csak előre nézni és bizakodni!
Kacika!
Azt gondolom, jó az ha egy gyerek egyedül is tud játszani. Olyan ismerős, szomszéd család nincs a közelben, akik néha segítenének azzal, h Peti velük játszana?????
A Soltvadkerti fagyi miatt irigykedem!! Szegeden is van egy viszonylag jó fagyizó Acapella a Kárász utca közepén, de soltvadkert jobb. Én tegnap tokaji aszu fagyit nyaltam..
Linácska!
Éljen!!!!!!!!!
Lili tündérke, azért mesélj merre voltatok és mit szólt a nagyvízhez!!!!!
Szépek vagytok a képeken!!!!!!!!!!!
Mi is megyünk hamarosan.....9-e körül.
rólunk:
Tegnap egész nap csavarogtunk. Férjecském dolgozott. Szóltak a szegedi lányok, h babakajaakció van a tescoba, így vettünk pár üveg bébkajcsit a nyaralásra. Játszótereztünk is, amikor elfáradt Ábel akkor felmentünk apa munkahelyére, ott rendbetettem, evett és sikerült elaltatni. ALudt kicsit a szőnyegreterített kabáton, így volt lehetőségem elszaladni és vettem egy fürdőrucit. Felfedeztem, h kiárusítás van, 50%-kal olcsóbb volt. Jólesett kicsit gyerek nélkül kimozdulni, bár furcsa volt, h sehol a babakocsi, sehol a kezecske, sehol a hiszti
Férjecském elvitt minket ebédelni egy nagyon klassz kisvendéglőbe. Van egy kis horgásztó, mellé épült az étterem. A vízre tetek stéget, ott is lehet ebédelni. Nekem nagyon tetszett, ringatóztunk....... Ábel kevésbé szerette, mert nem rohangászhatott, de még pár fajáték is van a gyerkőcök szórakoztatására. A véletlen úgy hozta, h többször ettünk mostanában étteremben, így tesztelem is őket. Eddig mindenhol volt babaszék és ez tetszik.
Kacika kérdésedre válaszolva Bence szegedi vegyeshalászlevet ebédelt túróscsuszával, Ábel üveges bébikajcsit, én meg marhahúslevest, és valami pulykacicis főételt. Nagyon finom volt!
Dobok két képet!
szép 7végét Mindenkinek!