Jaimee: a tegnap azért volt szörnyű, mert az egész napot végig veszekedtük a férjemmel, ráadásul volt egy babakocsi, amit apuék kinéztek, nekem is nagyon tetszett, megrendelték, erre kiderült, hogy selejtes... Ezért mentünk anyukámmal délután a Kikába, hogy kicsit jobb kedvre derüljünk!.. Pocak már szépen alakul, hétfőn teszek fel képet, mert akkor töltöm a 28. hetet... Most kezdem érezni, hogy felpattant rám 8 kg... De rettentően örülök Neki...!!!
Judy: ez a munkahely kérdés nagyon nehéz, ha nincs gyereked azért nem foglalkoztatnak, ha van, akkor meg azért..Az a lényeg, hogy mindig a nők szívják meg
De most egyenlőre a babukádra koncentrálj, ki tudja milyen változások lesznek pár év múlva...
Chrissy: a pakolgatás is nagyon nagyon jó dolog...Mindannyiunknak teljesülni fog az álma és édes pici bébikéket fogunk ringatni...Nekem is tavaly júliustól kellene már babáznom, de imádkozom, hogy idén valóra váljon az álmom...
Barbi: gratulálok a félidőhöz!!! Nagyon hamar telnek a hetek..Amit most néztünk babakocsi, az is Peg Perego...Nekem is nagyon tetszenek...
Nálunk szerencsére úgy fog alakulni, hogy lesz külön babaszoba...Nem nagy, de közvetlenül a mi hálónk mellett van...Alapvetően tojáshéj színre van festve, most lesz 1,20-ig tapétázva (mert sok helyen lekopott a festés) almazöld, kék, fehér, sárga csíkos tapétával..Ha minden igaz, akkor szeptember közepén lesz az attrakció, de utána mindenképpen teszek fel képet!! Ma megrendeltük a függönyt is, álom szép....Fehér alapon kék kislepkék vannak....Arra is várni kell 2 hetet, de az még bőven belefér...Bár sajnos mindent azonnal akarok...
Holnap megyünk kirándulni, szóval mindenkinek nagyon szép hétvégét!!