Még egy picit bekukkantottam, apa épp hangolja a tv-t, van egy kis időm.
Pétéhez lehet, hogy én lakom a legközelebb, ugyanis mi az Örs vezér téri IKEA mögött lakunk.
Kismama jóga itt is van a Cserepesházban, 2500-3000 Ft között van havonta, már nem emlékszem a pontos összegre. Mikor Julcsival voltam terhes, akkor az egyik barátnőm egyszer elment, neki nem nagyon jött be. Majd a Rókusba jártunk kismama tornára, az nagyon szupi volt, most is szívesen járnék, csak az a gond, hogy a Blahánál van, és oda csak tömegközlekedve tudok eljutni Julcsival. És ugyebár nem igazán emelhetek...
Szóval még én is keresgélek tornát a környéken. Meg először is meg kell kérdezni a dokit, hogy járhatok-e...
Rubint Rékára is nyomtam egy ideig, míg a falra nem másztam a hangjától.
Egyébként tetszettek a gyakorlatok, a 3 trimeszterre lebontva vannak. Ja, és nehogy megvegyétek a kazit, töltsétek le.
Azt mondják, hogy a terhesség alatt inkább erősödik a szőrnövekedés, tehát a hajnövekedés is beindul. Nekem sűrűsödött a hajam, sok apró hajam nőtt a homlokomnál. Utána ezek a "fölös" hajak a szoptatáskor szépen ki is hullanak, tehát nem kell majd megijedni, majd csak annyit veszítünk el, amennyivel a terhesség alatt több lett.
Melinda, én is a színei miatt választottam a gatyót.
Volt még egyébként ilyen csíkos csak kék árnyalatokban, és sima krémszínű meg fehér is.
Most megyek aludni, kicsit fájdogál a pocim...
Ma elég mozgalmas napunk volt, dél körül taliztam egy kismama barátnőmmel az IKEA-ban, ahol jót potyáztunk, ittunk egy pohár megvételével vagy négyszer üdcsit, meg kapuccsínót, a gyerekek meg nagyot játszottak. Délután meg persze az elmaradhatatlan játszózás volt. Tehát kidőltem...
Jó éjt midenkinek! Küldöm az álommanókat!