Hanna, mi a baj????Nem tudom, milyen vitád volt és hol és kivel, de ne menj el...........!!!!!!!!!!!!
Neked:
Baba: hívd fel őket, senki sem fog hülyének nézni, nyugi!!!!
Parádról:
nos, azért elég jó volt, volt egy kis vihar, de nagyjából jó időnk volt. hamar meguntam, mert már péntek koradu hazajöttünk, mert ez egy "nomádtábor" volt.
8an egy szobában..........2 zuhany és 2 wc 60 főra, kicsit szűkös volt, de azért ez nem is volt gond, csak azok a szemét bogarak!!!!!!!!!!!!
valahogy mindegyik megtalált, az összes szúnyog, légy, számomra beazonosíthatatlan rovar vagy bogár vagy nem tom........aztán besokalltam és hazajöttünk.
itthon kádban fürödtem, bogármentes ágyban aludtam!
minden évben megyünk táborozni, mindig megfogadom, hogy többet nem megyek, mert hát ugye 21. századi vívmányoikhoz szokott modern nő vagyok. de mindig elmegyünk.
aztán mindig bosszankodok a bogarak miatt, de azért visszamennék megint, most hogy zépen lefürcsiztem, aludtam stb.......
jó ott, jó a levegő, kedvesek a falubeliek olyan mások mint itt......
és csomó forrásvizet ittam teli vassal meg ásványi anyagokkal, tök friss és minden falubeli odajár vízért és aszongyák, hogy a kismamiknak kifejezetten jó a friss forrásvíz, kicsit szar az íze a vastól, de iható!