Sziasztok lanyok!
Ma volt nalunk a vedono, en nem ertem, Petra ki sem kerult a kisagybol... Az elejen megnezte (aludt), mondta, hogy szep, meg hogy nagyon jol fejlett, aztan kimentunk a szobabol. Es vissza sem mentunk. Pedig en kerdeztem, hogy szabad-e mar tobb vizben furdetni, erre elmondatta velem, hogy milyen a koldoke, de megnezni ugy tunik eszebe sem jutott... Ez mindenkinel igy van? En azt hittem, hogy azert megnezi, legalabb a koldoket...
Petra ma 4 hetes.
Hetfon mertuk, akkor volt 4290g, ami azt jelenti, hogy az elotte levo heten 360g-ot hizott. Nem tulzas ez egy kicsit?
Ma kertunk idopontot csiposzuresre es UH-ra, mar elore izgulok egy kicsit, hogy milyen lesz majd idore menni valahova!
Amugy eleg fura szerintem, hogy az UH szures penzbe kerul, na nem mintha sajnalnam ra azt a 3000 Ft-ot, szo sincs rola, csak nem ertem, hogy ezt a TB miert nem tamogatja... Biztos van, aki az osszeg miatt nem viszi el a gyereket...
Mano,
Minden honapban van ilyen babas tali? Az jooo!
Es mindig mashol? Vagy ez az allando helyszin jo ido esetere? A legkozelebbin Petra mar ket honapos lesz, ugyhogy talan mi is megyunk. Bar az utazastol elore is kiraz a hideg...
Kangi,
Julcsi naggggyon csini az uj szerkokban!
En is szeretnek valami nyari sapit vagy kalapot venni Petranak, de ilyen picit, mint ami neki kellene, meg sehol sem lattam.
Koszi a megnyugtatast a fejessel kapcsolatban. En sem szandekozom mar sokig folytatni, csak meg 2-3 hetig. valahogy megnyugtato lenne szamomra, ha a 6 hetes korban bekovetkezo ugras idejere lenne egy kis tartalek kapacitasom.
A Minimanoval kapcsolatban hasonloak a tapasztalataim. Volt olyan, hogy vagy 3/4 oran keresztul nezegettem a butorkatalogusokat, anelkul, hogy barki is egyet odaboffentsen, hogy ugyan mit akarok. Pedig eleg tanacstalan fejet vaghattam.
Masik alkalommal pedig kb. 20 perccel zaras elott ertunk oda, hat mar alig vartak, hogy kivul tudjanak minket az ajton. Pedig vasaroltunk egy csomo mindent, es meg igy is zaras elott elhagytuk az uzletet. Ja, most olvasom, Magdinak tenyleg igaza van, legalabbis az egyik fiatal ferfi elado nagyon rendes es segitokesz.
Hmmm, szoval a hetfeju sarkany egyszerre mind a het fejevel eszik, het tanyerbol? Nem tudtam!
Norka,
Anyosod nem semmi... Szerencsere az enyemnek hasonlo nezetei vannak, mult heten pl. itt volt nalunk, es csak azt kerte, hogy amikor majd egyebkent is ki kell venni Petrat a kisagybol, akkor hadd vegye ki o.
A batyadnak gratula, nem nagyon siette el a bejelentest.
Ujjszopassal kapcsolatban csak azt tudom irni, amit Kangi.
Jazi nagyon edes a foton!
Zulu,
Aranyos volt az almas sztori, bar gondolom, te ezt maskepp elted meg.
De a tobbi sztorin is nevettem, bocsaaanat!
Miszike,
Lehet, hogy a hasznalati utasitast ki fogom nyomtatni, es ropcedula modjara szetszorom a rokonok kozott.
A csuklas-citrom tema es a teaztatas nalunk is vissza-visszater.
A fejest en is csak Petra 6-7 hetes koraig szandekozom folytatni. Bar a vedono a multkor azt mondta, hogy amig az ember szoptat, addig vegig minden szopi utan fejni kell... Mondjuk ha ez igy lenne, megneznem, ki kepes akar 1-2 eves korig is szoptatni...
A merleggel is hasonlo a helyzet, lassan be fogom szuntetni a mericskelest, eleg lesz hetente egyszer.
Jot nevettem a rokonokon, bocsi.
A szekeres szoveghez tenyleg nem artott a forditas.
Zsuzsi, Heni,
Koszi Nektek is a fejessel kapcsolatos valaszt, mar leirtam azt, amit valaszolhatnek ra.
Gyorgyi,
Hogy sikerult vegul a vendegeskedes?
Ma mar biztos jobb kedved van, ugye?
Most olvasom, hogy igen!
Virga,
Orrbefogas?
Anyosod eleg fura dolgokat csinal... Szerintem ha egyszer mar igy bejott az erelyes raszolas, akkor maskor is megprobalhatnad...
Megfogadtam a tanacsodta, es ma ejjel nem fejtem. Olyan jo volt, Petra is tok hamar visszaaludt!
Snoopy,
Varunk!
Urszila,
Jogsi.
A korhazas talit akkor inkabb ne eroltessuk.
Koszi a megnyugtatast kajamennyiseg ugyben. Jo sok programod van, meg segitseggel is eleg kemeny lehet.
Mano2,
MInden elismeresem a Tied (termeszetesen osztoznod kell a ket- es haromgyerekesekkel
), hogy ennyit rohangalsz a baboval. Nagyon stramm anyuci vagy!
Momo,
Persze, irgumburgum, aztan kiderul, hogy Timivel Te is ugyanigy csinaltal mindent.
Amugy teljesen igazad van.
Hamarosan abbahagyom a fejest es a mericskelest, igerem!
Drukkdrukkdrukk a jovo heti UH-hoz!
Timici,
Ringatas!
Talizoknak jo szorakozast!
Puszi:
Leszter es a reggel 8:15-kor evett es azota nyugton szundizo es nezelodo Petra