Sziasztok!
A konyhát majd inkább élőben mutatom meg,
(csak belegondoltam,hogy csak én teszem mindig közszemlére magunkat,
és amúgy is olyan sokan olvassák a Babanetet. Természetesen büszke vagyok rá,de azért idegenek ne kukkoljanak. Már a gyerekszobákat is megbántam,hogy felraktam.
Meg még ki tudja miket)(
Tiszta zizi vagyok,vannak még hormonok? Vagy most mire lehet fogni?Gratulálunk Szonjának,nagyon ügyes nagylány!
Mi szívesen csatlakoznánk az Állatkerti menethez,feltéve ha elmarad az intenzív egy hetes angol nyelvi kurzus a Dávidnak.Egészhéten kell mennünk ...
apának szerdán van a szülinapja,így arra is készülnöm kell.
Szóval,ha nem lesz angol,akkor megyünk hétfőn az állatkertbe vagy akár hozzátok is Anett. De a hét többi napja gázos.
Holnap jön egy barátnőm a kislányával,és terhes
volt ált. isk. osztálytársam,mire jó az iwiw
szombaton meg megyünk sógórnőmék telkére Dávodra./250km
/családostul,kutyástul,macskástul/
Na ezt jól megbonyolítottam,szeintem csak én értem
már én se; na maradjunk annyiban,ha hazajöttünk a telekről,akkor irok,addig szervezzétek meg,gyertek sokan!!!!
Vasárnap este tudok pontosabbat mondani.
Voltatok cirkuszba végül?
Gyöngyi!
Édes lehet Sara ahogy Andizik.
de most beszéltek telefonon?
Látom árulod a kiságyát
mondtam már hogy tök ari az ágy amit vettél a Sárának,hol vetted?(Gyálon?)Könnyen megszokta?
Nem támadtál le az antibiotikummal,vagyis nem zavart,szívesen meghallgatom mások véleményét,sőt...
csak most lettem szinte anyuka,és annyi minden zúdul az ember nyakába hirtelen...most miért kételkedjek egy "dokiban"?azért jó,hogy vannak a forumok...(Na nem mindig jó,mert még bizonytalanabb az ember a rengeteg információhalmaztól)
Én nagyon drukkolok neked,hogy megkapd az állást. De hogy hogy meggondoltad magad és mégis védőnéniként akarsz dógozni?És miért jobb Gyálon?
Én is néztem az Europarkban azokat a fagyikat még régen
Anett,remélem meg vagy elégedve a termésemmel
Szép estét.
Ja és Dávidnak kutya baja sincs már
ez csak valami ijesztgetés volt a részéről
1 napos torokfájás? van olyan?
Ildikó