Új privát üzeneted érkezett!

Jucmuc,
A Davide nagyon tetszik na de lehet hogy lány :lol:
Vendég

Sonjus!
Nagyon sajnálom! :cry:

Zel!
Szoritok értetek.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!!
remélem nem baj ,hogy be pofátlankodok!!!Én a budai meddőségi centrumba járok!!Jővő héten lesz remélhetőleg a 2 inszemem,kedden megyek uh-ra és akkor kiderül melyik nap!!Csütörtökön voltam ,és akkor tele volt a petefészkem tüszökkel!És hétfőre rendelt be a dokim,holnap adom be a 11 -ik merionalt,!!!!Csak gondoltam hátha van itt valaki aki oda jár!!!!Tudom ,hogy van olyan topik ahol bmc-s lányok vannak,oda írok mindig,de gondoltam írok ide is! :wink: Kinek hanyadik próbálkozása,és kinek hanyadikra sikerült az inszeme!???Legyen szép napotok! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
Üdv :D Van egy táblink amit Kata vezet ott megtalálod hogy kinek hanyadik inszem vagy lombik sikerült :wink:
Vendég

Nyunyi,
A 150. oldalon van egy ilyen tábli.
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, mind a 3 gyönyörűen osztódik, sőt a tegnap termékenyített is beindult, úgyhogy 4 közül választhatunk. Holnap reggek 9 körül kell telcsizni, hogy mi újság velük. Ha minden oké, akkor akár szerdán is lehet a beülti, ha egy kicsit lassítanak, akkor holnap délben. Még mindig a kettős beültetés mellet vagyunk. Olyan izgi! :D
Még mindig érzékeny ahasam. Kellemetlen az ülés, ezért bocsi, de lefekszem.

Lányok, nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat!!
Olyan rendesek vagytok!
Sonjus:sajnálom, majd a következő! Kitartás! Tudom, ez ilyenkor nem vígasztal.

Puszi mindenkinek!

Zel:szorítok, és tapacsokat küldök holnapra!
kabócabobár

Pandácska!!!!

Köszi az infót!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zel :)
Nagyon ügyik voltatok. Sokat gondolok Rád!

Kabóca :)
Neked is nagyon drukkolok.

Nyunyi :)
Nekem a harmadik sikerült.

Íme néhány fotó Marciról (valaki már reklamált érte)

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tiza

Kabóca,
jajj de jó!!!!! Szuperul alakulnak a dolgok!!! :lol:

Tiza,
miket produkál Marci baba!!! 8)
Nagyon szép a kis pofikája, olyan édesen csicsikál!!!
katata

Zel, Kabóca! Először is gratula a szépen osztodókért, és drukk-drukk holnapra! Együtt lesztek kismamák :lol: :lol: :lol:

Sonjus, keseregj egy-két napot, aztán induljon a következő! Bár úgy rémlik, hogy nem akarsz többet?

Kata, látom neked is megjött, akkor indul a visszaszámlálás a beültiig. Mikor kell menned? Megint LH tesztet kell használnod?

Kamilla, Sapé+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(már csak 4 nap)

Nyunyi! én is bmcbe járok, 3 inszemből nulla sikerült, de ebből csak a legutóbbi volt bmc-s. Szurkolok, hogy neked sikerüljön a 2. inszem :lol:

Kép
domo

Tiza, Marci nagyon édes! és milyen sokat nőtt, olyan kis picike volt!

Kép
domo

zel :!: :!: ne haragudj, meg lányok ti se, amiért így távolmaradtam, de betartottam a fekvést, csak most keltem fel :shock: zel, nagyon-nagyon örülök neki, akkor a hétfő egy gyönyörű nap lesz, atyavilág...nemrég még együtt szomorkodtunk, hogy milyen nehéz ez az egész és tessék!! lassan mindenki kismami lesz, úgy örülök, majd, mindenképp kereslek én is, hogy mi volt :P :P :P

kabócám, de szupppppppper, azért nálad is pörögnek ám az események, szurkolok!!!!

andi, sokszor gondoltam rád, hogy remélem megoldódott ez a súlyprobléma... jajj, még tartson ki a babud egy kicsit, szorítok!!!

kata, de jó, akkor most aztán ez a topik tényleg a sikeresek közé fog tartozni, a még nem babás lányokat jól megvarázsoljuk, hogy gyorsan-gyorsan babásak legyenek :lol:

jucmuc, hogy vagytok???

babszim, javultak a dolgok? vagy a párod tényleg ennyire elszánt...?

sonjus, ez már biztos? nagyon sok erőt küldök feléd :!: :evil: :evil: puszika és gondolj a jövő hónapra :wink:

tizu, ez nagyon cuki!!! menniyre hasonlít rád dávid arca, döbbenetes!! főleg az 'alvós képen!

nyunyi, nagyon sok sikert az inszemhez!!!! nekem a 3. sikerült, de a második is összejöhet, csak előre, nyugodtan-optimistán, gyere máskor is :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Tiza!!!

Gratulálok!!!Tündéri a kisfickó!!!!!!!!!!!!!! :) Köszi a drukkot!! :wink:

Domo!!

Értem!!Kihez jársz a bmc-ben??? :) Köszike a drukkot! :) Van itt egy bmc-topik is! :)

Kicsiboris!

Köszönöm aranyos vagy!!Jönni fogok!!remélem sikerül!!! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Remélem még páran emlékeznek rám! :oops: Júliusban volt az első inszemem, ami sikertelen volt és azóta eltűntem.
Voltam pár hetet Balcsin és nem foglalkoztam baba témával, ami lehet hogy jót tett :lol: :lol: :lol:

A képet a hétvégén csináltam, tegnap este és ma reggel :wink:

Kép

Holnap hívom a Kaálit, hogy most ilyenkor mi van :shock: Ma van a 37. napom, szerintetek mit fognak mondani? Menjek be vérvételre vagy rögtön ultrahang?

Annyira izgulok, hogy megmaradjon... :roll:
dóri797

Bocsi, még egy ostoba kérdés: a 6. heti ultrahang azt jelenti, hogy betöltött 6. hét vagyis pl 6+4 vagy a betöltött 5. hét utáni napok már a 6. hétnek számítanak?

Furi, hogy ez a kérdés csak 20 hónap próbálkozás után most először merült fel bennem... :roll:
dóri797

Dóri,
Amikor 6+4 vagy akkor 7 hetes vagy de ezt úgy mondják pl vizsgálatoknál is így kell menni hogy betöltött 6.hétben vagy. Gratulálok :lol: :lol: Szerintem uh-ra fogank behívni ha betöltötted a 6. hete mert akkor már van szívhang.
Vendég

Domo,
ugye mész a következő inszemre??? Mik a következő lépések?
Én majd hétfőn hívom a dokimat, lehet,hogy most mégis a közeli dokihoz megyek vérvételre és persze a beültire a klinikára. Elég macerás olyan messzire menni és szeretném valahogy olyan természetesen csinálni a dolgokat, hogy semmi extra programot ne okozzon, éljünk természetesen, mint ha mi se történne. 8) Persze azértnem fog ez ilyen simán menni!!! :lol: :lol:

Dóri,
nagy gratula!!! :lol: De jó!!! Ez is inszem volt? Vagy spontán?
katata

Lehet, hogy össze-vissza írtam. :oops: Szóval azért megyek az itteni dokihoz, hogy a vérvételeket intézze,de a messzihez, a klinikára megyek a babáimért. Szóval ez a doki csak a vérvételt intézi, még az elemzését is elküldi a klinikára, így ő igazából csak közvetítő lesz. Ennél többet jobb is, ha nem tesz. :D
katata

Pandácska,
akkor már biztos Dóritok lesz???
Egy barátnőmnek éppen most váltott nemet a pocijában a baba. :lol: Eddigfiút mondtak neki, most meg lány lett belőle. :lol:
katata

Bekukk!!!!

Dóri!!!Nagy gratula!!!Ez ugye spontán babácska!!!!!!!De jóóóó!!!!!!!!!!Gratula még 1x!!!!!!!!!!!! :)

Jóccakát nektek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kata,
A doki azt mondta már ne számítsunk tökire látszik neki az a 3 vonal ami egy lánynál van. Ma megnéztem a neten és másnak is ilyen volt a kislánya alulról. Meg lányt is érzek :wink: nekem nincsen kétségem :D
Vendég

Pandácska, köszi, holnap leszek (remélem ) 5+3, szerintem pénteken lenne tuti egy ultrahang, akkor lennék 6+0. Nem tudom miért rágódom ezen, holnap a doki úgyis megmondja a tutit! :D

Kata, köszi, teljesen spontán volt. Az augusztust mindenképp kihagytuk volna, ráadásul a párom nem sokat lesz itthon szeptemberben októberben, ezért novemberre terveztük a következő inszemet. Annyira hihetetlen, hogy esetleg megúszhatom a további inszemeket és a lombikokat...
Te hogy vagy? Most lesz a 2. lombik?
dóri797

dóri:
Gratulálok!!! :) Jövő héten már lehet, hogy szívhangot is hallhattok! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Kicsibé! Ne mentegetőzz. A kicsilány a legfontosabb. Ha feküdni kell, feküdj. Nem ér semmi annyit, mint a csöppség a pocidban.

Tiza! Hááát besoroltam Marcellt szerelmeim közé. Gyönyörű baba.

Dóri! Juhéjj! Gratulálok! Vigyázz magadra. Eltűnésed neked is megbocsájtva. Jó kis erőt ad a kép, amit a tesztekről feltettél!

Kabóca! Tapi neked is! Látod-látod! 4 embrike! Pihengess! Nekem csak tegnap volt kicsit érzékeny a pocim, de inkább fáradtnak éreztem magam. Mára semmi bajom. Csak az egyik gyogyi mellékhatása kellemetlen. Azt írja, mellben diszkomfort érzés. Már, ha a cicifájást ezerrel diszkomfortnak kell nevezni?!?! Drágám ápolná őket gyógypuszival, de az is fáj nekik.

Pandácska! Nektek is kislányotok lesz? Tök jó! A srácok már Odrynál és Tizánál, kell is a női szakaszt erősíteni!!!

Szia Nyunyi!

Domo! Biztosan figyelmetlen voltam, de nem tudom most hol tartasz, bocsáss meg érte. Folytatjátok ebben a ciklusban is , vagy pihentek egyet?

Jaj édes barátnéim! Fájó szívvel, de elköszönök. Nem végleg. Csak a párom azt mondta, a beülti után nem akarja, hogy a gép előtt ücsörögjek. Tudom, igaza van. Ti is tudjátok. Biztosan ideenged majd pár naponként, de jóval ritkábban jövök, mint szoktam.

Puszikálok mindenkit.

Kép
Kép
Kép
zel

Dóri,
nem esetleg, hanem tuti megúsztátok, hiszen ott lapul már a pocidban a babuci!!! :wink: Majd gyere mesélj, mit mondtak a bmc-ben!!!
Igen, nekem most lesz a második lombik. Még nem izgulok nagyon, remélem nem is fogok, csak picit. De azért nagyon várom már!!! 8)
katata

Drága Zel,
nagyon szorítok és majd várjuk a híreket! Akkor gyere, amikor tudsz. Pihenj! +++++++++++++++++++++
katata

Jó reggel Lányok! :D

Szia Zel!!De jó beültid lesz??Gratula!!!!Pihizzél sokat meghozza gyümölcsét!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Na végre beadtam az utolsó merionalt!!Holnap uh!!! 8) :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
remélem látsz szép nagy tüszőket holnap az uh-án!!! :wink:
katata

Zel,
Igen kislány :D Drukkk a beültihez!!!

Nyunyi,
Drukk a holnapi uh-hoz!

Én majd csak holnap este leszek legyetek jók!
Vendég

Katata!!

Remélem ugy lesz!!!Köszike!!! :wink: Látom hamarosan vissza kapsz 2 babót!!!Gratula!!!Hova jársz? :)

Pandácska!!!Köszi neked is!!!Mi már ismerjük egymást ugyi???dvd?? :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

A mindenit csajok, két nap kimarad és csak kapkodom a fejemet.

zel, sokat gondolok rátok. Pihenj amennyit csak lehet, aztán jössz amikor jössz. SMS-t írhatsz azért?

kabóca, ez igen, a ti gyerekeitek is dolgoznak ezerrel, ígérd meg hogy te is pihenéssel töltöd a beültetés utáni napokat :wink:

kicsiboris, ne foglalkozz senkivel az a lényeg hogy minden ok legyen, a kis puncisra vigyázni kell, hogy olyan klassz pelust produkálhasson nektek mint Marcell.

tiza, igen jó fotók. Úgy látszik jut nekünk mosolygós, alvós és meglepetéses is. Mindig így csinálja? Kicsomagoljátok és hurrá most lehet a pelusra rottyantani?

nyunyi, gyere bátran. Én is BMC-be jártam Szűcs dokihoz sajna egy inszem sem sikerült, de én azóta is ide tartozom (mert szuper kis csapatunk van) és képviselem az örökbebabára várva vonalat.

dóri, hogy ti milyen ügyesek vagytok, a hétszázát :D Húzhatunk még egy strigulát a spontán babásokhoz? Mennyi ideig tartó sikertelen próbálkozás eredménye a kis bogyó?

baszi, azért az elutazásod előtt meglephetnél minket egy bejelentkezéssel :wink: !

domo, hogy viseled a tüszőhajtó bogyókat?

kamilla?

reni, husi party jól sikerült?

sonjus, rettenetesen sajnálom. Remélem 1-2 hónap és a dóriéhoz hasonló hírekkel lepsz meg minket!
bbilona

Sziasztok!

Viaskodik bennem az a bizonyos 2 lehetőség!
Egyik énem és a párom is azt mondja, hogy nem szeretne lombikot és most kicsit pihentessük a dolgot (ez a felem azt hiszem az agyamat használja) a másik felem nem tudja feladni és még küzdene, hogy hátha most (ez a felem a szívemet birtokolja :) ) A "többség" a pihi melett döntött :)
Net ügyben is pihi jön :(
Nagyon köszi az eddigi bíztatásokat és tanácsokat, sokat segítettetek :) hálás vagyok mindenért!!!

Mindenkinek drukkolok, hogy összejöjjön amire vágyik :wink: !!!!
sonjus

Hu lanyok jo sokat irtatok! :D :wink:

Pandacska!

Te lehet, hogy egy boszorka vagy? :D :wink: Ma ejjel azt almodtam, hogy szültem es egy gyönyörü kislany bujt elö!
Nagyon jo volt latni vegre a babamat! :D
Jo neked, hogy biztosan erzed, hogy kislany meg persze mondtakk is. Nekem sajnos nincsen ilyen jellegü megerzesem.:(

A mozgasokat sem erzem mindig csak neha nagyon lightosan meg is szoktam ijedni de az orvos azt mondta nincs semmi baj majd a 20. het utan fogom jobban erezni.:)

Kata!

Köszönöm szepen mi jol vagyunk, jövö het csüt.-ön megyünk genetikai uh-ra elörebb lehetett hozni az idöpontot.:)))
Hamarosan Te is visszakapod a bebikeket! :) De jo! :)

Boriska!

Jol is teszed, hogy pihensz az ilyenkor nagyon fontos! :) Jol vagyunk köszike remelem Ti is! :)

Zel!

Nagyon nagyon szoritok Neked! En sem jöttem sokat a beültik utan pihenj csak! Relaxalj, halgass megnyugtato zeneket es tuti sikerülni fog! :)

Kaboca!

Neked is szoritok nagyon! :) Ugyesek voltak a kis sejtek! :)

Dori!

Gratulalok nagyon szep teszteid vannak!:)

Kép
Kép
jucmuc

dóri :lol: először is: nagyon örülök és szívből minden szépet és jót kívánok neked, nagyon jó látni a két + tesztedet, gratulálok hozzá, most vigyázz rá nagyon!!! sok-sok vitamin, gyümi-zöldség, és no stressz!!! tudod :wink: és pandi jól írta neked, a betöltött heteket nézik az uh-on. minden jót!!!

zelem, hát ez is eljött, hogy a mi anyucink a beülti miatt fog távolmaradni :P :P :P :P :P :P :P :P sok sikert majdan, és akkor gyere amikor már lehet, azért nagyon várom a híreidet :lol: :lol: :lol: puszóka!!jujj de izgis :lol: :lol:

sonjus, ne már, nem jössz többet? azért ne legyen ez sokáig jóóó?
a pihivel kapcs.-ban megértelek benneteket, bár tudom ez azért nem egy könnyű döntés, sok sikert és gyere ha lehet :lol: :lol:

nyunyi, akkor egy kalappal a holnapi uh-ra :lol:

pandi, akkor te is csajozni fogsz :lol: :lol: nektek dorka lesz, nekünk borka, de jó :lol:

Kép
kicsiboris

kata és mikor lesz a beültid? szeptemberben?

odry? jól vagytok?
gyöngyike?

Kép
kicsiboris

Nyunyi,
én külföldön élek.

Jucmuc,
örülök,jól vagytok. Hamarosan ficankol, ne izgulj!! :D

Boriskám,
szerintem olyan szept. 10-e körül lesz a beülti.
katata

Kata, Zel! Én most a 2. kényszer pihi hónapomat tartom, mert a 3. inszem után beragadt egy tüsző. Remélem a gyógyszer hatására két hét múlva megválik tőlem :lol: és akkor indulhat a 4. inszem.

Dóri, ez fantasztikus! Gratulálok :lol: Most ne tűnj el újra!

Sonjus, megértelek. Én is sokkal jobban szeretem a spontán hónapokat, de képtelen vagyok feladni a mesterséges vonalat. Azért néha (minél gyakrabban) nézz be hozzánk!

Ilona, nehezen viselem a tüszőűző bogyókat, olyan állapotban vagyok egyfolytában, mint mensi előtt szoktam. Rossz a közérzetem, hatalmas a hasam és a cicim, stb. És még 16 nap...

Nyunyi, én Konc dokihoz járok. Tudom, hogy van bmc-s topik, jártam is ott (sokat segítettek a lányok), csak ott nem tudtam tartani a lépést. Sok sikert a holnapi uh-hoz :lol:

Kép
domo

kata, akkor tényleg szuperul beindul a sikerszéria :lol: :lol: de örülök!!!!! és gondolom már nagyon várod, hiszen csak 14 nap!!!!!!!
de szorítok érted! már annyira kéne, hogy összejöjjön, és annyira megérdemelnéd, olyan türelmed volt eddig is!!!! na aztán megbeszélhetjük az aktuális babakocsidivatot meg rugdalózótrendet is :lol: :lol: :lol:

jucmuc, a genetikai vizsgálat az vérvétel is lesz? szorítok, hogy minden okés legyen!!!! és az is lesz :lol:
a baba mozgását én is kb a 16. héten éreztem először és olyan volt mintha a gyomron vacakolna, szóval összekeverhető vele, ne is idegeskedj, pár hét és egyértelműen fogod érezni!!! hidd el, nekem már néha olyanokat rúg, hogy kicsit kellemetlen is, az apja meg is dorgálta: 'ejnye kicsi boriska, szétrúgod anyádat?" úgyhogy nemsokára élvezheted a tornaóráit :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Zel!

Drága anyácska,csak magaddal foglakozz,és senki mással!!
Jó kis helye lessz a kis Zel bébinek :lol:

Tiza!

Ez a fiú nagyon édi bédi,nagyon tetszik nekem. :wink:

BBilona!
Jó volt a hús süti nagyon!És ti megettétek az ökröt?
Milyen volt a csajos buli????? :lol: :lol:

Dóri!
Hatalmas GARTÚLA!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Jucmuc!
Én is örülök,hogy jelentkeztél.Nagyon szép nevek.
Én nem nagyon érzem a magzatmozgásokat,de azt mondta a doki,hogy valaki késöbb érzékeli.Már egy kicsit kezdek agódni,de a doki mondta,ne tessék agódni,még fogom eleget érezni.

Nekünk is vannak nevek!A fiú Akkor tuti:MOLNÁR MARTIN ERIK.
Ha lány.Molnár Laura,vagy Alexa.Nekem a Zóé és tetszik de a párom szerint nem jön össze a Molnár vezeték névvel.

Kép

Sonjus!
Sajna :cry:
m. reni

Sziasztok!

Nagyon le vagyok maradva. Sajnos nem volt sok időm, képzeljétek olyan meleg van, hogy szegény Dávidom tegnap előtt 9.40-től 16-igy aludt valamit. Szóltam a páromnak, hogy jöjjön haza és vigyen ki a telekre minket és ott a levegőn be is ájult. Tegnap a Mamáméknál voltunk és ott tudott pihenni. Majd rakatok képet fel, szerintem nagyon sokat változott és rengeteget nőtt!

Kisboris!
20. hét.... a felén túl vagy! Nekem a 30. héttől kicsit lassultak a napok, de a 20 hétig gyorsan telt az ídő.
Mondjuk én ekkor írattam ki magamat. te még dolgozol?

Dóri!
Gratulálok!

Tiza!
Rengeteget nőtt Marci! Nagyon szép tiszta a pofija és úgy látom jókat eszik! :lol:

Odry

Kép

Kép
odry

ilonkán drágám :lol: nagyon kedves vagy, én ugye próbálok vigyázni, de már lassan arra gondolok, ez az én terhességem nem egy szimpla ügy...mindig jön valami, már egészen hozzászokom...

veled mi van??????? nem is írsz magadról :cry: teljesen letettetek a saját babáról? megy az örökbefogi?

Kép
kicsiboris

Pandácska!

Most a JANÉ babakocsikba vagyok beleörülve!Nézted már őket???
Hogy vagy mostanába??DÓRI hogy van?
m. reni

reni, te is babakocsiörületben vagy :?: én is :!: :!: na értekezzünk kicsit :lol: :lol: nagyon jók a színei a Janénak, de mennyibe krülnek? van 3 kerekű verziója is? nekem azok tetszenek, a háromkerekűek, most találtam egyet a RÖMER-t, de csak 6 hónapos kortól használható :cry: pedig annyira tetszik...nézd meg a Brendon lapján :lol: :lol:
nem tudsz olyat mit elejétől lehet használni, 3 kerekű, és 60ezer alatt van?

Kép
kicsiboris

Boris!

Én is igen lázban égek,de persze nekem még nagyon korai. :roll:
Nekem is nagyon tetszenek a három kerekűek.Most ez a JAné nállam a sztár,Beszéltem egy bababoltos ismerőssel,és ő mondta,hogy az egyik legjobb babkocsi.Spanyol,és 100%aluminium.Nagyon könnyű.Az ára a csillagos ég,Bár konkrét árat nem találtam.Az a baj,hogy a három kerekű babakocsik nem olcsók.
Ha nem szettbe veszed szerintem 60.000ft-ért már van.
Én ezen az oldalon szoktam nézni.http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=554 ... 80172cd442
m. reni

az oldal neve:elefánt babadiszkont kis és nagyker
m. reni

nekem a Quinni a kedvenc :lol: a 3 kerekű verzió :lol:
köszi a lapcímt, ezen vannak valahol árak?
nem is korai, nézelődni lehet, sőt, szerintem így legalább nem fogunk vacak babaholmikat venni, mert jól utánanézünk :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

reni, a csajos buli jó volt úgy elszaladt az a 1,5 óra, hogy szinte alig tudtunk egymásra hangolódni. Ökör elfogyott, salátával remek vacsi. Viszerek?

sonjus, azt hiszem a nettel kapcsolatban igazatok van, a többit pedig nektek kell tudnotok úgy jó ahogy döntötök mindenkinek a lelke szerint. Minden jót Nektek, legfőképp pedig egy spontán gyerkőcöt!

jucmuc, jó lehet babával a pocakban. Kár hogy nemtudok hozzászólni a babamocorgás témához, pedig úgy beleokoskodnék néha!
Minden jót a genetikai uh-hoz!

kicsiboris, képzeld tegnap kaptunk egy telefonszámot amit hívni kell ha megvan a határozat, az meg várat magára, de majd írom ha megindul a gépezet. Ha ez gyorsan megy nem lombikozunk, ha évek akkor elgondolkodunk.
bbilona

Ilonkám,
hol van már az a fránya határozat?????
Ki lesz a telefonvonal végén????
katata

katám, hát a vezetője az egyik alapítványnak. Jó csókosak vagyunk :D Képzeld jövő héten nekivágunk Svájcnak, már alig várom :wink: Addig meg bele kell húznom itt a melóhelyen, hogy minden szálat elvarrjak.
bbilona

Tyú Ilonkám,
de jó!!! Na és meg van-e már,hogy merre mentek, mit néztek meg??
Egész jó idő van mostanában, 20 fok körül,meg délutánra 25 is van. Bár azt még nem tudom, milyen idő lesz jövő héten.
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?