Sziasztok,
Hu, megprobaltam atolvasni a kiesest, de nem hiszem, hogy menni fog harom het kieses, igy inkabb csak ujrakapcsolodom ha lehet!
Csikken,
Nagyon csini kismama vagy!
And,
Szerintem se felj a bolcsitol, mint irtad, ha nagyon nem megy legfeljebb lealltok
de hatha megfelel az Esztinek!
Jo lehetett az esti kiruccanas es Eszti nagyon helyes kislany!
Totka,
Matras kepek szuperek, jol nezel ki es mennyit nott ez a Panni lany
Megann,
Szerintem ne aggodj, biztosan hianyzik neki apa, de majd csak eltelik ez a par nap. Nalunk ferj nagyon sokat van uzleti uton, fiuk mar hozzaszoktak, de amikor hazajon, nem lehet lekaparni oket rola egy par napig!
Kisfiuhoz nagy gratula! Meglatod milyen ragaszkodoak tudnak am lenni
Ez kesz szerelem anya es fia kozott
Allergiadat sajnalom, remelem hamar tul leszel rajta!
Pruntyi
szuper ez az agy! Nekem is jar az agyam, hogy milyen agyat is kellenne vennem, nagyon szeretnek emeleteset, aminek az aljara illesztheto az iroasztal, de nagyon felek, hogy meg kicsi o es leesik!
Tapasztalata valakinek ezzel kapcsolatban??
Kuha
Milyen a munkahelyen?? Biztos irtad, nem talaltam meg!
Gergo milyen aranyos, hogy igy beszokott anyukadhoz!
Nalunk is anya vigyaz most a fiukra, Matnak holnaptol kezdodik a suli, a kicsi meg nagyon jol kijon anyukammal! Ennek orulok, mert az elso par het elegge harapos volt kozottuk
Beteg volt(baranyhimlo) es csak engem akart
Mire emlekszem meg!!
Benianyu,
Nagyon boldog szulinapot Beninek igy megkesve is! Nagyon csinos vagy, nem fogytal te???
Ayse
Ti is nagyon jol neztek ki a kepeken! Andris is mekkorat nott mar es mintha te is leadtal volna valamennyit nem??
Rokica,
Zsuzsa csodalatosan szep kislany! Ezen a lepcsos kepen hm, valami csodas!
Egyuttalvas
Fiuk mar aludtak egyutt, most a vakacio alatt eleg sokszor, hat, hm, nalunk nem jott be!
Barbi,
nagyon helyesek a fiuk, Leon mekkora te jo isten, annyira aranyos!
Gyonyoru helyen voltatok!
Rolunk,
hat roviden, nagyon jot pihentunk, bar mint irtam sajnos egy hetig szenvedtunk a baranyhimlovel, ami nagyon de nagyon letaglozta Balazst, raadasul szegenykemnek szerintem meg fog maradni egy par heg, mert valami eszmeletlen eros virust szedett be es nagyon mely es nagy hegei voltak! Tele van kis lyukakakl az egesz arca meg!
Rengeteget kameraztunk, de fenykepeket csak normal geppel csinaltam, ezt sajna nem tudom felrakni ide!
Csaladdal jol telt a vakacio, bar iden egy kicsit tele volt feszultseggel valahogy a kapcsolatom a noveremmel
Sajnalom nagyon a dolgot, nem tudom miert ????
Anya jobban van miota hazajottunk, egy kicsit sok volt nrki a sok utazas, bar Spanyolban nem is voltunk a sok esozes miatt
Most meg ujra itt a munkaban , hallod Kuha sorstars
Hu de nehez volt a tegnapi nap
dehat majd visszarazodunk
Ancsi,
Megy a drukk, hogy fajdalommentes es gyors szulesed legyen
Csibb,
Fanni edes-edes-edes!
Viki,
Nagy-nagy gratula, meg egy kismama!!!!!!!!!!!!! Majdnem mindenki mar a masodik babajaval van vagy eppen terhes vele, hogy telik az ido jezusom! Nagyon jo terhesseget kivanok!
Na ennyire tellet, remelem nem haragszik senki, akit kihagytam
Aniko