Sziasztok!
Tegnap kirándultunk, Veresegyházon voltunk a medvefarmon. Nagyon tutkós hely, Julcsi élvezte a sok macit, sikongatva vigyorgott.
Láttunk még farkasokat, kis vaddisznókat, őzikéket és csavart szarvú kosokat. Tipikus gyerekeknek való hely, főleg olyannak, aki ennyire állatrajongó, mint a lányunk. A medvefarm mellett még lovakat is tudtunk nézegetni meg simogatni, ugyanis épp most volt az amatőr lovastalálkozó is, szóval nagyon jó programunk volt tegnap.
A kirándulás előtt még beugrottunk az Asia Centerbe, mert venni kellett nekem egy nadrágot, ugyanis már csak a farmerom kényelmes, abban pedig nagyon melegem volt. Szerencsére sikerült megtalálnom azt a boltot, ahol kismama gatyók is vannak, így vettünk egy lenge rövidgatyót, nagyon kényelmes gumírozott öv része van. Magamon is hagytam, így legalább nem sültem be az autóban. 3990,- volt a nadrág, szerintem nem olyan vészes, kérdeztem az eladót, hogy mikor jönnek hosszúak, mert lassan most már arra lesz szükség, és mondta, hogy lehet, hogy eladja a boltot. Azért kinézek még pár hét múlva, mert szimpatikus fazon volt, elég normális ruhái vannak, nem tipikus kínaiak (az eladó sem az), és az árak is elfogadhatóak. (Egyébként a keleti épületben az első emeleten, a lift mögött van a bolt.)
Beus, tengerimalacka ügyben nagyon együtt tudok érezni... Nekem is voltak malackáim, mikor kicsi voltam (az az igazság, hogy az összes lakásban tartható állatom volt
), egy állatkával kezdődött, aki pont úgy nézett ki, mint a ti Csokitok. Majd az egyik barátnőmtől kaptam mellé párt, úgy tippeltük, hogy az én Pepikém lány, ezért egy fiút kapott. Vártuk, hogy majd történik közöttük "valami", de nagyon szemérmesek lehettek, mert egyszer csak a végeredménnyel, egy kis Pepivel szembesültünk, szintén nem tudtunk a terhességről. Később született még 3 kismalac, majd egyszer csak bekattantak, mindegyik akart mindegyikkel hmmmm...ni, anyáék megelégelték, és amikor táborban voltam, leadták őket egy kisállatkereskedésben. Asszem hörcsögöt kaptam kárpótlásul.
Lexus, korán kezded az álmatlanságot... Én az utolsó hónapokban szenvedtem, főleg a gyomorégés miatt, feküdni nem bírtam, volt, hogy a fotelban aludtam.
A gyomorégéssel kapcs. jutott eszembe, hogy néz ki, találtam megoldást. Az egyik játszóteres anyukától kaptam egy bogyót, Tums a neve, kifejezetten kismamáknak van, természetes hatóanyagú. Sajnos nálunk nem lehet kapni, ő Ausztriában vette. A dobozon az van rajta, hogy Ausztráliában gyártják, így arra gondoltam, ha elfogy, akkor az megkérem az ausztrál barátainkat, hogy küldjenek nekem utánpótlást. Eddig este vettem be, vacsi után, és nem fájt a gyomrom, tudtam aludni.
Na, benyüszizett a csajszim, viszem aludni.