Elszállt! Franc! Pedig még a kávéfőzőt is leégettem, mert jöttem írni!
Szóval akkor Sziasztok!
Benianya! Igen, a szopi fájó pont, mert már nem szoptatok! És valóban, kell minél tovább! Amíg csak lehet! Persze normális határokon belül! De két éves korig miért ne? Szóval azért szomorkodom, mert én "csak" 16 és 13 hónapig tudtam. Lackó nem önként mondott le róla, de már nem volt tejem, és csak kínlódtam, így elválasztottuk. Na meg akkor még jobban hatott rám a sok kedves ötlet, hogy hogy válasszam el, mert már csak nagy, és ideje lenne... Mesivel nem érdekelt, minden ment is szépen, és bár ő önként mondott le, én nem tettem ellene semmit, hogy mégse hagyjuk abba. Ugyanis éppen volt akkoriban a mellbimbómon egy
fájdalmas gyulladt hólyag a rühesség korszakából... A nyoma még most is ottvan. Szóval kapóra jött, hogy nem akar szopizni, így megúsztam a fájdalmat. Helyette meg Mesi nagyon cumis lett! Nagyon útálom, de most mit tudok csinálni? Mindent nem vehetek el tőle! Hüpp-hüpp.
Más! Akkor ez a birsalma körtével keresztezett változata lehet. Minden esetre annyira rengeteg van belőle, hogy ha valaki szereti, szívesen küldök belőle egy konténerrel, mikor megérett! Mi nem szeretjük ugyanis. Süsü szerintem is a vadkörtét szereti, ami olyan rendes körte alakú, csak apró. Nem? Azt nem tudom, hogy édes, vagy savanyú, de hogy mini, az majdnem biztos.
Ex. Igen, ez bugyipelus, ráadásul a jó drága Liberó. Nem szoktam rá, csak volt dm kuponom, meg a pöttyökkel is -15%, és így azért még elfogadható. És ilyen dög melegben, mikor más ruhát már nem szívesen adok rá, ez jobban megáll a popón. 2 csomaggal volt összesen pályafutásunk alatt, kb. Lackónak is 2x vettem, és ősztől megint nem fogok, mert úgyis akkor már elbír legalább egy bodyt napközben is. Amúgy most is Este, éjszaka a sima Babylovet használjuk. (Vagy mért kérdezted?)
Megint más. Lackó most jobban van, de lekopogom, mert tegnap is volt egy jó időszaka. Aztán este újra jött a hasmenés, és még hányt is egyet, de azt csak azért, mert előtte benyakalt egy csomó őszilét, és nem tolerálta a kis gyenge gyomra.
Mesi este lázas volt, és talán kicsit pöttyösebb is, de lehet, hogy csak a melegtől, mert nagyon a body nyakánál meg a pelus szegélyeknél összpontosultak a pöttyök. Remélem, gyorsan elmúlnak.
Alvás. Napközben Mesit altatom, vagy babakocsiban sétálunk 3 percet, vagy az ölemben alszik el. Este meg köztünk alszik el, utána kerül a helyére, és max. egy felkeléssel, de inkább kelés nélkül alszik reggelig. Lackóval ugyanígy csináltuk, mégis már egy éve hajlandó egyedül az ágyában elaludni. Nappal nem alszik, csak az oviban, de egyszerűen nem igényli. Szóval nem fog örökké altatásra szorulni a most még egyedül nem alvó gyerek se!
Bálint Antónia sztori? Mármint hogy milyen lenne az életem, ha én is ezzel a névvel indulok? Na ezt most nem írom le megint, hülyeségek jutottak eszembe. Mindegy.
Nem tudom, mit akartam még, de ha ez is elszáll, falnak megyek!
Szóval most ctrl c, hogy megmaradjon!
Természetesen, most meg a net szakadt meg, úgyhogy 3. próbálkozásnál tartok!
Közben eszembejutott, mit akartam még. Szóval gondolkoztam, hogy Lackónak ovikezdésre kellene valami vitamin, erre ma jön egy csaj, hogy hétfőn lesz nála aloe-bemutató, menjek már el. Milyen gondolatolvasó? Ezügyben lenne egy kérdésem! Lehet, hogy volt már róla szó, de írjatok már, hogy közületek ad valaki a gyereknek valami vitamint, immunerősítőt, akár aloesat, akár mást? És milyet? És jó? Írjatok! Na most tényleg megyek!
Ja! Még egy kérdés!
Kmammy! Merre vagy? Hiányoznak a jó kis japán ötletek és szépségek! Ugye, nincs semmi gond?
Na megyek, folytatom a főzést, azért csak most, mert eddig a gázra égetett tejet síkáltam. Tegnap főztem a tejberizst, csak lusta voltam pucolni, aztán még apánk kávét főzött rajta. Én meg a tiszta tűzhelyen leégettem a kávéfőzőt, de nem kentem össze, csak gumicserés lesz...
Szóval akkor: Pusz mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!