Új privát üzeneted érkezett!

Na meg "ha még mi sem vagyunk" akkor hol a tömeg???????????

Majd én is mondom, hogy lesznek apukák, de az uramnak nagyon fárasztó hete volt :roll:

Kép
Kép
Kép
amica

rik!Sok gyógypuszit küldök Petrusnak!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rikkel beszéltem, nem jönnek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , Hajnus felajánlhatom kis autóm hátsó üléseit? :D De mi 6kor hazaindulunk, ha így jó nektek.

Anikó

Kép[/url]
quito

[quote]H írta:ajnus felajánlhatom kis autóm hátsó üléseit?

Na de Anikóóóóóóóóóóóóó, képzeld el, ha ezt egy pasinak mondod!!! :) :) :) Legalábbis nekem ez jutott róla eszembe... :oops: :lol: Az ötlet amúgy jó! :) Remélem Hajnusék el tudnak jönni!!

Petrusnak pedig jobbulást kívánok!! :) Na de hogy van most Erika? Lázas még? Mit mondott a doki?

KépKép
viol81

Én most egy hatalmas nagy irigy dög vagyok :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: ,mert nem tudunk a Husival ott lenni holnap,de ennek ellenére érezzétek nagyon jól magatokat és csináljatok sok-sok képet! :D :D :D :D
Vendég

Gabó,
nem baj, ha irigy van, ebben az esetben meg tudlak érteni! :) Majd fotózunk holnap, ez biztos! :wink:

KépKép
viol81

Viol! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Miket nézel te ki belőlem?! Mintha ismertél volna lánykoromból :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8) .

Anikó

Kép[/url]
quito

Ejnye mik nem folnya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: k itten!!
Vendég

Sziasztok Csajok !

Én sem felejtettelek el bennetek csak az időm kevés és nem jutok a géphez.Megkaptam az üzeneteteket a freemailre a tali miatt , de sajnos mi nem tudunk menni, mert holnap indulunk nyaralni olaszokba pedig szívesen találkoznánk veletek majd a következő alkalommal megyünk. Megyek is ezerrel készülünk mert hajnalba indulunk, majd gondolok rátok.
Jó szórakozást kívánok nektek és szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zília

Kép
kertész ákosné

Hű hogyan küldtem el!!!

Ejnye mik nem folynak itten!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Miért mit csináltál lány korodban Anikó!!!
Sok csúnya és fránya dolgot netán?
Vendég

Zília!Nagyon vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat!
Vendég

Sziasztok!

Zília-jó utat! Szeptemberben babauszin találkozunk?

Gabó-Már megjavultam ám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rik-Petra gyógyulgat?

Már úgy várom a holnapi talit! Ma Baba-mama klub volt a Kodály téri védőnőknél, olyan jó volt! Sok baba és mama volt, ismerősök is, rengeteget beszélgettük, a gyerekek pedig jókat jöttek-mentek. Volt pici-kicsi-nagyobbacska :lol: :lol: :lol: . Találkoztunk a régi védőnéninkkel, Kincső nagyon ment hozzá 8) 8) 8) .

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Akkor azt hiszem ennyien leszünk :

Amica
Viol
Katus
Anikó
Hajnus
Wirág
Ági még kérdéses

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!
MInt Anikó irta,nem tudunk menni.MOst már Rékám is beteg. :evil: Sétálni voltam ma is velük,de ami hisztit csináltak....Egyik fáradt, a másik álmos,melege van....Mondtam nekik betegen többet sehova! :evil: Lázanak nem lázasak,de nem szeretnénk senkit össze fertőzni!!
MAjd szeptemberbe Erzsébet kertezünk,vagy valami,oks!!!????

Zília
de jóóóóó nektek!!Jó nyaralást kivánok!!
Vendég

Mirama
most látom Noellel egy napon született Réka??9 év van pont köztük!! :shock: :D
Vendég

Rik! okt.22 Réka? :lol:

Gyógyuljatok meg, most az a legfontosabb! Látod, úgysem leszünk sokan, majd csinálunk egy Erzsébet kertes talit, vagy elmehetünk a Deák téren a játszira.

Ma elakarom vinni Mirát a Brandmajorhoz, állítólag indul szeptembertől lovaglás, óvónők vezetik. Nagyon szereti a lovakat, örülnék ha lovagolna, de ha másra nem is, az állatok szeretésére, törödésére megtanítaná.

KépKép
KépKép
mirama

Na, látom Gabónak beindult a fantáziája!! :lol: :lol:

Zília,
jó utat nektek, érezzétek jól magatokat!!! :) Hova mentek Olaszba? Merre?

Erika,
te jó ég!! :( Jobbulást Rékádnak is!!!
++++++++++++++++

Akkor Hajnus is jön végül? Beül Anikóhoz?

A Deák térre én is naon kíváncsi vok, majd egyszer elmehetünk oda is!! :)

Kriszti,
a Brandmajor az melyik? Hol van? Ott Harka közelében?

KépKép
viol81

Mi holnap megyünk Sz.helyre a Savaria fesztiválra!!! :) :)

KépKép
viol81

Viol! Sopron és Harka között, tudod, ott ahol a birkák vannak, az elött.
A camping után. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Jaa, akkor közel van hozzátok! Biztosan élvezni fogja Mira!! :)

KépKép
viol81

jaj, had mutassak valamit!!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

az alsó kettő az Gábor... :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Juj, annyit írtatok, csak átfutottam :oops: :oops: :oops:

Mindenkinek köszönjük a köszöntést, aranyosak vagytok!

Mi is Boldog Szülinapot kívánunk Zórának!

Istinek, Bencéknek Boldog Névnapot!

Délután jövünk! :D

Rik!

Nem olvastam, tesód???
Jobbulást a lányoknak, sajnálom, hogy nem tudtok jönni, pedig jó lett volna, mert jön az unokahugom is.

Máté szülinapja jól sikerült, nagyon aranyos volt! :D
Jó volt otthon lenni csak hamar eltelt.

mindenkinek puszi

katus78

Hajnus-nem írtál, elvigyelek benneteket délután vagy máshogyan jöttök Krisztiékhez?

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol!Bocsika,de én azt hittem az egy kislány!! :D
Vendég

Sziasztok CAjok!
Mirama
de jó is a alovaglás!!
Réka is szeretne járni,de nekem az túl drága... :cry: Apos hülyiti hogy 14.szülinapjára lovat kap :?
Jó benne vagyunk a deák téribe is,mi szeretünk odajárni!!

Katus
majd tegyél fel képeket a szülinaposról jó???
Az az unokahugod van itt akivel játszott volna a Réka?Sajnálom hogy nem tudunk talizni! :(
Tesóm tegnap volt MR-en,meg előtte napokban megkapta az eredményt.Nem az volt ráirva hogy SM,hanem valamilyen más.MAjd mindjárt megkeresem itt irtam akkor....
Amugy jobban van,most reménykedünk hogy meggyogyult!

Nálunk Réka már lázas is
:evil: Szegénykém nincs jól.Petrának már kutya baja,ha Réka nem betegeskedne,akkor nevetve mehetnénk talira! :? :roll:
Képzeljétek a Nurofen is elég neki,leviszi a lázát!!Ugy örülök ennek,mert az Algopirinnel küszködünk mindig hogy lenyelje(én pont ilyen voltam :roll: )
JA és ma kaptam állásajánlatot attol a masszázságyastól tudjátok,ahol a barinőm dolgozik.Mehetnék beugronak heti 2-szer.Én mennék is,de még nem tudom drágám mit szol majd az egésznaphoz? :roll: Anyum is bevállalja őket,csak a GYulának is kell.Ez lehet kemény menet lesz!!Este hazajön aztán előadom neki!!
Én szivesen mennék.... :D

KAtus
keresem...
Vendég

Katus
intratekális humorális immunreakcio jelei(ig szintézis)
Barinőm (aki idegen dolgozott)azt mondta hogy rá lenne irva ha sm lenne.Nektek mond ez valamit?

Viol
basszus
a második kép a DORKA!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:
Vendég

rik!Rékádnak is jobbulást biztos elkapta Petrától! :( :( :(
Ez az állás pedig tök jó lenne neked!Biztos megoldanátok valahogy az a heti 2-alkalom pedig nem sok! :D :D :D
Vendég

Cajok,
lehet, hogy mi késünk picit, mert Dorka még nem is alszik - már 20 perce letettem - már az utolsókat rúgja, szal nemsokára kéééész, de még be akarok ugrani a Tescoba is. Szal odaérünk, de csak olyan fél 5, 5 körül... :roll: :oops:

KépKép
viol81

Jó időt és jó csevegést,játszadozást kivánunk Nektek!!

Petrától kész vagyok én is,már megint nem akar aludni d.u.!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pedig estig nem birja!!!
Most bent bőg...pedig már beigértem neki játszit,tik-takot!Semmmi!!!Egy hiszti gép!!
Vendég

Mirama
igen okt. 22!!!!!!!
Vendég

Te Viol!

Nekem nem ám kaja-pia miatt mész a Tescoba!
Ven egy csomó minden, meglátod csak megmaradna.
Inkább gyertek időben, csak ezért ne menj oda! De ha nagyon kell vmi, itt mellettünk a CBA szerintem van minden. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali, köszi a szervezést, Kriszta! Sajnálom, hogy korán el kellett jönnünk, Kincső olyan fáradt volt, hogy már alszik is. A kanapén ülve itta tápiját, egyszer csak eldőlt (épp ki tudtam húzni a szájából a szívószálat :shock: ) a mellette lévő párnára és becsukta a szemét. Úgyhogy gyorsan betettem az ágyába, aludt is nyomban.

Fürdök én is, és elnyúlok a tv előtt csendesen (egy pohár fehérborral :oops: :oops: ), ez egy tökéletes nap volt.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, bár Te sokat nem tudtál pihenni, beszélgetni, Kincső nem akart elülni. :-)
De legalább lefáradt, korán elaludt.

Majd rakok fel képeketet.

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!

Mi is nagyon köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! :D

Rik!

Én nem hallottam még erről a betegségről, de megkérdezem majd Jocót. Szórítok, hogy jó legyen az MR eredmény! Mikor lesz meg?
Jobbulást a lányoknak.

Mindenkinek jó éjt!

katus78

Sziasztok!!
Szupi volt a tali CAjok???irigy-irigy vagyok! :oops:
KÉPEKET!!!!!!

Apa nem akar engedni dolizni :( ,kicsit rosszulesik,de nekem akar jót.HIsz nemsoká mehetek nyomhatom halálomig :mrgreen: most pihenjek!
Szerintetek?
Vendég

Katus
MR eredmény kedden lesz asszem,aztán megy a dokihoz!!Kérdezd meg Jocót is,légycci!
Vendég

Jó éjt mindenkinek!
Nálunk is hamar kidőltek a kölykök :lol:

Köszönjük a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat, kicsik is és nagyobbak is :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

na akkor pár kép, remélem senkit nem zavar, hogy felrakom ide! :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Hello!!!

Nagyon jók a képek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden gyerkőc csodaszép!! :D :D :D
Talán majd jövőre mi is odaérünk!!

rik!Milyen rendi Gyulád!!!!Bár gondolom azért mennél kicsit melózni,de látod azt akarja,hogy még pihenj!!
Vendég

Kriszti
nagyon szuperek a képek!Még jobban irigykedem. :oops:
Voltak apukák is látom,nem unatkozott férjecskéd!Forralt bort iszogattak?
Tavly se voltam(akkor még nem forumoztam),meg most se,ilyen az én formám!
Az egyik képen Gyöngyi látható,és férje a kicsivel?Jól látom?
HAjnusék nem voltak?

GAbó
gondolod?Örülök,hogy jót akar nekem,de alóvé is jól jönne.
NA meg olyan jó érzés hogy rám gondoltak melóügyileg!
Vendég

sziasztok cajok!

hááát,nagyon szomorú,hogy mi nem lehettünk ott(talán nem is fogunk sosem találkozni :cry: ),de látom,nagyon jól éreztétek magatokat!nagyonszépek a képek(bár kriszti mindig csoda fotókat készít)!!!

andi
alig hittem a szememnek,hogy zoli is ott volt :wink: !ágnest meg nem győztem nézegetni!jankának miért vágtad le a haját?

mutatok én is pár szülinapos fotót,pénteken bepótoltuk zóra ünneplését:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

:D :D :D :D :D :wink:

katus78

katus
áááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gondolom akartátok is,ha így örülsz neki,hogy megosztod velünk is.akkor vigyázz magatokra!!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

HAHÓ MINDENKI! FIGYELTÉTEK KATUS VONALZÓJÁT?? :D :D :D :D

KépKép
KépKép
mirama

Katus :P
Ti kis huncutok :wink: ,
tegnap nagy csendben voltatok :lol: :lol: :lol: :lol:

(Ikrek lesznek :?: :oops: :D :wink: :P )

Szeretettel gratulálunk!

Kép
Kép
Kép
amica

Csilla,
nagyon jók a szülinapi képek!
(nem fáztok otthon... :lol: :lol: :lol: )
Zoli jó időben értünk jött :wink:
Janka utál fésülködni, hajat szárítani, nem mindegy hány csat milyen gumi :lol: :lol: :lol: , rábeszéltem, előreláttam az ovis reggeleket mikor Zolinak sietni kell, már mindenki indulna de még Janka nem találta ki a frizurát :lol: :twisted:
Meg talán kicsit erősödik is még a haja.
Szép estét!

Kép
Kép
Kép
amica

Kriszta,
priviben kérhetek majd eredeti méretű képeket?
Most nagy a nyüzsi, talán holnap írok majd.
Köszönöm!

Kép
Kép
Kép
amica

Katus,
tegnap még mondtam is, hogy nálunk akkor voltak éjszakai murik amikor épp beugrott egy kistesó :lol:
Viszont azzal el is kezdték átaludni az éjszakát és leszoktak az éjjeli szopiról is.
Kívánom hogy nálatok is így legyen!
amica

Katus!!! Gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?