Sziasztok!
Julika, Nyulasz
Küldök babatapikat!!!!
Kis-csillag
Örülök, hogy minden rendeződött a végére.
Eddig sajna nem tudtam jönni, mert mióta hazajöttünk tegnap délután, egyfolytában dolgoztunk.
A vizsgám megvan...remélem.
Szóbeli volt, de nem mondta meg az eredményt a tanci.
Utána mentünk a Kaáliba, ahol várnunk kellett másfél órát...de csak sorra kerültünk.
Tegnap reggel lejjebb ment a hőm 36,8-ra és már volt egy pici jele itt ott, hogy Piri közelít.
Kérdezte a doki, hogy akkor mi újság...mondom 2 és fél hete voltunk legutóbb..kérdi akor 21. nap körül...na aztán elsztoriztam, hogy meg se jött akkor végül, nem is szedtem fogigátlót...és már tegnap untam a banánt...de úgy érzem mára, hogy a hétvégén megjön. Na jó, akkor nézzünk uh-t!
Azt mondta, hogy a méh nyh normális, aztán nézegette a petefészkeimet...csak nézelődött...nem szólt egy szót se...míg a végén azt mondta, hogy elvi akadályát nem látja, hogy megjöjjön a menzim.
Nem talált semmit, amit nem kellett volna. Felöltöztem, leültem vele szembe és akkor mondja, hogy ír egy tervezetet és akkor indulhat a lombik.
Meg is írta, írt fel Gonal F-et...de most a másik szurit hanyagoljuk.
Ma meg is jött, de csak 0.cn mert csak este. Majd holnap gondolom beleerősít és akkor hétfőtől szuri.
Remélem most használni fognak.
Szóval jól alakult a tegnap. Plusz a nap végén volt nálunk tüzijáték is...mivel az aug 20-ai elmaradt a vihar miatt. Szép volt.
Mindenkinek minden jót és szépet! Köszi a drukkokat! Most nem tudok egyesével reagálni mert leragad a szemem...holnap -kor is mi nyitunk és leszünk a boltba egész nap. (anyósék nyaralnak)
Jó éjt és szép álmokat!!!