Új privát üzeneted érkezett!

Igen.Irtam az előbb,csak lehet,hogy egyszerre irtuk.Ismétlést kellett kérnie,mert az elsőt nem látta...

Kép

Kép
ancsa03

nagyon jó, hogy ad repetát a kisjány!!! :lol:

Most megyek, még megfőzöm a tökfözeléket!

Jó éjt, asszem ma már nem jövök!

Kép
kislibus

Sziasztok, a kért hozzászólást töröltük! Először és utoljára, a jövőben viszont mindenki gondolja meg először azt amit szeretne leírni...
apa :)
apa

Most láttam csak mi folyt itt napközben. Bár csak idézetből, mert már épp töröltetve lett a hsz.

Aki nem élt át olyat, hogy meghal a gyereke, vetél, vagy fogyatékos lesz a gyermeke, az ezekről semmit sem tudhat.
Hála Istennek én ezekből "csak" a vetélésről tudok egy keveset, az is jól megúsztam, mert hamar történt nem a 2. 3. harmadban, de a másik két dolog, iszonyú tragédia lehet. Ezzel nem lehet viccelni.
Az átkozódás pedig szánalmas, és legtöbbször visszahat az átkozódóra, ezt ne feledd Vera!!!

Mi jól vagyunk, az émelygés talán ma nem volt olyan gáz.

Ancsa szuper lehetett érezni a mocorgást!

Rohannom kell tejcsit melegíteni Petinek, csak nem bírtam ki szó nélkül a történteket!

Mindenkinek kellemes éjszakát :wink:
Vendég

hanna30!

Nem tartozom ebbe a topicba, de bant az, ahogy irtal arrol, hogy milyenek a mai vezetok.
Megertem, hogy veded oket, mert hat te is az vagy.

Egy dologba gondolj bele. Egy 8 honapos kismamat ved a torveny.
A masik, milyen kismama lehet az aki 8 honapos terhesen is dolgozik. Szerintem lelkiismeretes.
Es mar bocsanat, de az a fonok, aki ezt nem tudja megbecsulni, abban semmien emberi erzes sincsen es meg sem erdemli hogy vezeto legyen, de meg azt sem, hogy alkalmazott.
A velemenyem az, hogy az ilyen emberek felejtik el azt, hogy honnan is jottek, mik voltak, mit milyen aron ernek el.

Sajnos ez az orszag tele van ilyen emberekkel, a kornyezetemben is van sajnos nem is egy ilyen ember.
En szegyenlem magam miattuk.

Nezz be egy topicba, amiben friss kismamak irogatnak arrol, hogy mikor es hogy mondjak meg a munkahelyukon. Levonhatod a kovetkeztetest a magyar allapban levo munkahelyi vezetokrol.

Persze itt is van kivetel, szerencsere nekem ilyen a munkahelyem. Meg is becsulom ezert ok is megbecsulnek, de a kornyezetemben senki mast sem ismerek, akinek ilyen lenne.

Ma nem konnyu uj allast talalni egy kismamanak es itt Magyarorszagon sajnos egy fizetesbol nagyon kevesen tudnak megelni, igy nem mindegy, hogy van az a munkahely vagy nem.

Bocsi, hogy igy begurultam, nem tudom az elozmenyeket, csak az szurt szemet, hogy nagyon vedted a vezetoket.
tudom, hogy az alkalmazottakat sem kell felteni, de az hogy valaki egy szules elott levo dolgozo kismamat kirugjon hat nem talalok szavakat.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Kicsit hibásnak érzem magam a "balhé" miatt, hisz én kérdeztem Verát miért rúgták ki. Ezer bocsánat érte.
Egyébként meg már lezártuk ezt a témát NEM?

Kislibus! Gratulálok a házassági évfordulótokhoz, és nagyon sok boldogságot, és gyereket kívánok nektek. Ezek szerint szeretnétek nagy családot? Vagy csak poénkodtok ezzel?

Lányok, látom ez a babakocsi, meg kiságy téma eléggé izgat mindenkit. Én mindig azt mondom, hogy nem veszek drágát, de ahogy magunkat ismerem a boltban mindig rájövünk, hogy nem olyan jó minőségű az olcsóbb, és mindig mindenből a drágábbat választjuk. Hát szegény páromnak sokat kell majd maszekolnia, hogy az igényeinket kielégítse!!!

Na mára elköszöntem, szép éjszakát mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Magika!

Figyelj!

Te nem láttad, amit ő írt. Miért büszke arra egy 4 gyerekes családanya, hogy átkozódik?
Gondolkodtál te ezen?

Én sem tartozom ebbe a topicba, de nem is szeretnék olyanba, ahová ilyen emberek írogatnak.

A vezetői múltamról annyit, hogy mindig meg kell hallgatni mind két felet, mert addig nem tudhatod, mi a valós háttér.

Valójában elhiszed, hogy egy ekkora cég, csak úgy kirak egy 8 hónapos kismamát? Ugyan....

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Ja, és részemről a téma lezárva.

(lehet visítozni, hogy meggondalatlanul írtam, stb... de ezt nem hiszem el. Ilyet egy éppeszű nő nem ír egy gyermeket várós topicba)

Kép
hanna30

hanna30!

Nem tudom mit irt vera, nem is erdekel.
Az erdekel, hogy a mai vilag nem ugy mudodik, ahogy te irtad.
Tenyleg vannak h*lye alkalmazottak nem vitas es erdemes mind a ket felet meghallgatni.

Amug a Soroksari brendonba dolgozott a baratnom.
Most negy honapos terhes, mikor megmondta masnap kirugtak.
Most fog pereskedni veluk.

De ott ban a masik baratnom is.

Vele is szivoztak, mikor terhes volt, pedig O is dolgozott.
A vege az lett, hogy nem rugtak ki, de vissza mar nem fogjak venni, mert a 30 nap utan ugy is felmondanak neki.

Ennyit errol.

Magi
Vendég

Na jó estét lánykák!

Apuciknak igazuk van a kisággyal kapcsolarban.Anno én egy kiságy,pelenkázó,szekrény komplett bútort kaptam.Középkategóriásnak felelt meg akkor,a kiságy heverővé alakítható volt,asszem 3 évesen kapott Dani ifjúsági heverőt,amit most ősszel fogunk neki lecserélni,mert már lóbébi.

Kislibus:apa nem aprózza el,szép nagy családotok lesz,remélem hamarosan megindul nálatok is a babaeső.

Zsu:szerintem is vannak dolgok,amikből a "haszált" vagy az olcsóbb is kiszolgál,de az ágy és a babakocsi fontos,sőt, a babaülés,ha valaki sokat utazik,mert például a nagyszülők messze vannak,nem mindegy miben van a csöppség.

Ancsa:édes lehet a pici,ha apának külön műsort ad :wink: :lol:
vedresandi

[quote]N írta:em tudom mit irt vera, nem is erdekel.
Az erdekel, hogy a mai vilag nem ugy mudodik, ahogy te irtad.

Nincs miről beszélnünk.

Kép
hanna30

Ancsa:milyen a diósdi bolt?én még csak a web oldalát láttam,még nem voltam ott.Jó minőségű amit ott lehet kapni.
(most pont úgy csinálok,mintha már aktuális lenne a nagybevásárlás :lol: :lol: :lol: )
vedresandi

hanna30!

Nincs is mirol, mert valaki burokban tart!

VAgy szerencsed van, hogy eddig nem tapasztaltad meg, hogy milyen az elet.

Magi
Vendég

Magika!
Van még valami?

Kép
hanna30

Nos, akkor most engem lehet utálni, mert én most utoljára kérek mindenkit, hogy fejezze be a témát!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem megy menjen vissza abba a topicba, ahová írni szokott, és ott folytassa.
Nem tűnik fel, hogy Andi már kétszer is írt, és más a téma :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Babakocsi,kiságy,babarucik,stb!!!!!
Legyen ez a téma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reméllem nem nagy kérés!!!!!!!!!!!!!!!

A NEM IDE ILLŐ hozzászóllások reméllem megszünnek!!!!
Nincs is mirol, mert valaki burokban tart!

VAgy szerencsed van, hogy eddig nem tapasztaltad meg, hogy milyen az elet.

Magi

Hát ez már durva!!!!!

Hanna!
Figyelembe se vedd!!!!!!!!!!!!!!!

Totálisan TÉMA lezárva!!!!
Vendég

ZSU!

Igazad van!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti, kérlek vedd be a témák közé a gyerekgyártást is! Meg a többi kellemes dolgot! Ugye megteszed? KÉRLEEEEEEEEEEEEEK![/quote]

Zsu

Kép
bvigh

Igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Téma!!!!!

A babagyártás,praktikák,tippek,stb!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

T.Kriszti! Édes vagy. :lol:

Jó éjt!

Kép
hanna30

Neked is Hanna!JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Andi:Igazából ez nem bolt,hanem egy online cég,és nagyker,de van egy héten három nap amikor magánszemélyeket is fogadnak.Ez egy családi házban van Nem sok dolog van ott,inkább a net alapján lehet megrendelni a dolgokat.80%-ban butorokkal fopglalkoznak,de vannak ágyneműk,babatörülközök,textilpelenkák is.Babakocsi két fajta.Viszont azok minősége tényleg a toppon van.

Kép

Kép
ancsa03

Andi:De remélem hamar eljön az idő,hogy ott nézelődj,és akkor találkozhatnánk is. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt!

Ancsa, azért azt gondolom meg tudod állapítani, hogy mi milyen minőságű.Minden típusból van 1-1 féle kitéve?

Andi, tegnap elfelejtettem kérdezni, hogy Dani mikor jön haza. Vagy már itthon van?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:Persze,hogy meg tudom,és az is igaz,hogy nem mindenből a drágább a jó minőség.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Zsu,HAZA JÖTT,ma reggel fél 6 kor,és gyönyörűűűű,imádom.eddig is kis helyes volt,meg jóképű,de jól áll neki,hogy megfogta a nap.rengeteget mesélt,és a képek alapján csodaszép helyen volt.
vedresandi

Andi, akkor most örülsz ugye?
Remélem megfőzted a kedvencét!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:már minnyá kész vagyok,mert 2 félét rendelt a drága...na de ez hiányzott nekem :lol:
vedresandi

Na, de valld be, hogy alig hitted, hogy főzhess neki!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Helyzetjelentés: A hőm tegnapi 36.8-ról ma leesett 36.5-re. Mensi továbbra is csak kopogtat. Tegnap 12. DPO-n csináltam orakel LH tesztet, ami pozitív lett. Ma csináltam terhességit, negatív. Mensi egyéb jelei, úgymint pattanások, hiszti, erős görcsök sehol, csak egy kis barnázás. Ötlet?

De lehet, hogy valójában csak az a bajom hogy nem tudom elfogadni, hogy ebben a hónapban se sikerült. Ezen csk az fog segíteni, ha rendesen megjön piri. :?

Zsu, Igen, tényleg 4 gyereket szeretnénk, de a 6-tól se zárkóznánk el (anyukámnak voltak iker magzatai). Én is 3 tesóval nőttem fel, szerintem jó a nagy család, még ha néha kimerítő is. :)

Andi! Akkor most legalább lefogll Dani, ki is jár nektek a nyárból hátralevő 2 hét! Mentek együtt valahova?

Kép
kislibus

Kislibus:hát a hőleesés általában piri jele.Amíg mértem,nekem is azon a napon reggel esett le,amikor megjött.Persze amíg nincs pirir,reménykedhetünk,és drukkolok ezerrel.Én is hárman vagyunk tesók,és szeretem,hogy vannak,és én a középső vagyok,így a legjobb.Iker tesóim nekem is lettek volna,de sajnos rosszul végződött.

Együtt csak Velencére megyünk,de az hétvégi program.Sajna sok a munka,de megbeszéltük a párommal,hogy vagy elmegyünk majd telelni (síelni),vagy télen a nyárba,meglátjuk.
vedresandi

Sziasztok!

Olvastam valahol a neten, hogy jó ha a várandós kismama citromlével kenegeti alkalmanként a mellbimbót, hogy megkeményedjen a szoptatáshoz. Szerintetek?
Még kicsit ugyan messze van, de nem szeretnék felkészületlen marad.
Lehet hogy könyveket kellene vásárolnom?

Mazsola
mazsola1

Mazsi:a szoptatás alapból ösztön,de meg kell tanulni,és bizony nem annyira könnyű.Erről még nem hallottam,hogy kenegetni kellene bármivel is.Ha sok türelmed van, a kis lurkó ügyes,és nyugalom van a friss anyuci körül,hamar össze lehet szokni.

Megfőztem,kimostam egy adagot,már megy a következő,most még összepakolok,utána pihi.Holnap nagyi látogatás.Sajna még a kórházban,mert 2-3 naponta belázasodik,de a körülményekhez képest jól van hál istennek.
vedresandi

Andi! Dani is megy dédit látogatni? Velence is jó, még ha hétvégi is csak! Ilyenkor sulikezdés előtt minden percet ki kell használni! Tavajelőtt még magam is ezt tettem! :lol:

A mai LH is pozitív. Na mindegy, én ezt nem értem. Majd holnap meglátjuk. Addig napolom a témát. 8)

Kép
kislibus

Kislibus:igen,dani is jön Dédéizni,még ajit is hozott neki Egyiptomból :)

Nincs fotód az LH jóstesztjeidről?
vedresandi

Andi!

Nincs, de halványak, pé-kor 4 neg után 3 pozitívat produkáltam, ezek a két szélsőre hasonlítanak. Azok voltak ilyen gyenguszok. Összehasonlítottam más jóstesztekkel, olyan a színük, mint a 9-10 DPO-n készülteké, csak az a böki, hogy én a 12-13 DPO-n csináltam őket. De amikor terhes voltam, a pozitív terhes tesztem is halovány lett a 31. cn-en, de tudjuk is sajna mi lett a vége.... :cry:
Most 28. cn-en vagyok. :?

Kép
kislibus

Ja? És nem esett a hőm a cover line alá, mert az nekem 36.4-en van

Az a buta szivem még mindíg reménykedik :roll:

Kép
kislibus

Kislibus:Ez igy is van rendjén!!!!!!!!!!!!!Mármint a reménykedés.....

Kép

Kép
ancsa03

Kislibus, bocs, hogy most jutottam idáig, de megnéztem neked, hogy tudod ide feltenni a görbédet.
A ciklus oldalról kimásolod, és fotószerkesztővel átalakítod JPG-be.
Ha nem tudod megcsinálni, akkor küldd át nekem nyugodtan, én szívesen megcsinálom.

Zsu

Kép
bvigh

Kislibus:csatlakozom Ancsához,kezem lábam csuriban érted :lol:
vedresandi

A kép php.png formátumú, nem engedi feltölteni a babanet, de átküldeni se tudom. Mondtam már, hogy számítógép zseni vagyok????

Amúgy meg Gimp-ünk van. Angol, de majd holnap meglátom mit tehetek!

Most jó éjt!

Kép
kislibus

Kislibus:küld el nekem mailben,és visszaküldöm neked
vedresandi

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Kislibus:Jelentést szeretnék!!!!Teszteltél?

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt!

Kislibus merre vagy????
vedresandi

Sziasztok!

Kislibus, boldog házassági évfordulót!!!
Teszt?

Andi, tök jó, hogy hazaért a fiad,néha jó eltávolodni tőlük kicsit, de olyan hazar hiányozni kezdenek.
Vendég

Kacika:ez nagyon nagy távolság volt,de Dani is mondta,nagyon jó volt,nagyon jól érezte magát,de pont elég ez a 8 nap 7 éjszakás nyaralás.Nagyon szép barna lett,tele élményekkel,egy hosszú tanév előtt pont jókor nyaralt.

Te hogy vagy??? Babócád?
vedresandi

Jól vagyunk köszi, aug. 20 körül volt egy kis vérzés, mert van egy hematoma a petezsák mellett, de már 6 napja nincs semmi ilyen, remélem elmúlik lassan a veszély. Uh-ra majd szept. 6 án megyek.

Pepe a mamánál, megyek pihenni kicsit.

Kislibus??
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy eddig nem jöttem, de émelygésem kezd rabul ejteni, alig bírok valamit enni, ráadásul ehhez most egy pici gyomorrontás is társult. Egyelőre ropit eszem, most végre sikerült legyűrnöm egy pici barackkompótot, de semminek se bírom a szagát, konyhába nem bírok menni. Eddig jó, mert hétvége volt és volt segítségem, de holnaptól egyedül vagyok Andrissal és eléggé gyenge lévén nem bírok vele, úgyhogy lehet, hogy kijön a hugom.....

Próbáltam visszaolvasni, láttam, amit Vera írt, úgyhogy még eldöntöm, hogy folytatom-e a beírogatást az általa nyitott kismama-fórumba....

Mindenkinek minden jót, Kislibus, remélem nem jön meg!!

Nem tudom, milyen gyakran fogok írni, de most elég sokat pihenek.

Pusz:

Klarka

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Ünnepeltünk :lol:

Piri még mindíg csak kopogtat, az LH erőssebb, de a Terhes még mindíg neg. Hő 36.5-ön. Holnapig megint napoltam... 8)

Kacika! Remélem nem lesz semmi baj most már!!! Már tűkön ülve várom a szept. 5-öt!

Klarka! Pihengess csak, ebben az émelygős időszakban úgyis kevés energiája van az embernek!

Már látom mi vár rám, de akkor is alig várom!!! :lol:

Kép
kislibus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?