Sziasztok!
Na jól nem jöttem
Sűrű napok voltak, holnap meg megyünk a telekre.
Ma a bölcsiben votunk szülőin, Leon süni csoportba fog járni és a vödör (Gabi választotta
) lesz a jele. A beszoktatást csak okt. 1-én kezdi, csak így volt hely.
Mondjuk nem is bánom, mert így szeptemberben lesz időm bőven Nolcsikát beszoktatni az oviba.
Hajni!
Nagyon jó képeket tettél fel a Mátráról, nekem is megjött a kedvem egy jó kis turázáshoz, lehet ősszel be is nevezünk.
Én a helyedben elkezdeném beszoktatni Pannát már korábban, legalább meglátod, hogy bírja, lesz bőven időtök.
Benianyu!
Jobbulást a családnak, remélem már túl is vagytok rajta!
Juci, Viki!
Nektek meg hányásmentes napokat kívánok végre, legyetek minél hamarabb túl rajta!
Megann!
Óriási gratula a kisfiúhoz, meglátod, mennyire fogod szertni!
And!
Örülök, hogy jók lettek az eredmények.
Ne izgulj én is végig paráztam, hogy nem fogom annyira szeretni a másodikat, sőt még anya is félt. Aztán tessék, Leon egy olyan bűbáj kisfiú, hogy mindenkit levett a lábáról egy perc alatt.
Névre én is kíváncsi vagyok nagyon
Csikken!
Fogorvos
Én szülés előtt kezdtem el 10 nappal, de nem is tudták befejezni
Szóval inkább most ess túl a nehezén, mert a kicsivel már sokkal nehezebb lesz.
Róki!
Én tuti két ágyban altatnám őket és ha akarnak, úgyis átmehetnek egymáshoz, de megvan a lehetőségük a külön alvásra is.
Leon már egy éve legalább nem iszik este tápot/kakaót, vagy max. a kádban, így fogmosás után már csak víz, pohárból.
Prüntyi!
Ha elkezditek a beszoktatást a bölcsibe, szerintem jobb végig is csinálni. Mármint ha szimpi minden, a gondozók, hozzáállás, stb.
Bodza!
Szívesen
A Balcsis képek szuperek, nagyon szépek vagytok!
Csikken!
A Ti Balcsis képeitek is nagyon jók, nekem az alvós és az utcsó tetszik a legjobban.
Na ennyire emlékszem, most megint csak jövő héten leszek...