Új privát üzeneted érkezett!

Lányok segítestek!

Fül orr gégészt keresek, aki ma délután rendel!!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Nyhk, kórházban kérdezted? Bagoly u-n?

Roz,Hajny,Lili, nem akart ottaludni,pedig mire ebéd után mentem Hannáért közölte nem jön velem haza, bement, a dadusok mondták 1próbát megért, kb. 2perc múlva jött, ottaludni nem akart,mert"nincs ott ágyam,mert nem vittétek el,mert nehéz"....
De ügyesen ebédelt,meg egész délelőtt jól elvolt, de olyan jó volt,h rögtön a nyakamba ugrott,amikor meglátott-van olyan,aki ilyenkor nem bőgi el magát :roll: ?

Kép
seriff

Sziasztok!

Most jobban vaok,aludtam egy nagyot,fáj a fejem és fáj minden porcikám.Ha holnap is így leszek,irány a dokinö.

Ser
hát ez jó,haladás.Egy két ilyen és ott alszik.Én is pityorogtam ilyenkor,mai napig olyan jó érzés amikor így fogad.Kitartás! :lol:

Roz
megírtam a Hamupipöke 1-2-öt is,Hófehérke 1 és 2 is jöhet?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser,

Már az atya úr istent is hívtam. A dokink szabin, a fül orr gégész szabin. A korházba csak holnap, de hát se időpont se beutalóm nincs, szóval érdekes lesz. Még a kartonozóban sem tudtak mit mondani. Este kiviszem az Izsáki útra és remélem azért megnézik. Ha más nem legalább azt, hogy mit csináljak vagy mit ne, mire figyeljek. Ha belenézek Ádám fülébe egy hosszú vágást látok mind a kettőben. Hogy a tubus merre van azt nem tudom. És valami fehér trutyiszerű folyik belőle.
Nagyon ilyesztő.

Kép

Kép
nyhk

Nyhk, ezt talaltam, hatha segit:
Dr. Szepes Andrea fül-orr-gégész
Mobil telefon 30/382-4239

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

nyhk

Nekünk is ilyesmi bajunk van tubus van a fülébe és valami trutyi van a fülébe, a Szepes dr-nő az ügyeltes mi is megyünk este öt után hozzá meg van vele beszélve.Hétvégén az unoka tesóval fürdött és bele spriccelte a fülébe a vizet, nálunk szeintem ez a baj.Mi tegnap óta gyogyót is szedünk.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Nyhk
remélem nincs komoly bajotok,drukkolok.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Nyhk mi ujsag Adival?

Borsika veletek???

Lili, jo hogy irtad a homeos konyvet. En mar megrendeltem pk-val fizettem erte 990-et. Elegge bosszant a dolog! :? Voltunk a varosba, bementem a patikaba, mar 350-ert aruljak, de meg igy is annyi, mint a pk. volt az en konyvemre... :twisted: Vettem egyet a baratnomnek, meg idejeben szoltam neki, hogy meg ne rendelje...

Nana, fiuk csuda edesek!

Na ennyire futotta, mert apa nem bir Katival. :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra, bocsánat, hogy nem szóltam előbb! :( Eszembe juthatott volna.....

Hajni, hogy vagy?

Nyhk, mi van Ádámmal? Elég rémisztő amit írtál Ádám füléről.
Borsika?

Ser, nagyon ügyes Hannamanna! :) Én sztem nem fogom kibírni sírás nélkül a nyakiba ugrást. :)
birolili

Lili, mar megerkezett a konyv, mikor beirtam ide a forumba, meg mult heten rendeltem meg.Honnan tudhattad volna??? Most olvasom vissza, felreerthetoen irtam! :oops: Az bosszant, hogy kepes a springmed felaron reklamozni a konyvet, mikor patikaban meg olcsobban hozzajut az ember. :wink: A konyvon 1290ft van, nekem 990 volt, patikaban 350. Azert vicces nem? :wink: Mindegy, tenyleg hasznos kis konyv, es orulok, hogy meg tudom lepni vele a baratnomet.:) Szoval neked ezer koszonet, hogy szoltal az olcsobb fellelhetosegrol! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
Köszi a telefonszámot, végül mi is bementük személyesen a kórházba.

Szerencsére semmi "komoly", két hete folyik az orra, és úgy néz ki hogy megint a fülére ment, de a tubuson át most kiürült. Holnap már lesz dokinőnk és megyünk antibogyóért, ha még kell. :(
Elég rémisztő volt ami kifolyt a füléből, de a korházban a dokinő (nagyon aranyos egyébként), a tubuson át leszívta, és mondta, hogy úgy néz ki, hogy már kiürült.

Borsika,
Mi voltunk utánnatok :)
Egyébként így hogy láttalak személyesen nekem rögtön beugrott az, hogy ismerlek ám, de nem a fórumról, hanem a szülészethez köttöttelek volna rögtön.

Kép

Kép
nyhk

Dora

Köszi megvagyunk sokat dolgozok, hol itt hol ott.Leszámítva most hogy kiesett a tubus, kb két hét múlva megyunj vizsg, hogy van-e még foly. a dobhártya mögött mert ha igen akkor újra be kell rakni a azt a frány a tubust! Ilyen ami szernecsénk!

Nyhk

Én is sejtettem hogy ti vagytok mert hallottam mit mondasz a dokinéninek! Velünk aranyos volt mi nem hozzá járunk hanem a Nádudvarihoz. Gondolom találkoztunk mikor szültél!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika,

Nekünk sem ő a dokink, de nagyon aranyos volt, mondta is, hogy az előző kislánynak is leszívták a fülét, és hogy milyen bátor volt. Ádám is legyen bátor.
Sajnálom, hogy kiesett a tubus. Hátha nem kell újra berakni. Ádámnak eddig ez volt a legjobb dolog amit csináltak vele (mármint a tubus). Egyébként kiderült, hogy mitől gyulladt be? Vagy hogy mitől esett ki? Nektek sem volt régen bent 4 hónapja?

Biztos vagyok benne, hogy Petra születésekor találkoztunk :) .

Kép

Kép
nyhk

nyhk

Igen sejtem szombaton az tesómék kislánya nálunk fürdött és belespricccelte a fülébe a vizet vasárnap el kezdett folyni és valószínű a váladék nyomta ki.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Hajni-szuper a udfurdo,amit kaptam tolled. :wink: Usztam az illatban. 8) Meg egyszer koszonom! :wink:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Katik, sajnálom a fülecskéket! Mielőbbi gyógyulást!

Hajny, Te jobban vagy?

Kazi,Pille mi van Veletek?

Dora,hogy bírod a pocakod?

Kép
seriff

Sziasztok :)

Elbúcsuzom vasárnapig, megyünk Ágasra.puszi

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszönöm,ma már sokkal jobban vaok,a torkom fáj egy kicsit,mézes tea és akkor már jó leszek teljesen.jó hogy tudtam pihenni tegnap.Bár még sütöttem Rákóczi-túróst,ki volt véve a fagyóból a túró,meg kellett csinálni.

Nyhk,Borsika
örülök hogy végül minden jól végzödött,tényleg elég ijesztö lehetett.

Ser
Hanna ma is könnyen ott maradt az oviban?
Mi amikor bemegyünk,az az elsö hogy ráül a kicsi WC-re pisilni.Naon tetszik neki,itthon nagy van,tetszik hogy egyedül csücsül rá a böliben.Aztán puszi és int hogy mehetek.

Timci
szívesen,remélem elcsábult töle Attila.Én is szeretem azt a tusfürdöt,kedvencem.

Kazi
mizu veletek?Kihasználjátok a meleget?Még rímel is. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz
jó pihit nektek,jövöhéten összehozzuk a lemez átadást.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!!! :)

Élünk,virulunk,csak mindig el vagyok havazva a dolgaimmal :oops:
Olvasni olvasok,csak mire oda jutok,hogy írjak a csajo lekapcsolnak... :roll:

Az ovi majd okt.1-én kezdődik csak,mert először a bölcsiseknek van a beszoktatás,én mondtam,hogy tudok várni,ezen az1hónapon nem múlik semmi,majdnem 4éve itthon van velem :D
Nem is tudom,hogy lesz nélküle... :shock: Ő biztos remekül meglesz nélkülem,már nagyon várja(meg egy picit izgul is ,úgy látom,de ez szerintem teljesen érthető)

Ser:
Hanna ügyi,hogy így elvan nélküled,stram kiscsaj! :wink:
A copfi kép nagyon cuki!rengeteget nőtt a haja,mikor elkezdtem írogatni akkor nyírta meg apukája rövidre :)
apropó apuka-láttuk bicajozni itt előttünk hétvégén.Ti merre voltatok Hannussal?

Roz:
jó pihit,szórakozást!

Hajni,Nyhk,Borsika:
Mielőbbi gyógyulást!!!!!

Nana:
Képek szupik,klassz,hogy ilyen jólsikerülta lagzi!köszi az evaruhás infót,már rendeltem is tőle,remélem nem csalódok! :wink: Póstaköltség kb. mennyi szokott lenni?Miért csak régebben rendeltél?Most is olyan cuki fiúrucik voltak...

Dóra:
Kosaras Katika nagyon aranyos,meg a tejós képek is! :)

Lili,Dóra:
Pocakos képeket kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Dettus:
Múltkor azt mondtad,hogy ezután sűrűbben jösz!Hol vagy?Láttalak benneteket a szabadidőben 20-án,csajszid édesen ült apukája nyakában :) !
kazi

Sziasztok!

Hol van mindenki?

Kazi
az jó hogy jól vagytok,mindjárt itt az október is,már nem kell sokat várnia Mirának.

Este fél 11-kor hazaértem,lefürödtem,és jött egy hatalmas szélvihar.Észrevettétek ti is?Fájt is a fejem reggel elég rendesen.A széltöl naon szokott.

További szép napot mindenkinek. :lol: Meleg lesz naon ma is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajny, köszi a kérdésed, szívesen és könnyen ottmaradt ma is Hanna, tegnap ott is aludt volna, de inkább beszélt, nézelődött, az ebédre is azt mondta,h finom(tökfőzelék :roll: ).Biztosan lesz majd rosszabb is, de egyenlőre tetszik Neki. :)
A szél őrületes volt, azért fohászkodtam,h ha már egész nap csak az ablakokat és a függönyöket tisztítottam,legalább ne első nap legyen megint esőcseppes......
Meggyógyultál?Anna? Milyen bicaj lett végül?

Kazi, mesélte Apa, h találkoztatok, mi az Arborétumban hintáztunk, aztán jött oda Ő is. Biztos, h jó lesz Mirinek, és majd megszokod Te is, egy kicsit(nagyon) nehéz elengedni, de közben meg jó látni, h milyen klasszul megállják a helyüket....Meg jó lesz biztosan egy picit kettesben lenni Larival is!

Cuki, eszembe jutottál, majd kiesik a szemem az allergiától,pedig legalább 6éve semmi gondom....Te és Bence hogy bírjátok?

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
hát,meg még nem gyógyultam,a fülem még el van dugulva ,gondolom lerakódott a t.....tyi.De amúgy meg.
Hát elektromos bicit veszünk,de csak szeptemberben,mert meglátjuk hogy fogunk állni anyagilag a nyaralás után.Sokat spóroltunk hogy menjünk.
Az én allergiám mostanában újult ki,terhességem ideje alatt tünetmentes lettem,és most jött ki.Érdekes.Porallergia,és pollen.

Cukiék holnap jönnek haza,csaviznak 3 napot.Neki is elég jól kijött,a torkát fájlalta soxor,hogy kapar.

Cuki
BOCS HOGY A NEVEDBEN ÍRTAM!

Én mára terveztem az ablakpucolást,ehelyett bekevertem egy adag mézespuszedlit,Anna kérte,aztán jöttek barátnömék,és már nem akarom csinálni,idesüt a nap.Akkor majd talán holnap.

Jó délutánt mindenkinek.

Jó így írogatni,nincs akihez szóljak itthon,így hát írok,bocsi mindenkitöl a fárasztásért.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Kazi hát öhhh teljesen igazad van,de látod gyorsan jöttem is írni :oops: :lol: .Én is láttalak titeket,csak nem tudtam eldönteni odamenjek-e zavargálni.Lencus kipróbálta ott az ugrálóvárat,nagyon édes volt,ahogy üldögélve rugózott a többiekkel,azt hiszem még ehhez nincs elég fejlett egyensúlyérzéke :lol: ,de vállalkozószellem az biztos.

Ser milyen jó,hogy Hannának így tetszik az ovi!Allergia:rajtam is tombol,néha már úgy néz ki a szemem,mint akinek behúztak kettőt :roll: .

Hajny jobbulást!Azért úgy látom,nem vagy egy elhagyom magam betegen típus :lol: .Múltkor olvastam,hogy voltatok Balassagyarmaton,úgy örültem neki,mivel mi oda (ill.hozzá közel) járunk haza a családomhoz.

Borsika,Nyhk remélem hamar rendbe jönnek azok a fülecskék!

Timcike gratula az új házhoz!Nekünk is ilyen hitánk van és Lenci is nagyon szerette,most már azért kinőtte,de sokszor nagy segítséget jelentett.

Mi jól vagyunk,sokat járunk játszóra,ahogy írta Dóri is,amikor lehet együtt :D .Jövő héten megyünk pár napra a Balcsira,amilyen szerencsénk van,addigra pont beköszönt az ősz :roll: .Lencus is egyre ügyesebb,néha,ha olyan kedve van,mond pár új szót is,de a kedvenc még mindig a hinta,cica és nyam-nyam :lol: .

Most a teljesség igénye nélkül,bocsi,csak ennyi,még dolgom van,mielőtt felkel a kisasszony,sziasztok

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Dettus
jó sokunknak van allergiája.Remélem hamarosan csillapodni fog.
Elég messziröl keveredtél Kecskemétre.Hogy hogy ide?Már ha elárulod.Endrének is a nagybátyja ott volt legényként katona és szerelmes lett.Majd maradt is.Naon szép környék.Tetszik.

Jövöhéten strandolni van kedve valakinek?Mondjuk kedden?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny persze,nem titok,a férjem kméti,aztán az döntötte el igazán a dolgot,hogy itt a közelben,Táborfalván kapott állást és így jöttem ide én is.De Nógrád megye szerintem is nagyon szép :D .Strandra hová szoktatok menni?

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

sajnálom a kis és nagy betegeket.jobbulást

ser gratula hannának az beszokáshoz nagyon őgyes

ebben a melegben nagyon sajnálom a kismamákat és kitartást én nem biroksemmire koncentrálni...szóval kitartás

Lányok: egy pici segtságet tudtok adni??? Nagyon elharapóztzott Benedeken a hiszti.Vagyis ordít és nehezen nyugszik meg
Most leginkább az válik be, hogy addig nem csinálom amit Ö akar amíg abba nem hagyja.Mit tudok tenni????
köszike
jóéjt

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Allergiásokat sajnálom nagyon! :) Ez nagyon rossz érzés lehet.

Dettus, jó, h. Te is néha azért jelentkezel. :) Lencike édes baba lehet....

Bepa, én azt szoktam csinálni, h. otthagyom, nem foglalkozom vele, megmondom, h. ha abba hagyta, akkor foglalkozom vele, akkor szóljon, de szerencsére nem sűrű jelenség, és csinálom tovább a dolgom, és aztán csak azt vezsem észre, hogy játszik magában. :) Sztem ne csinálj neki nagy közönséget, annál jobban csinálják a hisztit.

Ser, nagyon ügyes Hanna! :)

Kazi, én is tuti nagyon nehezen fogom elviselni az elválást..... és ahogy Ser írta, én el sem tudom képzelni, h. ő milyen ügyesen be fog illeszkedni...... velem is biztosan itthon lesz Zsófi 4évet, még 2-t ezen kívül. Milyen hosszúnak tűnik, és mégis milyen gyorsan eltelik minden. Már mindjárt érkezik Botond is.....
Pocakops képpel régóta lógok, megpróbálok készíttetni apával. :)
birolili

Sziasztok!
Éjfélkor hazajöttünk a nyaralásból, most megyünk nagyizni, de délután majd írok többet, meg teszek képeket!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Dettus
mi a tóhoz szoktunk járni,homokos a part,Anna naon szereti.Ami neki kell,az van,árnyékban alszik délután,és klassz meleg a víz.
Jönnél?

Lili
az jó ha tudsz sokáig Zsófival lenni otthon.Sajnálom én is hogy elkezdtem dolgozni.

Erszényes
ti nem akartok strandolni?Vagy egy egyszerü randi jövöhéten?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Dóri Katikának mégegyszer Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk :D !!!Nagyon jó ünneplést nektek,csináljatok jó sok képet!

Hajny vszínű a jövő hét nem jó,mert utazunk el,de a tó jól hangzik.

Nem tudtok olyan helyet,ahol matracot lehet venni,gyerekheverőbe(Retzbe néztük,de csak 80 vagy 90x200-as van,az meg túl hosszú)?Köszi

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Isten éltesse nagyon sokáig Katikát ,születésnapja alkalmából!!!

Dettus:
Nem zavartál volna,kár,hogy nem jöttél oda!Legközelebb feltétlen!

Ser:
Igaz amit írtál,én meg amúgy is mindig látni szeretném mit csinál,kivel ,ha valaki bántja ,vagy igazságtalan vele akkor én mindig ottermekhabár tudom,hogy jobb lenne hagyni,de ...szóval az ovis léttel ennek vége...nem tudom megvédeni-ez anyira nehéz :roll: amúgy meg biztos,hogy nélkülem is remekül helytáll,mert nagyon talpraesett kislány :wink:
Várom,hogy Larival is kettesben legyek,úgy érzem neki is kijár,úgy mint Mirinek,hogy két és fél évig csak ráfigyeltem!Habár egymásnak is nagyon szoktak hiányozni,ha néha külön programjuk van :D

Lili:
Klassz sokáig itthonlenni a kicsikkel,de egyben nagyon nehéz feladat is szerintem egy nőnek ilyen sokáig feladnia az addigi életetét(teljes mértékben).Én is lassan 5éve itthon vagyok...hú még leírni is rengeteg...nagyon sokat változtam azóta-nem feltétlen előnyömre.

Jövőhétre milyen időt mondanak?szept.1-én lemegyünk Balatonlellére :D -remélem nem lesz esős,hideg idő!!!
Dettus:
Ti merre mentek?
kazi

Jó rég voltam megint. Próbálok pótolni.

Kazi,

Utólag is Isten éltesse Larit.
Fog – kibújt már?

Lina,

Mindjárt szeptember.
Mi is készültünk repnapra, de vas. Reggel rossz idő volt. Gergő meg átaludta a délutánt. Tök jó, hogy így élvezte Lili, tényleg belevaló csajszi. Mindenben benne van, ugye?

Timci,

Utólag is nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked.
A képek szuperek. Atticy nagyon édi. A ház pedig tényleg nagyon szép.

Nana,

Tök szuper, hogy ilyen jó volt a lánybúcsú. Fiúk jól elvoltak otthon? Ottalvós buli. Nem tudom, mikor lesz benne részem. 20 év múlva???

Dóra,

Katika nagyon édes a kosárban. Hát jó lenne már talizni, de a jó idő sem mindig jó. Remélem lassan kimászunk a betegségből és mehetünk játszani. Gergőnek is hiányzik a játszótér. De hiába volt jól, a széklet mintája még mindig pozitív volt.

Roz,

Tényleg jó sűrű a szeptemberetek. Nálunk aug.és szept. eleje ilyen. Aug-ban 10, 20, 26 – szülinap, 25. névnap, szept.-ben 12,14,15 szülinapok, hónaqp végén házassági évforduló.
Ha elküldöd nekem priviben a születési időpontját, nap, óra, perc, és hogy hol született. Egy évre előre kiad egy naptárt, azt át tudom neked küldeni vagy e-mailben vagy skype-n.

Most mennem kell, mert anyóséknál vagyunk, és Lajos nap van.
Majd jövök és folytatom.
Sziasztok.
(aug. 17-ig olvastam vissza :lol: )

geli08

Sziasztok!

Na megvolt a nagyizás is, szegény már szenvedett szabályosan, hogy 10 napig nem látta Lilit. Visszaolvasásra nem vállalkozom azt hiszem... :D

Dóra,
Katikának nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Geli,
ha jól látom Gergő szülinapjáról is lemaradtunk, úgyhogy utólag is sok boldog szülinapot neki is!

Seriff,
azt kiszúrtam, hogy Hanna már jár oviba. Milyen? Hogy bírja? És Te?
Én már teljesen kivagyok, hogy csak egy hét, és vinnem kell Lilit. Most vesztem épp össze Szláva családjával (na jó, csak megmondtam a magamét), mert előtte vasárnapra össznépi szülinapozást terveztek, lényegtelen, hogy 9 gyereknek másnap ovi-iskola, aztán kiderült, hogy egyedül a hugáéknak nem jó a szombat, ők meg hamukáztak mindent, hogy évnyitók vannak..., na mindegy. Én kijelentettem, hogy a vasárnapot otthon töltjük Lilivel, és beszélgetünk az oviról...

Nyaralás jó volt, minden szupi, nem is tudom, mit meséljek, inkább teszek fel néhány képet...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra,

Katikának nagyon sok boldog szülinapot!

Kép

Kép
nyhk

Lina, nagyon szépek a képek! :)

Katikának nagyon boldog 1.szülinapot kívánunk mi is!
birolili

Dóri

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Katikának! :)

Hajni

Dehogy baj, hogy a nevemben írtál, máskor is lehet, mert én elég hanyag vagyok ilyen tekintetben. Azért remélem már jobban vagy.
(Csak ma jöttünk meg:))

Ser

Igen, ez az allergia nagyon mocsok dolog. Én úgy vagyok, hogy augusztusban teljes erővel rámtör, de úgy, hogy alig látok, levegőt nem kapok éjjel.... Bence viszont egész évben allergiás, de tűrhetően van. Szóval szegénykémnek rosszabb, mert inkább csak egy hónap szenvedés.
Viszont most érkeztünk Gallyatetőről, és
Szuper volt! Jó levegő, sókamra, fürdés, szauna. Kidugult az orrom, teljesen jól vagyok. Kicsit drága kúra, de a gyerekeknek is klassz volt, mert gyerekbarát szállodában voltunk. Rengeteg gyerekes család volt. És hát mi is kivel találkoztunk ott?
Erszényesékkel.
adri jött, folyt..

Andi
Kép
cukkker

Sok boldog szülinapot Katának!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Dori, Katikának mis is Boldog 2. Szülinapot kívánunk!

Kép
seriff

Sziasztok!

Hazaugrottunk egy kicsit Dunavecsére,most legalább vettem magamhoz egy kis pozitív energiát.

Dora,Geli
BOLDOG SZÜLINAPOT a lurkóknak,volt gyertya fújás,torta maszatolás?

Most megint nem vaok jól,a fülem is fáj és még a torkom is.Azt hiszem doki lesz ebböl.Kecskemétre beértünk ,és naon vacakul lettem.Hátha alszom egy nagyot ma és jó lesz holnap.

Lina
szép helyen jártatok,jók a képek.Jó hosszú a hajad,és szöke?Teljesen másnak tünsz ilyen frizuval.

Dettus
ha megjöttök utána még mehetünk,ha jó idö lesz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dóra,

Tegnap kimaradt. KATIKÁNAK nagyon boldogságos 2. szülinapot.

Hajny, Lina,

Köszi a köszöntést. Azóta mindig tortát akar és mutatja, hogy 2 éves és persze hozzá, hogy milyen magas az ajtófélfánál. :)

Holnap este több időm lesz és megint jövök. Végre otthon alszunk már.

geli08

Köszi a tanácsot:)
:lol:

Én is kívánok Nagyon Boldog szőlinapot a kópéknak:Katinak és Gergőnek Kép

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Geli, Gergonek boldog szulinapot kivanunk mi is! :D Es boldog nevnapot is! :wink:

Kati neveben pedig koszonjuk a koszonteseket, kedvesek vagytok! :D

Geli, mar tul a felidon? Nem semmi! Nagyon szalad az ido!:) Ha johettek jatszora, szoljatok, megyunk mi is!!!

Lili, orulok, hogy csak pletyka volt a dokidrol!

Nyhk, Borsika ez a fulmizerias dolog :( :( :(

Lina, nagyon jok a kepek! Ha nem irod, akkor is latszik , hogy jol erzetetek magatokat! :D Reg talalkoztunk, mert engem is meglepett a hosszabb, szoke haj! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Mi is hazajöttünk. :) Túl vagyunk a NAGYNAP-on. :lol:

Dóri és Geli
Katikának és Gergőnek nagyon-nagyon boldogságos 2. szülinapot kívánok! :D

Holnap próbálok visszaolvasni, addig is nem bírom ki hogy ezt a képet ne rakjam be. :lol: (remélem anyukám nem veszi le a fejemet :lol: :oops: :shock: :roll: :lol: )

Kép

KépKép
KépKép
nana09

Tegnap voltunk a pesi allatkertbe.Nagyon szuperul ereztuk magunkat.Atticy,ahogy lementunk az akvariumos reszhez,kesz volt,nagyokat visitott,a sok szin lattara,nagyon kis zabalnivalo volt. :lol: Nem is gondoltam volna,h.ennyire fog neki tetszeni.Meg a lepkehza,hat az is. 8) En 7 evesen voltam ott utoljara,rengeteg valtozas tortent azota.Es csodalatos,egy egesz nap se lenne eleg vegigjarni normalisan az egeszet. :roll: Majd mikor kicsit meg no es jobban felfogja a dolgokat,meg megyunk. :wink: Szoval nagyon csodas napunk volt a tegnap. :oops:
Kozonom a szep szavakat ahazrol es a szuletesnapi koszontoket!
Geli a kis draga fiadnak,pedig mi is kivanunk sok boldog SZULETESNAPOT!!!!

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Dori- a te babodnak is kivanunk sok boldogsagot es egeszseget es meg sok sok Boldog SZULETESNAPOT!

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Nana
biztos nem veszi le a fejed anyud,ez naon jó fotó.Jól éreztétek magatokat mi?További képek?

Geli
széchenyiben laksz?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dóra,
nem tudom, mindig is szőke voltam, max. rövidebben nem tűnt fel annyira???????????? Csak terhesség alatt nem festettem. Anno még 17 évesen sokat voltam tengerparton, és kiszőkült, nagyon hülyén nézett ki, mikor télen meg nőtt a sötét, meg szerintem így a világos jobban is áll, szóval azóta szőke. Amúgy tényleg régen találkoztunk :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Megjöttünk mi is, nagyon klassz volt, bár még most is hullámzik alattam a talaj :). Képeket majd rakok fel.

Dóri, Geli,
kis szülinaposoknak sok-sok boldosgságot!
balim

Sziasztok!

Timci, tegnap mi is az allatkertben voltunk! Jol elfaradtunk mire vegigjartuk, raadasul utana meg setalhattunk messzire az autohoz. Kati el is aludt a babakocsiban. :D

Rakok par kepet:

Lencsi es Kati pancsizik:
Kép

Kati szulinap:
Kép

Kecskesimi az allatkertben:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Lakóhely szerint