Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Denni, én is gratulálok az esküvőhöz! Mutatsz nekünk képeket? Jó, hogy jelentkeztél.
Vera, ezek a kocsik észbontóak. Nagyon szép mindegyik. Ha nekem egyszer döntenem kell, akkor valószínű az ára nagy befolyással lesz rám. Mert sajna ezek a háromkerekűek még elég drágák.
Ancsa, Kriszti, miért lennétek maradiak. Jól is néznénk ki, ha mindenkinek ugyan az tetszene…..
Ja, és Ancsa az a kiságy nagyon tetszett. Mármint a típusa. Jó, hogy később át lehet alakítani normál ággyá, van rajta pelenkázó, és ágyneműtartós.Én szintén a hely szűke miatt szintén ilyen típust vennék.
Andi, a te kedvenceid között is találnék kedvemre valót. De ezek szerint már ti is ilyeneken agyaltok, nem csak én. Ennek örülök.

És akkor jöjjenek az én neveim, amiből nem tudom melyiket adnám a gyerekünknek, és nem is mindegyik illik a vezetéknévhez. Lány: Víta, Lili, Szofi. Fiú: Zsombor, Lukács, Boldizsár.
Most ezek, de állandóan változik.

Zsu

Kép
bvigh

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... =babakocsi

Itt is vannak szép kocsik!!!
Nehéz lessz a választás!
Vendég

Kriszti:a Brendonban minden szép,és gyönyörű,de a legdrágább hely.Most ajánlottaz azt az oldalt,ami Ancsának is tetszik egy kismami barátnőmnek,és amit a brendonban kinézett ágy 30 ezerrel olcsóbb a diósdi áruházban.Tényleg érdemes jól körül nézni.

Zsu:én mindig nyitott szemmel járok :wink: :lol:
vedresandi

Andi:Mondtam is apának,hogy holnap el kell vinnie abba az üzletbe.beleszerettem egy ágyneműgarnitúrába!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Kép

Hát nem tündéri?Bár amit kaptunk is aranyos,úgyhogy nem biztos,hogy kapok engedélyt másikat venni.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa:ebbe én is beleszerettem volna :wink: Tényleg nagyon széééép!
vedresandi

http://www.bergon.hu/main.php?oldal=ter ... =1&level=2

Ancsa!
Ezek tetszenek?
Nekem vagy 1-2 ami bejön!!!!
Árban is jó!!!
Én 40e-től többet nem adok kocsiért!!!
Ezek tetszenek is és az áruk is!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andi!
Tudom,hogy a Brendon drága,nem azért tettem be,csak,hogy tetszenek!!!

Ancsa!
Nagyon szép!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:a brendon nekem is tetszett,anno amikor dani kicsi volt,még csak 1 volt belőle,de akkor még elég elfogadható árak voltak.most egy régebbi autó árába kerül egy babakocsi :twisted:
vedresandi

Kriszti:A két babakocsi közül,amit felraktam az egyik Bergon.Picit olcsóbb,mint a Wampool.Nekem tetszik..

Kép

Kép
ancsa03

Én sem szándékozom többet adni érte....

Kép

Kép
ancsa03

Itt is vannak olyan babakocsik,ami 100 e felül van!!!!
És van aki megveszi!!!!

Nekem a Bergonok is tetszenek!!!
De hát kitudja még milyen lessz!!!!
Vendég

Részemről holnap folytatom,mert álmos vagyok!!!!

SZÉP ÁLMOKAT JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ancsa! Bizony megéri egy 20-ért az a kiságy.
Nekünk is ilyen van és én nagyon szeretem. Ráadásul heverővé alakítható.
Nekünk ez afajta van amit a linken i s látsz és Brendonban vettük:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Vendég

Krisztinka:Már eladták,de nézelődünk tovább.

Na én is elköszönök mára! Kép

Kép

Kép
ancsa03

Egyébként Sziasztok!

Babakocsikatitt is lehet venni jó áron: http://www.babyoutlet.hu/.
Ez volt régen a Megatoys. Mi itt vettünk egy 60.000ft-os Graco babakocsit 25.000-ért.
Itt a kép is:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Vera ez nagyon szemét dolog volt! Milyen indokkal rúgtak ki? (ha nem titok)
De jó, hogy ilyen sok okossággal tudsz minket ellátni.

Ez a babyoutlet nagyon jó!

Nekem ma megint emelkedett a hőm, de még csak a 3. napon vagyok. Innen már nem igazán mehet feljebb, max 1-2 tizedet. Olyan biztató most, de nem is merek rá gondolni. De jó is lenne.......................................................................

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
De jó lenne egyszerre babásodni,de én már nem merem bele élni magam!!!!
10 hónap után,már nem tudok bizni és hinni sem benne!!!!
Hát igen de jó is lenne.....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Helló!

Kinézelődtem magam, mingyá el is megyek megvenni az egyiket! De komolyan!

Vera! Amit mutatsz az nagyon tessik, és az is jó, hogy van hozzá hordozó! Van lánykás szinben is?

t.Kriszti! A Brendonokból 109 e -ért találtam olyat ami tetszik, de annyiért nem veszem meg. Azé meszet nem ettem..... :D

Ancsa! Nekem is nagyon tetszik az ágyneműgarnitúra, de én nem biztos, hogy veszek a gyereknek, majd meglátom.

Hő jelentés: 36.8, de meleg van, reggel pirike is jelezte, hogy hamarost jön....
:?
DE VASÁRNAP HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓNK LESZ!!! :D :D :D :D

Kép
kislibus

Kislibus!
Házassági évfordulóra nem piri jár, hanem két csíkocska!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Kislibus:Én sem veszem meg,mert kaptunk,és kettő felesleges.

Gratulálok a házassági évfordulótokhoz......

Kép

Kép
ancsa03

Kislibus!
Én sem vennék olyan drága kocsit!!!!

BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Harivera.ha nem hatagszol,az átkozódásodra inkább nem mondo semmit,de sose tuddmeg azt a fájdalmat,amit ők átéltek.Bízz benne,hogy ezért a jóistentől nem kapsz semmit :twisted:

Kislibus:gratulálok eme nemes naphoz,töltsétek kellemesen,érezzétek jól egymást :wink:
vedresandi

Köszi lányok!

Zsu! Igazad van, én is szeretnék csíkot, de ha a jóisten valamiért nem szeretné...

Jól fogjuk egymást érezni :D

Kép
kislibus

Most olvasom át az egészet,hogy miről is van szó!!!!!
Én sem mondok semmit erre!!!!
Mertha mondanék kitörnék mint az Etna!!!!
Hát igen,sose tudja meg senki azt a fájdalmat!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vera,
Hát ne is haragudj de erre nem írok semmit :shock: szépet nem tudnék csúnyát meg nem akarok :evil: bár nem szoktam ide írni de azért ezen megakadt a szemem!
Vendég

Babakocsi.
Nekem nagyon nagy a tapasztalatom a kocsik terén és én úgy vélem de ez az én véleményem hogy én ezen nemfogok garasoskodni. Mert annak a kocsinak ki kell tartani 3 évig. És el tudjam utána adni. És sok szempontot kell nézni. Én alacsony vagyok a párom meg égimeszelő.Nekem pl nem gond ha nehéz mert az ABCDesingek nehezek. élből 10-15 kilók de nemérdekel. Pedig nagyon sokat tömegközlekedünk és van szám szólok és segítenek. Volt eset mikor nemszóltam és bizi vagy leestem a lépcsőről vagy becsuktak.De most már fel lehet jelenteni az ilyen bunkókat a vezetőket ah ilyet csinál. Mert mikor leestem akkor is éna padkán ültem a gyerekkel a kezemben ordítva és ő meg tovább hajtott majdnem rajtunk keresztül.
Na visszatérve én megfogom 90 ezerért venni. Mert megérdemli.
Ja és még annyi hogy nem mindig a nagyon könnyű bk a jó mert azok hamar törnek. Tisztelet a kivételeknek.

harivera
Budapest XXI. kerület

[quote]D írta:e nem vállatam a macerát hanem inkább megátkoztam őőőket.
És a röhely hogy sikerrel báár nem ilyen árat akartam nekik. Mindkettő főnöknek születtek ikrei. az egyiknek meghalt az egyik a másiknak meg fogyatékos lett az egyik fele.

Hát egy négy gyerekes anyuka hogyan írhat ilyet. És még ott vannak a mosoly jelek.

:twisted: :twisted: :twisted:

Én erre nem lennék büszke.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Ja, Vera még annyi, nem tudhatod, ők mennyit küzdöttek a kisbabáikért. Te meg ilyen dolgokra vagy büszke. Én a helyedben erről mélyen hallgattam volna egy babavárós topicon.

Ne haragudjatok csajok, de sajnos nekem az ilyen roppantúl szúrja a szememet. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
hanna30

[quote="hanna30"]J írta:hanna30a, Vera még annyi, nem tudhatod, ők mennyit küzdöttek a kisbabáikért. Te meg ilyen dolgokra vagy büszke. Én a helyedben erről mélyen hallgattam volna egy babavárós topicon.

Ne haragudjatok csajok, de sajnos nekem az ilyen roppantúl szúrja a szememet. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Remélem az ilyen emberek ebben a topikban és fórumon nem hosszúéletűek.Részemről nem szívesen látott ember :twisted: :twisted: :twisted:

inkább én nem jövök
vedresandi

Hanna:én nem RÁD gondoltam,Téged SZERETLEK!!!!!!
vedresandi

Na itt és most utoljára írok és kérek elnézést a félreérthető írástól. Mondtam fentebb hogy nem a babákra értettem. írtam hogy nem erre gondoltam. hogy a picik nem tehetnek a szüleik bűneikről. Én annak örültem hogy csődbementek. A mosolygósokat meg nem akartam. Ezer bocsánat érte de ma is annyira felhúzom magamat azon amit ők teljesen nyugodt szível megcsináltak egy 8 hónapos terhes kismamával. És ráadásul egy bababolt. Hehhh.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

Én nem itélkezem. Mivel vezető vagyok, tudom miket mond egy beosztott, ha elbocsájtják a vezetőjéről. Kap hideget-meleget. Mivel ő nincs itt, nem mond véleményt.

Sajnálom, hogy nem tudod feltérképezni az írásjeleidet a mondatod végén.

Kép
hanna30

Ja, Andi!

Hogy szeretsz?
Ugye úgy? Úgy amúgy? :lol:

Kép
hanna30

Hanna:nem úgy,amúgy :wink: :lol:
vedresandi

Vera!

Mivel nem tudom az okot, azaz csak az egyik fél elmeséléset így nem foglalok állást.

Te nem gondolkodtál az átkozódáson minden lelkiismeret furdalás nélkül?

Kép
hanna30

Vera!

Én nem szólok csak annyit,hogy szerintem bekellene fejezni,mert ez a téma nem ide való!!!!!!
Na meg nem utoljára ebben a topikban még nézet eltérés vagy ilyesmi nem történt!!!
Ha pedig tovább bonyolódna ez a párpeszéd,nem vezetne jóra!!!!
Szerintem ezt senki nem akarja!!!!

NÁLUNK A TÉMA! A BABAPROJEKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!!!

Igen!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Látom lincshangulat alakult ki.A véleménynyilvánitások megtörténtek,én inkább nem szólnék már hozzá ha lehet!!!!!!!
Vera:Annyit azért hozzátennék,hogy az átkok,és a közös megegyezés helyett inkább elmentem volna betegállományba,és nincs az a cég amelyik kirugott volna.....

Kép

Kép
ancsa03

Jajj a jó hir meg lemaradt.....Ma láttuk mozogni a babánkat...Valamit nagyon kidugott a pocimon....

Kép

Kép
ancsa03

Hahóka!

Képzeljétek, párom kikötötte, hogy bútorlapból készült babaágy nálunk szóba se jöhet :shock:
Először azt hittem nem tudja, hogy a tömör fa milyen drága, hát megmutattam, mire kiderült tudja ő, de úgyis ki kell bírnia 4 gyereket :shock: :lol:

Én meg eldöntöttem, hogy ha legközelebb meglátok valami kedvemrevaló babaholmit megveszem, mert gyerekem az tuti lesz, ha mást nem örökbefogadunk, de előbb azért gyúrunk a sajátra.
:D

Kép
kislibus

Akkor apácska is látta Ancsa?
kislibus

Lislibus:Mi is megnéztük azt a Diósdi boltot,és apa közölte,kerül amibe kerül a drága kiságyat veszi meg,mert sokkal stabilabb,mint amilyeneket eddig láttunk...Amugy 40.000,-lessz kb.Hétfőre megjön az árajánlat,mert külön gyártják nekem ágyneműtartó nélkül..4 gyerek?Szép nagy családotok lessz!!! :D :D Mindent bele!Én nagyon szoritok.....

Kép

Kép
ancsa03

Igen.Bár megharagudott,mert ő nem látta,és utána csinált egy ismétlést neki is...

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!

Ezt is megértem, mert abban igaza van, hogy a stabilabb jobb, meg aztán időtálóbb. Hát, majd meglátjuk a 4-ből mennyit ad a jóisten...remélem 6-ot!!!! :D :D :D
Köszi a drukkot!
És a babót apácska is láta? Illetve a kidudorodó részét?

Kép
kislibus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?