Új privát üzeneted érkezett!

De jóó a végén összejövünk mindannyian!!! :P
És Gyöngyiéknek irt valaki?Zília??
Vendég

Sziasztok!

Kijött a szerelő bácsi, megcsinálta a WC-t, így nem tudtunk sétálni menni :evil: :evil: :evil: :evil: , 2,5 óra volt :evil: :evil: :evil: -elment anyagot venni. Ha szólt volna, hogy nem egy pillanatra ugrik ki, elviszem Kincsőt csavizni. Andi, Márton biztos gyorsabb és ügyibb szerelő lett volna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

Én se azt gondoltam, hogy csak az anyatejtől romlott el a kislány foga. Meglepődtem a cikken, nem gondoltam volna, hogy az anyatej cukortartalma ilyen hatással lehet. Ma meg is kóstoltam :oops: , tömény... Én néha étcsoki adok Kincsőnek :oops: :oops:.

Kincső teljes szopielutasításban van :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , most már egyáltalán nem kell neki. Ma este is egy szippantás után elfordult, nyügösködött, be kellett tennem a kiságyba és elaludt.

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol
ugye milyen kis édesek voltak(meg most is persze).Ilyenkor nem vágysz csak egy icipicit is még egy babára? :roll:
Vendég

Anikó,
megkóstoltad?? Én csak kacérkodtam anno a gondolattal, de nem lett belőle semmi. Túl finnyás vagyok... :roll: :oops: :P Annak ellenére, hogy az enyém, azért...
De milyen jó, hogy viszonylag hamar kijött valaki szerelni.
És napközben sem szopizott??
Dorka ennyi idősen hagyta abba teljesen, de persze ez még nálatok nem jelent semmit.

Erika,
dehogynem! :wink: Csak hát vannak dolgok, amik miatt mégsem. És ezek erősebbek. Meg Gábor sem akar. Majd sokszor megnézem ezeket a felvételeket! :) Különben szeretek nosztalgiázni, az esküvőnket is sokszor megnézem :P . Igaz legtöbbször a fotózást meg a gratulációt, az tök tetszik. Meg a zenék, amik alatta mennek. :D

KépKép
viol81

Jah, nem tudom Gönygyiékkal mi lehet, azóta, hogy újra bejelentkezett, még nem írt. Nagyon kíváncsi vagyok mi lehet vele, de ha beteg, nem érzi jól magát, nem hiszem, hogy eljön... :(

Zília!!! nem tudom...

KépKép
viol81

Anikó,
Ágnes meg megint kaja elutasításba kezdett. Napok óta nem hajlandó rendeset enni, a kanál végéről szürcsülgeti le a gyümölcsöt is , joghurt, leveske szintén csak néhány nyelet :twisted:
Lett is tejem megint rendesen a sok szopitól, ez van...
Majd csak eszik egyszer. De jár! Megfontoltan, komolyan, de olyan ügyesen :D Meglepő is hogy három orgonasípot látok hadakozni a konyhában :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Andi
ez tetszett "három orgonasíp".Nagyon igaz!!! :lol:
Minden gyereknek van evésben jobb és rosszabb periodusai.Bizti ez van Ágnessel is.Légy türelmes,megindul az evésben már!!!
Olyan kiváncsi vagyok rá már!Jó hogy jöttök!!!!

Viol
persze az embernek vannak vágyai és álmai.Ezt már több gyerekkel nehezebb véghez vinni.Én megértelek teljes mértékben benneteket!!
Irtál Zíliának és Gyöngyinek?Irok én is jó?

Anikó
ezek a szerelők!!

:evil: :evil:
Aztán végülis nagy dolog kellett hozzá??Most szuperál?
NAgylányod van már Neked is,ne csodálkozz ha elfordul a cicitől.
VAlahol ez az élet rendje!! :shock: Ki előbb-ki később!!

Ja és még az előbbi témára visszatérve a kislányt még mindig szoptatja az anyja!! :shock: Nekem kicsit morbid,ne haragudjatok meg érte!!!
Vendég

sziasztok talis cajok!

ha eszti a szonja-eszter párost jelenti,akkor van egy hírem:szombat hajnalban indultak horvátországba nyaralni(igaz pontosan nem emlékszem hány napot mondott),de nem hiszem,hogy szombatra hazaérnek.de azért próba-szerencse!!!biztos örül majd,hogy hívjátok őket is :!:

andi
három orgonasíp :lol: :lol: :lol: :twisted: .nálunk nem hadakoznak,hanem mindig,mindenben versenyeznek.ki lesz az első.... :?: néha lökik fel egymást :lol: 8)

jó éjt mindenkinek!
(a harmadik műszak nekem még a felvevőben pihen,majd csak lesz idő valamikor megnézni....)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

rik
most láttam meg(bár a szemeim lassan összeragadnak)réka 10 éves,10 hónapos-milyen szép kerek számok!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

andi
igen,fehér(VOLT)!de majd vagy veszünk még huzatot rá,vagy megkérem anyósomat egy kis varrásra,mert nagyon koszos.zóra jön a konyhából,ivás után,a szája fölött a nagy bajusz és arccal felmászik az ágyra!!! :twisted: :roll: 8) :wink: szóval már vannak rajta halvány rózsaszín,halvány sárga mintácskák.csak az a baj,hogy kettőt is vettünk,így jó sok huzat kell....és az ikeában a hozzávaló huzat 8-9ezer ft(ha jó emlékszem).majd lesz valahogy

viol
úúúgy könnyű,hogy van ismi.boltban a fából készült kreációk,drágábbak,mint ez az ikeás fém galéria volt,ezért is maradtunk ennél.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Jó reggelt!

8-ra megyek a tankönyvekért.Elég hülyeség szerintem,hogy a mi osztályunk csak ma 8-9ig veheti át a könyveket. :shock: :?

Erika,3-án kezdek,mint az iskolások :D :( Egyenlőre állandó délelőttös leszek.De szopizás nélkül is elalszik a Bence,ez nem feltétele már az alvásnak.

Kép

Kép
hajnus

Boldog névnapot a Bencéinknek!
Vendég

Sziasztok lanykak!

Viol,
Megkaptam az uzenetet,koszi, csak a telefonomrol lefogyott a penz, es meg nem toltottem fel, ugyhogy most mar csak fogadni tudom az uzenetet, de irni nem. :D Szoval a szombat nekem meg picit bizonytalan, de igyekszem, hogy ott tudjak lenni egy kicsit.
Most mar annyira fogy az ido, es az utolso napokba mindig mindet be akarunk suriteni igy is, de nagyon szeretnem latni a sok gyereket (meg titeket is persze). Akik tavaly meg csak fekve nezegettek, iden mar szaladnak! :) Kik jonnek biztosan?

Kép
Kép
agi

Koszi Gabo!! :D

Kép
Kép
agi

Ági!Mikor indultok haza?

Na megvolt a kozmetikázás tegnap olyan jó volt!!
És!!!900ft-ért kiszedte a szemöldököm+festette és befestette a szempillámat! :lol: :lol: :lol: Ez a régi kozmetikusomnál közel több mint 2000 pénz lenne!Bár ő azért ilyen olcsó,mert otthon melózik!!De így legalább megyek minden hóban hozzá! :D :D :D :D Olyan jó most tükörbe nézni!
Vendég

Ja és képzeljétek annyira beszari vagyok,hogy negyed 8-kor végeztem a csajnál és egyedül bandukoltam haza(ez olyan 3/4óra tőlünk).Aztán hosszú ideig én gyalogoltam az utcán és ilyenkor este már annyi kiélt autós van,hogy majd kiestek a kocsiból.Én meg 30-hoz közelítve fosós révén(bármi megtörténhet a mai világba)Fel hívtam a Balázst,hogy jöjjenek elém,mert ha nekem végig kell gyalogolnom a parkon ami a Csótóra vezet össze csinálom magam!!!!Jó mi?Anno réges-régen volt,hogy éjjel 3-kor sétáltam haza a Lővérből most meg fosok sötétben(pedig akkor még nem is volt sötét).De ez van öregszem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!
GAbó
mennyivel jobb a kedved,látod!Mit tesz egy kis kozmetikus.Szerintem a nők ezért is szeretnek járni,elnyujtoznak,kikapcsolnak mig közben babrálják.Án pl. a fogdokit is ezért szeretem... :oops:

Ági!
Szia!!!De jó hogy tudtál jelentkezni.Gondolom hogy elrepült a nyár!!
:roll: Mindjárt suli....
Az jó ha tudtok menni KRisztihez!!Tényleg minden kisbaba aki ott feküdt(én csak képeken láttam) azok futnak már!! :D

Hajni
jó kis időpont!!!
Ird majd meg mennyi volt jó??
Nekünk hétfőn lesz,szintén jó kis időpont.fél 2-3 ig.Pont ekörül alszika gyerek,GYula meg dolgozik.
:evil:

Sajnos van rossz hirem CAjok!!!
Petrával éjszakáztam ma.Lázas,és náthás.Tegnap este mikor itt irtam nektek már kicsit folyt az orra,de éjjel tetőzött.Kb. 5 orát aludtunk.. :roll: :evil:
Most elviszem dokihoz,hátha a torka is odavan...
Nem igérek én már semmit sem szombatra.A ti gyerekeitek ne kapjanak el tőlünk bacit. :shock:

Jó hir,hogy irt a GYöngyi. Azt irja megprobál eljönni,és örült hogy gondoltunk rá!!
Vendég

Bencéinknek boldog névnapot!!Puszi!!

GAbó
nem vagy fosos.
A mult pénteken engem a gyerekek mellől akart fekszedni egy abberált osztrák.CSak nézett mellettem 1 méterre a gülü szemeivel.Aztán kérdezgette hogy az én gyerekeim-,aztán végül emberem van???
Én meg sokzor egymás után:VAN!!!!És fogtam a gyerekeket elrohantunk.....
NA öregszem én is,félek ilyen muksiktól..régen jól visszadumáltam volna... :evil:
Vendég

na persze nem fosos,hanem :arrow: fosós!! :oops: :lol: :lol: :lol:
BOCSI!!!
Vendég

Andi,
akkor majd jössz Harkára zenélni a 3 orgonasípoddal!! :) :wink:

Akkor sztem Esztiék nem jönnek... :(
Kivel mentek? Hármasban? :wink:

[quote] írta:úúgy könnyű,hogy van ismi.

még ez az ismi nem tud róla.... :roll: :D

Hajnus,
ez az állandó délelőttös dolgo viszonylag jól hagzik nem? Ehhez tudsz igazodni, így tudod elrendezni a családot.

Ági,
semmi baj! :) nagyon jó lenne, ha tudnátok jönni, minket is sűríts be a progiba! :wink:

Gabó,
jó, hogy így olcsón megúsztad. Az meg hogy otthon csinálja, sztem tök mindegy. ha megcsinálja igényesen ugyanazt a melót, akkor nyugodtan! :) Itt sem drága, de én csak arckezelésre megyek néha.
A hazameneteledről meg... A mai világban már bármi megtörténhet sajnos, szóval ez nem a fosósságon múlik. Egyszer történik csak meg... :?

De jó, Gyöngyi!! Jó lenne, ha tudna jönni. :)

KépKép
viol81

Erika,
és ez hol történt?? :shock:

KépKép
viol81

Viol
várkerület,bástyagödör előtt...
Vendég

Ááááá, most olvasom, Erika, hogy mi van veletek.... :( Szegény Petrus, remélem hamar meggyógyul. Persze a tali is jó lenne, de a fontosabb, hogy jobban legyen. Majd mesélj, mi volt a dokinál!!

KépKép
viol81

rik!Petrusnak jobbulást remélem el tudtok menni szombaton!
Azért elég pofátlan emberek vannak!Főleg ezek a köcsög osztrákok.Utálom őket!Látja,hogy melletted a két gyerek aztán mégis erőszakoskodik! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Régen én is nagy vissza dumálós voltam ilyen helyzetben,de ma már félek hiszen 100ft-ért ölnek és a mai világban már akár kinél lehet fegyver!

Viol!Ugye!!Piff-puff egyet jobbról egyet balról jól tökön rúgni,hogy csak úgy szóljon aztán akkorát bele rúgni,hogy hazáig szálljon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha-ha!!!!Mondom én aki fosik!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Régen még ment volna!!!!
Vendég

Viol!Persze nekem mindegy hol csinálja,de jobb lett mint a régi kozmetikusomnál még a Balázs is megjegyezte!Ez pedig nagy szó!!
Vendég

[quote]V írta:iol!Ugye!!Piff-puff egyet jobbról egyet balról jól tökön rúgni,hogy csak úgy szóljon aztán akkorát bele rúgni,hogy hazáig szálljon! Ha-ha!!!!Mondom én aki fosik!!! Régen még ment volna!!!!

Lehet most is menne, ha olyan helyzetbe kerülnél, ki tudja, mi mindent hoz ki az emberből! :shock: De ne legyen rá alkalom!
De jajj annak, aki Gabó útjába kerül! :lol:

KépKép
viol81

Ááááááááá, tényleg!!!!!!!!!

Bencéknek Boldog névnapot kívánok!!!!
Kép

KépKép
viol81

[quote]D írta:e jajj annak, aki Gabó útjába kerül
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Biztos lenne olyan helyzet ahol ütnék!!!Piff-Puff!!
Vendég

Cajok!!!Egyre jobban parázok,hogy mennem kell melózni!!
Persze csak időileg!!!Úgy érzem nem vagyok ura a helyzetnek!!!
Tiszta hülye vagyok!!!

Hajnus!Nálad nincs ilyen?
Vendég

Gabó,
belerázódsz ám majd, ez biztos!! Csak bele kell jönni, egyeztetsz mindent és meglesz az!! Csak hát azért aggódik az ember, mert még nem volt ilyen helyzetben! :) Olyan lehet ez, mint az első gyereket várni!! :wink: Nem tudod mi vár rád, hogy an fogod csinálni, lesz-e időd mindenre, stb... :)

Beus!!! Ti jöttök szombaton?? Ráértek?

KépKép
viol81

Viol!Igen ez így igaz!!! :) :) :) :)

Nercsiékről tud valaki valamit?

Katusék mikor jönnek haza?
Vendég

Sziasztok!

Kösz csajok,Bence nevében :lol: És boldog névnapot a másik Bencének is!!!

Erika,Jobbulást Petrának!Hogy van most?A könyv 10700 ft volt,német nincs benne,mert a tavalyit fogják használni.Nem semmi ez az osztrák pasis sztori!Anyám!Én nem is tudom mit csináltam volna!Akkor majd legközelebb szólok,ha megyünk a Jerevánra.Végülis tegnap játszira nem is mentünk,úgy elvoltak a fiúk a Papával. :D

Gabó,dehogynem,parázok én is!!!De még hogy! :lol: :lol: :lol: De minden csoda 3 napig tart...

Viol,persze,jó az állandó délelőtt,így kevésbé bonyolult.Isti meg úgyis suliban lesz,már egyedül jön-megy,csak a Bencével kell "foglalatoskodnia" az apjának.

Hú,háhát megnéztem a buszjáratokat szombatra,fél 3-kor indul meg 4kor.Egyik túk kora,a másik meg késő.Ráadásul innen nincs akkor buszunk a buszvégre,fél órát kéne várnunk. :? Úgyhogy szerintem mi nem megyünk most.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Bencéknek nagyon boldog névnapot kívánok!

Rik-Petrának sok-sok millió gyógypuszit küldünk!!! Szombatra gyógyuljatok meg, ne legyen üres az autó hátsó ülése :? :? :? . Mindent ki kellett cserélni tegnap, csak a csésze maradt meg és a
WC ülőkét igazította meg a szerelő, mert mindig előrzuhant. Hiába, a férfiak ilyenkor is összetartanak :wink: .

Remélem, szombaton szép idő lesz, majd Szent Antalnak dobunk be egy kis aprót a délutáni sétán 8) .

Anikó

Kép[/url]
quito

Hajnus!Akkor ezzel nem vagyok egyedül!Remélem hamar belejövünk!! :) :) :)
Vendég

Beus és Nercsi nem jönnek. :( Beusék vittnyédi búcsúban, Erikáék Győrben elsőáldozáson lesznek. Majd legközelebb!!

Katusnak is írtam mailt, még nem írt, de sztem addig még jelentkezik.

Hajnus,
az a fél 4-es még nem olyan későőőőő.... :roll:

KépKép
viol81

Akkor végülis ki jön tutira???

KépKép
viol81

Sziasztok!

BENCÉKNEK BOLDOG NÉVNAPOT!

Rik! Remélem azért eltudtok jönni! Petrának jobbulást!

Hajnus! Nem fértek be valakihez a kocsiba? Zsani nem jön Virággal?

Katus nem elérhető napok óta skypon pedig azt hittem már itthon vannak.

KépKép
KépKép
mirama

Viol,
azért nem lenne az olyan tuti ha elkezdenének orgonálni :lol: :twisted:

Kriszta, mi készülünk.
Ha nem tudna elvinni bennünket a férjem akkor busszal megyünk.

Kép
Kép
Kép
amica

Andi! Férjed nem akar jönni?

Katus írt, jönnek. :-)

Zsani sajnos dolgozik, nem tudnak jönni. :-(

Akkor eddig aki tuti:

Amica
Viol
Katus
Anikó
Hajnus?
Rik?
Ági?

Ennyi? Más nem is jön? Igen megfogyatkoztunk tavaly óta.

KépKép
KépKép
mirama

Már én is gondoltam rá, hogy vki behozhatná Hajnusékat. Ha Erikáék nem jönnek Petrus miatt - de jöjjenek!!!!! - akkor esetleg? :roll: Ők is hárman vannak. De ti döntitek el :) De valaki jöjjööööööön!!!!!!!!! :) :)

Én is kíváncsi vagyok Katusra, remélem nem beteg Máté. Épp kialakulóban volt megint vmi a múltkori mandulagyuszi után... :(

KépKép
viol81

Vero is visszaírt, nem jönnek. :(

KépKép
viol81

De katus megvan!!!! Most olvasom a maileket!
Valszeg jönnek és ha igen hárman, Jocó is jön!! :))))))))) Roland már nem szegény, lesz még egy apuka!! :)

KépKép
viol81

Erikaaaaaaaa!!
Hogy van Petrus???

KépKép
viol81

Erika,
Zília visszaírt??

KépKép
viol81

Viol! Gábort miért nem hozod? :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Riktől kaptam egy üzenetet hogy talit szerveztek.
Kriszti! Mi szívesen elmennénk 2 gyerekkel és egy apukával. :) Így legalább személyesen is megismerhetnélek benneteket.
Szóval ha minden jól alakul akkor mi ott lennénk. Ok?

Kép
wirág&

sziasztok!!
Sajnos Petrusom nincs jól :( igy mi a talit lemondjuk.Köszönjük a meghivást,legközelebb élünk vele!!
Gyöngyi sajnálom hogy nem ismerhetlek meg személyesen,de lesz még rá alkalom!!Ja és mi közel lakunk!!Ha sétálni szeretnél,vagy csaj dumcsizni,mi állunk elébe!! :wink:
Most nem olvsok vissza,majd holnap irok.
Jó éjt!!
Vendég

Wirág! Oké, szívesen látunk Titeket! É is üzentem Neked, hogy gyertek. Nem kaptad meg?

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!
Rik, még holnapig sokat gyógyulhattok, ne add fel :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Kriszti,
:P kérdeztem Gábort, nem akar-e jönni, de azt mondta, á, nem akar, menjek csak, ez olyan női meg babás tali. Mondtam neki, hogy lesz más apuka is, erre ő: de ő ott lakik! :D Utána már nem is mondtam, hogy jön Jocó is. Meg most olvasom, hogy Gyöngyi párja is jön!! :) Na, leszünk azért!! :) Mindegy, had maradjon csak, kicsit nyugta lesz nélkülünk... :) Melózik délelőtt, sztem ki akarja pihenni a hetet.

[quote="amica"]R írta:amicaik, még holnapig sokat gyógyulhattok, ne add fel

Igeeeeeen!!!!!! :) Ez így van!!!! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ilyen tömeges tali nem mindig van!!!!

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?