Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Andi: Nagyon örülök, hogy jobban van a Nagyid, sok egészséget Neki! Hajrá új hónap!
Debrecenben voltál? Egy pár percre talizhattunk volna :( Részemről nagyon sajnálom.

Kacika:
pihenj sokat, ha megteheted, mikor mész újra dokihoz? Már csak a 12 hetire?

Zsu: köszi szépen, igen gyönyörű helyen voltunk és annyira gyorsan elrepült az idő :? minden nap nézegetem a fotókat, jól esik :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:ne haragudj,hogy nem értesítettelek,de hirtelen megindultunk,és ott kötöttünk ki.29-én megyek megint,mert a Főnix csarnokban Bubó lesz.Ha van kedvetek,és megnéznétek,akkor szólj,intézek jegyet,de ettől függetlenül is találkozhatunk akkor.
vedresandi

Andi: Igen, tudom, mi már kinéztünk, hogy jó volna megnézni, csak sztem este lesz és Zolcsikát nincs nagyon kire bízni :( Minden kép talizunk, legalább pár percre, gondolom foglalt leszel :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Bár halálközeli 4-es utas élménnyekkel, de megérkeztünk. Pesten voltunk rokon és barát látogatóban, voltam állatkeztben is, és persze megnéztük az elmaradhatatlan tüzijátékot is! Ne haragudjatok érte, de szerintem a Pestinél fantasztikusabb tüzijáték nincs!!!! Ott olyan jó, ahogy ropognak, durrannak a rakéták, olyan nagy és gyönyörű a látvány és vihar ide vagy oda, megérte kimenni!!!!!! :D :D :D :D

Andi! Örülök, hogy mamád jobban van!

Olik, Ancsa! Nagyon csini pocitok van! :D

Kacika! Most nehéz, de meglessz ennek a fekvéses unalmas időszaknak a gyümölcse! Fekve is sok mindent lehet csinálni: Kötni, horgolni, hímezni (babarucikat elsősorban) :D

Klarka! Várjuk, hogy jelentkezz!

Kriszi, Andi! Ne aggódjatok, csak napok kérdése és követlek titeket..

Zsu! A barna elmúlt , de továbbra is fagykirálynő vagyok :evil:

Kép
kislibus

Olgi, a 11 héten megyek, vagyis szept.6-án, akkor 11+2 leszek.
Annyira már nemis veszek komolyan a fekvést, azért a háztartást is csinálni kell valamennyire, de szerencsére tegnap óta nincs se vér, se barna. Hát majd meglátjuk!

Klarka, mi volt a dokinál?

Andi, örülök a mamádnak, további gyógyulást neki!

Kislibus, tényleg jó lenne ilyeneket megtanulni, merthogy nem tudok sajna se kötni se horgolni, varrni is csak gombot, meg lyukas zoknit. 8) Csak Peti mellett nem sok esélyem lenne gyakorolni... :roll:

Melegszendvicset fogok vacsorázni, jó étvágyat mindenkinek aki mostanában vacsizik!
Vendég

Sziasztok!

Na mi is megjöttünk a dokitól.Elég határozottan megmutatta,hogy kislány.

Kacika:Tudom,hogy nagyon rossz egész nap feküdni,mert volt,hogy nekem is kellett a görcsök miatt.Nem is az a baj,hogy feküdnikell,hanem hogy az ember olyan kiszolgáltatottnak érzi magát.Persze ezt csak én éreztem igy,a családom nem érezte annak.Na de a muszály nagy úr.

klarka:Várjuk a hireket,hogy mi volt az orvosnál...

Andi:Örülök,hogy újra itt vagy közöttünk,meg hogy a nagymamád is jobban van..Na de hagy mutassam be a legújabb szerzeményeimet. Kép Kép

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Ennek a babának lassan minden napra lesz egy rucija! :lol:
Mosni se kell. Nagyon édik amúgy honnan valók? Főleg ezek a kislány holmik?

Kép
kislibus

Kislibus:Ezeket a Cora-ba vettem.Le voltak értékelve.A kardigán 1000,- a Rugi 800,- volt.

Kép

Kép
ancsa03

Kislibus!

Én is voltam már a B.Pesti tüzijátékon,akkor ott nyaraltunk a hugoméknál 2 éve,tavaly is akartunk menni,de jó,hogy nem mentünk,mert viharral végződött!!!
Az itthonit az erkélyről szoktuk nézni,pont rálátni,de most vihar volt tegnap igy elmaradt!!!

Biztos,hogy követsz bennünket!!!?????
Akkor gyúrunk tovább!!!!!!

Ancsa!
Aranyosak a ruhák!!!!
Akkor már most tuti,hogy kislány!!!
Örülök,hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Valaki meg tudja mondani, hogy a ciklus.hu-ról hogy kell görbét áttenni?
kislibus

Kislibus:Kölönben már tényleg nem szabad vennem semmit mert nagyon sok ruhánk van.Ami hiányzik az a babakocsi,meg a kiságy.Ez a kettő egy kissebb vagyon.Ja meg pelenka tisztálkodoszerek stb.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Minden rendben, betöltött 8 hetes kismama vagyok, ma kezdtem a 9.-et. A baba korának megfelelő nagyságú, 12,5 mm-es, majd szeptember 19-én kell megint mennem, a 12 hetes uh-ra, nyakirendő...stb.
Olyan nyugodt vagyok!!!!

Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a kisbaba!!!!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Ja, és dobog a kis szíve is!

Kép
klarka

Sziasztok!

Andi, örülök, hogy jobban van a nagyid, remélem hamarosan haza vihetitek!

Kislibus, mennyi szokott lenni a hőd a ciklus első és második felében? Mennyit emelkedik?

Kacika, az nagyon jó, hogy már te is jobban vagy, de ugye azért még vigyázol magadra????????

Ancsa, nem csodálom, hogy nem tudod megállni, hogy ne vegyél semmit! Én sem tudnám. Babakocsit, meg kiságyat néztetek már? Nekem most nagyon tetszenek ezek a háromkerekű kocsik, de olyan drágák.

Klarka nagy-nagy gratula! Ez szuper, már írom is be a táblába.Jó, hogy nyugodt vagy, kívánom, hogy végig ilyen legyen a terhességed!

Lányok, nekem még soha nem ugrott így fel a hőm, mint ma reggel. Ha most sem időzítettünk jól, akkor már nem tudom, hogy mit csináljak. Íme a görbém:

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Zsu: ez ígéretesnek hangzik..... :lol:

Kép
klarka

Sziasztok.

Remélem ide is jöhetek dumizni veletek: Klarka te ismizel:)
Én 2007-ben nem akartam babót de 2008-ra tutira szeretnék. És lehet hogy most nem jött össze de van még rá 3 hónapom. Ha viszont akkor se jön meg akkor sajna elhalasztva 2009-re mert én májustól juliusig befolyólag szeretnék szülni.

harivera
Budapest XXI. kerület

Zsu!
Jó görbéd,de jó lenne ha jól végződne!!!!!
Úgy látom megvolt a pé-d!
Sok-sok drukk neked is!!!!

Nekem ilyen még nem volt!
8-ik nap körül volt a pé-m!!!
Ezt az orvos is jóvá hagyta,voltam uh-on!!!!

Klarka!
Nagy gratuláció még 1x!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vera!
Üdv itt it!!!!
Vendég

Zsu! Pöpec a görbe, csak egy kérdésem van: Hogy másolod be ide???

Klarka! :D :D :D :D :D :D :D

t. kriszti! Legalább tuti volt péd!!! Ha a kilencedik napon, akkor a kilencediken. Rágyúrtatok??? :lol:

Jelentem ma reggel ismét 36.7 volt a hőm, remélem ennél csak magasabb lesz. A pé előtt 36.0 és 36.3 közt ugrált.

Vera! Szia! Látom neked nem annyira sűrgős a baba, mint nekünk. :lol: Egy nyári lánykára gyúrtok? :lol:

Ancsa! Hát bizony a babakocsi tényleg húzós, ha jót akar az ember, a kisány szintén, de mnden holmilya közül ezeket használjátok leggyakrabban, és ezek viszonylag ép állapotban átruházódhatnak a tesóra!

Kép
kislibus

Vera!
Akkor miért lesz felfüggesztve a gyerekprojekt, ha most nem sikerül? Nyáron jobb szülni?

Kép
kislibus

Sziasztok!

Mi is itthon.
Vera:Üdv közöttünk.

Klarka:nagyon örülö,hogy minden rendben van.Nagyon vigyázzatok magatokra.

Zsu:Hát én a háromkerekűvel nagyon nem vagyok kibékülve.Nekem nem tetszik.

Nálam ez a kettő a nyerő:Ez egy Wampool 44.000,-
Kép

Ez pedig egy Bergon: 37.000,- Kép

Ha minden igaz,akkor a kiságyat kapjuk használtan a barátnőmtől.15.000,- ért.

Kép

Kép
ancsa03

Vera, én is üdcözöllek, gyere sokat!

Ancsa, szépek ezek a kocsik is. De jól látom, hogy nem bolygósítható a kereke? Vagy nektek az nem lényeg?
Nekem az tetszik a háromkerekűbe, hogy könnyen lehet vele mozogni.És nekem nem mindegy, hogy ki tudok-e majd mozdulni a 8.-ról. Jaj, de ez még olyan messze van, én meg már ilyen dolgokon gondolkodom. Tiszta hülye vagyok.

Kislibus, akkor azért te sem vagy olyan hideg. Nekem meg nem szokott olyan alacsony lenni a hőm, mint neked.

Zsu

Kép
bvigh

Ancsa, nekem a bordó jobban tetszik!
Bár nekem mindig mindenből a drágább tetszik.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:Nekem is,de pont a másik amelyiket lehet bolygókerékkel kérni.Nekem is ez a bajom a drágábikkal.

Biztos vagyok benne,hogy nincs az olyan messze.hamarabb eljön mint gondolnád,(gondolnátok).....

Kép

Kép
ancsa03

Kislibus.

Azért mert nem szeretnék se őszit se télit se tavaszit. A 3-as számú fiam:) Ő született április 26-án nyári melegben és teljesen más volt mint a többivel. Nem kellett agyon öltöztetnem nem kellette a 4 fal közé szorulnom a rossz idő miatt. Meg nyári gyerekem még nincsen:)

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Ancsa!
Nekem mind 2 tetszik!!!!!!!!!!
Nagyon nehéz választani,olyan jó,szép,praktikus kocsik vannak,szinbe is,hogy nehéz a választás!!!
Én mindenképp olyat választok,hogy másik ne keljen!!!!!!
Bár már én is itt tartanék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vera!
Teszteltél,mi újság????
Vendég

Jó reggelt kispajtások :lol: !

Ancsa ,szuper mindkettő,de ha jól olvastam egy másik topikban,Vera szakértője a babakocsiknak :wink:

Vera:üdv közöttünk :lol:
vedresandi

Háát én most nagyon tanácstalan vagyok. Vagy is nem mert tudom mit fogok tenni.
Történt ugyan is tegnap este 11-kor hogy wcn észleltem élénk piros vérzést. De csak amolyan a wc papíron meglátszót. Na elkönyveltem szomorúan hogy megjött. Erre reggel ugye vártam a nagy ömlést fúúúj de utálom ezt az időszakot és erre semmi. Se pecsét se vérzés semmi. Úgyhogy arra jutottam hogy várok hétfőig. Ha ez esetleg beágyazódási vérzés volt akkor hétfőn reagálnia kell egy tesztnek. De minden féleképpen elmegyek dokihoz hétfőn ha megjön ha nem.

harivera
Budapest XXI. kerület

ancsa.
Mindkettő jó babakocsi de a vampool az annyiban szuperebb hogy van ugye táska rajta. Dizájnosabb és a tolókar magassága állítható rajta. :D :wink:

Nekem ilyen babakocsim lesz ha sikerül a babó. Kép Kép

Vagy ez.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Hello!

Vera az első nagyon tetszik nekem is. Mennyibe kerül egy ilyen?

Zsu

Kép
bvigh

Vera:az világoskék milyen kocsi?
vedresandi

Az első az ABC Desing és 90 ezerbe kerül akciósan.
Ejnye ejnye nem lenyúlni naa.
Amúgy még tetszik ez is. Ez is abc desing Kép

Nekem ilyen volt az utsó fiammal és ez si abc desing és szuper volt és ennek az ára ma már 35 ezer forint csak.
Kép

De ez is tetszik nekem nagyon. Na mi a márkája?:) Kép

És ez is tetszik csak egyesben. Bááár nem bánnám ha ilyen kellene :lol: :lol: :lol: Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Nagyon utáltok ha azt mondom,hogy nekem nem tetszenek??????????
Sajnos.Lehet,hogy túl konzervativ vagyok?Vagy maradi?Nem tudom???,,,,
De ha négy kereke lenne,akkor az elsőt választanám.....

Kép

Kép
ancsa03

Vera:Igy már jobb!Az utolsóra szavazok...Mi pénzér adják?

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok Lányok!

Hosszú idő után csak most tudok írni, neharagudjatok! Ma már a 20 hetet taposom és végre jól is vagyok! A kis pocalakónk nődögöl, remélem minden rendben is van vele, mert utoljára a 12 héten láttam, na és 30-én megyünk újból ultrahangra, utánna 6-án pedig 4D-re.
Közben összeházasodtunk a párommal Ciprus szigetén, 2 hetet töltöttünk ott, nagyon szupi volt, de most ismételten ki vagyok írva :( , már kicsit uncsi otthon.

Remélem mindenki jól van, igyekszem visszaolvasni!

Amivel gondban vagyunk az a lánynév, ha van valakinek van ötlete örömmel fogadnánk :D ,a fiú név már megvan.

sziasztok
denni

Sziasztok!

Nekem sem tetszenek a 3 kerekesek!
Ebből a 4-ből az alsó tetszik!!!!
Akkor én is konzervativ vagyok????
Szerintem egyiken sem vagyunk konzervativak!!!!
Vendég

Denni!
De jó,hogy irtál!
Nem tudtuk elképzelni,hogy mi van veled!
De örömmel olvasom,hogy minden rendben!
Szivből gratulálok az esküvőhöz!!!
Sok boldogságot örömet és egészséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Denni:De jó hogy előkerültél!Szivből gratulálok az esküvőhöz!!!!
Mi 5-én megyünk 4D-re.Még nem tudjátok,hogy fiú,vagy lány?

Nekem fiúnak tetszik a Dominik,Bence,lányból meg a Kyra,Diána,Réka,Debora.De a párommal csak a Rékában tudtunk megegyezni,úgyhogy a kis "hercegnőnk" ezt a nevet kapja.

Kriszti:Ezek szerinz nekünk hasonló az izlésünk. Kép
Ez a kiságy használtan 20.000,-Szerintetek megéri?Most találtuk a neten...

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Igen ezek szerint 1 az izlésünk!!!!
Szerintem megéri,mert már én is kuksizom őket,mi is használtat veszünk,ha a barátnőm férje nem csinálja meg!!!!
Nekünk is tesztik a Kyra név,de most a Szonja!!!!
De addig kitudja még mit találunk!!
Fiú név:Merse,Máté,Ákos!
Vendég

Sziasztok! Elmondom nekem mi kell egy babakocsiba: 4 db. nagy, gumi kerék, fektethető, ültethető, nagy fekhellyel, autósüléssel, álítható tolókarral, esővédővel, kosárral, amennyiben tél babám lesz (bár remélem addig nem kell várni) téliesíthető modell ermészetesen, könnyen összecsukható és fizikailag is könnyű, hogy utazni lehessen vele. ja? És a kerekei mozgathatók, kislánynak bordó, kisfiúnak barna vagy kék kivitelben. De lehet hogy túl sokat akarok, mert ilyet még nem találtam! :lol:

Egyébként az első bordó babakocsi tetszik, az Ancsáé asszem, meg a vera féle négy kerekűekből az utolsó sor első darabja. Dehát ezek ugye nem bolygósitottak, meg nincs hozzájuk autósülés... :roll:

Denni!!! De jó, hogy minden ok, nagy nagy gratula az esküvőhőz!!!!
:D 20. hét, de jó is neked! Gyer sokat és akkor nem unod magad annyira otthon!

Ancsa! Az attól függ milyen állapotban van! Szétesik-e pl a pelenkázó, fürdető is-e egyben, matraccal adják-e, később alakítható-e gyerekággyá!!! De ránézésre elég jó.

Ma is 36.7 volt a hőm :)
Úgy ellőnék egy tesztet, de ha meg pofára esnék azt bánnám, úgyhogy a mensi idejét kivárom, adig is van remény! :roll:

Kép
kislibus

És nekem ezek tettszenek:

Lány: Boglárka, Viktória (de ezt sajátnak nem adnám), Elza, Eliza, Liza, Emma, Noémi
Fiú: Márk, Zsombor, Dominik, Bence, Levente.

Kép
kislibus

Sziasztok!

Nevek: http://web.tvnetwork.hu/petika/nevkeret.htm
Nálunk a fiú:Domonkod
Lány:Maja,Sára

Babakocsik:http://www.babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=babakocsi
http://www.babyoutlet.hu/
A KEDVENCEK: http://gportal.hu/portal/babakocsi/

Denni :szívből gratulálok nektek,és örülök,hogy jelentkeztél.Ha tudsz,gyere gyakrabban.

majd még jövök
vedresandi

Kislibus:Kiságy kilőve.Eladták!!!Amúgy meg kell kérdezni,hogy lehet-e bolygókerékkel kérni.

Andi:Ami a kedvenceid között szerepel,azok tetszenek nekem is.Azok között van a Wampool.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa:nézd csak meg ezeket az ágyakat is

http://www.helimexbaby.com/
vedresandi

Kislibus
Még anyit szeretnék neked mondani a babakocsi kívánalmaidhoz hogy az ami nekem 3 kerekű volt.aza kék kockás abban van 4 kerekű kivitel ami nagy kerekek és forognak az első kerekei. van hozzá mózes és lehet hozzá venni autósülést is ezekhez az abc desingekhez. Azt a baby outletben soroksáron meg tudod nézni és csak kb 35 eze ft. Az újjakból amiket belinkeltem azokat meg a sima brendonban nézheted meg. Ezeket a kiviteleket már ha csak 4 nagy kerék van úgy csinálják hogy forogjon is. Pl az én bk.m ami lessz ugye az első képen ami 3 kerekű az is forogtatható az első kereke.

harivera
Budapest XXI. kerület

Andi:Ezt az oldalt kár volt megnéznem.Főleg,hogy itt van nálunk Diósdon.

Kép

Kép
ancsa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?