Szia mindenki!
A tegnapi nap nálunk is nyafi volt, és már én is észrevettem, hogy amikor szél van, akkor Annácskánál is szél-problémák vannak, csak eddig majd' mindennap voltak ilyen jellegû bajok, most viszont elõtte már 3 napig béke volt, tegnap nyafi, és ma is kis tündér, úgyhogy most már egyértelmû!
Momo,
jó fej lehet Zsebi, ahogy kukkantgat szopi közben
! Annácskám is hasonlót mûvelt valamelyik nap. A szoptatós fotel mögötti ablakon egy nagy piros virágos függöny lóg. Ezeket a virágokat fedezte fel magának, úgy, hogy egyszerre akarta a virágokat nézni, meg enni is. Viszont, hogy a virágokat lássa, kicsit fel kellett emelni a fejét, így viszont kicuppant a cici a szájából. És ezt csinálta egész szopi alatt, fej le-fej föl, egy kis virágnézés, egy kis szopi. Könnyesre röhögtem magam.
Gombóc,
gratula a sárga kakihoz! Micsoda örömök érik az embert, nem?
Zulu,
én is megmosolyogtam a játszóteres sztorit, de nem szívesen lettem volna a helyedben!
Persze, ahogy így írod, úgy tûnik, már szokva vagy az ilyesmihez!
Miszike,
Beki akkor sem alszik be, ha leviszed sétálni? Anna a kocsitologatás közben legtöbbször elalszik, és akkor (legalábbis mostanáig) elég sokáig bírja. Kivéve, ha hasfájás van, mert akkor nem alszik
.
Lányok,
tulajdonképp mi is ez a BabyGym? Ez az, amit a földön fekvõ baba fölé lehet állítani, és mindenféle játékok lógnak róla?
Myssnia, Szilárd!
Köszönjük szépen a csokrot!
Nekem olyan fura, hogy Anyák napja rám is vonatkozik!
Urszila,
jajjjjjdehelyes Julkád van!!!
Norka,
a kendõs hozzászólást nem nekem szántad, ugye? Mert nekem nincs is kendõm...
A táblát meg ügyesen csináltam, én is meglepõdtem a tehetségemen
!
Hasfájás nálunk is talán-talán múlófélben, annnnnyira jó lenne!!! Tegnap mondjuk nyüglõdés volt, de az ugye a szél miatt, ma viszont délelõtt megint aludt 4 órát az erkélyen, és most készülünk sétálni menni, csak Apa még végignézi a Forma 1-et
.
Leszter,
megnéztem Petrát, nagyon édi! Nagyon tetszik az a kép, amikor Apája nyakába ásít
!
Urszila,
papaverin-kúp, az micsoda, doki írja fel, vagy így kérhetõ a patikában?
Annácskám elöl kopaszodott le, de már egész jól kinõtt az új hajacskája.
Toffifee,
nagyon ügyesen kötsz, Zsombi nagyon csini a szerkójában!
Pusz
Franyó