Sziasztok!
Tegnap este már nem tudtam írni, apjuk elfoglalta a gépet, egész este dolgozott rajta.
Így a meccsnézés nálunk rám hárult, tomboltam a tv előtt, nem ismertem magamra, mert egyáltalán nem vagyok egy focirajongó. De ezt a tegnapi meccset kár lett volna kihagynom.
Lexus, az adataim: 26 éves leszek (két nap múlva
), a szülés várható dátumát még nem tudom.
A kalkulátor márc. 25. körülre teszi, de én szerintem később lesz, mert hosszabbak a ciklusaim. (Még az is lehet, hogy átcsúszik áprilisra, remélem azért még maradhatok ebben a topikban.
Ezzel is szuggerálom a babónak, hogy márciusban bújjon ki, valahogy szimpibb ez a hónap.
) Kiskunfélegyházán fogok szülni, ott van a dokim, a lányomat is nála szültem. Egyelőre Babszemnek hívjuk a tesókát, és legközelebb szept. 1-én megyek dokihoz. Egy nővérkéje van, Julcsika.
Én is üdvözlöm az újakat, igaz, még én is elég újnak számítok itt.
A sok kecskemétinek szintén örülök, mert én is a környékről (Félegyházáról) származok, és a kecskeméti unokatesóm is babát vár márciusra, már fűzöm, hogy csatlakozzon hozzánk.
Pumperka, a véglegesítéshez én is gratulálok!
Beuska, neked meg a sikeres vizsgához!
Melinda, nekünk két éve volt az esküvőnk, és szintén pont akkor jött volna meg... De keresztanyám ajánlotta, hogy szedjek Norcolutot, azzal el lehet halasztani, így is tettem, majd "mellékhatásként" megfogant Julcsika.
Azt elfelejtette ugyanis közölni, hogy a peteérésre jótékony hatással van...
Norco, nekem van egy kis folyásom, Julcsinál is volt, én is úgy tudom, hogy természetes terhességkor. (Nyilván ha nem túlzott mértékű, és egyéb panasz nincs.)
Niki, a fogmosással én is küzdöttem, mára már egész sokáig tudom sikálni, anélkül, hogy a reggelim a klotyóban landolna...
Pocakfotót majd este csináltatok, nekem ugyanis eddig csak estére szokott megnőni.
Magyarán lufi leszek, a férjem mindig mondja is, hogy majd madzagot köt a lábamra, nehogy elszálljak...
Most mennem kell, Julcsikámnak anyahiánya lett.