Emi,
En pontosan a 21. napon kaptam a Decapeptylt, hogy visszafogja a petefeszkeket. Amikor megjott a mensim, akkor kezdodott a stimulacio (nekem a 4. napon kezdtek, mert eppen Husvet volt, de van akinek mar az elson csinaljak). Szerintem mar most elkezdik neked, attol fugg, hogy milyen protokollt hasznalnak, ahogy Sac is irta. Hatha nem kell fogigatlot szedned, es akkor kicsit gyorsabb az egesz. Ha ugy csinaljak, mint nekem, akkor ebben a ciklusban kezded el a Decap-t es a kovetkezoben mar megy a stimulalas. De latod, hogy szinte mindenkinek masfele. A szukseges vizsgalatokat en a felkeszules alatt csinaltattam meg, igy utana mar nem volt gond vele. Szerdan ugyis kiderul, majd kerdezz meg mindent a dokitol.
Karmen,
Hihetetlen, hogy meg mindig elofordul ilyesmi, hogy bent hagynak egy varratot. El tudom kepzelni, milyen lehetett, mikor kiszedtek!
De mostmar biztosan szepen fog gyogyulni.
Ami az injekciokat illeti, en inkabb lemondok roluk. Ha megint csinalnunk kell, akkor inkabb bejarok!
A kutyas story ismerosen cseng
Megerdeklodtem a haloinges dolgot. Szoval, adnak ok is mindent, de ha a sajatomat akarom hasznalni, akkor vihetek is magammal.
Nina,
Sok sikert!
Sac,
Eloszor lemented a gepedre a kepeket: egerrel raallsz es a jobb oldali gombot megnyomod, mentes maskent es gif formatumban lemented. Utana ha irsz uzenetet es be akarod szurni, akkor ezt irod:
es amikor elkuldod, akkor fogja kerdezni a program az eleresi helyet, ott talozgatassal kijelolod es kuldod. En folyamatosan mentegetek le ilyesmiket, mas topicokat is szoktam nezegetni es ha talalok valami aranyosat, lementem.
Puszi mindenkinek,
Szoritsatok!!!!!!!!!!!!
Holnap delutan mindenkeppen megirom, hogy mennyi petesejt van!
Karmen, ha olvasod, irjal kerlek valami biztatot!!!!!
Bella