Tiza
Látom, rég jártál erre. Remélem, minden OK!! Valszeg holnap rádcsörgök, mert az utána következő napok Fici ünneplésével telnek majd.
Mona
Megnéztem a feljegyzéseimet; Fici 3 hetesen kb. 7-8-szor szopizott egy nap. A 3 hetes adatai a következők: 80, 90, 40, 60, 90, 80, 70. Ekkor volt 3110 grammos. Szerintem biztos elég neki a 80, viszont ha 50 perc alatt szopizza ki, akkor az nem túl jó. De ha megfelelően gyarapszik, akkor ne izgulj!!
Emma
Köszi!
Majd Nektek is lesznek hasonló sztorijaitok.
Ja, és Fici alsó fetálya azóta rendben van.
Kismok
De jó Nektek!! Új házatok lesz. Remélem, Julcsi anyagcseréje azóta beállt a normálisra.
Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki figyel a pocidban!!
Na, mára biztos jól megtömted már a pocidat finom falatokkal! Csak maradjon szegény babának is hely!
Megnéztem az iwiw-en a fotókat, és hát olyan kis helyre pocid van. Nekem most van kb. ekkora.
Timi
????????
Tündi
Hát, Ficinek olyan irtó nagy bulija nem lesz. Viszont 3 napig fogjuk ünnepelni.
Nagy a család! No, meg elvált szülők, akik közül az egyik nem hajlandó leülni a másikkal….
Nem is kell az inzulin, ha minden OK a cukorral. Tényleg megnyugodhatsz végre!!
Amit írtál, az valami szív- vagy keringési problémára vonatkozik, de sajna semmit nem találtam róla magyarul. Annyira meg nem értek az orvosi dolgokhoz, hogy angolból értelmezni tudjam. Esetleg kérdezd meg a dokid!!
Szilvi
Remélem, a rózsaszínezés elmúlt! Biztos nincs semmi komoly, de elhiszem, hogy be lehettél tojva. A kis töki nevére én is kíváncsi lennék.
Te is nagyon csini kismami vagy!! Mütyürke pedig nagyon helyes!!
Amica
Ujjszopás: húgom lánya is szopta (és még most is néha szopja 13 éves lesz) az ujját. Főleg, ha fáradt. Neki szerencsére annyira nem látszik a fogán, de szerintem tuti kell neki is fogszabályzó. Amúgy neki sem kellett a cumi. Van amelyik babának kell, van amelyiknek nem. Ki tudja miért??
Hú, tök jó lehet, hogy Ágnes elindult!! Én is már úgy várom, hogy Fici elinduljon végre. Egyelőre csak kapaszkodva lépdel, meg Debrecenben tolja a széket maga előtt és úgy halad. Párszor már megállt kapaszkodás nélkül, meg tegnap majdnem egyedül sikerült felállnia, de szerintem még messze van a járás.
Manda
????????
Britta
Üdv ebben a topikban!! Jó, hogy van még egy többgyermekes anyukánk! Lesz kitől tanácsot kérni.
Bensonhurst
Örülök, hogy jelentkeztél, de annak már nem, hogy ilyen szomorú a hangulatod. Amica jó dolgokat írt le, szerintem érdemes megfogadnod a tanácsait! Amúgy meg nem off a téma, mert azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk egymást és segítsünk, ha tudunk. Remélem, rendezni tudjátok a férjeddel a dolgokat, és belerázódsz majd a kétgyerekes életbe is hamar, és akkor majd többet jössz. Addig is puszi!!
Szilcsi
Irigy-irigy, hogy Boldi ilyen jól alszik éjjel. Az átalussza pontosan mit jelent??? Fici még mindig nem alussza át az éjszakát. Olyan hajnali 1-2 felé felébred, sír, akkor magunk közé vesszük, ahol rögtön vissza is alszik. 4-kor szopizik egyet és 6-kor ébreszt.
És az a poén, hogy tegnap kicsit csúszott a lefekvés, mégis 6-kor kelt, nem aludt tovább. Vekker van ebben a gyerekben vagy mi?!? Szerencsére nekem csak 20-30 (max.) percet kell ringatnom és alszik.
Egy cicicből szoptatsz?? Mert akkor próbáld meg odaadni neki a másikat is.
Boboka
Szupi, hogy a gyógyszer lent tartja a vérnyomásod. Jó, hogy a festés is befejeződött. Majd dobj képet!!
Nelli
Tetszenek a vonalzóid!!!
Állítólag a hasfájós babáknak jó, ha hason fektetik őket. Már, ha hagyják!
Remélem, egyre jobban bírja majd a hasonfekvést Brigi és jókat fog durmolni.
Hú, a mai este kicsit érdekes lesz. Már 2x fel kellett mennem Ficihez, mert sírt. Cumi be, kicsi ringatás és alszik tovább. Nem tudom, miért ébred ilyenkor fel.
Hétvégén voltunk rokonlátogatóban. Fici nagyon élvezte. Homokozott, csúszdázott, kis lábbal lökős motoron is ült, bár még nem tudta lökni magát.
Viszont egyre szarabbul eszik. Lassan már nem tudom, mit adjak neki. Amit régebben megevett, most már azokat sem hajlandó megenni. Gyümölcsöt gyümölccsel meg nem adhatok neki. Na jó, még a joghurtot is szereti. Aztán kifújt! Igaz, a mai húslevesből turmixoltam neki és nem öklendezett, de nem is habzsolta két pofára.
Itthon felszereltük a hintáját az ajtófélfára. Baromira élvezi!! Annyira szokott nevetni, hogy utána vagy fél óráig csuklik tőle.
Na, megyek, mert késő van! Még fürdenem is kell.