Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Czinkeb!
Ahogy monácska is írta, jó olvasni a soriad!
Ügyes csaj vagy, kitartást és sok erőt kívánok neked....és mindenkinek!!! :wink:
ha nem gond, én elkérném a diétás anyagot, mert nem voltam és sajna a közel jövőben nem biztos, hogy el fogok tudni jutni :cry:

Monácska kincsem!
Mi ujság, hogy vagy?

Bettica!
Szorítoka 30 napos ciklusért!! :wink:

Vizecske!
de jó hallani felőled!! Sokat gondolok rád, kívánom, hogy minden rendben legyen!!!!!!

Monee!
Kitartást ehez a sok-sok munkához, de vigyázz azért magadra!!!

Lenne egy kérdésem, ha nem gáz-géza :)
Ma vagyok 20 cn-en....és ha minden igaz szept 19-e körül tervezünk nyaralást.......
ha megvárom a 35cn-t, hogy elkezdjek norcolutot szedni, akkor pont a nyaralás alatt lesz meg.........
szerintetek hogy csináljam????

pusszancs
csipi78

Sziasztok!

Ma voltam UH-n.Jelentem:63 mm-es a babó éa 12 hets 5 napos.A TARKÓREDJE:1 mm
Szépen növekszik!Minden rendben!
Közben dűlőre jutottam a merckforminnal!Nem szedem továbbiakban a terhesség alatt.Hétfőn elkezdtem csökkenteni.Mostmár csak 2-tőt szedek.Hétfőtől 1-et fogok és vasárnaptól semmit!
Jövőhét szerda körül lesz meg a vc terhelés eredménye!Nagyon kíváncsi vagyok rá!Biztos szigorúbb diétára fognak majd,de csak kibírom,Levinél is kibírtam!
Nagyon akarjuk,szeretnénk ezt a babát,ezért is döntöttem úgy ,hogy nem vágok bele a bizonytalanba.Eddig 4 orvos mondta ne szedjem.Kénytelen vagyok hinni nekik!!!

Mindenkinek további nagyon szép napot kívánok!

Kép

Kép
lecso

Czinkeb!

Igen, ez mind jó amit leírtál, már csak be kell tartani! :D
Legalább 6 órát kell aludni előtte és lehetőleg ugye éjjel (aki éjszakai műszakban is dolgozik, annak ez nem megy).
Amit a hüvelyváladékról írt Bettica az is teljesen igaz, bár nálunk PCOsoknál a hüvelyváladék sem teljesen "mintaszerű"-en jön. Mert mért is lenne ez is úgy mint a "normális" nőknél...
Huhh én végigolvastam a ferilityfriend online tanfolyamát (csak angolul van sajna) és ott a hüvelyváladék mellett asszem a méhnyak magasságát magyarázták, hogy azt is lehet tapogatni, hogy fent van, lent van, kemény, puha, de ez ügyben inkább nem nyilatkozok, mert nem értettem annyira hogy mit is kell csinálni.
A hüvelyváladékot nem nehéz nézegetni. Vagy ugye a bugyin látható az eredmény, vagy ujjal rásegítve is megnézhető az eredmény. A ferty asszem 4 fajta váladékot különböztet meg.
Dry = száraz, tehát nincs semmi váladék.
Creamy = krémes, sűrű, érdes a váladék.
Watery = vizes, folyékony, inkább olyan laza folyás szerű a cucc.
Eggwhite = tojásfehérje állagú, zselés, csúszós a váladék.
Termékenység szempontjából a vizes és a tojcsifehérje lehet a jó. A tojcsifehérje a legjobb, de azért mondom a vizest is, mert nekem pl szinte sosem szokott lenni tojcsifehérjém.
Szóval ha mondjuk leesik a hőd a várható peteérés előtt és van mondjuk vizes vagy tojcsifehérje váladék és apa is előrántható akkor aktuális akciózni legalább 2 naponta, mert közeleg a PÉ. A hőmérő ennek csak megerősítése, mert eltelik pár nap, mire kiderül hogy van-e ugrás a hőben, hogy az bizti PÉ volt, meg ilyenek. Addigra meg már a petesejtnek késő, ugye. Szóval hőmérőre nem nagyon lehet szerintem szeretkezni, mert az olyan utólagos megerősítésnek jó inkább.

A lényeg az egészben szerintem az hogy adj ennek is időt, hogy megismerd a tested. A hőmérő és az hogy lejegyzetelsz mindent (pl. a cicifeszülést, petefészek szúrkálást is) előbb-utóbb segít abban hogy tudd hogy mikor lehet aktuális a pé. Később már talán hőmérő sem kell, mert meg fogod tanulni a jelekből, hogy na most van... :D

Nekem pl a vizes váladékon kívül nincs semmi jele. :shock: Csak hogy egyszerű legyen a helyzetem. :D
Egy ideig szúrkált a petefészkem, de az utóbbi két hónapban már nem. A cicim meg le akar esni annyira fáj, minden ciklus végén mióta szedem a metet, pedig előtte sosem volt ilyen.

Jah és ezek az én megfigyeléseim, orvosilag nincs alátámasztva és konyhanyelven van fordítva. Ha valamit nem jól írtam, javítsatok ki! :lol:

Jó tanulást! :wink:
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Csipikém! Remekül vagyok! Panaszkodni nem akarok, felesleges is lenne, valahogy elvagyok a rosszullétekkel. Tudom, sokan egy lukas garasért is cserélnétek velem...... :roll: :wink:

Tükörke! Annyit gondolkodtam, hogy mit is írhatnék neked! És egyuttal annyira hamisan is hangoznék. Sok erőt és kompromisszumkészséget kívánok most mindkettőtöknek. Kelleni fog. De van remény, mert ha nem akarnátok ezt a házasságot megmenteni, már szétmentetek volna és eszetekbe sem jutna megpróbálni jobbá, harmonikusabbá tenni! Kitartás csajos! Gyere bármikor........

Lecsó! Gratulálok babukához! Csodálatos lett a tarkóredő, nagggggyon irigy panka vagyok most! De jó lenne ezen is túlleni már!!!! Vigyázz magatokra! A döntésedben támogatunk, és ha tudunk valamiben segíteni, csak szólj!
Vendég

[quote="czinkeb."]S írta:czinkeb.zia Gizella,
én most jártam náluk először és nagyon poz tapasztalataim vannak, én nyugodtan ajánlom neked!
én a PCOS csomagot kértem 36e volt (nem kevés), de úgy érzem megérte! ebben volt egy állapotfelmérés a Breyer dokinénivel (nagyon aranyos, kérdéseimre válaszol, magyaráz) + laborvizsg + leletmegbeszélés dokinénivel + diétás tanácsadás (1 órát voltam egyedül!).
nagyon türelmetlen voltam és velük csináltattam meg a labort is, de ha azt meg tudod csináltatni államiba , akkor olcsobban is ki tudod hozni. el tudjuk küldeni, h milyen hormonokat néznek.
a diétás tanácsadás is hasznos, sok apró , de fontos dolgot tudtam meg, hiába voltak meg az erős alapok . bár ha úgy gondolod ezt is elhagyhatod, én pl szívesen elküldöm a jegyzeteim és a kapott anyagokat.
nőgyógyászt nem ismerek ott, nem hozzájuk járok.
ja, és a recepciós néni, aki a vért is veszi le (nagyon ügyesen még az én borzasztó vénáimból is!), ő is nagyon kedves, mindenkihez van egy kedves szava, és mindig mosolyog. ez is sokat számít szerintem!
ezek az én tapasztalataim.
Nagyon aranyos vagy,én már tartok a megbízhatatlanságtól és ezért érdekel minden...nem gond a pénz ha megfelelő kezekben vagy.Sajna 1.5 milla és 7 év sikertelenség,ez a tapasztalat...joggal tartok a mellébeszélő dokiktól...már kicsúsztam a normál időből 44 éves vagyok,és nem a lehetetlent keresem van már 1 fiam....még egyet szeretnénk,és nem viselném már el a hantázást
gizella11

[quote="czinkeb."]S írta:czinkeb.zia Gizella,
én most jártam náluk először és nagyon poz tapasztalataim vannak, én nyugodtan ajánlom neked!
én a PCOS csomagot kértem 36e volt (nem kevés), de úgy érzem megérte! ebben volt egy állapotfelmérés a Breyer dokinénivel (nagyon aranyos, kérdéseimre válaszol, magyaráz) + laborvizsg + leletmegbeszélés dokinénivel + diétás tanácsadás (1 órát voltam egyedül!).
nagyon türelmetlen voltam és velük csináltattam meg a labort is, de ha azt meg tudod csináltatni államiba , akkor olcsobban is ki tudod hozni. el tudjuk küldeni, h milyen hormonokat néznek.
a diétás tanácsadás is hasznos, sok apró , de fontos dolgot tudtam meg, hiába voltak meg az erős alapok . bár ha úgy gondolod ezt is elhagyhatod, én pl szívesen elküldöm a jegyzeteim és a kapott anyagokat.
nőgyógyászt nem ismerek ott, nem hozzájuk járok.
ja, és a recepciós néni, aki a vért is veszi le (nagyon ügyesen még az én borzasztó vénáimból is!), ő is nagyon kedves, mindenkihez van egy kedves szava, és mindig mosolyog. ez is sokat számít szerintem!
ezek az én tapasztalataim.
Nagyon aranyos vagy,én már tartok a megbízhatatlanságtól és ezért érdekel minden...nem gond a pénz ha megfelelő kezekben vagy.Sajna 1.5 milla és 7 év sikertelenség,ez a tapasztalat...joggal tartok a mellébeszélő dokiktól...már kicsúsztam a normál időből 44 éves vagyok,és nem a lehetetlent keresem van már 1 fiam....még egyet szeretnénk,és nem viselném már el a hantázást
gizella11

Gizella!
Tűű doki nem fog hantázni! És Arnold doki vagy Mészáros doki (ők nőgyógyászok), azonnal a tettek mezejére fognak lépni, Tűű dokival karöltve!

Nagyon drukkolok Neked! Jelentkezz be még ma, mert Tűű dokihoz már októberre osztják az időpontokat....... Szerinted? Mennyire jó, ha ennyien tülekednek egy időpontért hozzá...
Írj majd okés???
Vendég

Monee: Valóban nem 100%-ig megbízható nálunk, pl nekem a múlt hónapban 2x is próbálkozott a szervezetem a pével, de csak másodszorra jött össze. Viszont, mint írtad a hőmérőzés csak eső után köpönyeg, ezért ha nem akarok lh tesztet venni (aminek szintén nem biztos, hogy van értelme, pont a pco miatt), akkor ez a lehető "legfelhasználóbarátabb " eszköz a kezünkben arra, hogy tényleg elkaphassuk a pét. Szóval, ha tojásfehérje, akkor 2 naponkénti összebújás. Így nehéz lesz eltéveszteni :D

Na, most hogy visszaolvasom a soraimat, ez már csak okoskodás a részemről. Bocsi :oops:

Nincs dolgom, unatkozom, ezért csivitelek folyamatosan...

Kép

Kép
bettica

Bettica!

Nem baj! :wink:

Monee

Monee

monee85

[quote="szakadék"]G írta:szakadékizella!
Tűű doki nem fog hantázni! És Arnold doki vagy Mészáros doki (ők nőgyógyászok), azonnal a tettek mezejére fognak lépni, Tűű dokival karöltve!

Nagyon drukkolok Neked! Jelentkezz be még ma, mert Tűű dokihoz már októberre osztják az időpontokat....... Szerinted? Mennyire jó, ha ennyien tülekednek egy időpontért hozzá...
Írj majd okés???
Ez komoly?Akkor 1 percig sem kételkedem...nagyon kedvesek vagytok,jó ez az egész mert teljesen leeresztettem már,és ti felráztok...
gizella11

Sziasztok!

Próbálkozom a vonalzókreálással de mivel nem nagyon tudok angolul, így elég nehézkes a dolog. Valaki tudna segíteni?
hajni...
Budaörs

Yesss!!! Ez tetszik! Csak lendülettel oké??? A pcos honlapon van egy csajszink, Amarilla, régebben ide is irogatott, ha jól emlékszem, 41 évesen lett terhes először!!! És ez nem csoda ám! Átérzem amit írsz, én is nagyon féltem, hogy baj lesz, ha sokáig laca-facázok, ezért is vártam ki a sorom Tűű dokinál!

A Mensmentis nagyon profi csapat! Válassz egy "csomagot", amiben van nőgyógyászati vizsgálat is, és szívből ajánlom Mészáros dokit, enyém Borsókát ő segítette a pocimba.... No jó, apácska is kellett hozzá..... :lol:

De legelőször is Tűű doki! Bízz bennünk! Ennyien nem fogunk hülyeséget dumálni hidd el!
Vendég

Hajni és hol tartasz most???
Vendég

A Lilyn már kéz van ha minden igaz, csak ott a 80napra tettem így nem elég jó. :)

A Tickeren meg sehol,abszolut nem értem. :( Azt szeretném ha olyan lenne hogy csak a ciklusnapomat mutatná, hogy hanyadikon vagyok. :D
hajni...
Budaörs

Csipi >
csak a saját jegyzeteimet tudom csatolni
túl nagy az Anditól kapott anyag, nem tudom itt küldeni, kellene egy mailcím!
még ígért Andi egy ch táblázatot, majd azt is továbbküldöm .1187785296.04.doc

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Köszi mindet aranyos vagy és gratulálok Nektek....a szorítás természetes.....jelentkezem majd
gizella11

Olyt mint pl. Csipié vagy Bettica-é. :? :wink:
hajni...
Budaörs

azt hittem majdnem 30 évesen már ismerem eléggé magam, de rá kell döbbenem , h még messze vagyok ettől! :cry:
soha nem néztem a hváladékot, de hát most ennek is eljött az ideje.
rákuksiztam a hőgörbés anyagra is , majd kitanulmányozom!
köszi

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hajni!

Itt vagy még? Kell segíteni?

Óriási problémáim vannak... Nem tom milyen színű, stílusú legyen az eleddig egyetlen lányunk szobája. Az alapsztori az hogy a kisebbik szoba egyenlőre Katáé, de ha érkezik a tesó közösen fogják bitorolni, miután Kata nincs állandóan velünk.
Csináljam meg olyanra mintha már baba+Kata szoba lenne? Vagy legyen egyenlőre csak a csajszié a szoba és mondjuk csináljam meg "csajosra". Vagy válasszak egy arany középutat, ami ugyan alakítható babaszobává, de alapvetően olyan semmilyen?!
Az élet nagy kérdései. :D

Monee

Monee

monee85

Hajni!

Itt vagy még? Kell segíteni?

Óriási problémáim vannak... Nem tom milyen színű, stílusú legyen az eleddig egyetlen lányunk szobája. Az alapsztori az hogy a kisebbik szoba egyenlőre Katáé, de ha érkezik a tesó közösen fogják bitorolni, miután Kata nincs állandóan velünk.
Csináljam meg olyanra mintha már baba+Kata szoba lenne? Vagy legyen egyenlőre csak a csajszié a szoba és mondjuk csináljam meg "csajosra". Vagy válasszak egy arany középutat, ami ugyan alakítható babaszobává, de alapvetően olyan semmilyen?!
Az élet nagy kérdései. :D

Monee

Monee

monee85

Kép

Na talán???
hajni...
Budaörs

Szia Monee!

Amint látod sikerült megoldanom egyes egyedül a vonalzóproblematikát.
Jajjjjj olyan büszke vagyok most magamra! :roll: :lol: Dícsérjetek meg!!!! Nekem is kell a pozitív visszajelzés mkint a gyerekeknek. :wink: :D

Válaszolva előző hozzám intézett kérdésedre, ovi aug 30.-án kezdődik, a mettel kapcsiban meg én sem igazán tudom mit várjak tőle. :) Talán hogy le tudok fogyni, ami lehet elindult csak centiben (én is övön vettem észre pont ma) és azt hogy ne legyen maratoni hosszú a ciklusom és tegye végre rendbe a dolgokat hogy legyen végre pé-m.

Most megyek gyorsan összedobom férjecskémnek a kenyérkét hogy megsüljön mire hazaér a drága a munkából. :)
hajni...
Budaörs

Hajni!

Jóóóóó!
Az enyém pl annyival másabb hogy a profilban az aláíráshoz van ez a kód bemásolva amit most Te a szövebe illesztettél bele. Ha oda másolod és elmented, akkor nem kell szórakozni, hanem az írásaid végén csak bepipálod az "Aláírás hozzáadása (az aláírás megváltoztatható a profilban)"-t és már ott is lesz a hozzászólás végén a ticker.

Ha flancolni akarsz, megteheted még azt hogy ami szöveget kiír betűvel azt szépen kitörlöd, akkor csak a ticker lesz ott semmi más. Próbálkozz! :wink:

Monee

Monee

monee85

Na hát akkor azt hiszem teljesen kész vagyok. :D

Köszi monee!!!!!!!!!!!!!!4

hajni...
Budaörs

hajni: Szép lett a tickered, nagyon ügyi vagy! :D
Ahogy Monee is írta, tedd be a profilodnál az aláírás rovatba és minden hozzászólásodnál ott lesz.
Bravo ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok Csajok!

Megtörtént velünk is a csoda!
Íme a pozitív teszt Kép

A hcg-m 150.3 mIu/ml...
10 múlva uh és addig pihenés, (tegnap barnáztam de ma nyoma sincs :)

pusszancs, a drukkokat aki gondolt rám nagyon köszönöm!
És hamarosan remélem minden topiklakó csatlakozik!Szívből kívánom, most ennyire futja mert a férjem mérges....

Puszi mindenkinek!

(Lecsó síri csendet kérek!!!!!!!!!)
Vendég

Ááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!

Ez csodás!!!! Mérges?? Miért??? Gyere hamara vissza majd!

Jajjjjjj, én olyan boldogságos vagyok!!!!
Yess, yesss, yeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssss

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!
Vendég

Kincs!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még egy kismami aki példáját követhetem. :)

köszi Bettica!

hajni...
Budaörs

:cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:
Ez olyan jó........
Vendég

Istenem Kincs! Hát ez hihetetlen...

Annyira, de annyira...

Gratulálok!

Jujj, akkor már csak a zebrapárod kellene, hogy jelentkezzen :D

Kép

Kép
bettica

Na én most odébbállok!

További szép napot nektek és jó dumcsit!!!!!

Pusszantás

hajni...
Budaörs

Ki is kérdezte a dugi zebrát??? Gina??? Gyere csak Te boszi...... és add elő hamar a zebrapárját Kincsecskének!
Vendég

gratulálok Kincs

Kép

Kép
lecso

Olyan béna vagyok!!!! :oops:
Az előző üzimnek óriási piros betűkkel kellene ott lennie!!!! :roll:

SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!!!NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK NEKI!!!!!VIGYÁZZ MAGADRA NAGYON!!!!! :D :D :D

Kép

Kép
lecso

Hajni szép a vonalzód!!

Kincs gratula a poz teszthez!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Ja az előbb elfelejtettem,hogy a barátnőm is gratulál neked Kincs így látatlanban is!!!!Ő is pcos,így náluk sem pillanatokon belül jön a baba.Együtt érez veled!

Szóval!

GRATULA!!!!!GRATULA!!!!GRATULA!!!!

Kép

Kép
lecso

Jaj Kincs!!! Úgy de úgy örülök!!! Gratula :-) Tudtam, hogy a hcg is rendben lesz :wink: Aztán most pihi! :!:
krumplis pogácsa

Valóban Gina gyere csak és tedd fel a + teszted :lol:

Kép

Kép
bettica

Kincs Édesem!

Szupper..tudtam én.... :) Gratula!

Azt meg se merem kérdezni, most ez stimu volt?
Vendég

Ginának nincs semilyen tesztje.....Gina útálja a teszteket...majd a menzi
Vendég

Kincs...fenébe..megkönnyeztem a teszted..annyira örülök
Vendég

Ginus, adjak? ;) Lehet drukkolni neked vagy már érzed a mensit?

Kép

Kép
bettica

Ginát szeretjük! ÉS emgértjük, mélyen megértjük...... Drukkolni lehet???? Ugye????

Más: Az NLC-ről hoztam ezt a segítség kérést, ott nem tudtak a lányok segíteni... Esetleg ha lenne valaki, akkor priviben keressen meg a doki nevével és én továbbítom majd neki okés?
Tudna valaki dokit ajánlani Egerben aki foglalkozik PCOS-s beteggel? Nagyon örülnék, mert nem tudom kihez forduljak.

22 múltam és max egy éve derült ki, hogy PCOS-m van. Babát egyenlőre nem tervezek, ezért a doki tanácsára most Diane-35-öt szedek, de az olvasottak alapján jó lenne, ha metformint is kapnék.
Vendég

Ginusnak megy a drukk, drukk...

Kép

Kép
bettica

Lányok köszönöm a gratulációkat,kedvesek vagytok :)

Gina stimus inszemes hónap volt.
És nagyon szorítok érted!
Már egyre kevesebb őstopiklakos van,és én hiszem hogy hamarosan mindenki babásodik.
Elcsépelt szavak,de egyszer mindenki sorra kerül :!:
Sztem csak mettel nem érdemes egy évnél tovább kinlódni,ha kell akkor jöjjön egy kis orvosi segítség.

A férjem azért volt mérges,hogy fekvés helyett a géphez ültem, de hát szeretlek benneteket :!:
Próbálok sokat pihenni.

Mindenkinek nagy puszi!
Vendég

Kincs!!!!!!!!!!!!! úgy örülök! Látod, eljött a te időd is!

Sok mindenkinek akartam írni, de persze lyukas az agyam..

Lecsó, neked is gratula. A diétához pedig sok erőt!

Monee, szerintem 4 hónap met, 1,5 hónap teljes adag után kár hormonokat nézetni. Esetleg pé (vagy feltételezett pé) utáni 7. napon progit. UH pedig a pé előtt, ill nagyjából vele egyidőben érdemes. De ez csak az én véleményem. 1,5 hónap után ne várj csodákat! Ha mégis lesz, akkor meg örülj neki! De a metnek is idő kell!

Egyébként a pf szurkálással, fájdogalással kapcsolatban van egy teóriám, ami valószínűleg csak laikus spekuláció, de azért megosztom veletek:
A met elkezdése után az első pár hónapban nagyon erősen éreztem (mindig csak) az egyik pf-met. De mostanában vagy csak nagyon gyengén, vagy sehogy se. Pedig ugyanúgy van pé.
2 ötletm van a magyarázatra:
1) hormonok kezdenek működni, és azt érezzük, idővel a hormon változás egyenletesebb lesz, és ezért kevésbé, vagy sehogy se érezzük.
2) a pf-ünk a cisztácskák miatt kérges. A met (és annak következtében a hormon változás) miatt erősebb lesz a pé, kezdetben harcolni kell a kéreggel, majd pár hónap műlva a pf egy részén a kéreg elvékonyul, könyebben áttörhetővé válik.

Gina, majd nem jön a mensi!

Kép
mamint

7 kincs: Ezer gratula!
vicky79
Budapest III. kerület

KINCS!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mégegy PCOS baba! :lol:
Lassan Lafi táblázata megtelik a terhességi hetek számával. :lol:
Annyira örülök! :D

Pogi!

Gyorsan Kincsnek bevésni egy 4+2-t! :D

Hétfőn megyek UHra, elvileg vasárnap kell lenni Pé-nek, talán ezzel kapcsolatban lát valamit az orvos. Meg mondom, engem a nyálkahártya meg az érdekel hogy mennyire tűntek el a ciszták. Remélem nagyon! :)

Mamint!

Köszi, kicsit visszatéríttetél a földre, de igazad van! Igazából nem szeretnék továbbra sem kapkodni, de a hőgörbe láttám az orvosom is azt mondta hogy talán elindult valami. Nagyon nagyon jó lenne! Nekem még van fél ráérő évem, azt még kivárom ha közben nem vadulok meg egy babáért! :D

Szép napot!
Monee

Monee

monee85

Kincs: Nagyon csini a tickered!! :D

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Kincs!Lakat van a számon!!!!

Szakadék,nekem inkább Monácska(bocsi nekem az jobban tetszett):Ne légy írigy Panka!Nem soká neked is nézik a tarkóredőt és tuti szép eredmény lesz!Köszike a támogatást a merckformin+ bármi miatt!

Mindenkinek nagyon jó éjszakát és szép álmokat is!Nektek is Dimet!!!!!

Puszi

Kép

Kép
lecso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?