Sziasztok!
A lánykám épp szabadfoglalkozást tart, felmászott a nagy ágyra, rajzol, és olvas, így gyorsan megpróbálok írni. Persze az egyik szemem azért rajta, mert néha kitalálja, hogy nem tud egyedül lemászni, és anyai segítségre van szüksége.
Beus, egy vagonnal a vizsgához!
A munkahelyen csak a próbaidő letelte után áruld el a pocaklakót, azután már védett vagy, nem küldhetnek el.
Azért ruhában már domborodik ott valami.
Lexus, a játszón jót nevetett egy csaj, mikor mondta, hogy Boldink lesz.
Egyébként engem is ez a becézés fogott meg. A férjemnek szintén tetszik, más közösen szimpatikus fiúnevünk egyelőre nincs is.
Julcsinál elég jól jött ki a név- és szülinap közötti idő, mert februárban van Julianna, a szülinapja pedig májusban.
Panny, turis boltokat nem nagyon ismerek, én annak idején a C&A-ban, és a Blaha mellett lévő kismama boltban vettem gatyót magamnak. Fölsőt nem kellett vennem, azok nőttek a pocakommal együtt.
A C&A-ban nagyon jó nadrágok vannak, az áruk viszont szerintem elég húzós, mondjuk én eddig még nem találtam máshol sem olcsó kismama ruhát... Kismama bugyit is itt vettem, nagyon kényelmesek, 3 db van egy csomagban, nem literes nagy bugyi, hanem csak szélesebb a felső része, szülés után is ezeket hordtam.
Jimmorrison, tényleg jól látszik már a pocid, klassz képeket tettél fel!
Én már a lányomnál is elég korán tudtam, hogyan fogom nevezni, mert ez volt az egyetlen név, amelyet kiszemeltünk a férjemmel.
Elég nehezen döntünk a nevek terén, így ha egy közöset találunk, akkor az lesz a tuti befutó.
Kiszazsu, nagyon helyesek vagytok a képen! És irigyellek, mert tökre hasonlít rád a lányod! Az én Julcsikám teljesen az apja, remélem a kistesó majd örököl némi anyai vonásokat is.
Julcsi 8 hónapos koráig szopizott, így nálunk már nem volt szopi, mikor terhes lettem. Elég nagy étvágyú baba volt mindig is, a szopi mellett pótolnunk is kellett, így nálunk nem okozott problémát, mikor már csak tápit kapott. A szopit is ő hagyta abba, fokozatosan hagyta el a szopikat. Örülnék, ha a testvérénél több tejet tudnék produkálni, és nem az 5. napon indulna be a tejem, mert nagyon szeretnék 6 hónapig csak szoptatni.
Na, megebédeltetem a kisasszonyt, aztán bedugom az ágyába.