Sziasztok lanyok!
Koszi a valaszokat a szopi elejen jelentkezo fajdalommal kapcsolatban.
Megint eltuntem par napra, de mostantol mar igyekszem rendszeresebben jonni. Persze nem csak rajtam mulik.
Velunk minden rendben (a tejpottyoket kiveve
), hatalmas nagyokat setalunk a szep idoben. Csutortokon meg "kirandulni" is voltunk, felmentunk Petrastul a Szechenyi-hegyre, es ott tologattuk egy darabig. Elvezte, csak az volt a gond, hogy indulas elott szopi, aztan mig en fejtem meg feloltoztem, addig elaludt. Aztan az oltozteteshez felebredt, az autoban elaludt, amikor a babakocsiba athelyeztuk, akkor megint felebredt, es ugyanez hazafele is.
Tegnap csak itt a kornyeken setaltunk vagy egy orat, aztan meg 3 oran at aludt Petra a babakocsiban a kertben, mig Apja fuvesitett.
Ma pedig delelott 4 orara lepasszoltuk a kisleanyt Anyukameknak, mi pedig elmentunk utazoagyat venni, mert 2 het mulva utazunk Miskolcra Anyosomekhoz, es ott ebben fog szundizni (remeljuk
) Petra.
Petra koszoni szepen a dicsereteket!
Tovabbi kepek lathatok rola a
www.adline.hu/petra cimen.
Vegigolvastam a termest, a sztorikon (foleg a lufison es a jatszoteri szopison
) jokat nevettem, meg fel is olvastam oket.
Lanyok, az utobbi 1-2 napban valahogy nem nagyon megy a fejes, alkalmankent alig 10-20 ml-t birok kinkeservesen leszivattyuzni. Petranak biztosan jut eleg, mar van, hogy 180 ml-t is bevag egyszerre, de azert vegyem ezt into jelnek? Lehet, hogy az a baj, hogy ha van ejszakai szopi, akkor mar nem fejek?
Toffifee,
Zsombi nagyon aranyos husis baba.
Es a szerkoja is nagyon meno!
Bizsergest en is erzek szopi kozben, a kezdeti fajdalom utan. Ezt a bizsergest Anyosom ugy irta le (szerintem nagyon talaloan), hogy olyan, mintha egy zsinort huzogatnanak a mellbimbo belsejeben. Bar neha nem csak a bimboban erzem.
PIldi,
A doktornenink is emlitette a ragasztast, de azt mondta, hogy nincs igazan hatassal a dolog kimenetelere. Petranak pedig mar most latszik, hogy erzekeny bore lesz, ugyhogy inkabb nem kinzom ezzel.
Csaszis seb: en azon lepodtem meg, hogy a csaszarmetszessel szult szobatarsnom 2-3 nappal a mutet utan mar teljesen jol mozgott, es olyan mutatvanyra is kepes volt, hogy haton fekve azaz felig ulve a babaval a karjaban be akart takarozni, es a labaval szepen magara huzta a takarot. Nekem volt mar regebben hasi mutetem, hat messze nem gyogyultam ilyen gyorsan.
Gratulalok Anikohoz, tenyleg nagyon rendes baba!
Zsuzsi,
Miki nagyon szep, de nem hiszem el, hogy ez a gyonyoruseg kepes sirni is!
Mi ha minden igaz, a Balatonra megyunk majd augusztus vege fele, akkor Petra negy es fel honapos lesz. Nagymamamnak van ott egy pici fahaza, viszunk kadat, es az uj utazoagyat, es veszunk majd valami kis felfujhato pancsolot, mar alig varom!
Norka,
Megneztem Jazmint multkor, o is szepseges!
Csucsuka,
Ma voltunk a Brendonban, es mi is erdeklodtunk kenguru ugyben. Azt mondtak, hogy amelyiknek magasabb tamleja van, azt mar ket honapos kortol, a tobbit harom honapos kortol javasoljak. Amelyikben fektetni is lehet a babot, azt mar ujszulottek is hasznalhatjak.
Momo,
Akkor Petrabol is olyan szep kislany lesz, mint a Te Timid?
Jajdejoooo!
(Na nem mintha attol feltem volna, hogy nem lesz szep...
)
Gomboc,
Szerintem se ragd magad a zold kaki miatt.
Zulu,
Nalunk is nagyon meleg volt mar a lakasban... En sose birtam jol a meleget, de a szules ota folyton melegem van, es annyira birok izzadni...
Pedig szerintem nem hiztam el, ugy 5-6 kilo maradt rajtam. El fog ez mulni?
Szerintem jo az eskuvos otlet!
Myssnia,
Add at legyszi Szilardnak, hogy koszi a koszontest.
Nagyon edi!
Urszila,
Tenyleg, mintha hasonlitananak egymasra a lanyaink. Foleg Julka siros kepe.
De Petranak barna szeme lesz. Petra haja ketoldalt kezd kikopni, ha jol tudom, ezt hivjak androgen tipusu kopaszodasnak.
Es Persze Julka gyonyoru!
Jo ejt mindenkinek, mi meg csak most megyunk pancsoltatni Petrat.
Puszi:
Leszter es Petra