Sziszatok!
Tegnap ismét lefárasztottak a csajszik, így este csak olvastam, de írni már nem volt erőm. Keresztlányom 8 éves, unokahugom pedig hét. Mindkettő igazi csajszi. Mielőtt elmegyünk szép ruhát kell felvenni, szájfénnyel kikenik a szájukat, hajukba lepkés-virágos csatokat raknak, ja és minden amit felvesznek csak rózsaszín, esetleg fehér.
De nagyon édesek. Majd csinálok róluk képet.
Húúú Mimi! Szép nagy a család!
A három fiú mellé igazán kell egy kicsi lány is. Összejön hamar meglátod. Nem mindenki olyan peches, mint én. Én már lefoglaltam a VetélésUtánNemTudokTeherbeesniEgyÉvig titulust, úgyhogy többiek nyugi, nektek gyorsan összejön!
Ha két oldallal előrébb lapozol ott leírta Grönland a történetét. Én megértem, miért nem akarja mégegyszer.
A tíz kiló nem olyan sok, az én 20 kiló feleslegemhez képest.
Meg kéne tőle szabadulnom, de olyan jó enni.
Grönland! Ha gondolod, én csinálok neked egy vonalzót és majd elküldöm, hogy pontosan mit kell bemásolni az aláíráshoz, hogy megjelenjen. Küldd el priviben, hogy mi legyen rajta. Na nem azért, mert én akkora mágus vagyok informatikában, csak egyszer már végigszenvedtem, és kitapasztaltam, hogy hogy működik. Én még mindig a képek felrakásával vagyok bajban, illetve a lekicsinyítésükkel.
Niki! Minden egyes vizsgálattal közelebb kerülsz a babához!
Kislibus! Kicsit zavarban vagyok, mert én valamiért azt hittem, hogy te bp-i vagy.
Merre is laksz akkor?
Zsuzsu! Figyelgesd Ábelt, de nem lesz szerintem baja. Balesetek minden gyerekkel történnek. Korábban már írtam, hogy én miket éltem át gyerekkoromban, aztán mégis felnőttem. Bár a párom szerint van nyoma a sok fejreesésnek.
A károgókból meg csak az irigység beszél, mert őket nem szereti senki, őket nem puszilgatják az utcán. Névadás: nekem az az elvem, hogy a gyerek ne kapja a szülei nevét, legfeljebb második névként. Sajnos a családban ezzel egyedül vagyok.
Úgyhogy már most csatározás van a párommal, mert szerinte, ha fiúnk lesz csak a Róbert az elfogadható név. Ebből kitaláltátok gondolom, hogy őt is így hívják.
Nincs nekem a Róberttel semmi gondom, csak minek belőle még egy itthonra, mikor sokszor úgy érzem, hogy az egy is sok.
Mivel én nem ragaszkodom a saját nevemhez, így kitalálta, hogy a lányunk legyen Piroska az ő anyukája után. Mire én: legyen Margit, az én anyukám után.
Szóval lesz itt még csatározás. Azért én nem szeretnék kitolni a gyerekkel sem, tehát nagyon különc név sem lesz, de a Józsefnél és Máriánál egy kicsit fantáziadúsabbat szeretnék találni. Az én ismerősi körömben a "legjobb" idáig a Bárdos Kevin.
Vicc, nem?
Luca! Hol is dolgozol most? Arra emlékszem, hogy régen gyógyszertárban, de a mostanira nem emlékszem. A másik topikot nem olvastam még, már ide írogattam, amikor észrevettem, hogy van másik vetélős topik is, de már nem néztem meg. A babás topikokat szoktam még nézegetni. Olvastam Mirka történetét is.
Juca! Nicciről olvastam a babás topikban. Hűtlen lett hozzánk.
De azért mert nem ír, remélem olvasgat minket. No, megállj csak Nicci! Hamarosan nálatok rontom a levegőt!
Most mennem kell, mert türelmetlenek a lányok. Ja, és veszek tesztet is, bár a tickerem kicsit zizi lett, csak holnap lesz a 28. nap. Az egyik nap kettőt ugrott!