Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket, örülök, hogy tetszettek a képek.

Ma ünnepeltük Anyukám szülinapját négyesben, jól sikerült.
Grilleztünk és a Zagyvacukiból rendeltunk torát.

Meddig lehet még a kisoroszlánt simizni?

Cleo! Nekem skypom van, igaz csak nagyon ritkán jut rá időm.

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

Ducimami, jó nektek, hogy készen vagytok! nekünk még elég sok van hátra, bár azért így is lakható. Az alsóépület alapja viszont kész, köv. hónapban lehet csinálni a bungit.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Kép

Mongi!
Nagyon jók a képek. Én is megnézegettem az albumot. Kép
Babaprojecttel hogy álltok? Úgy értem, hogy hol tartasz a ciklusban?

Ducimami!
De jó, hogy írtál! Jó rég voltál!! Örülök, hogy készen vagytok! Esetleg teszel fel néhány képet?? :wink:

Cleo!
Ti hogy álltok az építkezéssel???
szilbee

Szilvi.

Az építkezéssel szó szerint...állunk.a földszint falazás megvan,rajta a gerendák,benne kefnik....
3hete Apa munkahelyet váltott-most már vállalkozóként dolizik Bp-en,úgyhogy 5-kor indulnak,18-kor ér haza--hétvégéken meg már k.o.

Mikor mész legközelebb dokihoz?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee! Babaproject: erősen tervezés alatt.
Most fogalmam sincs, hogy hol lehetek a saját ciklusumban. Lehet, hogy jó lenne ébredési hőt mérni, de ez Anta mellett lehetetlen.
Szülés óta félidőben szoktam görcsölgetni/ még ebben a hónapban nem éreztem/, de most ezt sem merem alapul venni, mert a múlt hónapban sajnos elkalkuláltam magam.

Cleo!Szegény férjed tényleg ki lehet nyiffanva rendesen. Attila is sokszor olyan mint a gömbvillám cikázik össze vissza.keddtől ő is megy vissza dolgozni.

Megyek vasalni amig Antónia alszik

Kép
Kép
mongi

Sziszikének Boldog Születésnapot!!! :D
Kép
szilbee

Cleo!
Hát akkor nem lehet egyszerű az építkezés... párod meg gondolom hajt, hogy legyen lé az építkezéshez, csak már arra nincs energiája, hogy építkezzen is, ugye?! :?

Mongi!
Szurkolok, hogy összejöjjön mihamarabb!! :D
szilbee

KépSziszinek boldog szülinapot kívánunk!!Kép

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

CLEO!

Nagyon boldog születésnapot kívánok Sziszinek!!!!!

Kép
kbernadett

Szilvi,Elin Betti.Köszönjük szépen,tündériek vagytok. :)

Mindjárt meg is mutizom neki a képeket :lol:

pusza

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilvi.nagyon eltaláltad :wink:
Ráadásul +engem az is stresszel,hogy alig van a gyerekekkel :(
Hát nem egyszerű

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziszike Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánunk Neked!!!!! Kép Kép

KépKép
diÁcska

Sziszinek sok boldog szülinapot kívánunk!

Kép
Kép
mongi

Mongi!

Végig néztem az összes képet és nagyon nagyon szépek vagytok .Jó volt látni Antát ilyen picin is én még ennyire pici korától nem is láttam őt de gyönyörű baba volt,és nagyon nyugodtnak látszik minden képen. Rengeteg klassz helyen jártatok látom...és .hogy tetszik a picilánynak a sok kirándulás. Sajnos mi nem igazán járunk sehová apa mindig dolgozik,meg a kisasszony sem igazán szeret autóban ücsörögni sajnos :cry:

Elin!!

Lilcsi nagyon tündéri a két cofikával :D

Bocsi a többiektől de nagyon hulla vagyok és még Dius is a nappaliban ücsörög....bezzeg ő nem álmos :evil:
Kép

KépKép
diÁcska

Kézeljétek tegnap, hogy járt Attila a Zagyvacukiban:
Őt kértem meg, hogy hozza el Anya tortáját és vegyen hozzá egy marcipán figurát is.
A Zagyvában megkérdezték tőle,hogy kinek lesz a torta, hogy jó figurát adjanak, erre ő mondta, hogy az anyósnak lesz.
A zagyvások mindjárt kitettek elé egy boszorkányt, Attila ezt nem kérte/ a tavalyi tortájára kapott/, utána még ki akarták faggatni, hogy milyen viszonyban vannak egymással.

A Zagyvacuki feküdt a röhögéstől, végül egy halat vett.

Kép
Kép
mongi

Diácska! de egyszerre irtunk.

Köszi a dicséretet. Sajnos nem volt olyan nyugodt kisbaba mint ahogy látszik 2 hónapos koráig le sem tudtam tenni. Rettenetesen sirós volt késöbb pedig hisztis.

Mostanában kezd változni, elég jól meg lehet vele beszélni a dolgokat. Most már az autóban is megül, ami 2 hónappal ezelött elképzelhetetlen volt, Inárcsig sem birta ki, hogy be van kötve.

Attila is rengeteget dolgozik, hétvégeken is itthon a gépen, most fog letelnie a 3 hét szabija , legközelebb Karácsonykor lesz szabin.

Kép
Kép
mongi

Letti.Vali nagyon köszi nektek is

Letti.nem semmi a Zagyvacukis story :lol

Akkor tényleg nagylányosodik már Anta,ha ilyen kis ügy :)
Apaügyileg látom Ti sem álltok jól :( ------ééés a Karácsony még messz van.

Vali.Menjél csicsikálni :) -én már voltam úgy,hogy hamarabb elaludtam,mint a gyerekek.
Amúgy mióta megkapta a szurit,tiszta agresszív lett éjjel-kiabál,verekszik---szegény Zsolti (egy 3személyes ágyon alszik a 2gyerek-és így is kitúrja Sziszi)

Jó éjt

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziszike!
Boldog szülinapot!
Kép
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

KÖszi ILDI!!!!

Lassan Imikének is közelít :)

CSajok,nagyon eltaláltátok az esti köszöntéssel,mert úgyis 23:45-kor született:)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Boldog szülinapot sziszikének :)
Kép

Megint lemaradtam egy kicsit,de olvasok vissza azért:) Amióta apa itthon van,nemigen jövök géphez.holnap meg utazunk anyósékhoz mezőberénybe,legkésőbb szerdán jövünk vissza.

Tegnap voltam tanácsadáson.Jól lecseszett a doki(Tóth .Z ),hogy ha kemélnyedett a hasam miért nem mentem be a kórházba.És ha nem tetszik nekem a Hetényi akkor ő úgy tudja,hogy szabad kórház és orvos választás van..brrrrr :@ Egy szóval sem említettem neki,hogy bármi bajom is lenne a kórházzal,na mindegy.

Mongi,jó a cukis sztori:) Szurkolok a baba projekthez :)

ducimami jó,hogy kész vagytok a felújítással.Mi még azt sem tudjuk még mindig,hogy hova hozzuk majd haza Lucát.Reméltem lezajlik addígra a ház vásárlás és a kis feléújítás,de nem igen haladunk előre.

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!

Kép
Kép
tundi24

Nagyon Boldog Szülinapot Sziszinek!!!!!!!

KépKép
KépKép
geromilo

Zsoltinak szintén Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!!!

KépKép
KépKép
geromilo

Zsolti
Kép

Sziszi
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Lányok!

Sziszikének utólag is sok boldogságot kívánok.

Háááát, nagyon optimista voltam, mikor azt gondoltam, hogy visszaolvasok. Nem megy. egész nap takarítunk, pakolunk. Szegény Nándival sem tudunk annyit foglalkozni. Néha berágok magamra, és csak azért is itthagyunk csapot-papot, és elmegyünk cukiba, vagy a játszira. Ráadásul 21-től megyek vissza dolgozni, 3 év kihagyás után.Emiatt is feszült vagyok.
Nem valószínű, hogy túl aktív tag leszek a fórumon mostanában.

Szilbee!Fényképezőt kölcsön adtuk öcséméknek 2 hétre.
szasztok
Kati
ducimami

Tündi,Zsu,Pircsi,Kati nektek is köszi a köszöntést :)

Majd csak 25-én tarjuk mind2-nek (így szoktuk mindíg) --utána teszek képeket!!!

Kati.Hát megértelek-gondolj bele én meg 5éve vagyok itthon.tuti én is tiszta stressz leszek ha elmegyek dolizni.de majd megszokjuk....muszály...
Jól teszed,ha néha hagysz mindent a ...-ba
:lol: --ezeket az éveket úgysem hozhatjuk be majd később.Hol doliztál amúgy???

Vali.én kedden menek a mü kp-ba,majd megérdeklődöm a tanfolyamokat.oké????

Ki jön a Tisza-partra 20-án?

Szép hétvégét mindenkinek!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Csajok, ide is kihírdetem, hogy a www.efeb.hu oldalon minden tanfolyam féláron van a kismamiknak! Böngésszetek!

Puszi, most csak ennyi tellett tőlem :cry:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Kati-Ducimami: Húha, akkor jó munkakezdést neked!

Tündi: Érdekes, amit Tóth Z. mond, mert tudtommal az új OEP rendszernek pont az az egyik lényege, hogy nem mehetsz akármelyik kórházba, csak a kijelöltbe. :shock: Nem hiszem, hogy a kismamák kivételek volnának. Nekem sincs bajom a Hetényivel.

Mongi: Sok sikert a babához! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Húúú! Ducimami! Tényéleg! Ma kezdesz! Számolj majd be milyen volt!! :)
szilbee

Sziasztok!

Andi, utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánok Sziszinek :lol:

Mikor kezditek az ovit? Csongi ma ment először, háááát nem nagy kedve volt hozzá. Rádumálta a mamáját, hogy menjen érte ebéd után... :wink:

Kati, mesélsz majd az első napról? Gondolom még csak az aklimatizálódás folyik...

Többiek?????? Egy kis életjelet, plíííííz!

Évi és
Kép
csongianya

Évi.

Jó,hogy jöttél...:) nagyon ki van mostanában a topic halva :(

Mi majd csak szept 10-én kezdünk mind2 gyerekkel.Sziszi innentől kezd beszokni és addig már Zsoltit sem viszem.
Hát el is hiszem,hogy maradt volna még CSongi is otthon.
Nálunk sem lesz már sokáig ez a jó világ,de amíg itthon vagyok addig használjuk ki :wink:

Csonginak mi a jele az oviban?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szia Tündi!
Pénteken a pároddal voltál a tanácsadáson?
Vagy egyedül?
Én mondtan Tóth Z.-nek hogy nem is akarok Szolnokon szülni,mert a korházban 5 orvosból egysem vette észre,hogy van egy kis gond a babánál!
Azt mondta,hogy meg is érti miért nem akarok a Hetényibe szülni!
Szabad választás van mindenki ott szül ahol ugy érzi,hogy megfelelő neki és a babának!
ivett&fanni

Cleo, nagyon aranyos Sziszike vonalzóján a felirat! :lol:

Szegény Kati, most biztosan ott csücsül a tantestületi értekezleten, amit ilyenkor szoktak tartani....és hallagtja a szokásos bla, bla szöveget. Nálunk is mindeig ugyan az volt a tanévnyitó tantestületin :roll: , pedig én csak a jegyzőkönyvet vezettem.

Képzeljétek nálunk meg bezárják a kisboltot itt a kanyarban! Már most csökkentették a nyitvatartási időt, 6,30-14,30-ig tart nyitva. Elég nevetséges, aki munkából jön hazafelé, vagy megveszi a városban és cipeli haza, vagy bemegy a központba, vagy a Koránál leszáll....nekünk még kocsink sincs! A bolt helyén lesz egy buszpálya udvar, lehet abban lesz valami élelemiszer bolt!?

Azt már írtam nektek, hogy mégiscsak volt eredménye a lakossági tiltakozásnak a TESCO ügyében? Addig nem kezdhetik az építkezést, amíg a tárgyalás nem lesz meg! :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Senkit nem kötelezhetnek arra, hogy a lakhelye szerinti kórházban szüljön. Vannak betegjogok, csak senki nem ismeri azokat! A pénzt úgyis az a kórház kapja, ahol a szülést levezetik, tehát csak egyszer fizetnek utánnad.
Ivett, hogy vagytok? Lelki békétek helyreállt?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szia Ildi!
Teljesen jol érzem magam,nem veszek magamon észre semmi elváltozást!
A lelki békénk helyreállt,az orvos egy kicsit megnyugtatott!
Azt mondta szerencsés helyzetben vagyok!
ivett&fanni

Sziasztok!

Hazaértünk a hosszú hétvégéből.Jó volt csak éjszakánként borzalmas viharok tomboltak.Nagyon féltem.

Ivett,igen a férjemmel voltam tanácsadáson.Láttál?Gondolom te is voltál:) Kár,hogy nem tudom,hogy ki vagy:( Mármint nem ismerlek személyesen.Mikor kell megint menned? Nekem 3 hét múlva.

ducimami,hol kezdtél dolgozni?És hogyan telt az első nap?

Évi,Csonginak hogy telet az év első ovis napja?

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Nekem 2 hét mulva kell visszamennem!
Veled szemben ültem!A hajam szőkével melírozva van,és a szélén ültem.
A valóságban sokkal másképp nézel ki mint itt a képen!
ivett&fanni

Betti
Az angyalkás leveledet megkaptam de a zenéset nem, ki érti ezt :? :?:

Ivett
Dudás Attilát ismered? Nem voltál a barátnője vagy haverja?
Te is T.Miklósi voltál? Ezt már régen kérdezni akartam..

Tegnap voltunk Szolnokon, megnéztük a vizi és légibemutatót.
Nagyon tetszettek a malév gépek amikor pukasztották a lufikat :lol: és a helikopterek is vagányak :lol:
Az esőt szerencsésen megúsztuk :)
Itt helyben vasárnap este volt tüzijáték, itthonról az erkélyről néztük, Timi nem félt, vigyorgott és nagy szemekkel nézte. Kicsit tartottam tőle hogy nagy lesz neki a zaj de jól bírja :lol: 8)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Lányok!

Megvolt az első nap. Köszönöm, hogy gondoltatok rám.Tulajdonképpen a régi munkahelyemre mentem vissza tanítani, csak éppen úgy volt, hogy megszűnik, és sokan más munkahely után néztek. Végül úgy tudtunk fennmaradni, hogy egy egyházi iskolával egyesültünk, és mi is egyháziak leszünk.Sajnos a régi kollégáknak csak a fele maradt :cry: , de ma megismertem az újakat, csupa fiatal ijedt pályakezdő. :D szerintem jól megleszünk. Sajna vonattal járok majd be, és a vonatot tíz perccel korábbra tették, 6.10-re, így nem biztos, hogy az 5.50-es busszal kiérek a vasútra. Előtte meg 5.30-kor megy. :evil: Ráadásul nem vagyok hívő, még meg sem vagyok keresztelve. Idegesít a bölcsikezdés is szeptember közepén. Szóval pettyet depis vagyok. Nem, inkább idegbeteg. No, siránkozást befejeztem.

Lldi!
A szanda abc-ről beszéltél?Kár lenne érte. Sokszor szaladtunk át oda, ha a kertben voltunk anyuéknál.

Sziasztok
kati
ducimami

sziasztok

mi is kint voltunk 20-án bár délelőtt lázas volt a lány, de aztán lement a láza, majd újra fel, de legalább a gépeket megnéztük. Hihetetlen Emma mennyire bírja őket, semmi félelem. Bár lehet,hogy az is benne van ,hogy az apukája szereli őket (a helikoptereket), így már pocaklakó kora óta szokja őket. Aztán gyorsan hazamentünk nehogy elázzunk, bár az eső is elszaladt. Drukkoljatok ,hogy holnap már lázmentes legyen ez a leányzó (fogacskái piszkálják), mert csütörtökön mennénk egy hosszú hétvégére (idén ez lenne a nyaralás). Na megyek mert késő van és valamikor aludni is kell.
Jó éjt mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Ducimai!
Melyik suliban dolgozol??

Lizocska!
Emma láza lement már??

Petri!
Mi is voltunk bent!! Csak a légibemutatót néztük ugyan meg, de az tényleg nagyon jó volt!!! 8)
szilbee

Ducimami, igen a kisbolt itt az utcánk elején. Mi is sajnáljuk, mert tegnap is nagyon macerás volt busszal bemenni a nagy kópba.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi: Micsoda? Lesz egy másik TESCO? :shock: Nem is tudtam...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szia Petri!
Nem ismerem Dudás Attilát,még a nevét sem hallottam !
Nem laktam T.miklóson,sőt nem is nagyon jártam arra fele!
Esetleg nagyon ritkán ha dolgom támadt Miklóson!
Én Martfűn laktam sokáig,most meg itt Szolnokon egy jó pár éve!
Honnan gondoltad hogy én Miklóson laktam vagy jártam valakivel?
ivett&fanni

Jaimee, ha a szecskásokon múlik, akkor ott bizti nem lesz TESCO! :lol: :twisted: Nálunk viszont elkelne itt Szandasityben. :shock:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Andi, Csonginak gomba a jele :lol: Ez volt "szabad" amikor kezdtünk. De nem baj, legalább le tudom én is rajzolni :lol: Hát, tegnap jól telt végül az ovi, egy haverja volt ott, de ő mindig ebéd után haza megy, ezért próbálom én is Csongit ebéd után még a héten elhozni.
Egyébként meg hízott a mája a gyereknek, mert az óvónéni látta a Néplapban megjelent cikket és képet róluk a focikupáról és agyon dicsérte :lol: Közben beszéltem az edzőkkel és úgy néz ki átteszik edzésre az egy évvel idősebbekhez, mert ügyes :lol:

Petri, nem rám gondoltál :wink: Én ismerem Dudás Attilát, és egy barátnőm kavart is egy kicsit vele, egy nyáron a Tiszaparton :lol:
Mi most nem mentünk Miklósra, tavalyelőtt voltunk, de annyi kisebbség volt, hogy rosszul voltam tőlük, most valahogy nem vágytam...

Évi és
Kép
csongianya

szilbee:hát reggel még lázas volt , kapott cataflan cseppeket, aludt egy nagyot és most még csak hőemelkedése sincs. Reménykedem,hogy mehetünk pihizni. Várom még a nővéremet ő eljön hozzánk és megnézi a leányzót (a nővérem orvos és homeopátiából is "diplomázott"vagy hogy mondják ezt). Viszont van egy újdonság, amit a láz hozott elő: már nem popiban mérjük a lázát, hanem hónaljban,mint a "nagyok". Először furcsállotta, aztán rájött,hogy ez nem fáj így nyugodtan tűri. Néha rácsodálkozom milyen nagylány. Sőt pár napja mondja az anyát, pontosabban az mondja: "ana", ettől aztán egyenesen elolvadok ha meghallom :lol:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Lizocska!
:mrgreen: Örülök, hogy alakul Emma! És gratulálok az "aná"-hoz. :lol:
szilbee

Lizocska, Te vagy az én emberem! Vagyis a nővéred! Már régóta szeretném Csongit homeopata orvossal megnézetni, fogad tesód gyerekeket?
Örülök, hogy Emma jobban van, akkor mehettek a hosszú hétvégére! Hová is készültök?

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok.

Évi.szerintem ari a gomba :) .tényleg nagyon ügyes lehet a fociban.Zsoltim nem ilyen vagány :wink: -néha örülök neki,de amúgy meg jó lenne,ha egy picit céltudatosabb lenne.ő inkább olyan aki meghátrál a feladatok elől,és a közösségi dolgokban is szeret a háttérben maradni.-de hát nem vagyunk egyformák :lol:

lizocska.Emmának gyógypuszi,bizti nem lesz semmi gond és minden oké lesz

Kati.örülök,hogy pozitív élményekkel (is) jöttél haza munkából.Ez a bölcsi és ovikezdés pedig hidd el mindenkit megvisel.én is tiszta idegroncs voltam tavaly szept is,mikor Zsolti kezdte az ovit,most pedig már most aggódom,hogy az én hisztis lányommal hogy bírnak majd,mert az tuti,hogy a szófogadás nem a legjobb tulajdonsága.erről ennyit :wink:

Szilvi.hogy vagytok mostanában.pocak nem keményedik erre az össz-vissza frontokra?

Holnap rendelem a tortikat szombatra :D

szia mki

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

csongianya: Tőserdőre megyünk a férjem munkatársának van ott nyaralója és szivességből ideadja. Csütörtök-péntek magunk leszünk, szombaton pedig szintén tőserdőn csak egy másik nyaralóban a munkatársaival (és családjaikkal) , búcsúztatunk két munkatársat (egyikőjüket nyugdíjazták, másiktól megváltak), egy amolyan kerti party félével.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?