Sziasztok!
Kata,
hulye vicc
Zsuzsa,
latom, kiszurtad a lenyeget
Igen ott van fenn minden, raadasul Johnsonokat nem is hasznalunk, csak jateknak, figyelemelterelonek.
Vetkoztetesnel nalunk amilyet eri, csipkedi. Eddig azt hittem, ismerkedik a testevel, de olvasom Katanal, hogy lehet, viszketes miatt? Na majd megfigyelem.
Nalunk most utanozos korszak van.
Egyreszt mimikaban, mozdulatokban: nevetni pl. most ugy nevet, hogy iszonyuan grimaszol kozben, felhuzza az orrat, mintegy eltulozva a mi arcjatekunkat. Remelem, nem marad igy, mert marha ronda
Kicsit ciki is, mikor ismeretlenekre igy nevet ra
Es mindenkire nevet, sot, ha menes kozben utbaesik valaki idegen, siman belekapaszkodva "atmegy" rajta. Aztan a nyelvoltogetes, a lapozas, a harapdalas, barmi, amit csinalok. Akar a porszivozas
Aztan hangkepzesben is probal ezerrel utanozni, persze csak egyszeru dolgokat: "hammam" - evesnel , hamm - jatekharapasnal, zizeges, szuszogas, stb..
Maikban mar irtam, nalunk inkabb szoszgyujtes van, lelkifurdancskepzessel, hogy nem takaritok alaposan. Merthogy minden egyes szoszt odahoz hozzam
Sot, ha a kezere tapad valami, vagy belenyul kajaba, akkor is mutogatja, zavarja. Vagy ha a szajaba kerul ilyesmi, akkor kotorja kifele, oltogeti nyelvet..
Kepzeljetek, hetvegen Anyumeknal Rekat feltettuk fotelbe es elsore, tok szabalyosan, ovatosan letolatott rola!! Itthon nem szoktuk feltenni, nem is gyakorolta még. Aztan masodszorra es harmadszorra is igy jott le, tok jo
Szabadban en elegge gondban vagyok, mert kocsiban mar csak akkor marad el, ha tolom, viszont ismeros babak mar rohangalnak, igy meg kell allnunk sokszor, azt meg nem turi
Kiveszem, de olyankor meg par perc utan maszni akar, az se jo. Most keresunk olyan helyet, ahol fure tudunk kitelepedni, kutyasz*r nelkul. Hat nem egyszeru, siralmas
Ti nem feltek a kullancsoktol? Tenyleg, agyhartyagyull. elleni oltast beadattatok?
Jo ejt mindenkinek, remelem, mienk is jobb lesz, mint a tegnapi.
-Afonya
Játszótér: mi vékony naciban vagyunk (most még). Nem tudom mi lesz késõbb ha már rövid kellene. Bár reménykedem, hogy Dóri addigra elindul és nem négykézláb közlekedik majd.
Szép álmokat mindenkinek!