halihóóó
Bodza!
Kristóf haj nélkül letagadhat 1-2 napot a korából
nagyon szép mindenféleképpen
családi képen pedig a szokásos idill, szeretjük
Ayse, köszi, majd mindjárt megnézem!
Rokica, ha neked is a legkényelmesebb megoldás kell, akkor pláne a két ágy mellett vagyok. jó ez az összebújás, sztem úgyis fognak együtt aludni, én is aludtam a tesómmal egy ágyban nagyon sokszor, de minden éjszaka... mi van, ha az egyik beteg pl. lehet, hogy csak nincs ilyen példa a közelemben, de nekem ez nagyon fárasztó lenne. a kiosonást is ha meg tudnád szűntetni, magyarul elaludnának egyedül, egy csomó időt spórolnál magadnak. tudom, hogy marha nagy a szám, meg akarok beleszólni, mert tudom, hoigy neked azért hiányozna az esti összebújás, de én nagyon emlékszem arra megváltásra, amióta nem ébred az Eszti éjjel, és nem kell altatni. most már kinnt hagytuk a rácsot, besétálunk, bebújik, megkérdezem, hogy betakarjam-e, még 40 fokban is az a válasz, hogy igen, szia-szia, és ennyi
ivászat: nálunk kaja után van pancsi, ha úgy érzem, hogy még szomjas lehet, akkor a kádban kap még vizet, utána törölközés közben fogmosás és már semmi. van, hogy felébred, és mondja, hogy inni-inni, de csak vizet kap akkor is.
ti még cumisüvegeztek, vagy már csak pohárból itatod?
kíváncsiak vagytok a névre mi??? hát én is
kinyomtattam a listát, tegnap felirogattuk a vezetéknévvel együtt a neveket, de valahogy mindegyiknél az az érzésünk, hogy egyik sem kzelíti meg az Esztert.
ja igen, Saci kimondta, hogy Eszter ?
mondjuk Esztinek is ez volt a sorrend, apa-anya-papa-Etter
nagyon megtisztelő
Roki, ez a night terror nqagyon rosszul hangzik, én még nem hallottam róla, de utánanézek, köszi!
Márti, én magneB6 és diapyllint szedek. nem olvasok utána, hogy mit kellene, és melyik lenne a legjobb, mert még a végén elveszítem azt a kis bizalmam is a nőgyógyászban, és akkor nem tudom mi lesz ... de azért, ha apukád szerint ez nagyon rossz, akkor szóljál!
mondjuk ez a sima diaphyllin recept nélkül kapható, de 4x kell bevenni, gondolom a te retardodat 2x. én így is csak 3x veszem be a megnéziummal.
Csikken!
nekem is van még egy fölső bölcsességfogam talomban, de mivel az alsó kettőnél utána egy hétig szedtem a cataflamot 4x1 dózisban, és utána már sírtam, mert azt hittem soha nem fog elmúlni a fájdalom, ezt az egyet halasztom (nekem is szájsebészeti beavatkozás volt mindegyik). mondjuk nincs vele semmi baj egyelőre. ha eddig megvolt ott nyugiban, csak kihúz még 1-2 évet... a többit viszont csináltasd meg, a töméseket, ilyesmiket.