Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég

bocsi.... :shock: :oops:
Vendég

Kép
Vendég

az embereket figyeld a tetején!!!

Kép
Vendég

itt hagytuk el a szárazföldet...

Kép
Vendég

szóval nagyban máshogy mutatna, de nem enged nagyobbat küldeni...azért a lényeg látszik... :wink:
Vendég

Húúúúú,még nézni is jó ezeket a képeket!!! :D
vedresandi

Andi:van kb700-800 képünk és nagyban tényleg nem semmi, sajnálom, hogy nem tudom megmutatni...a következő nyaralásig biztos ezeket fogom nézegetni :wink:
Vendég

na egy naplementés művészies fotót befejezésképp...

Kép
Vendég

Andi:igazán jó képet akkor fogunk dobi, ha egy kis műanyag lapocskán lesz két piros csík...na az lesz a hűűűűűhaaaa!!! :lol:
Vendég

Nóri:naplementés zseniális!!!!!!
Tényleg hűha lesz a csíkos kép! :wink: :lol:
vedresandi

Hulla fárdtan ültünk egy törött padon a parton és rohadtul sütött a szemembe a nap, addig helyezkedtem, míg takarásba került és akkor vettem észre, hogy mennyire művészies...gyors megörökítettem...ekkor jöttem rá, hogy mennyire kis ügyes vagyok! :lol:
Vendég

Nóri!
Gyönyörű helyen voltatok!!!!!!

Isteni szép képek!!!!

:)

Kép
Kép
gabi82

Csajok!

Szerintetek érdemes elmenni hormonvizsgálatra? Most ezen gondolkozom.
Van egy pcos hormonzavar vizsgálat a mensmentisnél.
De nagyon félek a vérvételtől......
Meg hogy hülyének néznek, hogy mit is akarok...

:(

Kép
Kép
gabi82

Gabi:én nem nagyon értek ahhoz,milyen vizsgálatokat érdemes csináltatni.

Na,a minimális aggódásom is elmúlt,mert gyermekem bejelentkezett.Persze még mindig jól érzi magát,kicsit mindenki megpirult a napon,de ezen kívül minden rendben velük.
vedresandi

Sziasztok csajok!

Szépen végig olvasgattam a csütörtök óta írt "termést" és gratula a kismamiknak!

Sikerült feltennem a vonalzóm, és hát itt tartok!Megpróbálom feltenni a görbém is hátha Ti jobban ki tudtok rajta igazodni, mert én... :shock:

Csnóri, az én adataim: 29 éves vagyok és 2007. június közepe óta próbálkozunk. Elevitet szedek
Vendég

Kép

Szerintetek? Én egyszerűen nem tudok kiigazodni rajta??
Vendég

Nóri!
Nagyon szép helyen voltatok.

Andi!
Új hónap, új remények?

Lányok! Ma volt az első olyan hányingeres nappom, hogy egész estig kitartott. Amit meg tudtam ma enni, az a házi sonka, kenyér és paprika. Mondta is apa, hogy nagy "paraszt" lesz ebből a gyerekből! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok Csajok!!! Segitsetek nekem! Milyen ovulácios tesztett vegyek?? Mik a tapasztalatotok??? Gyogyszertárit?? Dm-est?? Rossmanost???
oszman777

Elöre is köszi nektek!! Majd holnap estére jövök!!!
oszman777

oszman:én rád bízom,de jobban jársz,ha ennyire nem kattansz rá erre a témára,mert kicsit kötelezővé teszi az együttlétet.
DM-ben is lehet kapni.
Hajrá!
vedresandi

Tudom Andi!! Soxszor már kötelezően sexelünk,amikor ovulácio van.
oszman777

ovulácios kalkulátor hol van a neten?? Pedig már rá találtam többször. Legutobb a szerint voltunk együtt.
oszman777

vedresandi

Jó reggelt!

Öröm ilyen szép napra ébredni, hogy ennyit irtatok. Látom lassan mindenkinek kezdi magasrólleszarni a praktikákat, hirtelen mindenki most sokallt be, de talán nem is gond. Képzeljétek, aztán majd csak a piros csikos képekkel lesz tele az oldal... :lol:

Andi,
a te hozzáállásod mindenhez tényleg nem semmi, jó, hogy ilyen nyugis vagy!

Nóri,
gyönyörű helyeken voltatok, ez egy nagy élmény lehetett. Tényleg már nézni is nagyon jó volt ezeket a képeket. És milyen tiszta a viz...

Arikon,
a görbéd nekem is rejtély, de talán azért is, mert van, hogy nem méred, vagy más időpontban. Igy nemtudom mennyire ad pontos képet a cilklusodról. Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?

Oszman,
tényleg ne kattanj rá ennyire a témára, nem fog jót tenni. Azok az ovulációs kalkulátorok is csak körülbelül számolnak, meg én találtam anno olyan is, hogy más napokat számolt ki két különböző kalkulátor. Azért egy programban nem kell annyira bizni, hogy biztos csak olyankor kell együtt lenni. Inkább mérd a hődet 2-3 hónapig, arról sokat megtudsz a ciklusodról, és azután már tudod, hogy tényleg melyik napokon lehetséges a pé.
sirkici

Jó reggelt Sirkici!

Most nézem, milyen érdekes a vonalzód...visszafele megy. :shock:
Na én nem bánnám, ha egy szép reggel mindenki dobna egy kétcsíkos teszt-képet! :lol:
A tenger valóban meseszép és néhol olyan kristálytiszta volt, hogy úgy tűnt, mint egy uszoda...és jót is tett az biztos!

Arikon:ciklusod hossza, van e gyerkőc...?

Oszman:hallgass a csajokra, én ugyanazt mondom neked...mi is így kezdtük nagyjából, mindannyian szedtük a csodaszereket, én személy szerint nyaltam a mini mikroszkópot PÉ megállapítás végett...teákat ittam, marékszám szedtem a bogyókat meg számolgattam...stb és ha olvasgatod a fórumot, látod, hogy semmi értelme.Szóval a jelszó tegnap óta:csak szex és más semmi! :wink:
Vendég

Sirkici,
Általában 3/4 6-kor szoktam mérni a hőmet, csak most nyaraltunk és nem volt kedvem ezért felkelni korábban. Amúgy 37-40 naposak a ciklusaim, úgyh. még nem izgulok a baba miatt. A fertility a pé-t automatikusan bejelöli vagy nekem kell vmire rákattintanom?

Csnóri, ciklusom: 37-40 nap, gyerkőc még nincs.
Vendég

Nóri,
ugye milyen szép? Már csak 18 nap és megyünk nyaralni! :lol:
A jelszó nagyon tetszik! :lol:

Arikon,
értem, de akkor erre a hónapra ne nagyon alapozz. A ferty igen, beteszi automatikusan a pé-t, ha volt (legalábbis ahol szerinte volt). Ha nem, akkor anovulációs ciklus lesz, és nem tesz be keresztet!
sirkici

Sikric:pontosan hova is mentek?(bocsi, lehet, hogy már mondtad)
Szupi lesz nektek is, majd te is szerelmetesebben térsz vissza!!! :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Fos az idő,nem szeretem.
vedresandi

Andikám, kicsit több lelkesedést kérünk no.... :wink:
A felhők felett mindig süt a nap, tudod... :wink:
Amúgy én is útálom lelkesen, szétmegy a fejem.Ja és 2-re megyek a sebészetre, kicsit megvagdosnak. :cry:
Vendég

Nóri:lelkesedéssel nincs baj... :?
Nekem tegnap este fájt a fejem,a szomszédnál festés van,és egész este a bűzt szagoltam....
vedresandi

Andi, szeretem az őszinteségedet :)

Egyébként remélem javul az idő, főleg este 20:50 tájékán nem fog esni..mert megyünk ki Apájával és a bandával az olasz-magyar meccsre...

Ha akkor esni fog, valakit megtépázok.. :)

Mert esőben nem fogom rendesen látni az ISTENT:

Kép

Cannavaro... ugye, hogy ugye... ugye ?!?! :lol: (mint egy tini... olyan vagyok :P )
Vendég

Fúúú, de bocsi az OFF-ért. :shock:
Vendég

mi az az OFF? :shock:

Nyugi Pötty, nem fog esni, az én komáim is mennek fel...nem eshet! :lol:
Vendég

Pöttye:totti fejét simítsd meg helyettem is...nálunk TV előtt lesz a meccsnézés,sör és popcorn kíséretében,jön át a barátnőm,mi nagy n focirajongók vagyunk :wink: Pöttye:ha esik,gyertek hozzánk,csak hívj,és veszünk sört nektek is :lol:
vedresandi

Csnóri: Az OFF, hoyg nem a topicba, témába illő... teljesen másról szól...valahogy így van netes nyelven.. hogy OFF voltam.. :)

Andikám... azt hiszem ezt az ajánlatot nem lehet kihagyni. :)))
Totti buksiját is simizem, Cannavarojét is:)... de még van egy pár rendelés... :))))
Istenem, Kincs kibukik rajtam. Már tegnap is a Favoritnál vigyorogtam mikor megláttam Cannavaro iszonyatos szexi mosolyát.. Kérdezte is, hogy : "Ajtócsapkodást megérne a pasi, ugye?!:)))" áááááá, nem... :)

Szóval N bal szektor 19 sorában a 11. széken fogok nagyon ordítani, jobb orcámon a magyar, balon pedig az olasz zászló..Ha már egyszer barátságos mérkőzés. :)
(egyébként az olaszoknak drukkolok..titkon... )

Jaj de várom mááááááár!!!! :lol:
Vendég

Pöttye,én is várnám,mert imádom a nem magyar focit :wink: :lol:
vedresandi

A fene vinné el, szétmegy a fejem, meg most kaptam az e-mailt, hogy Petrovácon már kiadták a szobát, amit le akartam foglalni, úgyhogy sorry, de mehetünk Budvára ugyanannyiért. Az meg nekem nem tetszik, túl nagy város, most nyugit akarok, meg különben is kinőttem már a disco-s korszakomból. Esetleg még várok egy mailt Becsityiről, hátha ott még van szabad szoba?! :twisted:

Nóri,
szóval Petrovácra szeretnénk menni, de úgy néz ki nem fog összejönni! Egyébként ezek a helyek Montenegróban vannak.
sirkici

Sirkici: :cry: :cry: :cry:
Sajnálom...Azért szorítok, hogy legyen szabad szobátok!
Vendég

Bocsi, a focihoz nem tudok hozzászólni, mert sosem szerettem, a párom nem focirajongó olyan szinten, hogy nézze a meccseket, igy nem is tudom a szabályokat, stb. De azért Pöttye és Andi jó szórakozást estére, és remélem nem fog esni az eső!!!
sirkici

Nóri,
köszike, már hivtam, akit csak találtam a neten Petrovácról, de nem nagy esélyt látok rá. Még apuban bizok, az igazgatója ott volt az idén, és majd délután megkérdezi tőle, hátha tud valami olcsóbb szobát, de nem nagy reményt fűzök hozzá. Mástnem marad Becsityi, az idén mindenki oda megy, és nagyon el vannak vele szálva, 2 km hosszú strand, stb., hát végtére az is jó lesz nekünk, ha nagyon muszály!
sirkici

Sirkici:az én párom dettó, de ő nem is szereti...ő inkább olyan motoros-típus, rock zene ...stb.
Én kíváncsiságból megnézem, főleg a vb-t, de én sem értek hozá.
De reméljük a csajok jót fognak szórakozni, Pöttyének holnap nem is lesz hangja a sok kiabálástól!!! :lol:
Vendég

Nóri: aztaaaaaaaaaa! Micsoda képek!Klassz lehetett!

Sirkici: nyugi, Nektek is az lesz!

Andi:tetszett a beköszönőd, de ne is rágd magad, a fos idő is le van szarva, pláne, hogy elmúlt!

Pöttye: én portu drukker vagyok, de azért nálunk is lesz meccsnézés, bár csak félidőig, Dr. Hause-t nem hagyhatom ki..

Voltam ma állást ügyben, erre megint megkérdezték, én vagyok e a kismama? :lol: Hát csajok, nem tudom, mi van, télleg híztam 5 kg-t, de érdekes, mikor voltam ennél még 12-vel több, soha, senki meg nem kérdezte... Ez meg már a második ebben a hónapban :lol:
Vendég

Bíbi:ne is mondd, én holnap lesz 4 hónapja, hogy abbahagytam a cigit és az első hónapban felrántottam 5-6 kg-t, tőlem is folyton ezt kérdezték, tök szarul esett, mostmár fel sem veszem.Alig várom már, hogy azt vágjam vissza, hogy igen b@sszus azért vagyok pocak-berci!(merthogy én oda hízok)
:wink:
Vendég

Sziasztok!

Húúú de focirajongó itt szinte mindenki!

NA mi nem szeretjük a focit és nem is nézzük!

Lassan kezd visszatérni az élet a topikba!!! Hurráááááááááááááááá!!!

Én most kezdek kilábalni a mesi utáni szar hangulatból.

Nóri! Fantasztikusan szép helyeken jártatok!!!!

Pöttye! Nketek decemberben lesz az esküvőtök?? Mikor pontosan és hol?

Christell! De jó neked, már hányingered is van! Én nagyon hánynék már, nem bánnám, ha reggeltől estig a budit ölelgetném, csak már ölelgetném!!! :?

Sirkici! Sok sikert a szobakereséshez! De jó is lesz nektek!
Vendég

Köszi lányok, biztos nagy élmény lesz.

Igaz a párom a nagy fociőrült, játszik is, 16 éves korában válogatott tag volt az U-16-ban, nagyon büszke, hogy volt idő, mikor ő is felhúzhatta a magyar mezt..de ma már csak hétvégente jár el meccsre, edzésekre nem futja az idejébeől..De szerencsére még játszhat..
Épp a hétvégén kapott egy gipszet, mert az a szalagok meghúzódtak a kézfején.. de szerencsére már lekerült.. minden baja volt.. Jaj nekünk nőknek, ha egy férfi beteg, vagy valami baja van! :D

Pocakosodás... én is úgy várom már.. hogy milyen lehet a 2 az egyben érzés... Én most iszonyatos nagy fogyókúrán vagyok, ami jelzi is, már 3 szelet kókuszos sütit bekaptam.
De 4 hónap múlva nagy esemény lesz, úgyhogy addigra muszáj leadnom a felesleget. :)

Nagyon szorítok mindenkinek!! Hajrá csajok.. és Forza Italia! :D
Vendég

Krisztinka, 2007-12-22-én Kecskeméten. :)
Vendég

Sziasztok!
Bíborlány,
amióta megházasodtam tőlem évente 2-3* kérdezik meg, hogy mikorra várom.
Sőt! Most hallottam, hogy azért kezdtük el az építkezést, mert útban van a trónörökös!!!! :D

És én cáfolom..... :cry:

Pedig már nagyon szeretnék dicsekedni vele........ :(

Kép
Kép
gabi82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?