Új privát üzeneted érkezett!

Andikám, bocsi...javíttalak.Nagyiddal mi van?ÓÓÓ, új vonalzó...akkor az ikrek nem jöttek... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Nóri 27-én megyek orvoshoz és remélem azt mondja, hogy ott a baba.

Andi

Jó hogy sikerült kipihenni magad. Vár rád mostanában még ilyen kemény munka?
Nagyid?

KépKépKép
bambika

Nóri,köszi a javítást,de ezért most ne tedd fel újra.

Köszönöm,nagyikám napról napra jobban van,már amit egy ilyen után el lehet képzelni.Az a titka,hogy sokat kell hozzá bemenni,foglalkozni vele,hogy minél hamarabb emlékezzen mindenre.Még a héten tuti bent marad,de szerintem hamarosan otthon lehet.

Igen,ikrek nem jöttek,de most nem is bánom.Meg is lepődtem,h megjött,mert 31 nap helyett a 28 napon jött.Nem is számítottam rá,de így hőmérő nélkül még meg sem lepődtem.Csak azért sajnálom,hogy a Dani csak szombaton jön haza egyiptomból,lehetett volna még a héten egy kicsit :oops: ,de nálam 3 napig tart,még lesz időnk rá :wink: :lol:
vedresandi

Bambika:miért ne lenne ott a baba...ne izgulj már az elején :wink: :lol: ....húúúú,én nagyon renitens kismami leszek,az tuti :wink: :lol:
vedresandi

Jó neked,hogy nem vagy izgulós típus!
DE kíváncsi vagyok majd akkor is ilyen maradsz e ha már ott lesz a pocidba :D

KépKépKép
bambika

Bambika:minimális aggódás kell, de szerintem ha egy babóca jönni akar,akkor ott a helye :wink: :lol:
Tényleg nem vagyok izgulós,ezt már tapasztaltam a terhességem és a Dani 13 éve alatt.Most több ezer kilométerre van tőlem.Kicsit zizi vagyok emiatt,de tudom,jól érzi magát :lol:
vedresandi

De jó Daninak, nagy vágyam egyszer eljutni Egyiptomba :) Biztosan nagyon jól érzi magát :)

KépKépKép
bambika

Bambika:aznap,pénteken este mikor megérkezett,csak egy sms-t küldött,hogy "itt vagyunk".Szombaton felhívott,és elmondta,minden szép,minden jó.Azóta nem értekeztünk,de gondolom jól van.Persze jó lenne naponta hallani felőle,de az apja ott van vele,hívnának ha valami gond lenne.Én is örülök,hogy világot lát,és még nyaral egyet a suli kezdés előtt!
vedresandi

Sziasztok!

Örülök Drusza, hogy nagyid javul!!!! És én is irigyellek, bár nem vagyok egy halálra izgulós, de vannak helyzetek amikor nem tudok úrrá lenni

Nóri, de rég láttalak! Hogy vagy?

Bambi parán kívül hogy vagy?

Kép
mercure

Szia Mercure!

Köszönöm, nagyon jól, csoki barnán! :wink:
Szupi volt a nyaralás és egyre jobban odavagyok a drágámért, nem tudom miért, de egy ideje meg vagyok érte őrülve...de úgy látom ez kölcsönös... :lol:
Szóval minden oké.Mától pedig kezdődnek a dolgos hétköznapok! :cry:
Andi:Daninak szuper nyaralása lesz, semmi gond nem lesz és hatalmas élménnyel lesz gazdagabb.Ti meg addig összehozzátok a kistesót. :lol:
Vendég

Nóri:vicces lenne,ha most jönne össze,hiszen tegnap jött meg :wink:
Nóri:az jó,ha még mindig csőlátásod van,nálunk is ez a helyzet,és ez annyira jóóóóóó! 8)
vedresandi

Andi:sose lehet tudni...én ilyen alapon vagyok most.És ilyen tojcsi-kitöréses időszakom még sosem volt, már vagy 4 napja tart... :shock:
Vendég

Nóri:gndolhatod,hogy kihasználjuk a Dani mentes napokat :wink: :lol: Rajtunk nem fog múlni :lol: :lol:
vedresandi

Nóri el sem hiszed milyen jó ilyet hallani :-D
Andi Te is akkor a mázlisták listáját gyarapítod :lol:

Kép
mercure

Druszám:miért is vagyok én mázlista???
vedresandi

Mercure:miért???? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! Habár látom, mindig olyankor jövök, amikor éppen senki sincs bejelentkezve. :(

Na, nem gond csak annyit akartam, hogy nekem is ki kellene javitani a táblát.

Nóri,
légyszi vedd ki a vitaminokat is, mert már nem iszok semmit, meg szeptembertől nem is fogok hőmérőzni, szóval semmit se irj be nekem a megjegyzéshez meg a vitaminokhoz. Köszi!

Apropó, ha már ez az utolsó görbém, akkor dobok egy görbét:

Kép

Nemtudom mi van vele, pé-s fájásaim voltak, meg leesett a hőm a béka segge alá, de ma csak 2 tizedet ment fel. Érthetetlen számomra.
sirkici

Sirkici:nem baj,ha csak 2 tizedet ment felfelé,az a lényeg,hogy tovább emelkedjen a következő napokban!!!
vedresandi

Nóri azért mert mostanában sok rosszhírt hallottam magam körül így minden pozitív dolog jól jön :D

Kép
mercure

Na csókolom!

Én is csak helyzetet jelentek, de közben tetszik, hogy mindenki ennyire szerelmes, ez csak jót hozhat :wink:

Sirkicihez hasonlóan én is bojkottálom a vitaminokat, meg nekem is ez az uccsó görbém, igaz, ezt se akartam már, csak apa kedvéért, mindenképpen el akar tenni egy babásat emlékbe, ezzel indítani a baba-albumot...nem is értem,miről beszél, de jól esik, hogy optimista-helyettem is.

Andi, Te hogy állsz? Kiváncsi vagyok, egy ilyen besokallós nem vezetek görbét-pihizek hónap után mi jön, most mérsz?
Vendég

Szia Bíborlyány! :lol:

Most sem mérek,ez a második leszaromtablettás hónap.Jobban érzem magam így,mert nem agyalok,és remélem lesz értelme.Meglátjuk szeptember végén,ahogy a vers is mondja :wink: :lol:

Nálatok mi a helyzet??Jó hgy apa optimista,legalább feltölt :lol:
vedresandi

Andi, ennek valamelyest örülök, hogy ebből a leszaromhónapból kettő is adódik, nekem is szükségem van az agyalásmentességre, na majd 21 nap múlva :D
Vendég

Bíbi:akkor töröljem a vitaminokat vagy mi legyen?csak hogy nagyon pontos legyek...én, mint táblifelelős. :wink: :lol:
Vendég

Persze, törölheted, meg amúgy se ezeket szedtem már, hanem elevitet meg folsavat, de most azokra is tojok. Magasról!!! :twisted:
Vendég

Nóri:jut eszembe,én sem szedek semmit.... :lol:
vedresandi

Szerintem a "babára vágynak" felirat helyett csinálok egy "mindenkileszarjaosztmajdleszvalahogy" feliratot! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vagy "keksz és más semmi"....na, válasszatok!
Vendég

Nóri:lehetne a "csak szex és más semmi" is :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Pont ezt akartam mondani: le a régi felirattal! :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol:

Úgy látom a "babaproject 2007" helyett pedig megállná a helyét a "flúgos futam" is. :wink: :lol:
Vendég

:D hát úgy látszik mindenki eljut idáig... én is csak most kaptam be vitamint, nem érdekelt, most gondoltam a pihi alatt jókat ettünk de kevesebb zöldséget, nem árt, de amúgy én is mellőztem már a 2. hónapja

Kép
mercure

Na szép lassan kiderül, hogy senki nem szed semmit...
Vendég

Sziasztok!! Nekem már megint megjött. Már készen vagyok. Első babát készitenénk,de eddig még semmi. Máj. 1 ota. Ma rejtéjei. ??? Már sokat olvasgattam bele több TOPIK-ba. Régebben elevitet szedtem+folsavat.Már nem szedem. Most magne B6-ot szedek. Pedig véleményem szerint most akkor voltunk együtt amikor kellett. Ovulácios naptár amilyen idő pontott kidobott. Melyik oldalon tudtok jo OVULÁCIOS naptárt??? teljes el vagyok keseredve.
oszman777

Oszman:ha elfogadsz egy jótanácsaot!
"már készen vagyok" ezt felejtsd el,ettől nem lesz hamarabb sikeres a hónap.Nekem is voltak ilyen hónapjaim,és rájöttem,ez a legrosszabb amit tehetek.Próbálj kevesebbet foglalkozni ezzel,és akkor talán könnyebb!!!!
vedresandi

Sziasztok!

Olyan jó, hogy mindenki szerelmetes!!!!!
Amúgy ebben a hónapban én is letettem a hőmérőt. :)

Ha akar az a gyerek akkor úgy is jön......

Kép
Kép
gabi82

Amúgy most egy kis folsavat eszem, hátha ikrek lesznek!!!!!!!!
:D
:D

Meg végig az elevitet. Jó lenne, ha most sikerülne. De én még nem keseredem el!!!!

FOGYTAM 2 KG-ot. Most ez éltet. Már csak 11-et kell........... :)

Kép
Kép
gabi82

Oszman!

Igaza van Andinak, ne legyél elkeseredve!!!! Attól nem lesz jobb.
Nem lehet nem gondolni erre, ez tény. De nyugi.
Mi június óta próbálkozunk és semmi. De nem esem kétségbe. Kezd rendeződni a ciklusom és én ennek is örülök....

Mindenesetre drukkolok neked, hogy mielőbb sikerüljön a baba!!!!!!!!
:wink:

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!
Látom visszajöttetek. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Halihó!

Vedresandi: Én úgy csodállak basszus... Komolyan. A hozzáállásod példaértékű... Remélem a nagyid is jobban van már.. és hajrá mindehez... A kisfiúcska nincs otthon, legyen egy pár csodaszép napotok.. :)))) Így is-úgy is szép mondjuk..de tudod hogy értem ;-)

Jah, és én is szerelmes. Inden baromságát félretéve a Kedvesnek...:)

Valószínű decemberben indulunk a flúgos futamon, de én addig is c-vitaminozok, folsavozok... és szerintem majd november tájékán elkezdem a Hipp-Natalt.

Ennyi.
Jah, és valószínű én is leteszem a hőmérőt...hiszen nekem egyenlőre csak PÉ vizsgálatra kellett, de 8 hónap alatt rendesen megfigyelhettem magam.. Szóval egyenlőre úgy sincs szükség rá...

Ölelek mindenkit, szorgalmasan figyelgetem a bandát, és szorítsatok lakásügyben. Karácsonyig/esküvőig őrültek háza lesz a felújítások miatt.

Pöttye
Vendég

Pöttye:sajnos maradsz a tábliban, nem veszlek ki!!!Beírom a c-vitamint meg a folsavat és hogy pihi van.(mint Babszinál)Ti lesztek a lakásfelújítósok! :wink:
De köztünk a helyetek, szóval.... :wink: :lol:
Vendég

Csnóri, köszönöm... :))

De a "mióta" az nem helyes... mert csak 2007 decembertől fogunk próbálkozni..reményeim szerint..

Ja és kőkeményen 27 napos a ciklus... nem 28... kiokosított a sok ferti grafikon:)

De azért köszönöm.. :)
Vendég

Kép
Vendég

Ég és föld között...

Kép
Vendég

szintén...

Kép
Vendég

vízitündér

Kép