Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

csak azért jöttem gyorsan, hogy boldog szülinapot kívánjak ZÓRÁNAK és MÁTÉNAK.
Bocsánat, tudom kicsit elkéstem :oops:

Pár napja volt sajnos egy 2 napos mellgyulladásom, azt hittem nem élem túl, szörnyű volt.

Csilla,
szerintem is Ábira hasonlít :lol:

Megyek, nem hagynak netezni, sírás van.

Puszi
Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Hali!

Milyen szuper idő volt itt!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Még jég is volt!!! :evil: :evil: :evil:
Ma háznál voltunk pakolni a kisházat tettük rendbe meg a műhelyt ott már nincs dzsuva csak festeni kell!

Viol!Én Lellére szeretnék elmenni nagyon ma van az uccsó bornapok,de apa nem visz el! :x :x :x :x
Kis genyaláda!! :x :x :x :x
Bepiáltál??!!!És Gábor is?!!
Ezek a nagyszülők már csak ilyenek lesik a gyerek minden kívánságát és próbálkoznak elrontani őket! :lol: :lol: :lol:
Levi köhögni nem köhög csak lájtosan náthás!Csak akkor reggel köhögött!
Szegény kis Dorka!!!!!!Tényleg nagyon szeretne már bilizni!!

Csilla!A férjed ennyire nagycsaládot szeretne,hogy akár belemenne a 4.-ik gyerkőcbe is?Le a kalappal!!

anikó!Ne csüggedj Levi két év után kezdte el az alvást úgy,hogy este fél 10-fele elalszik és reggel vagy hajnalban jön át!Ez két éves szülinapja után kezdődött addig kb. 3*keltem hozzá minden éjszaka!De talán Nyuszifülnél nem így lesz! :D :D :D :D
Vendég

Ábizsani!Nagyon kis drága a kis Léna és bár a férjedet még nem láttam,hogy mennyire hasonlíthat rá ezért tiszta te vagy!!Tényleg belőle mennyi van Lénába,mert nagyon rád hasonlít!!

Nálunk ma délután óta mese megvonás van,mert a Husi szófogadadtlan! :x :x :? :? :?

Viol!Épp most gondoltam rá,hogy mi lesz ha jövő hóban megyünk haza és én vezetek hozzátok?Hogy fogunk így borozni?
(Ja megyünk ám hozzátok!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol:

Amica!Írtam privit!
Vendég

Na lesz buli szombaton?Úgy elmennék,de nem tudok!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Remélem termédek képet csináltok majd! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Isti boldog névnapot!
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!! Gyors és kevés leszek...

Istinek nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!
Most tartotta? Mert van ám még István dögivel! :wink:

Léna gyönyörű, és én is Ábit látom benne!!! :) :)

Gabó,
hát akkor majd veszek neked Kölyökpezsgőt! :wink: :D

Csak én ittam kettőnk közül, mert Gábor volt a sofőr!!! :)

Pusz, majd jövök vmikor...

KépKép
viol81

Jahhhh, van egy iwiw-meghívóm, még 2 napig érvényes, nem kell vkinek??

KépKép
viol81

Kriszti,
áll még a szombat? Felkészültél ennyi csacsogó anyukára és rohanó gyermekére?? :D
Hánytól menjünk?

KépKép
viol81

Viol!NA majd a Balázst elinvitálom azt ő fog vezetni vissza!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemtom most tartják-e lehet nem!!!
Vendég

[quote]N írta:emtom most tartják-e lehet nem!!!

Gabó, mit??

Cajok, pár kép... :) :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Isti névnapját!

Micsoda fürtök!!!Elképesztő!! :lol: :lol: :lol:
Kis sexibébi! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Kálmán mától rendesen dolgozik :cry: :cry: :cry: :cry: , reggelKincső alig akarta elengedni :shock: :shock: :shock: , folyamatosan mászott fel hozzá, érezte: nem stimmel vmi 8) .

Gabó- hú, olyan sokáig éjszakázunk a gyerkőcök mellett??? Elég rapszódikus nálunk a dolog: van mikor szuperul alszik, máskor meg éjfél után 2 óránként fent van :? . De legalább rászokott a 7-7.30-ig alvásra, így azért pihenni lehet hajnalban.

Viol-tényleg micsoda fürtök!!! Kis angyalka :lol: :lol: :lol:

Zsani- olyan szépek a testvérek!

Rik-merre vagy?????

Hajnus-Istinek nagyon boldog névnapot utólag is!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol-tényleg, fésülést hogy bírja Dorka?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Végül is nálunk is változó most is.Van mikor hajnalban jön át 4-fele a napokban volt,hogy fél 6-kor jött át,de pl. tegnp éjjel 1-kor már jött is!Felmászik közénk aztán alszik tovább reggel fél 8-ig!
Most mikor az öcsém itt volt 3-reggel negyed 7-kor kelt mikor az apja az kicsit fárasztó volt bár neki is szoknia kell meg nekem is,mert a bölibe korán kell kelnie!Én mindíg azt mondtam letojom éjjel hányszor kell hozzá kelni csak minimum reggel 8-ig hagyjon aludni!Ez be is jött!
De persze minden gyerek más azért remélem Kincsőnél hamarabb beáll!
Az mit jelent,hogy rendesen melózik?Hánytól-hányig?
Vendég

Sziasztok!

Viol, persze, ÁLL A SZOMBAT, GYERTEK NYUGODTAN!!! :-)
Fél 4-4 körül jó. Nektek? Akkor ki jönne?
Veszek üditőt, rágcsálnivalót, sokmindent ne hozzatok!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Nagyon jó ez a képsorozat Dorkáról! Főleg a habosak! Olyan széééép kislány! :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Kriszta-mi mennénk Kincsővel, fél 4 körül érünk oda, ha minden oké lesz. Elküldöd priviben a címet? Kocsival hogyan találok oda? Van még 2 hely az (+gyereküléssel) autóban. Vigyek valakit csajok? Bár nekünk 6ra haza kell érnünk, ha jó valakinek így.

Anikó

Kép[/url]
quito

Ja, és látom, a barna söröm már ott van :wink: !

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó! Szereted a barna sört? Akkor a cimbim vagy ! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Leírom itt a címet, estetleg még aki nem tudja.

Harka, Gyopár u. 5

Ahogy beérsz a Harka táblához az első betonútnál /egy faház jobb oldalt/ kell befordulni jobbra. Ott gyere fel egészen a kereszteződésig, és ott egy sarki sárga ház, zöld tető, zöld kerítés.

Bizti megtalálod!
:wink:

KépKép
KépKép
mirama

Mi megyünk szombaton.
4-en :D

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok CAjok!
Anikó
vagyok,csak volt hogy olvasni tudtam.Rossz idő volt,és Petra tesó hiányában velem játszott! :wink: Réka anyumnál hétvégézet esóm egyik gyerekéel.Volt ott világ!Szegény anyum mot majda meloban piheni ki őket!!!
irok privit!Mi mennénk veled ha nem gond!! :shock:

Viol
nagyon szép haja vana akiscsajodnak!És ezek a szexi lábak!!!Szegény 10 év mulva megtudja hogy anya feltette a képeit :oops: !!!!!

Csilla
Zórának mekkora haja van!!NAgyon szép kislány!Tiszta Te vagy arcra!!!
Örülök hogy jól érzitek magatokat a lakásban!!

GAbó
akkor kisház rendberakás kipipálva! :wink: Látod megy minden a maga idejében!CSak jobb lenne gyorsabban,ugye???

Mirama
mi akkor megyünk 3-man csajok,oks??
Vendég

rik!Igen jobb lenne ha minden gyorsabban menne,de ez van!!! :( :( :( :(
Jövő héten szerdán lesz a szülői a bölibe!Kíváncsi leszek mikor vihetem szoktatni!!
Petra mikor megy?
Vendég

Sziasztok!

Rik-aztán a lényegre nem válaszoltam: együtt megyünk akkor, 3 körül odamegyek hozzátok (majd írd meg a pontos címet).

Megyek, horror volt az esti fürdés, ki kell "vasalnom" az idegeimet :x :x :x :x :x :x :x :x :x .

Ja, ma megvettük Kincsőnek a cipőt, Linea, 30%os leértékelés volt, úgyhogy mindjárt beruháztam egy vastagabbra is őszre, ami 1 számmal nagyobb. Leértékelnek, mert bezárnak, a kínai üzletek betettek nekik :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . Tudom, hogy olcsóak, de én csakazért se vásárolok ott, tönkreteszik a magyar vállalkozásokat.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
okés,57. szám alatt vagyunk.
a Rokob Mária lesz a védőnő!!!!
:wink:
én a cipőt megveszem a kinaiba is!A Deichmanba vettem szandált nemrég és az is kinai gyártmány volt! :roll:

Gabó
Petra januárba megy oviba!!!
Vendég

Sziasztok!

Igen nagy a csönd. :-)

Most akkor ki jön talira?

Viol! Ágiék jönnek, nem tudod?

Mert ugye eddig Viol, Erika, Andi és Anikó írta, hogy jönnek.

Többiek? :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Apuka nem is lesz? Szegény Roland...... :D

KépKép
KépKép
mirama

Képzeljétek épp most beszéltem a sóginőmmel van egy kozmetikus ismerőse 550ft-rt szed+fest szemöldököt és 700ft-ért gyantáz térdig!
az én kozmetikusom 1000ftért szed+fest(egy éve ennyi volt azóta nem voltam :( :( :( ) és 1500ft-ért gyantáz!!
durva mi?Asszem most jött el az idő,hogy váltsak!
Vendég

Gabó
én is ennyiért járok amit először irtál.
MA akartam menni 9-re fogdokihoz,vagyis be voltam jelentve.Bassszus már megint nem voltak ott. :evil:

Tegnap taliztam a játszis egy csajjal.A kislányának elől tiuszta rohadtak voltak a fogai.Kérdztem az annyját,hogy mitől??(én ilyen kiváncsi vagyok :oops: )És képzeljétek azt mondta,hogy a cicizéstől.A kisgyerek 3 éves mult!!!!
Szerintetek lehet ilyen????Én nem akarom elhinni!!! :roll: :shock: :oops:
Vendég

Cajok,
köszi!! :)

Erika,
bírja a fésülést, szerencsére ha kócos, akkor sem nagyon, szóval könnyen lehet fésülni, engedi.
Szopitól olyan fogak??? Én sem hiszem...

Nem, Kriszti, te ne vegyél sok mindent, majd mi visszünk!!!
Nekünk jó az időpont, Dorka felkel du és indunlunk.

Én tavaly másik útra hajtottam be!! :lol: :oops: Majd idén jobban figyelek... :)

Kriszti,
Ági nem írta, hogy jönnek, de azt sem, hogy nem. Iwiw-en adott egy telcsiszámot, amin itt Mo-on elérhetjük. Elküldöm. De majd üzenek neki a pontos dátumról és időpontról.

Na megyek, főnek a tojglik, rakott krumplihoz!! :) Nyamnyam!!

KépKép
viol81

Rik,
akkor az anyuci cukrozta a cicjét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
meg tömte édességgel a gyerekét.

Viol,
néztél tegnap 3.műszakot? Izgi volt.

Megyek én is főzni...

Csilla,
kerestem az ikea honlapján az ágyat, én is valami ilyesmi árra emlékeztem, de nincs fent. Bár az sincs ami nekünk van...
Hazaértek? Remélem még nem kapták szét a lakást! :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

rik!Hát ilyen én sem hallottam még!!Szerintem csak nem akarta bevallani,hogy tömi a gyereket édességgel!
Ma megyek is este 6-ra kozmetikushoz! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát én is ezena véleményen vagyok,mert édes tej ugyebár nem létezik :wink: Tiszta rohadtak voltak neki a fogai :? Én olyan pofátlan vagyok hogy meg is kérdem,miért! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Húú Rik, miket mersz kérdezni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . Egyébként épp tegnap olvastam, hogy 1 éves kor után, ha még szopik a baba fokozottan kell figyelni a fogápolásra az anyatejben lévő cukor miatt. :oops: De azért abban kételkedem, hogy ennyire lepusztítaná a fogakat. Tényleg, ma már nem szokás a flour adás? Én úgy emlékszem, gyerekkoromban vmi vízszerű izét kellett innunk. Kincsőnek bevallom többek között azért is adok sok kölest, mert abban sok a természetes flour...

Gabó-kozmetikus!!! Álmomban elnyúlok a kényelmes székben, ahol egy puha, illatos kéz az arcomat masszírozza, lágy krémmel kenegeti az orcámat és jókat alszom a pakolások alatt 8) 8) 8) 8)

Megyek, kihasználom gyermekem alvását, szundizok, vagy olvasok...bár inkább felmosnom kéne :evil: :evil: :evil:

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok cajok!
andi
igen-igen hazaértek.épp este telefonon beszéltünk a tesómmal,vicceskedett,hogy csak nem elmegyünk miskolcra elmaradt tűzijátékot nézni azért hívom,de mondtam neki,hogy elég csillagot hány a szemem itthon,elszoktam nagyon a zsivalytól,a sok gyerektől.... :lol: :lol: :lol: :wink: jajj,de már úúúgy hiányoztak és megnőttek ez alatt a sok nyaralás alatt.és már nemsokára kezdődik az iskola,ovi,bölcsi....mi lesz akkor!
megkerestem az ágyat:http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10019952
remélem sikerült idevarázsolni.matracot külön kell venni,de mi csak egy vékonyat(és olcsót) vettünk zórának,neki jó lesz az még pár évig(meg most rátettem a régi kiságyas matracot is-annak nem volt helye,kidobni meg nem volt szívem)

anikó
amit írtál a kozmetikáról megfacsarta a szívem!!!ezer éve voltam utoljára(még sopronban a rákóczi utca és a tér sarkán,és milyen finom volt... :!: )már minden ilyen "időrabló" helyről leszoktam,mindent itthon oldok meg(ill a hajamat apa nyírja)

de szívesen mennék én is találkozóra!!!csináljatok majd sok-sok szép fotót!no meg legyen jó idő!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

igen!!!
és ilyet vettünk a "nappaliba"(a nagyszoba egyik fele a nappali :twisted: ):http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S29817421

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Igen, sikerült :wink:

Na én a miénk, (gutvik) galériás változatát kerestem, de az már nincs.
Igaz az emeletesünk szétszedhető két ággyá, de hely nincs 3 rendes méretű ágynak, egyben marad :wink:

Rik,
azért legközelebb kérdezd meg meddig szopott az a gyerek :lol:
Mert a mieinknek hibátlan a fogazata pedig ha a szopin múlott volna akkor már protkójuk is lenne :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket,igen,most tartottuk. :D

Kriszti,eddig úgy néz ki,hogy mi is megyünk,de még utána kell néznem hogy mennek a buszok,mert többel is kell mennünk...

Erika,fogak:Bence is szopizik lassan 2 éve,de hófehérek a fogai!

Andi,hallottad,hogy jövő héten lesz a 3. műszak befejező része?

Csilla,szuper jó mindkét ágy!!Bár a 2. nem is ágy,na mindegy...

Amúgy jól vagyunk,csak próbálok mindent elintézni,mielőtt dolgozni megyek.Meg valahogy minden nap akad délelőttre és délutánra is programunk.Ma pl. Apuhoz megyünk kis a Jerevánra.Ígért az Istinek vmi bicskát vagy mit :lol: :lol: Meg játszizunk vele egyet.
Megyek is gyorsan takarítgatok.
Szép napot mindenkinek!!!!

Kép

Kép
hajnus

Andi,
ááááááááá, néztem áááááám!!!! Én ilyenkor úgy izguloook!!! :) :) Már tiszta lázban voltam, meg tök várom a jövő hetit is!!!!! :) :) Uccsó rész lesz.....
De már reklámozzák a Szökés folytatását is és a Született feleségeket is!!! Tuti egy időben lesznek... :evil:

kozmetika:
én isi nkább csak egy arc-kezelésre fekszem be, jó két óra. gyantázással hagyjon békén, megoldom itthon. egyszer gyantáztattam a lábamat, összeszorított fogakkal... még a könnyeim is lejöttek. nekem naon fájt. max fazongyanta, de az is ritkán. fáááááj.....

anikó,
na, mi lett belőle? alvás, olvasás vagy felmosás? :)

csilla,
jóóók az ágyak!!! :) bár én a galériásat árban picit sokallom... :roll:

hajnus,
ó, bence még szopizik??? de jóóóó!! :)
akkor a te tejcid nem cukros!! :wink:

eszterékről tudtok vmit? de jó lenne, ha ők is jönnének!!!!!! :)

KépKép
viol81

viol
az az ár a kétszemélyesé,az egyszemélyest legördítve(méretét változtatva) tudod megnézni-ha jól emlékszem olyan 27-28ezer körül volt.vagy ezt drágállod?én azért nem,mert alá lehet pakolni,sok helyet spórol így az ember.

a mi lányainknak is lehetne már műfoguk,ha a cicitől mennének tönkre...bár nálunk már nincs napirenden(szerencsére),amióta leszokott zóra azóta átalussza az éjszakákat!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Viol-folyni kezdett a WC :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: , azzal kínlódtam, úgyhogy se pihenés, se munka, Kincső pedig már fölkelt :x .

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol, Hajnus,
nem tudtam, hogy vége lesz :shock:
Én se szökést, se feleségeket nem néztem. Ezt is még jó régen láttam és a nyári második részekre azért már csend volt itthon :P

CSilla,
szép a nagyszobai kanapé. Fehérben vettétek meg? jó hogy itt egyben van a nappali és a konyha, de akaratlanul is és nagyon vigyázva is maszatosabb mint külön. :shock:

Anikó,
hívd a Mártont, majd megy szerelni :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Csilla,
igen, megvan, nem gördítettem le, én a nagyot néztem... :) De egyszemélyesnek jó!!! Én is nézegettem korábban galériás ágyakat, csak fából. De valszeg úgy csináltatjuk mjad, van ismerős, úgy ócccsóbb!! :)

Anikó,
á, az gáz... akkor egyik sem lett, vagyis csak takarítás... És most mi van vele??

Üzentem Áginak telefonon a tali időpontjáról. Remélem jönnek!! :) Még majd Veronak írok mailt este, remélem ők is tudnak jönni, olyan jó lenne!!!

KépKép
viol81

Andi
még szopizik,és elmult 3!!!!Most kezdi az ovit!!
Szerintem se a tejtől ment neki tönkre,mert gumicukorral érkeznek állandóan a játszira!!!

HAjnus
HA legközelebb ide jöttök játszira,szoljál aztán leugrunk akkor mi is.Mi 5 körül szoktunk lemenni,de majd megoldjuk!!
Mikor kezdesz pontosan dolizni?És mi lesz akkor az esti szopival ha d.u. -os leszel??

Anikó
mitől kezdett folyni???Megszerelted ezermester???
Én kicsit aludtam d.u. Petra alvása alatt,mert annyira de annyira fájt a fejem. :? De nem mult,muszáj volt gyogyszereznem. :shock:

Viol
visszajelzett Ági?Veró???És Eszti??????Olyan régen jött ő is ide.Krsiztihez biztos szivesen jönne.Irok is neki iwiw-en,oks??
Vendég

Sziasztok!

Esztinek én is írtam mailt. :-)

Akkor Áginak már nem írok, köszi Viol, hogy írtál. :-)

Zsani-Virágnak is írtam, ÁbiZsani meg még gondolkodik, azért kicsi még Léna.

KépKép
KépKép
mirama

Erika,
Ági még nem írt vissza, Veronak most készülök írni, és akkor írok Esztinek is! :)

KépKép
viol81

Most írtam mailt Esztinek és Veronak! :)

KépKép
viol81

Zsaniéra én is gondoltam, hogy nem bizti, hogy jönnek, hisz Léna még csak pár hetes - te jó ég, mennyi pontosan?? :oops: - de akkor is olyan jó lenne!!! :)

És Zsaniék (Virágos Zsani :)) jönnek?

KépKép
viol81

Cajok,
most tettem fel sz.gépre egy videot a kameráról. Olyan régi felvételek vannak rajt!! :) Na jó, úgy régi, hogy négy hónapos. Dorka szülinapja van rajt, te jó ééég, milyen pici volt és annyira mááás!! :) Még alig totyogott - egy hónapja ment akkor - és olyan kis rövid haja volt... :) Most meg kész nőőő!! :) És úgy is viselkedik... :twisted: :D

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?