Sziasztok!
Nagggyyyon meleg van és nagyon fura újra itthon 2 gyerekkel. Mára végeztem mindennel, most van rendben minden: szekrények, ruhák, terasz, takaritva, bevásárolva, autó, babakocsi kigányolva. És már kedden itthon voltunk.
Jövő héten kezdődik minden elölről-hozzák a lány iróasztalát meg a beépitett szekrényt, jó kis átrendezés lesz full takaritással. Aztán Beni szülinapját üljük 15 en leszünk egy nettó 65 négyzetméteres tetőtéri lakásban. És ezek csak Robi rokonai. Még jó, hogy nem tartottunk lagzit, 6-an voltunk az esküvőn. No nem mintha nem hiányozna a fehér ruha, de momentán nincs 1,5 millánk egy estére.
Most azon morfondirozunk azurammal, mit főzzünk, ami ennyi embernek elég és nem leves meg második, mert az macerás. Valszeg csinálok majonézes tejfölös salikat, veszek egy csomó fagyit Robi meg süt 3 tepsi lazanjét.
Ötletek? Help!
Ex! Én a helyedben megirnám annak az újságnak a valóságot
. Valszeg fizetett hirdetés volt ami megjelent, fel kéne nyitni a szemüket!!!!!Sőt én annyira be tudok pipulni az ilyenen, magam miatt nem, de a gyerek miatt simán feltennám a netre jó helyre a tapasztalataimat velül kapcsolatban!!!!Még nekik is irnék.
Nem vagyok egy kötözködő alkat, de a múltkor eldurrant az agyam, mert vettem egy domestos sprayt ami nem spriccelt. Pont nagyon és gyorsan kellett volna, és úgy pepöccentem, hogy visszaküldtem a gyártó-forgalmazó kereskedelmi vezetőjének egy kedves levéllel, hogy ugyan próbálja már ki. Erre 2 nap múlva kaptam egy nagy doboz domestos csomagot tele mindennel meg egy elnézéstkérő levelet.
Marcy! Szimpik a kajcik. Az én volt pasim is vega volt, én 3 évig birtam, de nagyon hiányzott a konyakos meggy( csak természetes cuccokat ettünk) ,meg a császárszalonna lilahagymával. Ettem én bőszen a gabonakolbászt lila hagymával, de hiányzott az a szalonnázós fealing!!!!
Igy aztán a pocaklakók miatt csirke( a halat és a tengeri herkentyűket nem kultiválom), pulyka marad.
Robi nagy húsevő, egy prananadi tanfolyam után csinálta végig a 21 napos böjtöt, azóta is ezt tartja a legnagyobb próbatételnek, nem is a cigit.
DEEE!Ma szójapörköltet főztem és úúúgy örült neki!!!
Sőt az anyjánál már lebüdösözi a disznóhúst, meg is van rám sértődve az anyósom, hogy átneveltem(!!??) a fiát és agymosást csináltam neki(!!???)És szegény milyen sovány, az a némber( mármint én) éhezteti. Amikor talizunk az első mondata mindg ez:szegény kisfiam de sovány vagy, nem eszel? De 24 évesen amikor nála lakott is ugyanilyen volt!
Csak azt nem látja, hogy az esti fogyis nagy tál salimat felzabálja a kisfia, a szalonna amit küld(fehér zsiros) meg a kukában végzi.
Na kivi vagyok mi milyen fiús anyák leszünk!!???Hajrááááá!
Marcy, Te hogy csinálod af őziket? Képzeld tegnap tökfőzit csináltam, előtte apa zöldbabot. Ő simán behabarta tejfölös liszttel, de én rossszul lettem a fehér list látványától, meg az általa felugró kilók gondolatától, tönkölyliszttel meg szar, így nem habartam, hanem búzacsirával, meg a Beni rizspelyhével sűritettem. Zabálták.
Adnátok jó izű sűritő tippeket? Valaki írta a burgonyapelyhet. Az meg mi és hol lehet kapni?
Gab!Nekem is a 2. kép tetsezik, de én is emlékzsem még jóra régebbről!Ez a 2. poén, de volt olyan nagyon bájos szemből!
az alvós nekem a cumi miatt kiesik.bocs.
Világnapon mi is voltunk,kaptunk egy csomó ajándékcsomagot, meg volt nagy ebéd, meg egy csomó jó előadás. Supi volt.
Prenata, Reni!
Ez a nagy pukkancsok közepette alvás milyen? Az én kölköm nem tud mellettünk aludni. Apa minden reggel áthozza 6 kor szopizni, de csak hülyül utána nálunk, játszana, de közben dörzsöli a szemét. Ekkor apa visszaviszi és az ágyában még alszik 7,30 ig. Meg én is, de jóóó.
Peti lenyeli a szőlő magját is?Kikakilja? És a héja? Én nem mertem még adni Beninek.
Szivószálas pohár, de jó!!Szivja!De ügyi? De ő már nagyobb 2-3 hónappal, ?nem látom a vonalzón. Beninek is adtam, de csak rágja a szivószálat. A csőrösből vedel, de csak abból amiben nincs dugasz.
A műkajákat én sem szeretem, párizsi kitiltva. Voltam gyárban láttam hogyan készül. Brrrr!
Mázsás spórolós ismerősöd nem lesz boldog az új lakásban máj és hasnyálmirigy, meg cukor, bél és vérnyomás problámákkal, amiket csinál magának ezzel az egészségtelen tápival. De hát kinek mi a fontosabb.
Kmammy! Valszeg nem olvastál mindent vissza, kérdeztem egy csomó mindent pár oldallal lentebb, bár tudom egy csomó elfoglaltságod van, és eddig is Nagyon köszi a sok infót. Csak telhetetlen vagyok, szivnám magamba az ismeretlen világról jövő infókat. Hallom nagyon meleg van ott is. Fúú. Kitartás. Van klima gondolom.
Fotóznál a kedvemért lakberendezést is? Akár bútorboltban is, de csak ha arra jártok. Meg kertet. Nagyon érdekel hogyan élnek, milyen környezetben a lakásban, és miylen ruhában járnak az emberek, gyerekek.
Még egyszer köszi, hogy onnan is velünk vagy, nagyon jó, hogy vagy. Szinesited a topicot és egy csomót megtudunk, látunk.
Aranyos vagy, hogy ennyit fotózol a kedvünkért is. Szép nyarat, jó munkát. Fúú, de rossz lesz otthagyni azokat a gyerekeket majd. Biztos rövid idő alatt megszereted őket, ők meg pláne Téged!
Azt hiszem azt is kérdeztem
tt sem becsülik meg kellőképpen a pedagógusokat?
Csatolok 2 képet, a kedvenceim,
végre sikerült lepapazziznom őket. Hajnalban szopi után, ha Beni nem alszik vissza, Blani a kisszékéről bemászik az ágyba és játszanak! Annnyira édesek, Beni már guritja a labdát!!!!!És én olyan jót alszom ez alatt!!!Hát nem zabálnivalók?
Szép hétvégét mindenkinek!!!!!Nálunk lesz egy csomó program, holnaptól etno zenei folk fesztivál, ételkorzó, 20-án utcai kosár, azuram nevezett, kirakodóvásár, vizi és légi bemutató a Tiszán, egy csomó koncert és nagy tüzijáték. Végre kettesben etno folk fesztiválozunk apával, anyuci itt alszik. Táncizni akarok!!!
A tüzijátékot nemtom, hogy oldjuk meg, tavaly a kórházban voltam, most lehet hogy én viszem ki Blankát a két fiú meg a terszaról nézi.
Na tüntem. sziasztok: Andi