Jó reggelt,
Szirom,
nagyon örülök, hogy anyukád jobban van, továbbra is gondolunk rá és mennek a pozitív energiák.
Kaja jól nézett ki tegnap, de a virsli nálam mostanában nem nyerö, pedig alapból azért szeretem.
Viszont ez a teltségérzet, de mégis éhes vagyok címü dolog nagggyon is ismerös! Nekem is kb olyankor volt, mint ahol most te jársz, el kell, hogy keserítselek, mert kb egy hete múlt el úgy ahogy, valszeg lejjebb vándorolt már a pocakom és így marad egy kevéske hely a gyomromnak meg a tüdömnek.
Én is kb két falat után tele voltam, ha meg többet ettem, akkor még levegöt sem kaptam, csak szuszogtam órákig, nagyon nagyon rossz volt. Aztán ha meg valami keményebbet ettem vacsira, értsd ez alatt fött étel hússal, akkor egész este meg éjjel hányingerem is volt mellé. Szóval nagyon ismerös a dolog, úgy látszik, mi nagyon egyformán müködünk, elején a fagyoskodás, aztán a hányinger, most meg ez!
De elmúlik, bizton állíthatom! Viszont most meg a hólyagomat nyomja állandóan Áron, mivel lejjebb van, így az éjjeli pisijárat megszaporodott 2-röl 4-5-6-ra!
Mira,
jól hangzik a kaja nálatok is, akkor most belevágtál te is keményen a fogyiba? Mennyit is szeretnél leadni?
A wokot egyébként én is szeretem, csak az a baj, hogy nekünk nagy öntöttvas wokunk van, amiben sokat lehet csinálni, így nem mindig szeretem elökapni, mert kissé nehézkes.
Ja, kérdeztétek, igen, Ábel teljesen jól van, hála Istennek! Szegénykém már megint csak 12,3 kg, a 100 centijéhez ez kórosan sovány. De nem baj, majd összeszedi magát, most tömöm mindennel, amit csak kíván, jó dolga van!
Na lépek, mert macerál, hogy menjek játszani!