Új privát üzeneted érkezett!

Apacs,
a 15.napon már lehet ezres értékű de az se kizárt hogy ikreitek lesznek :wink: na majd az uh eldönti :lol: Gratula!
Vendég

Pandácska!
Nagyon szépen köszönöm!
Eszméletlenűl boldogok vagyunk!
DE messze van az az UH........ :?
Ja és eddig is attól féltünk, hogy bármelyik nap "megjöhet" most ez még mindig (bennem van)...para.....
köszi!
Apacs... :D
apacs

Apacs,
Ez természetes ilyenkor az ember bizonytalan és boldog egyben :lol: én is vártam nagyon az uh-t hogy megnyugodjak meglátod nálatok is minden rendben lesz :wink: nem fog megjönni elment piri nyaralni!
Vendég

Pandácska,
Köszi a bíztatást!
Te tényleg nagyon pozitívan állsz hozzá...Ez látszik a levelezésből...
Hála az égnek most van időm (szakítok rá) vissza szokni a bebanet-topicra....rég volt amikor néha irogattam és sokat olvasgattam-tunk...Legutóbbi lombiknál már babonából nem néztem semmit. A tesztig megfogadtam, hogy nem nézek bele.
Ebben a topicban még Vikimi az ismerős név.

Mindenkit üdvözlök!
Apacs.
apacs

Apacs
Először is gratulálok!!!
Nekem a 32. cn-en 3145 U/L lett a HCG-m és egy babám lett, amint láthatod. :D Akkor én is néztem nagyot, hogy milyen magas.
gtünde

Apacs
Először is gratulálok!!!
Nekem a 32. cn-en 3145 U/L lett a HCG-m és egy babám lett, amint láthatod. :D Akkor én is néztem nagyot, hogy milyen magas.
gtünde

Apacs!:)
Óriási gratula nektek nagyon szép magas hcg érték!!!!
Emlékszem ám rátok, te voltál a topikban az egyetlen férfi...együtt bizakodtunk 2005.októberében, ha jól emlékszem!:)
nagyon örülök nektek és hogy ismét lehet hallani rólatok!
Sok pihenést a párodnak és minden minden jót!!!!!! :) az UH-ig meg óriási türelmet,biztosan minden rendben lesz!vsak úgy lehet!:)
Vendég

Sziasztok !!!
Üdv. Mindenkinek!
Köszönjük a bíztatást. Ma délelőtt a frászt hozta rám a Párom.....
Reggeli után megindúlt a hasa és hát alig ért a wc-re... Nem tudom, hogy ez normális? :shock:

Vikimi,
Örülök, hogy írtál...és hogy ilyen jól emlékszel... :lol:
Bizony 2005 októbere sem sikerült, meg 2006 eleje sem meg 2006 nyara sem...meg 2006 vége sem....No comment.
Most jó látni, hogy Ti is jól álltok... :D
Pocak nő...Aranyos az a kis csík...:)Lassan félidőhöz értek:)

Én meg tiszta para vagyok..Persze dolgozik...Mondtam, hogy erre a 2 napra inkább maradjon otthon...
Ez van...
üdv.
Apacs
apacs

Bocsi, egy kérdés kimaradt...
És éppen a következő kérdés miatt IS szeretem a netet...
Szóval, most, hogy +tesztünk van...kérdezném mik a szabályai az "együtlétnek"?... :oops: :D
Nem merte Párom megkérdezni az orvostól, és most telefonon nem akarja.... :( Szóval várom a véleményeteket, tapasztalaitokat, már ha kérhetem....
Előre is köszi
üdv.
Apacs
apacs

Apacs!

Telefonáljon! Az orvos szava az első. Általában lombiknál nem javallják az első időkben a szexet. A hasmenésről nem tudok nyilatkozni, a házasélettel együtt kérdezzétek meg ezt is. Ha gondolod, hogy bátrabb vagy :wink: akkor hajrá, mindegy ki telefonál! :lol:

tjuca

Apacs!

Én megkérdeztem a dokimat annak idején :) : A 8. terhességi hétig nem lehet (állítólag addig fejeződik be teljesen a beágyazódás), utána pedig csak akkor, ha nincs semmi panasza a kismamának (barnázás, görcs, vérezgetés), ja és csak kíméletesen, semmi heves mozdulat :lol:

Julcsi

KépKép
KépKép
KépKép
julcsi_29

:):)Julcsi.....köszike.. :lol:

Én is sejtettem, hogy nem javallott, de minimum az első UH-ig várnék vele...Bár már nem is én siettetem annyira.. :lol:
De én inkább vállalom, mint hogy baj legyen.. :?
Ja a hasmars elmúlt..de a majonézes kukorica salátát tiltó listára tetettem......
De messze van az a 2 hét (még1,5)...
Mégegyszer köszönöm!!! Ja és mindenkinek szép napot!!! és sok folyadékot igyatok!!!
üdv.
Apacs
apacs

Apacs!:)
ez nekem is gond volt megkérdezni a dokimat,hogy házasélet ajánlott e.Szerencsére nem nekem kellett megkérdezni,hanem a védőnő mondta magától, hogy lombiknál nagyon kell vigyázzni,és mivel nekem lent van még a méhlepényem elvagyunk tiltva.A férjem mondta,hogy ő nem is lenne képes rá,amikor tudja hogy ott a baba,meg hogy milyen sokat vártunk rá,és nehogy valami baj legyen,fretőzés vagy bármi...de sok barátnőm is így volt,és így is van.... csak szülés után. :)
Mindenkinél más és más.:)
a hasmenés,nekem is volt meg néha van is ha nem olyat eszek ami a kisbabónak ízlik.:) ő a főnök!
Vendég

Jó estét mindenkinek... :)
Azt is mondanám, hogy szép estét, de az ma nem teljesen igaz..Itt nálunk leesett az ég alja...eszméletlen nagy viharral....és szakadó esővel..
Vikimi,

Köszönöm,köszönjük az információkat...
Azt hiszem majd az UH megkérdezzük...:)
Ha nem bírjuk, akkor telefonálunk :lol:
Mindenkinek jó éjszakát kívánok...:)
Apacs
apacs

Sziasztok!
Üdv. mindenkinek.Remélem Mindenkinek jól telt a hétvégéje... :D
Látom, hogy hétvégén mindenki kikapcsolódott.:)
Senki nem írt..Nem is a gép előtt kell "punnyadni" ijen szép napon
Nálunk aránylag minden rendben. Szombat este volt egy Vuk és majdnem egy Karak is.. :lol:
Szüleim nálunk voltak és majdnem észrevették. Ráfogtuk, hogy huzatot kapott és fáj a feje....
Telnek a napok.
De azért mindig parázok..
SEGÍTSÉGET kérek...
Ma volt egy kis halvány (de tényleg halvány krém szín) barnácska... Nagyon aggódok...De lehet, hogyy az Utrogesztán hatása...
Remélem. :?
Kérdésem, hogy a pozitív teszt után ugye néha nem csak tejfehér utro jön ki... Sokszor akár hetekig előfordulhat..? mert eddik tiszta fehér volt.
A másik kérdésem, hogy a vitaminokat folsavat ésMagne B6-ot hogy osztottátok be? Mert nálunk 2x fél elevit reggel ill. este délben meg folsav és Magne B6...
Megnéztem fél elevitben annyi Mg van mint 1 magneB6-ban.. A B vitamin pedig fél adag van benne...
Az elevitben meg sok más jó dolog is van..
Szóval ismét várom a véleményeiteket.
üdv.
Apacs
apacs

Apacs,
Írtam privit!
Vendég

Köszönöm szépen.
Apacs
apacs

Sziasztok :lol:

Na felteszem az én mai pozitív tesztemet :lol: :lol: :lol:
30.ciklusnap, este fél 6kor készült

Kép
Vendég

Szia Haga,
Gratulálunk Neked!
Csak így tovább..
Nagyon szép az a 2 csík :lol: :lol: :lol:
üdv.
Apacs
apacs

Ha kérdésed van akkor nyugottan írj.....
apacs

Nagy szuksegem lenne az Aviva tornagyakorlatokra,ha valaki el tudna nekem elektronikus formaban ,nagyon halas lennek email cimem totheniko71@freemail.hu
edina_34

Sziasztok!

Én még nem büszkélkedhetek pozitív teszttel, már csak azért sem, mert jövő nyáron kezdünk próbálkozni. De azért jó érzés nézegetni ezeket a pozitív teszteket.
Meglepődtem, mert mikor annak idején még nem akartunk gyereket, de volt egy-két necces hónap, mikor kétségbeesve csináltam terhességi tesztet, és bizony oylakor nekem is volt ilyen halvány kétcsíkosom. Illetve a control csík mindig nagyon erős lett, de bizony olykor a T is elhalványodva, de látszódott...mint itt némely kismamának a terhessége elején. Akkor mindig megnyuodtam, de most már látom, hogy az akár terhességet is jelenthet... :o

Egyébként még nem nagyon vagyok járatos ebben a témában, de mit jelentenek ezek a rövidítések? DPO, CN, ilyenek... utána lehet nézni ennek valahol?
Köszönöm!
Vendég

Szia Ósió!

Ha sűrűn látogatod a baba-netet(meglátod néha elvonási tüneteid is lesznek ha nem tudsz jönni)szóval akkor profi leszel mindenben!!! :DA tudásod néha vetekedni fog egy nőgyógyászéval :wink: :lol: :wink: :lol:

CN:ciklusnap
DPO:a vélt fogamzás napjától számított napok.
PÉ:peteérés

Ha még éredekel valami szívesen válaszolok(ha tudok :wink: )

Üdv,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panny!

Köszönöm a válaszodat! Hát, lehet, hogy a végén elmehetek az orvosira, annyira fogok tudni mindent.:-)
Csak láttam sok lánynak a vonalzója mellett ezt, és fogalmam se volt, mit jelent, arra gondoltam, hogy az ovuláció előtti napokat jelenti...de fatálisat tévedtem. :D
Jó, hogy most már tudom. Így tudom azt is, hogy ki hol jár a babatervezésben.
Én remélem, jövő nyáron büszkélkedhetek pozitív teszttel (május-június körül állunk neki a babának).

Volna még egy kérdésem: a CN mit jelent? Mert azt is láttam már párszor. Persze, csak ha tudod.:-)
Vendég

Ja, most látom, a CN-re is válaszoltál!:-) Köszike!
Vendég

Apacs!
A barnázgatás lehet:1:sex(bár írtad, hogy most mellőzitek :wink: ), meg a progi miatt is, ill. más miatt is, de azt inkább nemírom.Nekem is volt, de nekem erősebb, pár napig voltam a klinikán, kaptam utrót, és elmúlt.UH-on kicsi bevérzést láttak a petezsák mellett, ami ily módon kiürült.Na szóval mégis leírtam :D Mindenképp járjatok utánna!Az a biztos.Meg szokott a szervezet "emlékezetből" is ilyet csinálni, amikor esedékes lenne a mensi.Remélem nem lesz gond!
Ja, és gratulálok.Ide csak néha szoktam benézni.

Ósió!
Bizony a halvány csík is csík, és az nincs ott, ha nincs babó!Szóval valószínűleg akkor már voltál terhes, csak nem marad meg a baba.Ha mész orvoshoz, akkor ezt azért említsd meg.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pankaa!

Atyaúristen! Komolyan??
Mert az elmúlt öt évben végig fog.gátlót szedtem, és még szedem is októberig, akkor hagyom abba. Egyszer azonban nagyon érzékenyek voltak a melleim, napokig fájtak, a közérzetem is rossz volt...végső kétségbeesésemben (mivel akkor még nem akartunk babót) csináltam egy tesztet. Először a kontroll csík jelent meg, és a második csík jelentette volna a terhességet. Aztán szép lassan szívódott fel a vizelet. Hát esküszöm, hogy egy nagyon halvány csíkot láttam, csak hát a kontrollcsíkhoz képest annyira gyenge volt, hogy megkönnyebbültem, nem foglalkoztam vele. Közben szedtem a foggátlót, és a szokásos megvonásos vérzés jelentkezett a három hét után. Közben pedig el is múlt két hét múlva a mellem érzékenysége... és többé nem jelentkezett. Soha egy napot se felejtettem ki a gyógyszer beszedésével...Lehet, hogy nem tapadt meg a terhesség?
Tyű, elnézést, amiért szétoffolom a topicot...csak most nagyon meglepődtem.
Vendég

Ósió!
Komolyan.Valószínüleg nagyon kicsi volt még a baba, és azért volt halvány a csík.Talán túl alacsony a hormontartalma a gyógyidnak, vagy csak te reagálsz így rá.Ezt érdemes lenne megbeszélni a dokival a későbbiek miatt.egyébként kicsit lentebb van egy babaprojectes topik, ott is sokmindent megtudhatsz, ott nem elsz off a téma. :wink:
Egyébként ismerek olyat, aki 2x is terhes lett a gyógyimellett.Tudod,csak 1 100%-os módszer van:a pasi az egyik szobában, a nő a másikban! :wink: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka!

Tényleg meglepődtem ezen...
Hát, igen, biztos módszer nincs, csak az, ha az ember nem szeretkezik. Bár Mária...?? :lol: Szóval még az se biztos.
Mi különben jövő május körül állunk neki próbálkozni. Remélem, addig nem lesz ilyen panaszom, mint másfél évvel ezelőtt.
Köszönöm a válaszodat, tanultam belőle.
(Amúgy oylan halványka csíkocskát láttam, hogyha lefényképeztem, és feltettem volna ide a tesztet, biztosan nem látszódott volna)
Vendég

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem remélem valaki tud nekem segíteni.. csináltam 3 terhességi tesztet amin nagyon nagyon szinte alig észre vehető volt a a második csík. Tegnap csináltam egy one step nevű tesztet amin a terhességet jelző ablak közepén nem visszintesen hanem függőlegesen jelent meg egy csik kb 5 perc múlva. Volt már valakivel ilyen? ez most akkor mit jelent? 20 perc mulva megnéztük a tesztet de akkor már semmi nem látszódott rajta. A teszteket 2 hét alatt csináltam, nem egymást követő napokon. Szerintetek akkor most mi lehet? Segítségeteket előre is köszönöm...

Üdv: Justyno
justyno

justyno

Biztos one step nevű tesztet csináltál??
Abból többet is láthatsz az előző oldalon, pl. az enyém is az volt, és Oliké is... annak 1 ablaka van, és 2 függőleges volnalnak kell benne lenni, ha terhes vagy. És az nem tűnik el 20 perc múlva, nekem még mindig meg van a tesztem..

Kép
Kép
zituska28

Justyno,
Egy csík nem szokott eltünni nekem az összes tesztemen ott van még most is. Az mondjuk érdekes hogy vízszintes helyett függőleges csík jött ki szerintem az nem terhességet jelent lehet csak ahogy a pisi átment rajta elszineződött. Csinálj még egy tesztet ha már volt 3 halvány pozitív! Hol tartasz a ciklusodban mióta késik?
Vendég

Justyno!:)
anno egyszer én is így jártam ezzel a teszttel, vízszintesen jelent meg rajta csík, de nekem utána nem eltünt hanem átváltott függőlegesbe...persze utána 2 nap múlva megjött. Szerintem nem volt jó a teszt. Ha eddig 3 halványat teszteltél akkor az jelenthet valamit! Remélem azóta nem jött meg!! :)

Zituska és Pandácska!:)
nagyot együtt haladtok!!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Bocsi a késői válaszért, de ma is dolgoztam. Nem késik a havim épp ez az hanem fogamzásgátlót szedek és az utsó mensesemet nem is lehetne mensesnek nevezni csak barnázgattam 2 napig na meg voltak fura tüneteim és ezért vettem tesztet...Igen one step volt a neve és azért irtam a két ablakot mert 2 külön álló ablak van rajta remélem értitek hogy értettem:) Szóval elösször én is arra gondoltam hogy biztos azért jelent meg mert ahogy szívodott fel a pisi és ugy csikozodott csak tudjátok az volt a fura az egészben hogy néztem a tesztet és elösször csak a kontrol csik látszódott majd végig ment rajt a pisi és a teszt vonalnál semmi... Aztán a párom nézte meg 5 perc után és csak egy függőleges csík volt körülötte fehér volt mint azelött... Szóval ezért nem értem hogy most mi van.... 2 hónappal ezelött elmentem nődokihoz hogy fáj a hasam és sokat kell pisilnem... Ö elősször azt mondta terhesség meg uh-ott majd azt mondta nem és hogy hólyag hurutom van... De azóta a tünetek nem javultak vissza kellett mennem még és mondtam neki hogy még mindig fáj a hasam és mondta hogy tapintásnál is a méhem fáj és hogy ennyi... Ő irt fel nekem a hólyag hurutra gyógyszert amit nem szedtem be mert volt már ilyen betegségem és egyáltalán nem hasonlitott rá. És rá fogott minden tünetet a gyógyszerre...Utánna megjelentek a rosszullétek spontán hányás szédülés.... És most itt állok tanácstalanul... Nem értem ezeket a teszteket... Kedden megyek dokihoz...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat...
Holnap is csak késő este tudok irni mert dolgozom...

Szép estét mindenkinek...

justyno

Justyno,
Nem csak a terheségnek vannak ilyen tünetei pár vizsgálat is kiderül de uh-on látszik ha babás vagy! Majd írj hogy mi lett az eredmény!
Vendég

Justyno!

Én a heléyedben azért elmennék egy másik dokihoz iziben!!!! Csináltasson vérbőll hcg tesztet, annál szinte semmi nem biztosabb!!!
Vendég

Sziasztok!

Voltam nőgyógyásznál csinált egy hüvelyi uh-ot, ahol azt mondta hogy petezsákot nem lát. A nyálkahártyám 7mm vastag.
Akkor most már remélem tuti hogy nem vagyok terhes. De nem értem ezeket a teszteket akkor mért lett poztitiv 3?
Köszönöm mindenkinek a figyelmet illetve a segítséget...

justyno

Sziasztok!

Én is megmutatom a tegnapi produkciónkat. 38. ciklusnap, 15. DPO,vagy 17. DPO.
Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Mint tapasztalt és sokat olvasott, hallott lányoktól azt kérdezném meg, hogy terhességi teszttel mikor érdemes már próbálkozni? :)

A ciklusom hossza mostanában ingadozik (28-31 nap között), a legutolsó menses pontos kezdőnapját sem tudom pontosan kiszámolni, mert először (a 29. napra) elkezdődött, ahogy szokott, utána 2 napig semmi, aztán pedig rendesen zajlott megint, ahogy szokott. Mintha 2x kezdődött volna el.

Így elvileg jövő hét kedd és szombat között bármikor megjöhet. Ha nem jön meg szombatig (elvileg a lehető legutolsó 31. nap, bárhonnan is számolom), akkor egy vasárnap elvégzett teszt szerintetek hozhat már pozitív eredményt, ha terhes vagyok? :wink:

Jó, mondjuk úgysem leszek.
svall

Kérdés törölve.

Most is megjött.
svall

Sziasztok!

Még teljesen új vagyok itt, de válaszokra lenne szükségem.
Előző hét csütörtök délután végre pozitív tesztet produkáltam.Péntek reggel megismételtem,a helyzet ugyanaz volt.
Szombaton lakodalomban voltunk és mire hazaértünk,teljesen eláztam, azóta barnázok ezerrel.A ma reggeli teszt is pozitív lett,bár halványabban,mint a múltkoriak.Azonnal bejelentkeztem a dokihoz,mert rendesen megijedtem.A másik ijesztő az,hogy kb. 2 hete olyan fájdalmaim vannak,mint mielőtt megjön a menzeszem.Néha még görcsölök is.Tudtok valami biztatót mondani?
2 nap múlva fogad csak a doki.
ágnes27

Ágnes,
A fájdalom normális nekem is volt olyan érzésem hogy most tuti megjön. Még a barnázás is normális sok kismamánál van ilyen. Volt rendes vérzés is? Drukkolok neked!
Vendég

Csak szombaton volt, a lagzi után.

Bocsánatot is szeretnék kérni,mert nagyon meg vagyok ijedve, ez az első gyerek lesz. És nem tudom,hogy mit kell érezni,milyen "mellékhatások" lehetnek. A melleim azok tuti,hogy majdnem leszakadnak.
ágnes27

Tünetekre gondolsz? Mert az sok lehet cici feszülés, hányinger hányás, álmosság, gyakori pisi, kívánosság, undorodás, érzékenység, puffadás stb
Szerintem nem lesz semmi baj és ott van a babád jó helyen!
Vendég

Sziasztok!

Úgy gondoltam, megosztom veletek csodababónk első képeit :roll:
Ez 14.én készült első pisiből
Kép

Ez pedig ma, nem elsőből :lol: :lol:
Kép

Pénteken pedig ismételt vérvétel és UH, már kiváncsiak vagyunk nagyon :roll: :roll: :wink: :wink: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Tegnap már írtam ide.
Még a délelőtt visszahívott a nőgyógyászom,hogy menjek el a rendelésére délután.Aggódik a vérzés,meg a barnázás miatt.
És láttam!Terhesség van,jó helyen,de még nincs szívműködés.08.31-ig pihenés,betegszabi,és tiltott az orgazmus(egész úton hazafelé azon gondolkodtam,hogy hogyan fogom ezt a páromban tudatosítani.-de persze megértő volt-és sírt-pedig ő nem egy érzékeny ember)
ágnes27

Sziasztok!

Kedvet kaptam...... :lol: :lol:
A képek július 17-én készültek, és megközelítőleg a 8-9. dpo lehetett. Szóval nagggyon korán, ezért ennyire halovány! 3 és fél évet vártunk erre a babácskára, és mégis sokként ért minket!

Sok-sok sikert mindenkinek!

Kép
Vendég

Szakadék,
Gratulálok :lol:

Ágnes,
Mondtam hogy jó helyen van meglátod minden rendben lesz. Van egy 2008-ban szülünk topic a várandósságnál ha gondolod gyere oda hozzánk :lol:
Vendég

Sziasztok!
A várandósság 2008. április májusi babaváróknál vagyok, de veletek is megosztom, hogy...................................
VÉGRE POZITÍV LETT A TESZTEM!!!!!!!!!!! :D :D :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Képet, képet, képet!!!!!
Juppppíííííííííííííííííííííí
Gratulálok!!!!!! :)
Végre végre! Mennyi idő után végre???
Vendég