Sziasztok!
2 napig csak olvastam - a lemaradásom miatt - így csak most tudok írni! Ne haragudjatok, Márkot este 9-fél 10 előtt nem tudjuk lefektetni (itt, a Balaton mellett annyi élmény éri, hogy teljesen felpörög...alig akar ágyba bújni). Mire őt lerakjuk, addigra már én is hulla fáradt vagyok, így nem is minden nap tudom bekapcsolni a gépet.
De ez nem panaszkodás akar lenni, nagyon jó olvasni, hogy ennyi minden történik veletek!
Manka,
Nagyon helyes a kép rólatok, én nem vagyok egy technikai zseni, így még egy képet sem tudtam felrakni...de igyekszem hamarosan pótolni.
Köszönöm szépen az infókat, nagyon szívesen elolvasnám az egész szülés-élményedet a Szent Imrében, mert mindenképpen ott szeretnék szülni. A szülésznő neve és elérhetősége is érdekelne! Azt már az első szülésnél megtapasztaltam, hogy szülésznőt is kellett volna választanom, mert én 2 másik kismamával szültem egyszerre és az egyetlen, ügyeletes szülésznő rohangált hármunk között. Márpedig a szülés levezetésének oroszlánrésze az övé!
Balázs dokitól még nem kaptam választ (de fogok nemsokára), tudom, hogy sokan vannak nála...de elég szimpatikusnak találtam a személyes találkozásunkkor és főleg őszinte volt...ami nálam a legfontosabb!
Pilchard,
A takarítás - szerintem - a világ leghálátlanabb feladata...csak akkor van nyoma, ha nem csináljuk
))...nem csodálom, hogy kimerültél! De még így is csodálom a hihetetlen energiádat, ahogy szervezed a programokat és még a táblázatunkat is karban tudod tartani.
Február 11-re vagyok kiírva (ami még változhat, mert nekem mindig rövidebb ciklusom volt, így a hetek is néha kevesebb, mint 7 napból állnak - ez az UH-okon derült ki...sosem egyeztem a koronggal)
A Szent Istvánról én is sok jót hallottam, csak én Budán lakom és nagyon messze van. Amikor vizsgálatra megyek vagy a védőnővel találkozom, valakire rá kell bíznom Márkot (ez általában anyukám), így nem mindegy mennyi időt töltök távol. A városban horror a közlekedés autóval, BKV-val meg iszonyat lassú, a sok átszállás miatt. Így praktikussági szempotból is mérlegelnem kellett..
Bettó,
Nagyon szép a pocid és olyan jó, hogy ilyen vékony alkatú vagy! Én átlagos voltam az első szülésem előtt: 172cm/60kg...18 kilót híztam Márkkal...a védőnő szörnyűlködött..de a szoptatás végére nagyjából leadtam a pluszokat, persze nem minden az eredeti helyére vándorolt vissza
! Most 61-ről indultam és 63 vagyok..nekem is elég nagy a pocim.
A gyógyszer-szedést én is mindig elbliccelem, ha tehetem, de Márknál benyaltam a Streptococcus B fertőzést, amitől megijedtem (jogosan, mert ha nem kezelik antibiotikummal, a magzatban okozhat kárt és koraszülést is okozhat), így inkább végig beszedtem a heti antibiotikum adagot...ami ki is kúrált és Márk makk egészséges lett..utólag hálás voltam a dokimnak, hogy erre figyelmeztett.
Jadika,
Ahhoz képest, hogy ikreket vársz, teljesen jó a súlygyarapodás...a barátnőm szült ikreket, az ő hasa dupla sebességgel nőtt!
Nagyon szép és izgalmas lehet két babót érezni egyszerre a hasadban!
Még 27-ig lent maradunk a nyaralóban, mert itt sokkal jobban érezzük magunkat, mint a pesti lakásban (3.em lift nélkül)..csak a fránya allergiától szenvedek..márpedig tavasztól mindig virágzik valami
(( Néha akkorákat prüszkölök, hogy a hasam belenyilal. Szegény pocaklakóm biztos összerázkódik tőle!
Kár, hogy a páromnak vissza kell menni dolgozni a jövő héten! Neki csak egy-egy hétvége és néha 1 hét jutott az együttlétünkre.
Huhh, most jó sokat írtam....
Szép hétvégét kívánok mindenkinek!!!