Új privát üzeneted érkezett!

Mazsola! Gratula! :D

Szösszenet! Neked is! :D

Az eddig elhangzott tanácsok nagyon helyénvalók, én még eggyet fűznék hozzá: Csak boldogan és nyugodtan! :D

Kacika! Akkor most már jobban fogod magad érezni talán, de látom most meg jön a terhességi álomkór! :D

Egyébként ma ilyen voltam : :evil: :cry:

Csak mióta itt lógok vagyok : :) :D

Köszönöm!

Kép
kislibus

Megnyugtatnak a szavaitok az apró nyilalásokról ... az első napokban elég sűrűn volt, most már alig.
Ma pl. délután bealudtam 2 órára .. jól nyomom :D
Anyukám is mindig ezt mondja, nyugodt és boldog kismama legyek, azzal segítem a babámat :)
szösszenet

Sziasztok!

Kicsit későn értem haza, de már alig hittem,hogy jöhessek hozzátok!
Kicsit plázáztam, trécseltem a csajokkal.

Mazsola! Itt is gratulálok, és szép terhességet kívánok!Remélem a dokival is rendben lesz minden.
Krisztinka! A számon lakat, nem mondok semmit.Utálom az ilyen görbéket. Sőt lassan már a görbéket is.
Klarka! Te ezt hogy bírod? Én tuti nem tudnék olyan sokáig várni. Akkor berontanék a dokimhoz a kórházba.
Ancsa! Szept. 5 még olyan messze van.De nagyon várom már,hogy lássuk a babádat!!!!!!!!!!!!
Szösszenet, téged is jól megvárat a doki.

Akiket meg kihagytam:Puszi nektek!

Zsu

Kép
bvigh

[quote="bvigh"]
írta:
bvighSzösszenet, téged is jól megvárat a doki.

Bizony .. de azt mondja, azt szeretné, ha látnék is valamit, és nem kellene 1 hétre rá visszahívnia.
Hát a jó oldala ez, a rossz meg az, hogy még messze van :D (1hét)
szösszenet

Képzeljétek, sikerült 21-re időpontot kapni!!!! Már alig várom!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka, azért az már barátságosabb!

Jó éjt mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Szösszenet: Én is állandóan aludnék, tegnap délután lefeküdtem egy picit pihenni és csak másnap reggel keltem fel :-)
Jól belehúztam. Bár most kétszerannyi a munkám, mert a kolléganő szabin van. :-(
Alig bírom a szédülést, néha legszívesebben elengedném magam, de akkor tuti elájulnék.

Találtam egy kis érdekességet a neten, a baba nemét illetően :-)
A kínai fogamzásnaptár nagyon tetszett :-)

http://www.bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm

Mazsola
mazsola1

Sziasztok Lányok!

Üdv az új tagoknak örömmel láttam, hogy bővült a csapat és szinesedett topik :D
Nálunk minden rendben, csak nagyon sok dolgom van állandóan, és pepecs munkákat találok ki magamnak, amit még most esetleg meg tudok valósítani, két okoskával már nem biztos :D Most éppen fánk sütésbe kezdtem (2 éve nem sikerült összehoznom:) :D
Túl vagyunk az AFP-n, de még az uh hiányzik arra talán jövő héten el tudunk menni, már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz kislány/kisfiú :roll:

Kép, Kép
nemen

Szia Mazsola1! Irtam neked privát üzit.. Szia.
oszman777

Sziasztok!

Nemen:Örülök,hogy végre jelentkeztél,annak mégjobban,hogy minden rendben van........

Kellene nekem egy kis segitség!!!!!!!!!Nincs meg véletlenül valakinek a A suttogó titkai cimű könyv?Persze aki normál Km.-en belül lakik.Nagyon szeretném elolvasni,de sajnos nekem nagyon drága :( :( :(

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Nekem sajnos nincs, de könyvtárból is megpróbálhatod, eléggé olvasott darab, lehe, hogy megvan!

Nemen! Már te is 17 vagy! Akkor már ott is mocorog! :D

t.kriszti! Andi! Mi van veletek?

Klarka! Az már szeritnem is jobb, holnap meg Kacikának szúrkolhatunk! 21-én meg neked!

Zsu! Ha utálod a görbéket miért csinálod? Dokival nálad mi lesz?

Kép
kislibus

Sziasztok!

Na, lányok akkor most mindenki számoljon vissza, mikor fogant a babája, és mondjátok el nekünk, hogy igaz-e amit a kínai naptár mond! Ez szerintem érdekes lesz. :wink: :wink: :lol:
Enikő, milyen lett a fánk? Én is már olyan régen csináltam, pedig megenném, csak olyan macerás elkezdeni.
Kislibus, a dokinak kell mérnem, meg a nyákot is figyelnem. Ezért muszály most mérnem rendesen. Mert ha eddig csináltam volna végig, akkor már tudtam volna vinni a dokinak, de elég hiányosak voltak az eddigi görbéim, és nyákot meg nem is néztem. Mert azt még jobban utálom……..
:?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:Hát ez elég érdekes,mert a mi babánk márciusban fogant,és a kinai naptár szerint fiamnak kellene születnie.(bár még nem kizárt,hogy az lessz),de az előző babánk juniusban fogant,és annak meg lánynak kellett volna lennie,és kisfiú volt.

Kép

Kép
ancsa03

Nekem kisfiút számolt, és kislányt szeretnék .. majd kiderül ki nyer :D a naptár vagy ÉN :D
szösszenet

Sziasztok! Szép napot!

Merre vagytok?

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Mi az mindenki kitikkadt ebben a melegben???

Zsu bocsi, de dobok egy borzasztó görbit:

Kép

Andi! Lassan körözést kell kiadni ellened!!! Hol vagy?

Erzsiről tud valaki valamit???

Pusza
Vendég

Krisztinka!
Ha az a görbe emelkedne még egy kicsit, akkor nem is lenne olyan borzasztó!!!!!!!!!!!Az az esés beágyazódásnak tökéletes!!!!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Hát én nem teszek fel görbét... Még mindíg csak 36.5 a hőm, pedig jócskán pé után vagyok. Meg barnázok is tegnap óta. Klassz, igy oszt nem lesz gyerek... :(

Kacika! Mi volt ma? Irj hamar, mert rágom a körmöm!!!

ANDIIIIIIIIIIIIIIII :!: :!: :!: :!: :!:

ERZSIIIIIIIIIIIIIIIIII :!: :!: :!: :!:

Ancsa! Akkor jól eldughatta a fütyijét... Avagy hogy születnek a fius lányok és a lányos fiuk :lol: A könyvet sikerül beszerezni?

Kép
kislibus

Kislibus:Megvesszük a barátnőmmel felesbe.Ő az egyik kötetet,én a másikat,és igy mind a két részt el tudjuk olvasni....

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Ez jó megoldás, tetszik! Vettél esetleg új babaruhát mostanság?

Kép
kislibus

Kislibus:Egy két dolgot vettem,de kaptam három zsák ruhát,úgyhogy csak apróságokat.Majd teszek fel képeket..
Annyi ruhánk van,hogy egy hármasikreket fel tudnék öltöztetni..

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, most megyek ásványvizet melegíteni, hogy a párom tudjon mosakodni, mert nincs vizünk. Ez nagyon szuper, holnap hajat is kellett volna mosnom. Így mehetek dolgozni. Nem értem az egész helyzetet. Ati most ért haza, de még leküldtem vízért, hogy legalább a wc-t le tudjuk önteni.

Később még jövök.
Puszi

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Életjelet adok.
Munka,munka,munka,nagyikámnál agyinfarktus,szombattól végre pihenés keddig,de utána megint munka,és közben izgulok nagyimért.Gyerekem kedden elmegy egy hétre Egyiptomb nyaralni az apjáékkal.
Nem olvastam mindent vissza,mert nagyon kevés az időm.Agyilag nulla vagyok,mert nem akarom elengedni a mamikámat.Kedden vitték be a kórházba,ma sikerült lemennem végre Dunaújvárosba.Az összes létező energiámat ott hagytam nála.Ha tehetném ott ülnék mellette,de nem megy :cry:

A friss kismamiknak megfelelő erősségű gratula.Kismamiknak továbbra is a legszebb pocakos napokat kívánom,és sorstársaomnak pedig kitartást!!!!

jövő héten összekapom magam,és próbálok jönni,addig sok sok pusszantás!
vedresandi

Andi!

Sajnálom! Meggyógyul a mamád, vagy tényleg el kell engedned?
:( Átérzem amin átmész, én is nagon szeretem a mamámat de ő is beteges kissé. :(

Jó most neked, hogy dolgozol? Nem vehetsz ki szabit, hogy mamád mellett lehess?

Kép
kislibus

Kislibus:az az érzésem,hogy igen,szombaton lesz 88 éves.

Holnap már nem dolgozom keddig,de nekünk is muszáj a párommal pihenni.Megyünk a babanetes csajokhoz debrecenbe,megnézzük a virágkarnevált,és meglátogatjuk a rokonokat.kedden jövünk haza.
vedresandi

SZiasztok, egy gyors jelentés mertsajna feküdnöm kell.
A baba jól van, 1,3 cm, ver a szivecskéje, de mögötte van egy hematoma, ami miatt 2-3 hétig feküdnöm kell.

Andi, drukkolok a nagyidnak, hogy kitartás!
Vendég

Sziasztok!

Kacika:Pihenj sokat.Meg tudod oldani Peti mellett?

Andi:Kitartás:Jobbulást kivánok a nagyidnak.....Próbálj meg egy kicsit pihenni is!

Kép

Kép
ancsa03

ANcsa, hát..nem lesz egyszerű Péter mellett, de ennyit neki is ki kell bírni. A nagyik azt mondják segítenek, apa is többet lesz Petivel, majd meglátjuk, remélem 2-3 hét elég lesz, és utána mehet minden a régiben.
:lol:

Esetleg akinek volt ilyenje, mit kellett szedni rá, mármint kellett e v.milyen gyógyszer. Asszem Olginak volt ilyen.
Ha benézel Olgi, mondj már rá valamit!
Vendég

Sziasztok!

Andi! Nagyon sajnálom a nagyidat! Sajnos ha nics remény, akkor el kell majd engednek, borzasztó kimondani, de neki így jobb lesz, ha nem szenved tovább.
Pihenjetek és ha tudsz majd gyere! Hiányzol ám!

Kacika! Pihenj sokat! Remélem minden rendben lesz!!!

Kislibus! Mi van veled? Most a te szervezeted művel hülyeségeket? Vagy esetleg beágyazódás miatt van. De a hődet azért felrakhatnád, hogy egészben lássuk mi is van!

Ancsa! Várom a rucis képeket!

Klarka! Te hogy vagy?

Kriszti! HOvá tűntél?

Pusza Mindenkinek!
Vendég

Krisztinka:Elkezdtük szétverni a lakást.na jó azért annyira nem,csak csinálják a cirkót,meg apa leverte a falat a leendő gyerekszobában,de azért majd csinálok képeket.De azt sem tudom,hogy melyikről,mert egyik aranyosabb mint a másik.

Kép

Kép
ancsa03

Kép Ez a legujabb szerzeményem. Kép Kép Kép Az utolsó hármat turkáltam...A kapott rucik,meg be vannak zsákolva,de ha kezdem őket kimosni,meg elpakolni,akkor csinálok róluk képet.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok! Megvagyok én is, csak sok a dolgom, ma megyünk nyaralni és közben megszerveztem egy fellépéssorozatot egy néptáncegyüttesnek.

Jól érzem magam, és nagyon várom a keddet, amikor a 8. hetet betöltvén végre elmegyek orvoshoz....

Kép
klarka

Sziasztok!!!
Visszajöttünk :D Mesés volt, nagyon jól kipihentünk magunkat. (Akit érdekel, raktam fel képeket a babaproject 2007 babásaiba :wink: ).

Andi: :( nagyon átérzem a dolgot, (most nem mesélek erről semmit, mert elment) remélem, hogy felépül a Mamid!!!

Klarka: Gratulálok a picihez!!! Ügyesek voltatok!!!Jó nyaralást!!!

Ancsa: Cukik a ruhák :) Mi nem vettünk jó formán semmit, mert mindent Nagyika hozta, neki van egy turis barátnője, jobbnál jobb cuccikat kapott Zolcsi. Sokat örököltünk is!

Kacika: Igen volt, sokszor, még a 13 héten is ( akkor kerültem ügyeletre). Rutascorbint szedtem vérzékenység miatt, Duphastont, MagneB6 és Elevitet. Próbáltam pihenni, csak Zolcsi mellett...Nem mindig sikerült. Nálunk semmi segítség nincs, Anyukám volt nálam 3 hétig, az nagyon jó volt, akkor pihentem.
Minden rendben lesz!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Életjelt jöttem adni magamról!

Azért néha benézek,hogy megnézzem,hogy vagytok!

Hétvégén majd irok bővebben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu!
Most már okés a vonalzó!
Csak azt nem értem,hogy a régebbi hozzá szóllásoknál miért nincs ott!!!
Csak akkor jelenik meg,ha irok????
Na mindegy ha irok megjelenik!Az a lényeg!
Köszi a segitséget és,hogy felhivtál!!!!
Vendég

Sziasztok!

Andi, nagyon sajnálom a nagyidat. Tudom ez mennyire szar, én három hónapig jártam a kórházba hozzá minden nap. Már egy éve nincs nagyim, és még mindig nem tudom elfogadni. Sokat sírok miatta. De lehet, hogy nekik már jobb így. Remélem te könnyebben fel tudod majd dolgozni mint én, ha bekövetkezik a legrosszabb. Én lélekben veled vagyok.
Kacika, remélem meg tudod oldani a pihenést Peti mellett.
Krisztinka, hogy alakul a hőd?
Ancsa, majd a gyerekszobáról is kérünk képeket! Egyből külön szobába lesztek?
Klarka-bár ezt ő már nem olvassa, de már megint nyaralnak? De jó nekik!Nem tudjátok hová mentek?
Olik, néztem a képeket, szép helyen voltatok. És a pocid is szép már.
Kriszti, látod milyen ügyi vagy? Örülök, hogy mégis tettél fel vonalzót.

Puszi, jó éjt mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Hogy van mindenki?
Nekem tegnap egész nap nem volt babanet.

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt!

Ancsa!
Nekünk se volt babanet!!!
Én jól vagyok!
Ma megyünk bográcsozni anyukámékhoz!!!!!

Este majd irok!!!!

Szép napot és jó időt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ancsa!

És ti hogy vagytok???
Reméllem minden rendben van!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nálunk sem volt babanet, amit nagyon utáltam.
Ancsa, imádnivalóak ezek a kis ruhák.

Kriszti, remélem jól sikerült a bográcsozás! Mi holnap akarunk, de félek, hogy esni fog.

Ma már nem akarok semmit csinálni, eddig takarítottam. Aztán át akartam menni a barátnőmhöz, mire a párom haza jött. Így maradok itthon turbékolni.

Puszi, szép hétvégét mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Kriszti:Köszönöm szépen jól vagyunk.tegnap kicsit sokat mászkáltunk,és bekeményedett a pocakom,de du-án pihentem és jobb lett.
Most pedig takaritgatok,meg főztem,mert holnap megyünk a kamaraerdei Ifjusági parkba céges buliba....
Kedden meg egész nap orvos.5-én megyünk 4D-re és akkor már hozok képet a babámról.........

Kép

Kép
ancsa03

Zsu!

Holnapra jó időt és szórakozást!!!!!
Reméljük nem esik az eső!!!
Egyébként mára is mondtak ország szerte!!!!!!!
Mégsem esett!!!!

Ancsa!
Nektek is jó szórakozást és jó időt!!!!
Várjuk a képet a babáról!!!!!!

Jól sikerült a borács-gulyás!!!!!
Nagyon elnyomott a falusi levegő!!!!!
Mi itthon leszünk holnap,apa éjszakára ment,esetleg délután megyünk valahová!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Na megjöttünk a buliról.Egész jól sikeredett ahoz képest,hogy a cég rendezte.
na próbálok feltenni egy pocakos képet.Bár szerintem a háj még jobban látszik. :oops: :oops: :oops: Kép Kicsit a szemembe süt a nap..

Kép

Kép
ancsa03

Szia Ancsa!

Örülök,hogy jól sikerült a buli!
Nagyon jó a kép és aranyos a pocid!!!!
Mi itthon voltunk,de a tüzijátékot az erkélyről látjuk!!!!!

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a pihenésből,óriási volt.Debrecenben voltunk,meglátogattuk a rokonokat,és nem csináltunk semmit 4napig.Ezt el bírnám viselni minden héten :wink: :lol:

Ancsa:nagyon csini vagy!!!

Látom nem nagyon volt babanet.Holnaptól már leszek,és képben leszek.Ja és a vonalzómat láthatjátok,1 nap.A legviccesebb,hogy nem számítottam rá,mert 31 napra szokott jönni és ma még csak a 28 nap van.Ez van,megyünk tovább!!! :wink: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Hazajöttünk!
Nem volt ez olyan hosszú nyaralás, péntek este indultunk és tegnap este jöttünk, de nagyon szép volt: az Őrségben voltunk.

Végre ma megyek orvoshoz. Majd ha tudok jönni, rakok fel képet. Remélem minden rendben lesz!

Örülök, hogy mindenki jól van! Andi, neked hogy van a nagymamád?

Kép
klarka

SZiasztok, örülök, hogy mindenkinek jól telt a hétvége, kirándulás, céges bulik, pihenés, bográcsozás.
Mi itthon voltunk, falunapoztunk, illetve csak a fiúk, nekem pihenni kellett. Már most nagyon unom...

Klarka,minden rendben lesz a dokinál, hihetetlen, már te is 8 hetes vagy....

Lépnam kell, Péter nyaggat :roll:
Vendég

Jó reggelt!
Én is beértem dolgozni,még pihentem volna,de nem lehet.

Klarka:én is most nézem,hogy már 8 hét,a többi kismamiról nem is beszélve.

A kismamis vonalzókon látni leginkább,hogy szalad az idő.
vedresandi

Sziasztok!

Andi!
Nagymamid,hogy van?????
Úgy látom ti is gyúrtok tovább!!!!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krisuti:köszönöm,napról napra jobban,a körülményekhez képest,és a korára való tekintettel.Szerintem a héten még biztos nem,de remélem utána már otthon lehet.

Igen,gyúrunk tovább.... :wink: 8) :lol:
vedresandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?