Új privát üzeneted érkezett!

Lucia
átadom Lukinak,egyébként már babanet elvonási tünetei vannak,napokon belül érkezik majd :lol: :lol: :lol:

Nyunyi
köszi,tudom én hogy csitri vagyok :P :P :P

bibar

Bibar Drága!!!

Na ugye!!!!És tényleg ne agodj ,minden rendben lesz a vizsgálatnál!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibarci!
Szerintem a dokid csak betojt!Nem lesz semmi gond!
Fájt a foghúzás?
Numa!
Pihizz már,hát nem játék ez a keményedés!
Lucia!
Hogy mennyire édesek!
Kismoni!
Sajnálom,hogy rossz lett a cukrod!
Lippa!
Balázs jóllakott,mondom akkor alvás,de ahogy vízszintbe tettem magam újból rázendített!Délután azért két órát bepótoltam!
Zsókuci!
Jó utat!
Luki!
Anyám nem irigyellek lesz mit végig olvasnod!
Vendég

Benszi
kaptam szurit,de igy is kellemetlen volt,utááááloooom :evil: :evil: most viszont a helye fáj,gyogyit meg nem akarok bevenni :cry: jaj bárcsak az Olivér is rázenditene ugy mint a Balázs :D :D

bibar

Bibarci!
Ne félj pár hét és nem lesz pite a benti pocakmeló!
Sajnálom a fogad helyét!Ha nagyon szar ugorjon be egy algopiryn,minthogy fájjon!
Ma reggel szerintem Dóra fejbe vágta Balázsot,erre ő visszakézből lenyomott egyet!Helyesek lehettek!Mindkettő fejjel lefelé!Képzeld mit beszélgethetnek ezek ott bent ketten!
De nagyon helyes volt,mert ahogy Dóra ütött,Balázs azonnal reagált!Ilyen még nem volt!
Szegény kislány olyat kap majd Balázstól ha kijön,mert állandóan ő kezdi szerintem!Tiszta anyja! :lol:
Vendég

Zsókuci jó utat!
Sajnos képet nem kaptunk, már nagy a zsufi odabent :lol:

Sharon a babakocsink Bébé Confort Twin Club.

Puszi!

Judit

jucicuki

Kép nyaralás

jucicuki

Jucika!!!

Szép nagy a pocikád!!!! :wink:

Bibarci!

Nekem a 18 héttől volt nagy rugdósódás oda bent!!!!Olika lehet nyugis babó! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok köszönöm a biztatást! Mostantól szigorú diéta; pedig eddig is nagyon visszafogtam magam ha csokiról volt szó.:oops:

Lucia,
A piciknek nagyon melegük lehet; kiterültek, mint a kisbékák. :D

Sajnos még csak a 24.héten vagyunk; ezért is mondta a Hölgy
a Diabetológiáról, hogy még nagyon fiatal a terhesség és komolyan kell vennem a diétát. Most próbálunk vércukorszint mérőt szerezni a családtól és majd Nekem is mérnem kell reggeli után. Hát kíváncsi leszek.
Köszi, hogy így törődsz velem! :)

Sok puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Lányok!

Igazán köszönöm a szíves fogadtatást és a válaszokat is. Kórház/orvos ügyben még nincs meg a végleges döntés, de szorgalmasan gyűjtöm az infokat. Agnesenek külön köszönet a priviért, már irtam választ!
Sajna az elmúlt 2 napban gyengélkedett a net :cry: , így nem tudtam jönni, de remélem ezentúl rendszeresen irhatok. A hosszú hétvégén igyekszem ismerkedni a nevekkel, ki hol tart, stb, mert ahogy olvasgatok, ti már egy jó kis összeszokott csapat vagytok. Vonalzót is megpróbálok csinálni, ha sikerül.
Friss mamáknak örömteli babázást, pocakosoknak kellemes babavárást és persze mindenkinek jó hétvégi pihenést! :P
1001év
ezeregyév

Most olvasgatom vissza, hogy miket írtatok, míg kórházban voltam. Találtam egy téves infót, ami nem tudom már milyen félreértésből adódik és tulképpen ma már nincs is jelentősége, de Zsókuci azt írta, hogy mikor kedden bent kellett maradnom a kórházban, akkor Törpilla nem mozgott. Ez nem igaz, akkor még nagyon is virgonc volt. Sajnos nem volt magzatvíz. Amikor szombaton délután jöttek a Lányok, akkor nekik mondtam, hogy reggel óta nem mozgott. Ez utólag be is igazolódott. Szerintem ebből lehet a félreértés.
Zsókuci Cupp
Vendég

JÓCCAKÁT KICSI mamák!!!

Zsókuci!!!

Vigyázz magatokra!!!Érezzétek jól magatok!!! :wink: Híányozni fogsz! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kedves Mindenki,

Búcsúzom, kb. 1,5 óra múlva indulunk! :D:D Vigyázzatok magatokra, pocaklakókra, babákra! Jövő vasárnap jelentkezem.
Köszönöm a jó kívánságokat!

Lexike drága,
Elnézést a téves infóért :oops: Puszillak!

Lucia,
Igyekszem, bár imádooom a horvát fagyit. Remélem megússzuk, mint tavaly :wink: Megpróbálunk csak jó, forgalmas helyen venni :lol:

Kismoni drága,

Vigyi magadra, sajnálom, hogy nem lett jó a cukrod :roll: De ahogy a lányok is írták, ügyes leszel, betartod a diétát, és minden rendben lesz! Puszillak!

Lippa,
Ti is nekem :oops: :oops: :oops: Látod, most sem szabadulok :wink:

Bibarci,
Hű, szegénykém, nem kellemes a foghúzás. Sajnos jó néhányon már én is túl vagyok :(
Millió drukk a chorionbiopsziához! Meglátod, minden rendben lesz, ne idegeskedj drága!!! Utána sok-sok pihi!!!

Lukréciám drágám,
Millió puszi Neked! Nyaralás után nem úszol meg :wink: :oops:

Judit,
Csodaszép az a poci! :D

Nyunyi,
Köszi, aranyos vagy! :)

Chesti,
Millió puszka! :wink:

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Kicsi mamik!!!

Elment a mi Zsókucink!!! :( :wink: De jővő vasárnap már jön!!! :wink:

Legyen mindenkinek szép napja!!!Délután jövök!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kukuccs Kicsi mamik!!!!

Sehol senki reggel óta!!!??? :roll: Merre vagytok??!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na jó reggelt Kicsi mamik!

Itt sincs senki??!!! :shock: merre vagytok lányok???!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Nálam tegnap egész nap nem volt Bnet, pedig lett volna időm. :shock: Most pedig indulunk családlátogatni.
Jó hétvégét mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
share

Share!!!

Akkor gondolom másnál se volt!Jó család látógatást nektek!!! :wink: Édi a kis Máté!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok :D

Hú,hát alig győztem visszaolvasni.....

Először is Lexi,hát döbbenetes ez az egész,érthetetlen,miért kell ilyen dolgoknak történnie.Azt hiszem az már elég büntetés mindenkinek,hogy eljut a lombikig,miért nem elég??? :cry:

Köszönöm lányok mindenkinek hogy szurkoltatok nekem is-hát nem tagadom megilyedtem nagyon.Olyannyira,hogy most nagyon komolyan veszem a fekvést.Többször bezsibbadt az egész oldalam meg keményedik a hasam,bár pl tegnap óta tök jól vagyok-kop kop kop.Úgy látom én is a hidegfrontra leszek érzékeny.Na mindegy,27-én megyek a dokimhoz,remélem minen ok lesz.Mostantól bizti többet kell járnom majd,de nem is baj.

Ezeregyév

üdv itt. :D Nagyon jó kis csapat,meglátod.

Juci

nagyon klassz lett a szoba,a pocakod se semmi :wink:

Sharon

sajnálom hogy csalódást okozott az UH meg a doki,én is dühös lettem volna.Aztán kiváncsian várom a 4D-t. :D

Vicuska

Na végre hogy jelentkeztél.Cuki a kis fotó :lol:

Nyunyi

Szomorúan olvastam hogy nem sikerült,de látom már a következőre koncentrálsz,ügyes vagy. :D

Benszike

Kis energiabomba :lol: Stoppolnám én anyukám de nincs itthon tű meg cérna. :? :lol: Inkább jól összezárom a lábam,hátha az hatásos.... :shock:

Lucia

Hát jól jönne most a közös kis szőnyegem Zsombival... :lol: Dehát elvetted tőlem.... :lol: :lol:
Olyan édesen alszanak a kicsik :lol:
Dr Valent Sándor a dokim.Miért kérdezted?

Chestike

Niki egy tündér-szokásos-próbáltalak visszahivni,addigra már biztos Nikiztél.Tök jól esett hogy hivtál,köszönöm. :D

Zsókuci drága

Na te már a tengerben lógatod a lábad....
Hálás vagyok a törődésedért,egy tündér vagy,de ezt mindenki tudja.Mindent köszönök te drága :P :P :P

Bibike

Annyira jól esett komolyan hogy minden nap érdeklődtél,pedig gondolom nem unatkozol a kicsi mellett..... :lol: Millió-billió puszi neked is :D

Bibarcikám

Most már kezdek megint Oscar-dijkiosztós lenni itt a sok köszönetnyilvánitással,drágám,tőled el is vártam hogy hivjál,mondhatni kötelességed volt-hihihi-de azért megdicsérlek mert jól helyt álltál :lol: :lol: :lol: Imádlak nászasszony :P :P :P :P :P :P

Bocsi mindenkitől,de a felkiáltójelet és a hosszú i-t még nem találtam meg a laptopon.

Mindenkinek puszi

Kép
lukrécia

Lukrécia!!!

Szia Drága!!!

Örülök ,hogy jól vagy,kitartás a fekvéshez!!!! :wink: És köszike a dicséretet,már 3 napja szúrom magam csütörtökön megyek uh-ra! :wink:

Szép napot nektek Kicsi mamik!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lukrécia
Sokat gondoltam Rád, de tudtam, hogy Veled már nem történhet baj. MOst megint jó dolgok fognak történni a topikon. Bár megfogadtam, hogy ez a pozitív hozzáállósdi nekem nem jön be, így nem is fogom gyakorolni. Pihenj, mert muszáj!!!!!! (Mondjuk én nem mentem vele semmire, de azt már megvitattuk, hogy más embertípust képviselünk.)
Azért néha írjál. Mennek a drukkok. Szégyellem magam, amiért nem tudtalak meglátogatni, de lesz Neked a kórházban még egy kis dolgot...... Bár csak kb. 17 hét múlva. :)
Sok puszi
Vendég

Luki!
Fekvős számítógéped van?Aszta!Feküdj anyám,mert az kell nagyon!Már én sem ficergek annyit!Egy hét alatt megnőttem!Gyomrom a cickómnál,így Dártvéder mostmár tényleg elmehet nyaralni hozzámképest!
Egy kicsoszogni egy pissre és már fújtatok!Tehát,már lasuzlok is!
Már nem versenyeznék a nénikékkel a busz után futásban,mert simán lehagynának!
Bibarci!
Milyen a volt a 2közös ismerőssel a vendégség?Nekem ők volt osztálytársaim!
Lexi!
Pocak fáj még?Vagy napról-napra jobb?
Juci!
Szép nagy pocak!

Hahó többiek!Eltüntetek!

Mi már elkezdtünk néha élient játszani a pocakban!Izgi!
Ford Fairlane jut eszembe róla!Enyhén szórakoztató,de leginkább fájdalmas!Aki látta a filmet,az tudja mi van a mondat előtt! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lexi!

Nem jöttök le valamikor a nyaralóba? Ha eleged van mindenből és mindenkiből, itt senki nem ismer és nyugi van...ha gondolod.
El tudom képzelni mennyire szar lehet, hogy tüsszögsz az allergia miatt és friss sebed van! Képzeld az Attilának segít az a vitaminkészítmény, amit az a nő ajánlott. Két hónapja szedi és alig van tünete! Pedig ilyenkor mindig a költözés vagy a kötél járt az eszében annyira szarul szokott lenni!

Benszike!

Na milyen a pocakban a buli? Nagy a pocid? Már régen raktál fel képet! Ha van újabb, tessék megmutatni!
Pár napja már nálam is egyre erősebbek a mocorgások!

Lukrécia!

Visszazáródott a méhszáj vagy ez már nyitva is marad a szülésig?
Nem irigyellek a fekvés miatt, de próbáld a jó oldalát nézni...nincs mosogatás, vasalás... Kitartás!

Kép

Kép
sharon

Lexi

irtam pü-t

Sharon

Á,nem záródott vissza,egy ujjnyira nyitva van.A fekvés nem érdekel,csak a kicsimmel minden rendben legyen. :P
Drága kis férjecském pörög ezerrel,ha látnátok hogy néz ki a lakás,pedig úgy igyekszik a drágám,megzabálom. :P Nem tehet róla hogy csak egy férfi..... :lol: :lol: :lol:

Benszike

Fekvős számitógépem van azám,bejött az élet,mi? :lol: :lol: Sőt,ha igy hsaladunk bejárónőm is lesz,mint az uraknak. :wink: Csak hozzá ne szokjak.... :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Luki!
Tucc ám élni!!!!!!hidd el hozzá lehet szokni! :wink: ,mármint a bejárónőhöz!
Mit mondanak visszazáródhat majd,vagy végig büntifekvés,mert így marad?
Majd felvesszük neked a Bibarcival folytatott cicakakázást ami jövőhéten lesz valószínű és mint az urak ágyból vigyoroghatsz rajtunk!
Sharon!
Ma szólok apának feszüljünk neki egy kép erejéig!Szerintem nagy lettem!De jó,hoygy már erősebben érzed a mocorgást!Neked újabb hasfotó!Tényleg a hasad fáj még?
Vendég

Sziasztok!

Lucia,
Nagyon édesen alszanak a kis drágák! :D

Bibar,
Biztos minden rendben lesz! :wink:

Ezeregyév,
Üdv itt közöttünk! :D

Lukrécia,
Neked is millio puszi, és pihenj! :lol:

Chesti,
A cumit rögtön elfogadta, ha lehetne egész nap a cicin logna. :lol:
Imádok minden egyes napot, sokszor ha alszik már alig várom hogy felkeljen, mint ahogy most is , már rég ennie kéne de ugy alszik mint a bunda.
Mosolygos kép még nincs de igyekszem lencsevégre kapni. :lol:
Puszi
De azért teszek fel képet a kis szerelmemröl! :lol:
Kép Kép Kép

Mindenkinek sok puszi

Kép
bibike27

Bibike!!!

Nagyon nagyon gyönyörű ez a kis csajszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én is akarok!!! :D :D :D Tündérke!!!!!Elhiszem hogy néha alig váród hogy felkeljen!!!! :wink: Gyönyörűséges baba!!!!Grat még mindig!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibike!!!

Nagyon nagyon gyönyörű ez a kis csajszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én is akarok!!! :D :D :D Tündérke!!!!!Elhiszem hogy néha alig váród hogy felkeljen!!!! :wink: Gyönyörűséges baba!!!!Grat még mindig!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lukrécia!

Ha lesz házvezetőnőd, akkor kertészfiút is kell kérni! (ha kertes házban laksz) Nálunk eddig mindig tipp-topp volt a kert, nagyon szerettem rendezgetni, most meg gazos minden! Pedig az én férjem is igyekszik. Pár hete lepermetezte a gazt, mert úgy gondolta, akkor nem kell a gazokat kihuzogatnia és legalább három fétve őrzött virágomat is gaznak nézte és kinyírta... :lol: :lol: :lol:
Jó pihizést!

Benszi!

Várom a képet! Kedden én is rakok fel újat, akkor leszek a félidőnél! El sem hiszem és akkor lesz a 4D is! A pocim még mindig sokat keményedik, de a szurkálás már csak néha-néha van! Ha keményedik a hasam, akkor csak a fekvés a jó, a magnézium és a No-Spa nem ér semmit nekem!

Bibike!

Annyira dögös a lányod ezekben a kis szoknyákban! Én még nem nézegettem babaruhát, nem is tudtam, hogy ilyen piciknek is vannak nagylányos ruhák! Én még csak a hagyományos rugdalózóknál tartok, de látom be kell mennem egy bababoltba megnézni milyen jó dolgok vannak!

Kép

Kép
sharon

Kicsi mamák!!!

Elköszönök mára!!!Legyen szép estétek!!!!JJÓÓÓCCAAKKKÁÁÁTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bibike

jaj de édes ez a kislány és a szerelésétől én is el vagyok ájulva. Csudaboldog napjaid lehetnek :lol: Pocakfájás elmúlt?

Sharon

nincs kertünk,most először életemben örülök neki :lol: beálltam hozzád a sorba keményedés és szurkálás-ügyben.Nekem ha a pharmavit magnéziumot iszom az jót tesz,abban sok a magnézium,a kórházban is volt akinek azt adták.Meg minden este iszok fél deci Tokaji aszut,abban sok ásványi anyag is van :D és ellazit.Próbáld ki,ha úgy alakul.

Benszi

na,hát unatkozni nélkülem sem fogtok Bibarcival,attól nem tartok... :lol: :lol: :lol:
Az ügyeletes doki azt mondta,hogy még visszazáródhat a méhszáj,de nem hallottam még ilyet,szerintem csak látta,hogy nagyon megilyedtem és biztatni akart.Hát meglátjuk. :?

Kép
lukrécia

Luki
:P :P :P :P :P :P

Bibike
megzabálooooooom a farmerruciban :P :P :P én is alig várnám hogy felkeljen és dögönyözzem :P :P

Benszi
jaj félreértettél most nem őket vártam vendégségbe,régen bandáztam velük megboldogult lánykorormban :oops: :oops: :oops:

bibar

Jó késő van, de azért írok egy kicsit. Tegnap sajna nem tudtam belépni a babanetre, bár ahogy nézem nem csak velem volt igy. Kicsit visszaolvastam, de azért még nem vagyok mindenkivel képben. Szerencsére jó sokan vagytok/vagyunk. :lol:
Kismoni
A vércukrom nekem is rossz. :cry: Nekem a legelején derült ki, 160gr-os napi szénhidrátdiétára vagyok fogva. Egyelőre nagyon macerás, es hát bevallom vannak még a határértéket meghaladó napjaim. :evil: Egyszer biztos belejön az ember, de addig mindent grammozni kell. Ráadásul órákig töröm a fejem, mikor mit főzzek/egyek. Én már mérem rendszeresen a cukrot itthon. Illetve a férjem, aki közölte, hogy az injekciók, meg ezek után tényleg beiratkozik az orvosira.
Szóval irigykedve olvasok olyanokat, hogy pl Benszi az éjszaka közepén csirkepörköltet eszik :D
Lexi
Igy ismeretlenül is sajnálom a veled történteket. :cry: Lehetetlen bármit is irni, nehéz elfogadni, hogy ilyen kegyetlen az élet és ennyit kell küzdenünk, míg mások ....
Jucicuki
Meseszép lett a szoba! Ti csináltátok, vagy valami profi festő?
A pocakod is jó nagy már, de kell is a hely a babáknak
Bibike
Gyönyörű a kislányod, nem csodálom hogy a szerelmed. Csak vigyázz apa nehogy féltékeny legyen! Bár gondolom ő is odavan a hercegnőért!

Most hirtelen ennyi név maradt meg a mai visszaolvasásból. De még fejlődőképes vagyok :wink:
Jó éjt mindenkinek
1001év

Kép
ezeregyév

Bibike!
Csodás ez a farmer rucis csaj!
Bibarci!
Értem már!Jó fejek ők én márciusban találkoztam velük osztálytalálkozón!
Luki!
Azért bízzunk a csodában hátha!Derekad hogy bírja a fekvést?
Sharon!
Várjuk a képet és drukk a 4D-hez!

Ma megyek az ikres barinémhez és kapunk tőle pólyákat,kádat állvánnyal és Balázsnak ruhákat,mert ott két tökös van!Ma apa csinál fotót oszt felteszem nektek egyre bálnább mivoltomat!
Már komoly hhullámzás van odabent és megsimogattam Dórám kis fokhagyma seggét,mert annyira kicsúcsosította!No nem lesz olyan nagy segge,mint az anyjának! :lol: :oops: Szerencsés kölök! :lol:
Vendég

Szép reggelt Kicsi mamik!!!! :)

Benszike!!!Várjuk a képeket!!!!Nincs is nagy popod!!!!!!!!!!!!!! :shock: :wink:

Legyen mindenkinek szép napja!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok
Bocsi,hogy megint a hülyeségemmel zavarlak benneteket, de nem tudna valaki adni neki Semprex 8mg nevű allergiagyógyszert. Még javaslatom sincs, nemhogy gyógyszerem. Kétszer volt időpontom az allergológiára, de mindkétszer kórházban voltam. Ha most bejelentkezem, akkor kb. novemberre kapok időpontot. Nagyon szenvedek!!!!!! Természetesen minden költséget megtérítek. Pl. vizitdíj, ha vki fel tudná iratni. Lécccccccccci, aki tud, segítsen, mert megfulladok!

Szerintetek az normális, hogy a császár után a hasam bal oldalát abszolút nem érzem, a bal petefészkem környékén iszonyúan szúrkál, nincs vizelési ingerem, ha pisilek minden alkatrész fáj, de nem úgy,mint pl hólyaghurutnál. Már lassan két hete a műtétnek, de semmit nem javul.
Vendég

Bibike
Ez a kislány tényleg álomszép. A kis rucik is dögösek. Ahogy nézegettem a képeket többször is kicsordultak a könnyeim. Sok-sok boldogságot Nektek továbbra is. A szülésed is nagyon szép élmény lehetett. Jó, hogy így megtudtátok beszélni a kiscsajjal, hogy legyen vége a boldog szimbiózisnak. :wink: Ugye nem baj, ha irigykedek???
Vendég

1001 év, unokahugom festette a falat, képzőművészeti suliba tanul Pécsen, de elvileg nem hivatásos még :lol: . Ez volt a második ilyen munkája.

Bibike, nagyon édes a kiscsaj :wink:
Attól tartok én is ott fogok ülni egész nap a csajok mellett és csak nézem, hogy vannak :oops:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Nyunyi várunk ám a nagyobb képekkel még mindig. :) Akkor megint kezded a szurikat? :)

Share, de jó "látni" :) Mátéról dobhatnál képet. :) Akkor talcsizunk szeptemberben. :) Azt beszéltük férjemmel mi ott "hálálkodunk" majd Sz. ügynöknek. :)

Lanett már 3 hónapos a pici lánykád, hihetetlen, hiszen most született. :) Képeeeetttt róla. :) Napok h telnek?

Benszi, sz jóóó, akkor már elég sok mindenetek van. :) Hátad h van? :) Az alienes beszóláson jókat nevettünk férjemmel, na meg a Ford Fairlenesen is. :)
Annyira vicces ahogy leírod h veszekednek bent a babucik. :) Tuti gyepálják majd egymást kint is. :)

Lexi homeopátiás bogyót nem próbálod ki allergiára?

Lippa édes lehetnek a lányok. :) Kinevetik egymást :) Veszkednek is rendesen? Ikres bariméknál (2.5 évesek fiú-lány) mostanában állandóan "kóstolgatják" egymást.

Lucia zabáltam az alvós képeket. :) Niki azért ennyire nem lógott ki az ágyból :) Nagyooon huussiikk. :)

Bibarci boholy vizsgálat? Az mi? Inkább vizsgálgassanak, mint h baj legyen.

Numa melót nem túlzásba vinni. :) Miért itattak veled 100 cukrot??

Juci szzéép nagy a poci. :)

1001 üdv. :) Szűcs dokinák szeretnél szülni úgye? Én ha jól emlékszem Taptau is nála szült, és nagyon meg volt elégedve vele. Nekem is Ő volt a dokim, és ha közelebb lett volna hozzánk, Én is szívesen szültem volna nála.

Luki néni, jó volt beszélgetni, puszi neked. :)

Bibike hát ezek a kééppeekk :lol: :lol: Édes kis tündérlány. :)Nagyon csajosan öltözteted. :) Hogy vagytok? Lassan mentek csípővizsgálatra. :)

Náluznk repülnek, és egybefolynak a napok.
3 fog boldog tulajdonosa a jányom. :) 2-3 hete megy h sokszor felébred esténként, így aztán 3 körül vándorol inkább át hozzánk, de nem is bánom, mert iimmáááddokk vele aludni, és főleg ébredni. :)
Reggel mikor ébredezik kész kis műsort vág le. :) Felül, majd eldől, dobja jobbra, balra magát, felhúzza a kis fenekét, majd befekszik kiskiflibe hozzám. Simogatja a kezem, aztán rájön Ő már nem fog aludni, akkor felül és vigyorog rám ezerrel, és lassan pislog, mint a filmekben. :) AZtán rám mászik megnézi apát, akinek a takaró alól csak az orra lóg ki. Lefekszik, és bekukucsol, apa meg leolvad hogy egy mosolygós kislány az akit először meglát. Niki lehúzza apáról a takarót, és már mássza is meg. :)
Hát így kezdődnek a napok. :) Imááddom. :)

Aztán most van az anya anya anya. Férjem azt mondta ne csodálkozzak, Én vagyok a világ neki...ez annyira aranyos. :) Olvadok szééétt. Ja és mintha kezdené mondogatni ana. :lol:

IGy alszik a kocsiban:
Kép Kép

Mesét néz:
Kép

chesti

Chestike!!!

Igen már 4 napja szurkálom magam!!! :wink: Tündéri a kicsilány!!!!!!!!!! :) Majd igérem rakok képet!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Bibike,
A farmerruciban már igazi kishölgy ez a leányzó. Nagyon édes! :D

Benszi, Juci,
Ugye jól emlékszem, hogy ti vettetek ikres szopipárnát? A kérdésem az lenne, hogy milyen töltettel?

Lexi,
Mikor kell visszamenned dokihoz?
Ha még nem a héten akkor szerintem legalább hívd fel Őket.
Durva, hogy még mindig így fáj.

Lukrécia,
Én is a Pharmavit-os Magnéziumot iszom a 250mg-at. Te mennyit iszol belőle? Mert én csak egyet. :wink:

1001év,
Nekem a 175g-os szénhidrát diétát kellett elkezdenem. Háát nem mondom, hogy nem álmodoztam már az első nap rizsfelfújtról meg fagyikehelyről. :( Ma reggel megmértem reggeli után 1,5 órával a vércukromat és 5.2 lett. A héten telefonálok, hogy a dietetikusnak, hogy más teendőm van-e és hogy mennyire kell szigorúan tartanom a diétát!

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Bibarci

skype-om még nincs.... :cry: Tudod,lassan járj,tovább érsz.... :lol:

Benszi

nekem a derekam birja,a fenekem kevésbé.Pedig már olyan puha,nem tudom mi baja van.... :? :lol:

Lexi

nekem is gyanús,hogy ezek a tünetek nem normálisak már.Kedden talán hivd fel a dokid.Sajna ilyen gyogyóm nincs,pedig én is allergiás vagyok,még nem is hallottam róla.

Kismóni

én szedem a 3×2 magne b6-ot és akkor iszom a tabit,ha elkezd szúrni vagy keményedni a hasam.

Kép
lukrécia

Chesti, gyünyörű a lányod! Hát nálatok aztán nagyon jól indulnak a napok!
Igen, még most vacilálok, hogy Szűcsnél szüljek-e. És ha nem, akkor hol, kinél. Mostanra sikerült leszűkitenem a választást: Szent János - Szűcs vagy Szent István - fogalmam sincs kinél. A szent János ellen csak a távolság szól, meg persze alapjában véve több jót olvastam az István kórházról. Egyelőre vadul gyűjtöm az infókat, de nem tudom mikorra tudom kimondani, hogy OK döntöttem.

Kismoni, reggeli után 1,5 órával mért 5,2 az szuper! Nekem általában nagyon határérték körül mozog. Én főleg a péksüteményekről álmodozom, bár most próbálok saját kezűleg sütni ilyesmit teljes kiőrlésű lisztből. De azért nem olyan, mint amikhez az évek során hozzászoktam

Kép
ezeregyév

Chesti
annyira megható amit irtál,már én is szeretnék ilyen ébresztőket :P :P édes ahogy alszik :P a boholy olyan mint a magzatviz vizsgálat csak a nyálkahártyából veszik ha jól tudom :roll: :roll: nagyon be vagyok szarva,holnap kiderül hogy mikor lesz,remélem szerdán befeküdhetek és csüt meglesz,már túl szeretnék lenni rajta :shock: :shock:

Luki
nem baj most ugy sem érek rá valami sokat :shock: :shock: majd bepótoljuk/meghát tudod állandóan rakom az őrült bariném puzzlejét/ :P :P

Nyunyi
csak most olvastam el a mailt :oops: :oops: :oops: nem vagyok naprakész :P

bibar

Bibar Drága!!!

Nem baj Drága!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Chesti
4-féle homeopátiás golyócskát szedek, de csak kedden kezdtem el őket. Amíg a babám velem volt, nem volt semmi jele az allergiának. (tesómon és anyukámon se jöttek elő a tünetek, amikor babát vártak.) Most hirtelen még ez is boldogít. Beszedek én mindent, amit találok itthon, csak kapjak levegőt. Már nincs, akire vigyáznom kellene. Niki nagyon édes és annnnnyira szép!!
Vendég

LUkréci
Végre újra közöttünk!!!Nagyon vigyázz magatokra!!!!!

Bibike
Zabálni való tündérke!

Chesti
Szavaiddal élve irigy-birigy a reggelekért :D
gabicsibe

Lexi:
Azt mondták a kismamiknak nem jön ki az allergiájuk, hát én kivétel vagyok, én is szenvedek, egész nap tüsszentés, orrfújás-és orrfolyás. :?
Vendég

Sziasztok!

Múlt héten a Vidámparkba látogattam el Anyukámmal, Apukámmal és anyukám két tesójával. Nagyon jól éreztem magam.

Útközben megálltunk tízóraizni és nyújtózkodni egyet. Izgalmas volt szopizni az autó hátsó ülésén. :wink:
Kép

A Vidámparkban is ettem-ittam.

Kép

Mondtam anyának, hogy egyedüll szeretnék iszogatni, de nem engedte, mert szeretem eldobálni a cumisüvegemet.
Kép

Anya nyakából remek volt a kilátás.
Kép

Még azt is hagytam, hogy fényképezzenek.
Kép

2 év múlva én is felülhetek a gyerekeknek készült sergőkre, most még csak nézegettem. Nagyon klasszak!

Sok puszit küldök mindenkinek!
Máté

Kép
Kép
share

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?