Sziasztok!
Jimm, kívülállóként tényleg szard le a csajt, de ha benne lennék, ez nekem sem menne... Így inkább hagyom az okoskodásokat, mert halálra idegesíteném magam!
A fiadat heti kétszer kell Pécsre vinni? Csak azért, mert nem lehetne, hogy a párod adja át a volt férjednek és akkor az ex nagyon hamar megunná az egész játékot, mert úgy már nincs benne semmi élvezet, ha nem téged szivat. Csak pár hétig kellene szerintem kibírni...
Amúgy ilyen törvény van, hogy csak neked vannak kötelességeid, mert nálad maradt a gyerek? Neked kell levinni és nem a gyerek állandó lakhelyén kell biztosítani a láthatást??? Milyen gyerekbarát törvény, neki is jó lehet ennyit utazni:-)
Beuska, tök jó, hogy túl vagy az anyukádon, legalább ő tényleg tud segíteni.
Képzeljétek, nekem tegnap véletlen úgy alakult, hogy spontán családi vacsorát szervezett a bátyám anyuékkal együtt. Ennél jobb alkalom nem is lehetett volna, muszáj volt gyorsan ott bedobnom. Apu pont a vacsi előtt kezdte el taglalni, hogy milyen nagy ez a korkülönbség és jól gondoljam át, ideiglenesen oké, de hosszú távon nem lesz ez jó...
Na, ezután sejthetitek, hogy paráztam. Anyu persze elsírta magát, de amúgy tük nyugodt volt, mert mondta, hogy ő két hete megálmodta és mindent megbeszéltünk!!! Ez olyan hihetetlen!!!! És ameddig ő mozogni tud, addig segít, még ha egyedül is fogom nevelni (jó, hogy így bíznak bennem). Apukám sajna nem örült, ebben a mai világban nem lehet igy kockáztatni a munkahelyet, és a korkülönbség és mit fognak szólni a párom gyerekei és ez mennyire elhamarkodott volt (33 évesen az első, na mindegy...)
Ami nekem igazán nem esett jól, hogy senki nem koccintott, mert a 20. hétig még bármi történhet, én pedig már olyan jól és biztonságban éreztem magunkat...
Na mindegy, mist már legalább mindenki tudja, benn megy a nagy suskus (sicccc.... hogy néz ez ki eírva
) ahátam mögött, majd megnyugodnak...
Ja és Patrícia, hihetetlen volt a leveled, a legjobban a hányd le részen vigyorogtam
Az most jól megy a legtöbbünknek...