Sziasztok!
Köszönöm hogy a szentimrésekkel voltatok lélekben! Biztos vagyok benne, hogy minden egyes gondolat, ima segített, segít.
Én is azt gondolom a "neheze" még most jön, mikor ezzel élni kell...
Ildi! Nagyon sajnálom, ami az öcséddel történt.
Én is magam alatt voltam, Véda beteg időszakát éltem "újra", éjjel ismét nyugtalanul aludtam, és minden mozdulatára felébredtem.
Neki is trombózisa volt, bár nem az enyém, de valószínűleg már a terhesség alatt kezdődhetett...
Később lelkiismeret furdalásom volt, hogy pocakosoknak valóban nem kellene táplálni az egészséges izgalmát, egy ilyen szerencsére kivételes, ritka eseménnyel...
Én anno Ina May Gaskin Útmutató szüléshez c. könyvét olvastam legszívesebben, mert annyira pozitív az egész, mégis rengeteget adott a felkészülésemhez. Ő az egyik élharcosa a természeti népek által is használt szüléssegítő pózoknak, természetes módszereknek. Fantasztikus bába!
Ami gyakran csak egy-egy gondolat, vagy a bába részérő egy-egy biztató mondat. Sok helyen már tanítják pl. a négykézlábas pózt, ha a a baba válla rossz helyen van. Rengeteg születéstörténet van benne, mégis mint pozitív.
Judit! Mennyit nőtt Anna Lucus! Feco is mondta, hogy kikerekedett ez a lány!
Gyönyörű!!! Ngyon csecse a keresztelős ruci!
Nekünk nem volt alkalmunk fényképezkedni, már a templomban tiszta kaki volt minden, sem előtte sem utána nem volt szivárgási gondunk
Betti! Köszi! Felvették hugomat és Szolnokra!
Hétfőn megy beíratkozni Szegedre. Lenne kapacitásod vmikor ellátni egy kis infóval? Nagy msnes...vagy vmikor Szolnokon...
Véda baba jól van, kúszik és minden apróságot és nem apróságot a szájába gyömöszöl, így megpróbáljuk megemelni a szobát. Stabilan ül, de még fel egyedül csak egyszer ült, el akarta érni a fényképezőgépet a lábánál.
Néha dob csak egy-egy hátast. A kezünkbe legszívesebben ácsorog.
Nyomkodja az ínyét, előbb-utóbb gondolom fog lesz belőle, de már hónapok óta azt hisszük minden ezért van