Új privát üzeneted érkezett!

Erika,
ha tesód vérképe nem mutat gyulladást, az jó, nem??

Andi,
milyen osztály voltatok ti?? :D Mit tanultatok, hogy ennyi gyerek van?? :D
Mi meg pont ma nem megyünk strandra, de. takarítok, du. meg lehet elkísérjük Gábort Kapuvárra, focicipőt vesz. mi meg csatangolunk egyet. Vagy mi is költjük a pénzt... :D

Eszter,
és Janka ilyenkor jókedvből sikogat. vagy mérges? :roll:
Pocival most hogy álltok?

Kriszti,
na, akkor Noel korán keltette a mamit, papit. Nem baj, biztosan örültek, többet lehettek együtt! :wink:
Látom, nálatok sincs vmi nagy forgalom az úton! :) Bár itt van, hogy elhúz néhány vadállat motorral, vagy itt gyorsít vki kocsival... :? És Mirának milyen csini szoknyája van! Ez most mini, később meg majd "pörgőset" akar biztos. :wink:

KépKép
viol81

Viol! Most is a pörgős szoknyákért van oda Mira! Ha választani lehet mindig azt választja. Alig bírom ezeket a sima szoknyákat ráerőszakolni. A gatya az meg még neccesebb. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Eszter,
nem jött privi, iwiwen is írhatsz, vagy freemailen :wink:

Viol, jó csavargást!!!!!!!!!!!!
Ez sima gimnázium volt, illetve lánygimnázium, nem volt "gyerekcsinálás szak" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta,
a helyzet nagggggyon ismerős :wink:
Nálunk emlékeimben az a kép a legaranyosabb mikor testvérkocsiban toltam Jankát és Mártont. Janka hátul, Márton elől és maga előtt még tolta a kocsiból a játékbabakocsit :lol: :lol: :lol:
Zörgött mint a csuda, egyébként is "hosszújármű voltunk" és megbámult bennünket mindenki az utcán... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Ja, akartam kérdezni, hogy végülis melyik sulit választottad és mennyi volt? Azt olvastam, hogy a főnököd fizeti. :-)
Neked is biztos tök érdekes lesz, nem fogod megbánni!

KépKép
KépKép
mirama

Amica! Hát ezt én is megbámultam volna és tuti jót mosolygok. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Eszter,
nálunk sincs tervben több gyerek, a férjeink pedig kezet foghatnának :D
Egyszer Viol már jót mosolygott mikor írtam, megkérdezték a gyerekek az apjukat, hogy fél-e az állatoktól. Az én férjem nem fél az állatoktól, csak a gólyától :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta,
mostanában meg apást-anyást játszanak. Időnként Ágnes a gyerek és akkor persze alvás helyett sunyiban bemásznak mellé a kiságyba és megy a műsor :lol: :twisted:
Legtöbbször valami babát vagy állatot neveznek ki gyereknek és Márton dolgozni megy, Janka gyereket nevel és telefonálgatnak egymással én meg csak csendben nagyokat nevetgélek mellettük :P

Kép
Kép
Kép
amica

Eszter!Nekem jött a privi! :) :)

Viol!Amíg nem voltam repülőnapon addig nem érdekeltek a repülők!
Aztán mikor a Balázs elvitt az elsőre teljesen megfogott az egész hercehurca az a sok ember az örömködés a látvány és még sorolhatnám!Azóta alig várom a napot,hogy mehessünk!Erre még kell 2-évet várnom legjobb esetben! :( :( :(

Mirama!Nagyon arik,hogy andalognak egymás mellett! :D :D :D

A napozásomnak lőttek a Levi baszik aludni!! :twisted: :twisted:
Vendég

Gabó
tegnap Petra se aludt egész nap.Gyalogoltattam d.u. Aztán eset fél 8-kor bealudt a széken vacsora közben.Ilyet még nem láttál. :lol: Aztán aludt reggel fél 9 ig. össz.13 orát!!!! :lol:
NA de ma elkapom a frakkját.....

Mirama
ha nagytesó lány a családban,aszem ez vár a kicsi fiúra! :lol: Édesek igy együtt!!!Messze van a bolt?Ott az uj részen is van??VAgy le kell baktatni??
Én se értem miért nem adják hallkabban a gyerek mesefilmeket! :shock: Sokan voltak?

Andi
ez jó :arrow: Férjed csak a gólyától fél!!! :lol: :lol:
Aranyosak lehetnek a gyerekek ahogy igy anyukás-apukást játszanak.Ilyenkor Ágnes figyeli őket,vagy közbeavatkozik?? :D
Vendég

Különben nálunk is Roland vonakodik jobban a 3.gyerektől. Úgy látszik a nők bevállalósabbak. :lol:

Rik! Szerencsénkre fél éve kb. 5 házra tőlünk nyílt egy kisbolt, CBA, tehát még nem is gagyi, van választék is. A nagybevásárlást nem itt csinálom de ha csak napi dolog kell arra tök jó!
Sőt, néha Mira egyedül is elmehet boltba, ilyenkor tök büszke magára. Eleinte figyeltem de olyan okosan közlekedik! :-)

A moziban úgy 20-an voltak, persze 10 ebből pont mellettünk ült. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

rik!Jó alvókája volt Petrádnak!!
Levus is már tiszta dinka nemsokára megy aludni!
Vendég

Kriszti,
komolyan? Mámint a pörgős szoknya már most is menő? Na, a kisasszony! :) És a gatyát nem is akarja felvenni?
Ja, a Fényszoftnál csinálom majd, még csak ott tartok, hogy bementem személyesen, leadtam a jelentkezési lapot. Aztán eszembe jutott a Főnök! :) Gondoltam egy próbát megér, megkérdezem, hátha fizeti. Olyan már volt, hogy masszőröket képeztetett tovább, de hogy magától kérte volna vki, hogy rérő idejében végzett tanfolyamot fizetné-e... :roll: De rendes pasas, nagyobb esélyt láttam rá, hogy belemegy, mint hogy nem. És végig sem engedte mondani, mondta, hogy persze! :) Így megmarad a pénzem. Ja, itt 40 a tanfolyam, 35 a vizsgadíj. OKJ.
A CBA árban milyen? Fertődön nyílik egy nagy nemsokára, kíváncsi vagyok rá...

Sikeres volt a focicipő-vásár, én addig vettem Dorkának hosszú ujjú bodyt, kutattam a szekrényében és rájöttem, hogy mind kinőtte. Ugye most sokáig nem hordta őket, ő meg csak nőtt-nőtt... :) Kapott még zoknit és harisnyát is! :)

Andi,
a testvérbabkocsi melyik? Nem a testvérfellépős? Ez az amelyiknél egymás után vannak a gyerekek??
[quote]A írta:z én férjem nem fél az állatoktól, csak a gólyától

erre emlékszem, de most megint jót mosolyogtam!!!! :D :D :D

Gabó,
miért 2 évet?? Jövőre?

[quote="rik"]A írta:rikztán eset fél 8-kor bealudt a széken vacsora közben.Ilyet még nem láttál. Aztán aludt reggel fél 9 ig. össz.13 orát!!!!

És ezt mind a székben?? :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

KépKép
viol81

Gabó,
és ilyenkor Levi könnyen elalszik? Tényleg, különben hogy altatod?

Anikó,
ti hogy vagytok?

KépKép
viol81

Dorka megint visszatért a tök nyugis elalvásra. Most is amikor letettem, megharapdáltam a lábfejét, volt, hogy be is kaptam - ezen iszonyat nagyokat röhögött :D - aztán sok-sok puszi, meg is szagolgattam :roll: :D - imádom az illatát - és kijöttem. Ő meg szépen, egy hang nélkül, negyed óra alatt elaludt. Pedig nem is volt fáradtabb, mint máskor. Úgy látszik nálunk a 15 hós oltás csak nyűgösségben jött ki... :roll: Szerencsére.

KépKép
viol81

Ja, mostanában seprűvel kergeti a macskákat. Tegnap jól fejbe is küldte az egyiket... :oops: :D És ilyenkor akkorákat visít!! :D

Amin ma kiakadtam: gyógyszert váltottam ki a kapuvári gyógyszertárban, ami a kórház mellett van. Ott parkoltunk le, basszus 180 Ft/órás parkolási díjak vannak!! Egy kórház mellet!!

KépKép
viol81

Sziasztok!

Na, idekeveredtem végre! :lol: :lol: :lol: Szia, Viol! Jó, hogy írtad a body dolgot, holnap én is átnézem Kincső szekrényét.
Egyébként kiélvezzük apa utolsó szabad napjait, a jövő héten már dolgozik :cry: :cry: :cry: :cry: és megyünk-megyünk mindenfelé. Tegnap a fertőszéplaki tájházakat néztük meg, ma pedig a Pékmúzeumban voltunk. Kincső tünemény múzeumlátogató, eltekintve attól, hogy ő akar menni és csak arra engedi vezettetni magát, amit ő akar látni :twisted: :twisted: :twisted: , az, hogy anya még elnézegetné a gyönyörű vaskályhát hidegen hagyja... Már katasztrofálisak a zoknijai :evil: :evil: :evil: , gondolkodom cipőn, érdemes venni már?

3. gyerkőc? Bevallom, én a másodikon is filózok, nekem Kincső is olyan sok tud lenni néha :oops: :oops: :oops:

Gabó-csuda jó hely lehetett Kecskeméten!!! Nekem a Hungaroring volt hasonló katartikus élmény :P :P :P :P , úúúgy visszamennék még egyszer 8) 8) 8)

Viol-de jó, hogy fizetik a tanfolyamodat! Nekem mondták, sajnos nincs pénz :? :? :? , de a félárú közalkalmazottira rákérdezek a jövő héten, az talán jár nekem is így gyeden...Akkor vonatoznék inkább Szombathelyre, állítólag óránként jár a vonat.

Kriszti-nagyon ügyi Mira, egyedül megy boltba!

Rik-tegnap Kincső se volt nagyalvó :twisted: :twisted: :twisted: , ma már lenyomta a 1.5 óráját délután. Igaz, beletelt egy órába, míg elaludt :shock: , iszonyat kínlódás volt...

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
sztem már körülnézegethetsz cipő-ügyben. Kincső tulajdonképpen hol tart? Egyedül megy már? Vagy kézenfogva? Egy vagy két kézzel segítitek?

KépKép
viol81

Viol-fogja a két ujjamat, még csak úgy megy. A széket egy kézzel érintve :shock: körbesétálja, próbál 1-2 lépést önállóan tenni, de lezuttyan. Folyamatosan -kapaszkodva bútorba, falba -megy. Szóval, nem megy még igazán, önállóan pedig egyáltalán nem, de iszonyúan akar, ha kiveszem a kocsiból, nem engedi vinni magát, le kell tennem, és "sétálunk".

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol! Szerintem a pörgős szoknya azért is menő Miránál mert az összes Hercegnős, Barbies mesében ilyen szép ruhák vannak. Nem ám szűk minik meg nadrágok. Persze azért felveszi a gatyát is de néha nem könnyű eset. :lol: Télen úgyis visszaszokik a nadrágos korszakra.

Azért durva, hogy a Fény-Szoft "csak" 75e ft-ért adja ezt a sulit. Kiváncsi vagyok mit tanultok majd!! Én gondolkodok egy haladon is de akkor már én is a Fény-Szoftnál. De most nyelvet szeretnék tanulni.

A CBA viszonylag jó áron van, vannak ugye saját CBA-s termékekei, azok elég olcsók, meg van minden más ami vagy ugyanazon vagy picivel drágább mint egy pl:Tesco. Én azért a nagybevásárlást úgyis a Tescoban vagy Intersparban végzem.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Talán már nem is emlékeztek rám. :roll: Kicsit eltűntem.
Az allergiámról kiderült, hogy nem is allergia :? Már naponta jártuk az ügyeletet, meg a kórházat.Eközben 43 kgra fogytam. :cry: Szóval teljes a kétségbeesés.

Most próbálok még egy kicsit utánatok olvasni. :wink: :)

Kép
wirág&

Wirág,
és tudják, hogy mi okozza nálad ezeket az elviselhetetlen tüneteket?
Persze, hogy emlékszünk rád, gyere :wink:

Gabó,
átküldöd a privimet :lol: ?
Azért napoztál kicsit? Itthon nagyon meleg volt.

Viol,
egymás mögötti üléses volt a tesókocsink, amivel most járunk az már "lightosabb" :roll:
Voltunk fürdeni 3-5-ig. A gyerekek nagyon élvezték :P

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!! :D :D

viol!Elvileg úgy van,hogy két évente rendezik meg,de lehet,hogy 3-évente lesz!
Levus tegnap hamar elaludt éjjel valamikor sirdogált(tiszta takony és köhög is,de csak reggel)apja most kint laszik vele,mert itt az öcsém,de aztán szépen vissza aludt és reggel fél 7-ig húzta amíg az apja el nem ment melózni!Még mindíg úgy alszik,hogy le kell feküdni mellé és énekelni neki,de hál isten megint fél perc alatt elalszik!Nem tudom a bölibe mi lesz,mert ott nem lesz aki odabújjon hozzá,hogy elaludjon!Majd meglátjuk!
Söprüvel!! :lol: :lol: :lol: Ez jó!!Szegény macska nem széldült meg? :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó!És mi az akadálya,hogy elmenjetek megint?

Wirág!És mi lehet a baj?Tudnak már valamit?

amica!Igen átküldöm neked.Tudtam napozni kicsit le is égtem halványan!
Vendég

Sziasztok!
Wirág
hát hogyne emlékeznénk rád!!!! :lol: :lol:
És mi a baj?Miért jártoka kórházba?Miért fogytál le ennyire?Szoptatni se tudsz már?

Gabó
repülős nap lesz 3 évente?Bocsi most nem vagyok képben! :oops:
Aludt tegnap d.u. végülis a Levi?
Vendég

Máté, Boldog 2. szülinapot kívánunk!!! :P :P :P

Kép

KépKép
viol81

Óóóóóó, és Zórának is Boldog 2. szülinapot kívánunk!!! :P :P :P

Kép

KépKép
viol81

Majd jövök, pussz!!

KépKép
viol81

rik!Igen az lesz két vagy három évente!Volt 2003-ban 2005-ben és 2007-ben!Szó volt 3-éventéről is,de remélem nem így lesz!Talán marad a két évente!!
Kemény fél órát aludt meg 3* 5-percet!De este már fél 9-kor aludt!

Máté nagyon boldog szülinapot! Kép
Kép
Vendég

Zóra Boldog szülinapot!
Vendég

Máténak és Zórának boldog szülinapot kivánok!!!

Cajok!(Katus ha olvasod!!)
Bátyámnak megjött az eredménye:INtratekális humorális immunreakcio jelei(ig szintézi)
Tudja valaki mit jelent?Egyenként tudom mit jelentenek,de egybe???
Vagy utána tud nézni valaki neki???
Vendég

Kriszti,
és milyen nyelvet tanulnál? A haladó számtech-suli is jó ötlet! :) Bár én itt megállok, az tuti... :D

Gabó,
azért a 2 év csak megmarad, a 3 az már neked elviselhetetlenül sok lenne... :)
De különben Levi amúgy jól van? Írtad, hogy reggelente köhög, meg taknyos...
Macska nem szédült meg, de folyamatosan menekülnek Dorka elől... :)

Erika,
én nem tudom mit jelent... Tesódnak nem mondtak semmit??

Dorka ma úgy elvágódott, hogy kicsit vérzett az orra... :( Fel akart tápászkodni a bilire, de úgy int egy lóra. Elöl megfogja két kézzel és hátul magasra emeli az egyik lábát. Csakhogy ennek a bilinek van egy kis háttámlája, hogy kényelmesen hátra tudjon - gondolom - dőlni a gyerek. Szóval ezen a háttámlán akarta átemelni a lábát, és annyira támaszkodott elöl, hogy átesett a súlya előre... Hűű, volt nagy tutulás... De csak kicsit vérzett, nem nagyon... Szegénykém...

KépKép
viol81

Ááá, és most olvasom, Gyöngyi, mi van veled? Mit mondtak, mi a problémád??

KépKép
viol81

MÁTÉ!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Viol
szegénykém!!!!Ő nagyon bilizni akart!!! :D
Bibis lett a nózija??
Nem volt még vele dokinál,MR-re megy jövő héten.Ezt postán kapta.
Vendég

ZÓRA!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Ábel és Léna bent vannak a Kisalföldben!! :) :) Olyan szépek!! :) :)

KépKép
viol81

Erika,
postán kiküldenek ilyet? És akkor szegény páciensben megy a para, hogy akkor most ez a latin dolog mit is jelenthet... :?

Dorka orra nem lett sebes, inkább a homlokán van egy kicsi piros folt... :( De nagyon jó kedve van, mintha semmi sem történt volna... :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Máté, Zóra: boldog szülinapot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is láttam Lénát és Ábelt a Kisalföldben. Nagyon szépek!

Rik-pont hétvégére és munkaszüneti napra küldték az eredményt? :shock:

Viol-szegény Dorka :cry:

Mi ma kint voltunk a Sörfesztivál megnyitóján...Nem volt csapolt barna Kaiser :cry: :cry: :evil: :evil:, se csapolt Edelweiss :evil: :evil: :cry: :cry: .

Megyek, iszonyat fáradt vagyok... Volt egy kis tartós műsor az éjjel, remélem, ma nem lesz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol
NA ez jó hir!!!Akkor nincs baj!!!
igen,kiküldik,hogy a páciens ne a kórházba futkosson be érte,zavarja őket :? Meg nehogy telefonon zaklasd őket!
:twisted: :twisted:
Azért én persze utánajártam mi is kb. ez!(ismersz!) :wink: Szal valszeg NEM SM!!Azt ráirták volna,hisz akkor az a diagnózis.Meg azt is mondta a barátnőm(idegen dolgozott sok évig),hogy az SM-be a süllyedés a vérben 100-on felül van.Neki 3mm/h.Szal most megint bizakodunk!!!! :lol:

Ábizsani
Éééédesek a gyerkőceid!!!!Ide is tegyél klpeket!!!!Légycciiii!!
Vendég

Anikó
bátyám is pont ezt mondta!Meg az MR is pénteken lesz jövő héten,hogy izgulhasson utána hét hétfőig! :evil:
MA kint voltunk a Tacsi ároknál.Mondanom se kell lefagytunk :roll: :evil: Réka szegényem egy szál pendelyben volt! :( Remélem nem fázott meg! :roll:
Vendég

sziasztok cajok!

köszi a köszöntést,máténak is boldog szülinapot!

andi
még meg is könnyeztem a fotókat!!!olyan jó a nevetős csoportkép!!összefutottak szonjával(és a nagymamájával) is,de ő nagyon tartózkodó volt,kicsit szomorkodtak is miatta tegnap este a telefonba.de eszter megígérte,hogy majd ősszel jönnek,akkor biztos jobban sikerül vele is a móka.hiányzol!!!

én is hosszú évekig éjszakáztam,de mostmár olyan szépen alszik zóra is.pedig már 2-3 hónapja kiságy sincs,de elbúcsúzunk,lefekszik és alszik is ebéd után is+éjjel is.nincs éjjel sem ébredés,hiszti,ivás,semmi.emlékszem 100 évvel ezelőtt,mikor szecső már nem szopizott(tehát már elmúlt 1 éves,talán kettő is),éjjelre az ágyába készítettem flakonba(nálunk szerencsére senki nem cumisüvegezett) vizet inni.de sokszor felkelt,így elvettem-elraktam,megszokta és nem is kelt fel többet éjjel.pár napig szigorúnak kell lenni,de nálunk mindig beváltak a kis szigorok.

ja,harmadik gyerek.bizony,még 3 után is álmodozik az ember lánya...sógornőm egy hónapja szült,bizony eljátszottam a gondolattal...péternek elmeséltem,ő meg benne lenne rögtön.csak azt hiszem én már nem,vagy mégis,nem is tudom...
de most inkább a munkakeresésre koncentrálok,mihelyst lesz időm igazán a gép előtt ücsörögni.merthogy van még mit pakolni(igaz nem sok,pár zsák játék,meg az iratos-számlást dobozt kell átnézni alaposan,a régi cuccokat ki akarom dobálni)

bocsi,hosszú lettem...aki elolvasta,hát sajna így járt :wink: :twisted: :!:
jó éjt mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

jesszusom,zóra milyen kopasz a szalagján... :!:

katus
igen,szecső végül külön szobát kapott.van két egyforma méretű kisszobánk,egyik a lányoké,emeletes ággyal,szecső meg kapott galériás ágyat,alá még egy íróasztalt kell venni.és szép(jaj,dehogy szép,mert új konyhabútorra nincs pénz,majd csak áttapétázom,mert most még az eredeti seszínű minden),nagy konyhám lett.
viol
a járólapunk pedig nem olyan,mint az albiban volt,csak egyszerű olyan világos terrakotta színű.de nem is igazán akartam volna kockásat,mert itt "keresztben" van a folyosó a lakáson,ott meg hosszában volt a bejárattól,szóval talán nem mutatna annyira.meg ez a járólap jól le volt árazva,így ennél maradtam.

ez most zóra,az új unokatesóval. Kép mikor mi ide jártunk festeni,takarítani,padlót letenni majd egy hétig reggel vittem megőrzésre,este mentünk érte

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Anikó,
nahát, ilyet!!! :evil: Nem volt kedvenc csapolt söröd!!!! :evil: Legközelebb csapj az asztalra, nézz mérgesen és követeld, hogy te márpedig olyat akarsz inni!! :wink:
És a ma éjszakátok milyen volt?

Erika,
na, akkor csak megtudtál vmit, ami kicsit megnyugtatott titeket!! :) Ez jó, csak bizakodjatok!!! :)

Csilla,
szia!!! De jó, hogy Zóra már ilyen ügyesen alszik el nappal is és este is, igazi nagylány már!! :wink:
És amikor abban a pár napban, amikor Szecső felkelt inni, de nem volt mit, mit csináltál, hogy altattad vissza?
Én végigolvastam az irományodat, és jól jártam! :wink:
Hűű, az azért ritka, hogy a pasi benne van a sokadik gyerekben, nem? Neked akkor szerencséd van. Vagy... Attól függ, te mit akarsz. :) Képzeld el, ha Andi párja lenne ilyen beállítottságú, mennyi gyerekük lenne!!! :D Hm, Andi? :wink:
Menyibe került Szecső galériás ágya?
és tényleg milyen nagy már Zóra hajaaa!!!! :P :P :P

KépKép
viol81

Sziasztok!
Nem volt valami nagy forgalom :lol: :lol: :lol:

Viol,
a focicsapat utánpótlás meglenne :lol: :lol: :lol: ,
de hát fel is kell ám nevelni a gyerekeket, mi is megmaradunk a háromnál :P

Én is azt tervezem, hogy ha Márton különmegy a lányoktól akkor a kisebbik szobában galériás ágya lesz és az emeletest megkapják a lányok a picit nagyobba. Jókat lehet venni. A mi emeletesünk is ikeás, ez véletlenül még erős is, én nem vagyok olyan nagy ikea fun ha normális bútorról van szó. Régebben láttam ugyanennek galériás változatát is de most nincs.

Talán már mindenki a hosszú hétvégére edz :lol: , bár miattunk az ország osszes sörsátra bezárhatna :lol:

Csilla,
Zórának is szép haja lesz :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Jesszus, mi tegnap de jó buliban voltunk!!!! Nyert a csapat, be is rúgtunk!!! :D :oops: :D :D

Most megyek is aludni, Dorka is lassan elbóbiskol, Gábor is punnyad, leves lassan rotyog, én is bújok ágyba... :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol! Gáborék nem játszanak az Angeron?

Jó pihit! :-)

Ma kint voltunk a Plázánál. Egy ringis ami pár kört megy, 500 ft. Felültek egy aztóba a gyerekek, 1000 ft. Durva, nem? :shock:

KépKép
KépKép
mirama

mármint autóba ültek

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Éjszakáink csodálatosak, nappalaink mozgalmasak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tegnap Kincső megtekintette a Fertődi Kastély 26 szobáját, majd délután elkísértük őt a Sörfesztiválra (ahol végre csapolták a barna Kaisert 8) ), majd végigaludta az éjszakát 7.45-ig :shock:

Wirág-mi van veled? Mitől fogysz ennyit? Adél jól van?

Viol-buliiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti-durva árak vannak. Még jó az, hogy Kincsőt eddig csak a fű érdekelte és a séta. De jövőre már kötve hiszem, hogy ilyen olcsón megússzuk :twisted: :twisted: :twisted: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Halika!!

Kriszti,
nagyon el vannak szállva ezek a kirakodók, meg ringlisezők... De látod, még így is vannak kuncsaftok. És lesznek is...
Angeron nem játszanak, csak itt a környéken más falvak csapataival.

Anikó,
apu is kint volt velünk meccsen - búcsú van Fertőendréden - amíg én bementem inni vmit, addig ők elmentek a kirakodók mellett, Dorka nagyon bámulta a cuccokat és nyújtózkodott értük, apu meg vett is neki egy felfújható fókát, labdával. Mert hogy: "Úúúúgy nézte őket!" :) Szóval :lol:
Na, Kincső de jó alvó lett hirtelen!! :) Csak el ne kiabáld!! :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol-elkiabáltam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Itt mindjárt esik, teljesen beborult.

Kaptam Zsanettól friss Léna képeket :-)

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

viol
semmit nem csináltam(én is a keményszívű anyák táborába tartozom)Szecsővel és tényleg pár nap alatt "átszoknak".
andi
pedig hajrá ikea!mi most ott szereztünk be még pár cuccot(olcsó és jó).a galériás ágy meg talán 27-28ezer ft,matrac nélkül(de azt mi nemis vettünk,szecső megkapja a régit az emeletesről,zóra kapott egy vékony,olcsó matracot,neki az még pár évig jó lesz).az emeletes ágyunk is ikeás,költözéskor felnőttek alusznak rajta :lol: ,eddig már sok mindent kibírt az is(bár több költözés nem lesz most egy darabig :roll: remélem :!: )
zsani
nekem teljesen ábira hasonlít léna(jól látom,hogy vöröses haja van...?)!nagyon drága pici lány(nekem is :lol: :twisted: )

szép napot!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?