Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok :)

Azt hittem alig győzpk majd vissza olvasni de nem így lett :( Mi van veletek csajok alig irtok mostanában ? !

Kazi
Alvással hogy áltok ? Ovit mikor kezditek ?

hajny
hát igen a szeptember ilyen nálunk :) Apósomnak nagyon készülünk 60 éves lesz a és csalános csárdában várja majd meglepi buli semmit nem sejt ugyhogy nagyon bízom benne hoyg megelepődik meg kaptak egy welness hétvégét a két fiuktól , Én meg persze kapom a munkát részét 3 napig nekem kell az állatokra vigyázni Ágason a gyerköcökkel, bár anniyra nem bánom mert nagyon szeretek ilyen helyen lenni a gyerköcök is imádják csak majd győzzük ellátni őket .. már jövöhéten csütörtökön kimegyünk és csak vasárnap jövünk vissza

balim
érezzétek magatokat nagyon jól :) A 3 gyerek szindrómát megértem .... :roll:

timci
nagyon édes Atticy :)
mi van a jobb csuklóján ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz-egy pris koto.

Huuuuu csajok,ha en tudtam volna zet hamarabb.Kepzeljetek,anyos vett neki egy hintat,hat...hangjat se lehet hallani,egesz nap csak ulne benne.Most is bementem a szobaba,hat Uram las csodat,alszik. :lol: Igy tobb szabad idom van,es tudom csinalni nyugodta a dolgomat.Ajanlom melegen az ujdonsult anyukaknak,vagy,akik anyukak lesznek.Csodalatos. :wink:
Teszek fol rolla kepet.

Kép Kép Kép
KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci
nagyon édes Atticy
klassz az uj szerkentyű hűűű a kedves mama jól kitett ám magáért ezek a hinták elég húzós árban vannak ... Megszertgetted érte anyósodat :lol: :wink: és ez mit szolgál a kezén mert a barátnőm kislányának borostyán karkötöje meg nyaklánca van a fogzás miatt és állítólag nagyon jó .ez is valami hasonló ?

jaj csajok már annyiszor akartam kérdezni szerintetek lehet a fog.gátlótól ez a sok ragya az arcomon ? Bár most ahogy ezt leírtam már meg is válszoltam magamnak hogyne lehetne hát hormonos gyógyi :roll: (hüle :D)
ma megyek kozmetikushoz nagyon rámfér nagyon csúnya lett bőrőm ... :evil:

seriff
mi a trükje ennek az ortopédiának mikor kell Őket hívni nem tudod véletlenül ? mert hiába hivom soha nem veszik fel ... mire oda érek hogy megvizsgáljanak nem is fog fájni ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
na én épp ezért a dolgokért tértem át a spirálra.Arról is hallottam réntörténeteket,de eddig szerencsére semmi gáz.Ha babát akarok csak levetetem és már lehet is neki állni.Így no ragya,no jobban étvágy,kényelmesebb.Nem kell parázni ha elfelejted a tablettát bevenni.

Timci
faja a hinta,csak ne szoktasd naon hozzá,mert akkor gázok is lehetnek belöle.Édi benne.

Na,meek dolgozni mindjárt,jó délutánt mindenkinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

roz-ez a kis koto a hasgorcsok,meg a megigezes ellen van.Es mukodik. :wink: :lol: 8) Anyost nem tudom megpuszilni erte,mert USA-ba van.Mondta,h.nezzek ki valami hasznosat a kislurkonak a neten s O megveszi.Hat en ezt neztem ki. 8) De megkoszontem mailbe,es kultem is rolla kepet.

Hajni,ne aggodj,mert nem teszem bele non stop.Most is a kis agyikojaban alszik,voltunk oltast kapni,es nagyon sirt szegenykem,de a kocsiba hazafele el is aludt,betettem a kisagyba es alszik.Csak akkor van hintazas,ha en nem tudom megnyugtatni,meg ha kell valamit csina;nom es O nincs el a kisagyba. :wink: De kosz,h.aggodsz.

Erszenykem-te aztan jol meglatogattal,mind a 2x.Pedig keszultem am,de nem baj.Majd eszedbe jutunk mi is... :roll:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timcike
Nagyon szép és édes kisbaba Atticy. :) Jól olvastam a karkötője megigézés ellen van??? :shock: Ilyet még nem is hallottam :oops:

Roz
Megint mindent magadra vállaltál. :roll: Ejnye-Bejnye :D
A ruhám még nincs kész. Varratom. Ballószögön. :)

Balim
Nagyon jó utat! Szelet :D vagy ... nem nagy szelet ??? :roll: :lol:

Kazi, Lili, Mindenki akit érdekel. Eszembe jutottatok, :D ettől a csajtól korábban sok kisrucit vettem: :D
www.evcaruci.hu

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nagyon köszi! Szép rucik nagyon! :) A netes vásárlásra nagyon rákaptam, Botinak onnan vettem ruhákat, bodykat, nagyon, de nagyon jó minőségben. :)

Timci, édes Atticy! :) Ez a hinta tuti jó. Gyönyörű a pici fiad! :)
Megigézés? Én még sosem hallottam ilyet.....

Balim, jó kirándulást! Mi is hamarosan megyünk Kolpingba vissza, nagyon várom. De már nehezedik a pocak, így lassabb is vagyok jóval.....Beaq hogy lehet???? Neki már mindjárt itt a nagy nap.

Hajni, és nem fájt a spirál felhelyezése? (Már bocsánat, h. ilyet kérdezek, de én erről hallottam rosszakat.....) mert ha megszületik Botika, én vmi bombabiztos fogamzásgátló módszert szeretnék, ugyanis nekem is elég annyi, h. Gabi rámnézzen..... :D :roll: Mint Roznál T esetében.... :)

Ser, hogy vagy? Nagyon hiányzol!
birolili

sziasztok

sajnos nekem sincs időm (valahogy minden fontosabb) így csak opér sort olvastam

Balim!
Jó nyaralást(és bocs a múltkori névnapért:tök hülye vagyok...)

Timci!
Szupi a hinta...és nagyon szép a picuri fiad:)

Spirál:én is ezt akarom, csak még várok az eredményeimre, de én a fogigátlósat(bocs, de nekem elég húzós az ára és lízoingelni nem lehet:)...de azt mondják tuti jó és nem mensesel közben az emberke(vagyis nénike)

Lépek mert holnap jönnek tesóék és még mások is...és ma tudtam meg:)
Puszi JÓÉJT

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Köszönöm a dicséreteket a fiamról. :oops: Igen,megigézés!Tudjátok,ha sokáig nézik és csodálják,akkor valószinű,h.meg is igézik,akaratuk ellenére is,és akkor fájna a kis buksija,meg a pocija.És ez az ellen is hat,mivel,h.piros a szine. :wink:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Vagyok,néha olvasok is, de írni már nincs időm.Ahogy hazaérek a munkából,amit nagyon szeretek,és egészen belejöttem,és tök jó, be sem jövünk olyan 8-ig este.....Így kicsit elcsúszunk a vacsi-fürdés-fekvés trióval.....Jövő héttől kezdődik az ovi, úgyhogy most meg ezen izgulok, még pár dolgot venni kell-váltó cipő(minek?úgyis mezítláb szaladgál mindig Hannácska), stb..majdnem szobatiszta, ill. a Mamikkal az,velem azért nem mindig jön össze....
Anyukámék mostköltöznek egy kertes házba, Nagyapámnak combnyaktörése volt, az egész családon végigment egy hányós-hasmenéses kórság,kivéve Hannácskát...úgyhogy zajlik az élet.

Nana, hű és hol buliztatok ekkorát?De jó lehetett!!!Ezek nagyon szép rucik-turiba sem nagyon jutok el...ill.hétfőn pont beszaladtam,de piszok gyér kínálat volt a P.S. utcai boltban...
Hogy vagytok?

Hajny, nem semmi ez az összevissza bölcsizés....Hogy bírjátok?

Timci, a kisfiad is gyönyörű és a ház is! Elég hirtelen jött ez,nem? És hogyhogy csak 2évre tervezitek az ottlétet?

Erszényke,köszi jól vagyunk, beleszoktunk....el is jöttem most 2 hétre,h Hannát beszoktassam :wink: . Veletek minden rendben?
2.babaproject?

Lili, mikor kolpingoltok megint? Óriáspocó Boti jól van? Zsóficica is gondolom egésznap kint van a levegőn!

Kép
seriff

Sziasztok!

Lili
egyáltalán nem fájt a felhelyezése,kellemetlen,de abba is az,mikor a kacsával feszít.Azt hiszem ez a neve.Aztán segítettem nyomni a kezemmel a pocim,hogy jól lássa hová is kell tenni,és 5 perc alatt megvolt.8 évig maradhat,évente egyszer,kétszer ellenörzés.Azt mondta a dokim hogy annyi a teherbe esés kockázata mint a gyógyinak.Én aranyszálasat írattam fel,mert fémérzékeny vaok.Jó dolog.Aztán kiderül 7 év múlva ,hányszor estem teherbe.Egy év alatt semmi.És mindig pontos volt eddig a mensim.

Ser
Anna egész megszerette a dadusokat,szereti a bölit is,más az egész környezet,sok más játék.Szereti a gyerekeket is,jól érzi magát.

Bepa
az milyen spirál?Nem mensizik töle a nö?Szerintem az jó ha mensizik,mert tisztulni jó.De nem volna rossz csak félévente lenne.

Erszényes
érezzétek jól magatokat a hétvégén.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

bepa
nekem is ezt ajánlotta a doki ezt a spirált de igen, tényleg elég húzós de utánna beszéltük hogyha leosztod az évek hónapok számával akkor olcsóbra jön ki mint bármilyen másik fog.gátló módszer ...

hajny
nekem egy ismerősőm azt modta hoyg sprirállal sokáig vérzik sokszor 2 hétig is... Én csak ezért nem mertem belevágni eddig meg nekem igazán pont ez lenne a lényeg hogy beálljon a dolog bár most megint kaptam egy szerelmes levelet hogy menjek be mert ismételni kell a rákszűrésem ...

seriff
nagyon kíváncsi leszek Hannácskára, hogy tetszik majd neki az ovi :) kis drága biztos imádni fogják az óvónénik :)

nana
milyen színű lesz arucid meg milyen anyagból ?

timcike
ez olyna érdekes Én soha nem hallotam ilyenről anno mikor Niki kersztelője volt felvoltunk készülve hogy a mi gyerkünk lesz a legügyesebb meg majd mennyire nem fog sirni mert soha nem sirt ... na ott megmutata a hangját végig üvöltött még ki is kellett menni vele anniyra sirt előtte soha nem sirt igy hiába csináltam vele bármit üvöltött és utánna még 2 hétig olyan nyugtalan volt elmeséltem ezt egy ismerősmnek neki 7 gyereke van szerbiából jöttek át (neki a 4 kislányára szoktam vigyázni) és Ő mondta ezt megigézés dolgot és azóta ugy gondolom hogy lehet benne valami .... ( na ezt hallaná az én informatikus reális gondolkozású uram aki még a homepoátriától is falra mászik :roll: :lol: )

tegnap voltam kozmetikusnál teljes generálon ... gyanta nyomkorászás.... 4 óra hossza volt hát életemben régen feküdtem már 4 óra hosszát tételnül bár a végén már türelmetlen voltam mert anyucim már 3 szor hívott hogy mennei kellene haza ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, megérdemelted ezt a kényeztetést! Ortopédiát nem tudom,és ráadásul jövő héten nem is megyek dolgozni,meg sem tudom kérdezni.....

Dora, hát miért nem köszöntél rám? Én aztán ott csak suhanok...... :wink:

Pille, hogy vagytok?

Kép
seriff

Kép
cofi

Kép
seriff

Sziasztok!

Megvagyunk, jól vagyunk. Hébe-hóba olvasok is, nagyjából képben vagyok, de írásra már nem futja az időmből, illetve sok mást tudok helyette csinálni.
Most is azért írok, mert olyan szuper helyre akadtam rá, hogy muszáj elmesélnem.
Annak, akit érdekel, de főleg Nanának, mert tudom, hogy sokat járnak Pestre. A Keletinél, a Fiumei út alatt (vagy, ha a Józsefvárosi pályaudvar felől jön valaki autóval, akkor végig egyenesen és majdnem ott lehet lilukadni), szóval a sarkon van egy Óriási! angol darabáras csak gyerek turi. Álomszép rucik vannak 790 és 990 ft-os egységáron. Főleg a legkisebbeknek vannak hihetetlen szép ruhák, na és a lányruhákról nem is beszélve. Kb 30 (vagy még hosszabb?) méteres fogason sorakoznak csak a kis ruhák. Férjem is jól nekieesett Bencének válogatni mezeket, nem kis pénzt hagytunk ott.

Mindenkinek kellemes további nyarat kívánok. A fotókat nézegetve pedig-nagyon szépek egytől-egyik.

Pusz

Andi
Kép
cukkker

Ser, gyönyörű Hanna copfija! :)
Most 2hétig még otthon vagy? Olyan jó, h. így visszarázódtál a munkába! :) Gondolom jó is már pörögni egy kicist...nekem nagyon jólesne néha :roll:
Fú, jó sok minden történik nálatok! Szegény nagyapád! A combnyaktörésből nem hamar lehet felgyógyulni.... :(
Zsófi is örökké mezítláb van. Imád mezítláb lenni, futkározni. Főleg itthon a fűben, homokban. Kint lenni sajnos nem tudunk egész nap, mert nagyon meleg van, és nincs árnyékunk még az udvaron. Hanna kint van?
Kolpingolni szept. 7-én megyünk, Zsófi 2éves szülinapjáig. :) Nagyon várjuk már, Zsófi is mondogatja már.
Óriáspoci? Hallottál vmit/láttál vmit :wink: ? Egyébként tényleg hatalmas.....sztem is, mások szerint is. Zsófival a végén volt ekkora. Most még pont a növő 3hónap van hátra. Hogy mekkora lesz?.....ki tudja. A derekam, meg a keresztcsontom már most fáj, nem tudom mi lesz a végéig...... :roll:

Roz, biztosan nagyon szép lettél! És aludtál is a 4óra alatt? Volt masszírozás is, igaz, mielőtt nyomkodtak? Akkor tudtál volna kicsit szunyókálni.... :)

Timci, én ilyenekben nem hiszek..... :wink: de biztosan hatásos lehet.....
Tényleg, hoyg-hogy csak 2évre vettétek a házat? MI nagyon szeretünk itt lakni. A héten festik Botika szobáját is, úgy várom már, hogy trendezgethessem....Zsófival együtt. Ő lehet, h. inkább kifelé fog pakolni..... :lol: :roll:
birolili

Lili, nem hallottam és nem láttam semmit, csak gondoltam,h óriás a pocakod :wink: , a második babáknál így van ez, bár én sem gondoltam, de Sygen is látom :D .
Sokat van kint Hanna, amikor hazaérek a munkából, átöltözöm és már megyünk is ki-motor-babakocsi-bicikli-vagy csak úgy,mert "Lelona biztos felébredt", ilyenkor előttünk hűvös van.
Most 2 hét lesz a beszoktatás,ill. tovább nem érdemes húzni-ezt mondták, ha hamarabb sikerül akkor közben visszamegyek dolgozni,h maradjon még szabadságom őszre-télre.
Milyen színű lesz Boti szobája?

Cuki, jó olvasni Rólatok!

Kép
seriff

Sziasztok :)

Seriff
nagyon aranyos Hannácska :) édessek a coffik :) Én sem vettem még meg semmit az oviba bölibe... bár még van 3 hetem rá. bár sokmindnet nem kell vennem mert lesz a csajok névnapja és kértem a mamikat -körianyukat .. hogy a szendikat megvehetik meg az ágynemű ganitúrát ...na persze ez csak a hasznos ajándék része játékot is fognak kapni :)

lili
Hu de jó lesz neketek ez a kolping :) Nincs még fotód óriás pocakról ? Kapd már el apát, hogy csak 1 fotót csináljon mi kérjük szépen :) Volt minden, masszás is nem aludtam el, mert a lábam anniyra fájt a gyanta után, hogy jaj :roll: meg is beszéltük csajszival, hogy a lábamat nem fogjuk sűrün gyantázni, mert térdemnél váraláfutásos lett a bőrőm egy fél tenyérnyi darabon modta, hoyg extra érzékeny bőrőm van máshol nem fájt csak a lábamnál de ott naggggyon :oops: :oops: szépet nehéz volna belőlem varázsolni de megpróbálkozott most még elég sok piros pötsim van de gondolom ez is elmúlik lassan ... Milyen színű lesz Boti szobája ? Megvan már az össze bútorotok ? Zsóficicáról is régen láttunk fotót ...

Na megyek mert ma rakják a térkövet és főznőm kell csúsztuk a hatalams eső miatt.

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj egy kérdés
valaki ismeri a Jónás naptárt ? egy barátnőmnek kellene nem tudjátok hol lehet ilyet letölteni vagy számolni neten néztem angolt találtam csak na azzal nem sokra mentem :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

SEr
igazi nagylány ezekkel a copfokkal Hanna.Mennyire más így az arcvonása. :lol:

Anna hajnalban kelt ,lázasan,én meg mehettem dolgozni.Ez a böli ,a közösség.Hát aki most kezdi,kösse fel a gatyót.Vitacolant egy hete elkezdtem adni neki,de még egy hét kevés.Tavaly használt,bevált.

Roz
a spiráltól ugyanúgy van mensim,3 napig.Hátha nincs semmi baj a leletekkel,vagyis neked nincs semmi bajod.

Lili
én is kíváncsi vaok,milyen színü lesz a pocaklakó szobája?Csak nem világoskék?

Erszényes
hogy sikerült a hétvége?Ott aludtatok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz
sajnos még csak nem is hallottam erröl a naptárról.De kíváncsivá tettél.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny
jaj szegény Anna :( ez sajnos ezzel jár :( Már én is készülök mi is szedjük már a grafruit cseppet remélem felerősödnek a kezdésre ...
Én sem sokat tudok róla csak annyit amit olvatam róla (nem nagyon hiszek benne ) de ha Ők ez alapján akarnak póbálkozni hátha bejön nekik :) 2 kisfiuk van és szertnének egy kislányt is :) 3 nap az nem sok, jól hangzik :)

( térköves még nem jött, azt hittem Tibor földhözcsapja a telcsijét mikor már 5 szörre hivta és még minidg nem vette fel a srác ... itt tombol ...kihozzatta a lapvibrátort egy napra 8000 ft volt és a srác meg sehol :roll: )

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
sajnálom,ez szemét dolog volt a pasitól.A szembe szomszédunknál pár napja csinálták,kis zajjal jár.
Növérem is próbálkozott valami ilyesmivel hogy lány legyen,aztán még nem 100 % az eredmény.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Azert csak 2 evre,mert utana eladjuk,es elkezdunk itt bent Kecson epitkezni,ha az Isten megsegit. :wink:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Jön ma ki valaki a dombhoz?Állítólag egész jó programok lesznek.Délután megyünk,jön a Roy és Ádám is,és sok együttes még.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok

itt vagyok Splitben egy internet kavezoban, a velunk levo kislanynak wc-re kellett mennie...
ekezetek sajnos nincsenek.

Nagyon jol erezzuk magunkat, minden szupi, Lili elvezi a tengert nagyon. A ket perc furdesekbol altalaban az van, hogy egesz nap a vizben van, remelem nem lesz bojtje...

Roz,
az utolso oldalba beleolvastam, Jonast tudsz letolteni a www.astro.com-rol. Nehez beallitani, de Gelit kerd meg, o segit.

Na puszi mindenkinek, aki meg megy, annak jo nyaralast, szombaton mar mi is otthon leszunk.

Lina&Lili

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz!
igen én is osztottam-szoroztam és nagyon baráti aha azt vesszük hogy még betétre sem kell költeni.., de egyszerre télleg sok

Ser!Nagyon jó, hogy ilyen pörgés mellett is benézel még ide:) Én azért tartok attól a naptól amikor ismét munkába kell állni. Tuti jó lesz, de aztán itthon is lesz sok sok meló.
Persze Hajni ez Neked is szól: láz ???mitől?

Én még reménykedek hátha összehön benedeknek a bölcsi de nagyon kicsi az esélye...kis segítség lenne..ha már más nincs. De valószínű mivel itthon vagyok nem veszik fel..és amúgy sincs protekciónk.

Lili!Mekkora most Boti ?Fejecske stb???
És orvossalv ovlt valami,mintha valaki kérdezte volna anno?

Megyek mert lassan nekiülök tanulni....

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Annának csak akkor,egyszer volt láza,így nem vittük ügyeletre.Volt már ilyen nála.Azért a biztonság kedvéért itthon lesz velem még ma és holnap,csak csütkön mek dolgozni.Egy kicsit folyik az orra,ennyi,hadd pihizzen itthon.

Virág
mizu veled?Rég írtál?Kezditek már a bölcsit ti is igaz?

Thymi
ti mikor kezdtek a böliben?Mi is ott vaunk,hátha talizunk majd.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

Lina
nagyon köszi :) ezt találtam Én is már egy ismerősöm segített össze hoztuk :) (hozzá teszem vissza számoltuk az Én gyerköceimet és igazán egyik sem stimmelt :lol: a naptár szerint 2 fiam és 1 lányom van :lol: )

seriff
naaa???? milyen volt az ovi???

bepa
Most előkerestem a kis füzetecskét amit doki adott erről a fajta spirálról nagyon elgondolkodtam rajta.... Mi tanulsz most éppen milyen tantárgyat ?

ma a gyerköcök anyukámnál vannak csinálom a nagy-nagy -nagy akarítást függönyök szönyegek ... minden várom a családlátogatást hétfő keddre ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hajni, jobbulast Annanak!

Timci, fiad edes! :D
Szazalekban nem lehet megadni a kicsinyitest? Akkor nem torzitja el a kepet!

Ser, eselyem sem volt radkoszonni.:) En a masik oldalon alltam a sorban, te meg ezerrel robogtal a tuloldalon, raadasul keson vettelek eszre, csak a frizuradbol jottem ra, hogy te vagy. :wink: :lol:
Hanna hagyja magat fodraszolni? Jol all neki a copf!:)
Kata meg a fesulest sem turi. :?

Nana, tenyleg jo a link!:) Kar, hogy szinte mar mindene megvan Katanak oszre-telre. :roll:
Fiuk hogy vannak?

Lili, mit tudtal meg a dokitol? Azota is gondoltam am rad, hivni akartalak, de valahogy mindig elmaradt. :oops: :oops: :oops:

Gabi, ket gyerkoc mellett tanulni? Nem semmi! Elismeresem!

Kazi, lanykad varja mar az ovit?

Szombaton voltam dokinal, minden ok. Tejoka nagyon nem szereti az uh-at... :D
Ez a 23. heten keszult:
Kép

Ez pedig most:
Kép

Bea veletek mi ujsag? Mennyi van meg hatra???

Puszi mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

A szoba színe terracottás lesz. :) Nem kék. :) Zsófié barack színű, rózsaszín kis függönyökkel, de a kéket azt nem szerettük volna. MA néztem hozzá kis függönyöket, de nem találtam jókat. Nem tudtok vhol szép függönyöket? Alföl, Szil-coop, én ezeket tudom csak. (Van még vhol máshol is? :oops: )

Dóra, a dokim csak nevetett...... nincs semmi. Októberben nyaralni fog menni, és aki neked mondta, h. nem lesz a doki a kórházban, ő éppen akkorra van kiírva, amikor az orvos nyaralni lesz......egy kicsit el lett ferdítva az információ.... de tisztáztuk. :)
Szép Tejóka. :) Te hogy vagy? Hogy érzed magad? Baba cuccai készülnek már?
Zsófinak még hiányosak az őszi-téli ruhái. Majd összeszedem.

Bepa, sajnos nem tudtunk semmi Boti méretet, azt tudjuk, h. szépen növöget, érzem is, de hogy mekkora...... Az orvosom azt mondta, h. arányos. Majd most lesz 28-29 hetesen a kötelező uh, ott pontosan tudni fogjuk. Bérczi Ildihez megyünk megint. Kíváncsi vagyok rá nagyon én is.
Csütörtökön meg megyünk vércukor mérésre, arra is kíváncsi vagyok. DE ma gyümölcsnapozom, szintén mint Zsófival anno, és remélem, hogy nem lesz magas....még holnap is "light - osan" eszek....és akkor jó lesz.
birolili

Roz, köszi,kedves vagy, jó volt, olyan 2.5 órányit voltunk, benne tízórai, stb, ebéd talán holnap,de meglátjuk.Nagyon édesek,ahogy együtt esznek, játszanak, mind megy ha egynek pisilni kell, komolyan cukik!
Jónás azért nem 100%,és különben meg abban segít,h olyankor 85% a valószínűsége,h teherbe esik az ember lánya :D .

Bepa, sztem a tanulás sem semmi, főleg 2 gyerek mellett! Nekem szerencsém van a munkámmal, szeretem is, ráadásul 2-fél3ig dolgozom, így azért még "Hannáért menés" előtt egy csomó mindent el tudok intézni, vásárolni csak 1x szoktunk 1 héten sokmindent, a napi dolgokat itt a közeli kisboltban, takarítás miegymás megy Hanna mellett is, de a mamája alig várja, h picit együttlehessenek.

Hajny, jobbulást ill. jó pihensét Annának! A láz csak egy tünet, és jó jel, legyőzte a szervezet a kórokozót!
Dora, hát mi már csak így suhanunk ott :wink: ! Cofi kb 5 percig marad, vagy addig sem,ha hátradönti a fejét Hanna, mert akkor nyomja a csat- amilyen kis pihe kevés haja van, nemmarad meg benne a "gumi", ill. a befőttest nem is akarom kipróbálni :wink: .
Nagyon helyes kisfiatok lesz/van!

Kép
seriff

Lili, a Könyvtárnál, aztán a Wesselényi u-n, a rendőrség mögött a Pepita, is függönyös, a Tescoban is voltak korábban az üzletsoron, most nem tudom megvan-e még.

Nana, várom ám a püdet! :wink: :D

Kép
seriff

dóra
nagyon jók ezek az uh. képek :) :)

lili
szerintem nagyon szép szín a terrakott mi vagyis inkább Én kék örült vagyok, volt is kék falunk de nem szerttem olyan hideg barátságtalan szin a falon ...

seriff
hát igen édessek is :) nálunk itthon is ez van mikro egy megy a wc.-re mind megy mindig, ezért vitázom velük, hogy nem kell bevonulni mind a négyönknek ha 1 wc van ... :D
jaj nem is modtam sikerült végre beszélnem az ortopédiával szept.5 re kaptam időpontot szerintem egész baráti időpont ahoz képst hogy a szemészetre sokszor 1-2 hónap a várakozási idő.

hajny
nem láttam virágot a szülőin a bölibe előtte pár nappal össze futottunka a főtéren és azt modta mennek a bölcsibe meg szülőre is de lehet hogy csak én voltam figyelemetlen

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, akkor már dolgozom, hívj ha kell rtg,és azonnal intézzük!

Kép
seriff

Sziasztok!

2-ből 1 esküvőn túlvagyunk. :D Nagyon jó volt. Éjjel 1-kor jöttünk haza Botival, Danus még kicsit maradt a mamiékkal. :)

Csak a képeket néztem meg.
Hanna copfja iszonyatooosssaaan édes! :) (bárcsak lenne kislányom :cry: :) )
Tejó pedig már igazi "nagyfiú". Igazi kis gondolkodó lesz. :D

Néhány képet én is rakok fel. :D :oops: :D

Kép

Danus végig a menyasszonnyal táncolt :) (régen Ő volt a pótmama :) )
Kép

Boti ropta magában. :lol: Ezek a képek kb. éjfélkor készültek :D
Kép
Kép

...de együtt is jól ment! :D :D :D
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nagyon helyesek a fiúk! Boti hogy ropja!!!!!!!!!

Kép
seriff

Sziasztok!

Nana
csudi édes két fiad van.Naggggyyyon helyesek!

Roz
ti mikor kezditek a bölit?
Volt a térköves?

Ser
szerencsére gyözött Anna szervezete ,egyenlöre.Legközelebb lehet hogy már nem.

Dora
úgy csinál a tejó,mint akinek fáj a feje.Jaj már megint ez az UH,nem lehetne békén hagyni? :lol: Nagyon aranyos.

Lili
a Tesco üzletsorán ne keresd,megszünt,pedig jó dolgaik voltak,sokat vásároltam ott.Van még a Rákóczi utca elején,a Széchényiben rengetg függöny boltot tok,a Szil-coop emeletén is van egy jó,sok szép függöny van.
A kék színt csak azért írtam,mert a tesóm is autómatice kékre festette mikor Ricsi született,ez olyan tipikus fiú szín,Anna szobája sem rózsaszín,csak a függönye.Vagyis hercegnös.

Roz
már akartam kérdezni,lányod még mindig odavan a hercegnökért?Másoljak neki Barbis rajzfilmeket?Van egy pár.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Tényleg Roz, nekem is eszemben voltál, Hercegnős bugyikat láttam a Severben :D .

Lili, sikerült a múltkor bugyikat venni Zsófinak?

Kép
seriff

Roz! most matekot...de nem nagyon van időm...
elég nagy baj ha most nem sikerül mert 1 évet kiesnék....De erre nem is gondolok
Betegséged????

Gabi
bepagabi

Egy gyors kozerdeku homeopatiat kedveloknek:

A www.springmed.hu oldalon a kiadotol felaron lehet beszerezni egy nagyszeru konyvecsket. Betegseg szerint vannak rendezve az ajanlott homobogyok, van kulon varandos es gyermekgyogyaszati resz. Postakoltseggel egyutt 1070Ft, meg igy is olcsobb, mint a konyv eredeti ara. En ma kaptam meg a peldanyomat, szerintem nagyon hasznos!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt! :)

Tegnap krumplinapoztam, azért vagyok ilyen friss, mert éhes vagyok... :lol: :?

Dóra, köszi a könyv információt, én ezt a Nagy postával szembeni gyógyszertárban ingyen megkaptam, és sztem is nagyon hasznos. :)

Ser, Neked is köszi a függönyös infókat, és mindenki másnak is. :)
A Rendőrség mögött hol van ez a Pepita?

Hajni, hol vannak a Széchenyiben boltok? Az Akadémia körúton megtaláltam. A Rákóczi utca elején is megszűnt, most angol turi van helyette. A Szil - coopban is voltam, hát ott találtam is, tényleg csodaszépek vannak, a fal színéhez is jó lenne, nagyon szép, csak hát az ára.................. de majd apánknak is megmutatom. :)

Nana, nagyon szépek voltatok! :) A fiúk is csodaszépek! De Te! Nagyon csini vagy! :) Jól bírta a kis Boti. :)

Ser, sikerült bugyikat venni, de csak 1napig volt sláger....nem mentünk tovább a szobatisztasággal. Majd jövőre. :)
Örülök, h. ilyen jól telt az első napotok az oviban Hannával. Tényleg édesek lehetnek ahogy mindenki megy a másik után.....

Bepa, nagyon ügyes vagy, h. 2gyerkőc mellett így tanulsz! :) Ez igen! Sikerülni fog a matek, meglásd. :) :wink: Hova is jársz suliba? Már elfelejtettem. :oops:

Roz, világos kékkel én is így vagyok. Falon olyan hideg szín.....egyébként gondolkodtunk rajta - rövid ideig :D - , de elvetettük.....
birolili

Lili
krumplinap :D Én is pont így voltam ma az este nem vacsiztam sőt elmentem a barátnőhöz a széchenyibe traccsolni és 1 kor értem haza de 6 kor ugy keltem mint aki legallább 10 órát aludt :D :D

seriff
hercegnős bugyink már van meg már pizsamánk is meg törölközön is meg hűtőmégneseink ..... :D :lol: :roll:

nana
fiúk írtó helyessek :) Milyen csini voltál jól volt a frizurád is :)

bepa
sikerülni fog az ügyes vagy Te :) nagyon drukkolunk mikro vizsgálzol ?

hajny
huuu az nagyon jü lenne ha másolnál van apa szedett le egy párat netről de nyomtató hiányában nem sokra megyek vele a gépen :) szolja ha lesfénymásoltad és össze futunk :) nagyon köszi :) ja térköves 20 . volt itt este 11 ig csinálták tiborral nagyon szép lett az egész udvart meg akarjuk így csinálni demajd csak később mert ez a 36 négyzetméter is 260 e forint volt :roll: majd ha lemegy róla ez a tömöritő homok lefotózom :)

pille
jól vagytok ? teljessen készvannak a fenyő polcaink nagyrésze csinálok egy pár képet majd és megmutatom :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili, nem is a Rendőrség mögött, hanem a Horváth Döme u-ban, csak így tudtam betájolni, ott pedig a 4(azt hiszem) emeletes házak egyikének aljában. Még 5éve vettük ott a nappali függönyét, sztem szép és az ára is elég baráti volt, 9m hosszú, 4 m magas,és mindez 3xezer ft-ért. A Gardenias( a könyvtár oldalában) is megvarrja. A wesselényi u-s elég, sőt nagyon drága.
Szobatisztasággal ne aggódj,majd jön magától, Hannánál vannak jó napok és rossszabbak... :roll: :oops:

Ja, a csajom az oviban "hagytam"....meglátjuk mikor hívnak :) .

Balim, hazaértetek már?

Pille?

Kép
seriff

seriff
:) biztos ügyi lesz Hanna ne aggódj :) nem sirt vagy csak kilopóztál úgy hogy nem látott ?

hajny
nem irtam neked szeptember 11. én kezdik az aovit a lányok 17. meg Áki a bölit

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hát Anna nem beteg,én tegnap estére belázasodtam.Hát ennyit a sok gyümi evésröl és vitaminokról. :lol:

Ser
ez igen,már ott is hagytad?Szép,ügyes csajszid van,hogy bírod?Én tista ideg voltam tavaly mikor ott hagytam elöször.

Lili
a Széchenyi sétényon a kisposta mellett,vagyis van ott valami turi,mellette egy bolt és tovább mellette a függönyös.
Aztán van egy az Akadémia krt.-on,azt hiszem a harmadik 3-dik ház oldalában,a Saloon pizzériától visszafelé.
Aztán az Akadémián,az pedig a Fodor cukrászat felöl befelé jövet.az autó szalonnál,a ház aljában.Elég olcsó.
Hirtelen ennyi,de van még ha itt nem találnál.

Roz
hirtelen 4 Barbie-s mesét találtam,de van ilyen hogy Csipkerózsika,Hamupipöke,Kell?Abba is hercegnö.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili
nem jó,a Március 15-e utca,a Fodor cuki.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz, már amikor reggel odaértünk mondta, h "anya menj el", de akor még felkísértem, stb, de párc perc után eljöttem, nem búcsúzkodtam..... :oops:

Hajny, köszi, hát bírom még, nem akarok telefonálni :D .

Kép
seriff

seriff
:) éédes Hannamanna :) Én sem szoktam búcsuzkodni mert akkor ragadnak hogy ne menj el ne hagy itt ... ha meg csak " úgy " elmegyek sokszor észre sem veszik hogy már vagy 1/2 órája nem vagyok ott :)

hajny
jöhet minden Adri Hamupipőke mániás szeinte Ő a Hamupipőke a hűtőmáneseket is mokr sorolja ez a Bell ez a csipkerózsike ez meg Én vagyok (Hamupipőke ) :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Találtam végre függönyt. :) A Wesselényi utcában. És sztem tök jó áron 2ablakra. Köszönöm a segítségeteket! :)
A mai időjárást egyszerűen nem bírom. :( Olyan fülledt az idő........

Ser, Hannamannával mi újság? Nagyon ügyes, h. így bírja. :) A Kinderoviba jár végül, ugye? Jól emlékszem?

Hajni? Fáj is vmid vagy csak lázas vagy?
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?