Sziasztok Csajok,
Remélem mindenkinek jól telt a hétvége, a mienk elég jó volt, nem csináltam semmit anyósnál csak a gyerekekkel ökörködtünk, meg kimentünk a parkba 20-án. Persze mindegyik vetetett egy uj pisztolyt, nem mintha nem lenne otthon egy sem. Na mindegy, megvolt az öröm. Csak a tüzijáték maradt el sajna, dehát a vihar kiszámíthatatlan.
Reggel voltam védőnőnél, vérnyomásom alacsony 110/67, pulzus 90, szokás szerint magas. 3 kg-ot híztam, azt mondta belefér, csak a mocorgásig már ne hízzak, mert utána ugyis megugrik a sulyom. Azt mondta 10-12 kg-ot még szépen le lehet adni a szülés után.
Leleteim negatívak. Legközelebb AFP-re kell mennem a 16. héten, meg persze alig várom a 4D-t hétfőn.
Olik,
Nem biztos, hogy azzal teszel jót, ha nem szedsz be semmit. Bazsival a 12. héten én is megbetegedtem, és szedtem antibiotikumot, a doki tudja mit lehet ilyenkor szedni, és nem lett semmi baja Bazsinak.
De a te választásod, de tudod néha nagyobb kárt tesz a baci, mint a gyógyszer.
Jaimee,
Ne aggódj, nálunk sem lesz "kzsv", egyrészt baromi drága, másrést meg nem annyira befutott dolog ez még, én így gondolom. Mi is a jó istenben bízunk, hogy nem lesz semmi baj. Mindenre ugy sem lehet felkészülni.
Irigyellek, hogy 0-án állsz, bár az elmult hányos időszakodat annyira nem, de mindenesetre nem fogsz elhízni, az tuti.
Heni,
Abszolut nem látszik rajtad a 7,5 kg, nyugi, nagyon csini vagy.
Örülök, hogy mulnak a kiütések, én meg tiszta ragya vagyok. Tele lettem gyulladt pattanásokkal, és folyamatosan jönnek, pedig minden hónapban megyek kozmetikába. Nem győzöm takargatni, lehet el kellene mennem bőrgyógyászhoz. Érdekes mert a fiukkal meg olyan volt az arcom mint a baba popsija, most meg.... szörnyű
Barbi,
Hihetetlen, hogy már te is a félidőnél jársz. Eszméletlenül gyorsan rohan az idő.