Sziasztok,
hát újra itt
Vikike, igazad legyen, s jöjjenek már azok a gólyák!!!!!
Köszi az élménybeszámolót, tényleg nem lehetett kellemes, de az eredmény a fontos
Szilvinek reggel küldtem egy smst, s most jött a válasz.. .Még semmi
, de kicsit el van keseredve, mert tegnap fájt a pocija.... De reggel tesztel egyet és jön a ++++++++ hirrel, én meg hozzátok hozom
Vicuska, köszi a toxos tájékoztatást, nálunk a szomszédban van macska, aki át is szokott jönni hozzánk (én se szeretem őket
), az epret mosatlanul szoktam enni
(eddig, most már megmosom
), viszont sokat kertészkedek és imádom a kutyákat, akik meg imádnak kúszni, mászni rajtam, nyalakodni és karmolgatni... Szóval who knows??? Nálad a háziorvos csináltatta meg a vizsgálatot vagy a nőgyogyi így terhesség előtt?
Hát, Kata, tényleg nem jöttem már este
Viszont olyan hasszúrásom volt este 6 után, hogy csillagokat láttam. Régen azt hittem ez a tüszőrepi érzés, de a bal oldal szúrt és feszített, ahol elvileg reggel már nem volt tüsző
Az lh teszt enyhén lett kétcsíkos, mára már nincs több, de ma már apát is békén kell hagynom, mert elzavar kapálni valahova
Vicuska, hozzád hasonlóan én is elkezdtem agyalni
Azon tipródtam, hogy lehet, azért szúrt a hasam, mert nem átjárható a petevezeték és ahogy szegény pete próbálta átküzdeni magát, azt éreztem.... De miért este hat után???
Na jó befejezem, direkt nem kérdeztem rá más topicban sem, mert nem akarom most ebbe "belelovalni" magamat, simán átjárható mindkettő, sőt, már meg is termékenyültem
Én is nagyon szeretnék találkozni Veletek!!!!! De hétköznap én sajnos csak este érnék oda, viszont 29-én (szerdán) balatonalmádiban leszek céges tréningen, és bármikor el tudok jönni
Mit szólnátok hozzá?
Persze megértem, ha nektek akkor nem jó és máskor futtok össze
de jó lenne látni Bennetket. Majd maximum a desszertre érek csak oda
Judy, Te meddig dolgozol még? Megmondtad már a cégnél, vagy csütörtökön lesz a nagy bejelentés????
Kata, Te hol tanítasz? Neked most nyári szünet van? Te meddig tervezel még dolgozni?