Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lacika újabb nemalvási rekord felállításán fáradozik, úgyhogy megint olyan vagyok, mint a mese. Egész éjjel cirkuszol, csak az ölemben hajlandó aludni, ott viszont azonnal édes álomba zuhan, amint elfészkelte magát. De csak próbáljam meg letenni! 10 percen belül az egész ház értesül az árulásról! Kép

Edit! Nem vagyok Kép a szopi abbahagyása miatt, terveztem már, hogy elválasztom Lacikát. Én nem akartam soha 3-4 éves koráig szoptatni, bár minden tiszteletem és nagyrabecsülésem azoké, akik ezt megteszik. Igazából megkönnyebbültem, hogy ilyen simán ment.
Remélem már jobban vagy, és teljesen megszabadultál azóta attól a buta takonykórtól!
Lacika is mindig mindenbõl kunyerál, amit elõtte eszünk. Kép Én mostanában azt csinálom, hogy együtt eszünk, kap pár falatot a miénkbõl darabosan, és utána kap még babakaját is, mert amit a darabosból elrágcsál, az édeskevés az õ étvágyához képest. Kép

Dzsili! Nem semmi munka, amit leírtál! Mégis irígy vagyok egy csöppet. Kép Olyan jó lehet az otthonteremtésért dolgozni! Abban teljesen egyetértek veled, amit a vidéken lakásról írtál. Ez a 11 nap Anyáéknál nagyon felébresztette a honvágyamat, bár még itt, a fõvárosban is ki lehet alakítani bizonyos ismeretséget, ha mindig ugyanoda jár vásárolni az ember, de azt a hangulatot soha nem találtam meg, amit egyszerûen OTTHONnak nevezhetnék. Kép Hiába, reménytelenül vidéki lány vagyok. Kép
Lacika a 15 hónapos szuri után kb. egy héttel lázas volt egy fél napig. Kép De nem biztos, hogy a szuritól, mert elõtte való napon én hánytam, ment a hasam, és lázas is voltam, szóval lehet, hogy agyanazt elkapta, csak olcsóbban megúszta, mint én. Kiütése egy se lett, a láz se volt túl magas, és hamar el is múlt. Mondjuk én adtam neki a homeobogyókat, amirõl írtam.

Zsuzsi! Hú, Dorka se alszik valami sokat! Lacika este kb. 9 órától reggel 6-ig hajlandó éjszakának tekinteni a napszakot, bármit csinálok is vele. De õ legalább nappal rápótol egy jó nagyot, legalább 3 órát szunyál délután.

Laura! Óvatosan a lisztezéssel, én eletem elsõ meggyes piskótáját teljesen tönkre tettem vele. Persze lehet, hogy másnak természetes, és csak én voltam olyan butuska, hogy jó alaposan megforgassam lisztben szegény meggyecskéket. Kép

Szila! Gratula Hangának az új fogacskához! Nagyon megszenvedtetek vele?
Én ráfáztam a multkori "kicsapongásra". Lacika olyan jól bekajált Hangával, hogy utána hazafelé útközben már nem akart enni, csak cumizni és cumizni. A gyalogátkelõig üvöltött, hogy ki akar szállni a babakocsiból, és gyalog akar jönni (menni Kép), utána átmenet nélkül elaludt. Itthon meg amikor beléptem a házba, a liftajtóból nagy boldogan ránkkiabált a Szomszéd Bácsi, hogy "Jöjjenek Mártika, fogom a liftet addig!". Kép Naná, hogy Lacika úgy kapta fel a fejét, mint a huszárló a trombitára. Kép Utána hiába próbáltam visszaaltatni, estig talpon volt, mint egy kis zizzent keljfeljancsi. Kép

Márti! Édes lehet Ármin, ahogy eteti a virágokat! Kép Lacika bezzeg inkább megenni szeretné õket! KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Most csak gyorsan:
Sztigris: nálunk sem volt komolyabb gond a 15 hónapos oltással. 1 hét múlva láz egy este, és ennyi.

BMárti: kitartás az éjszakákhoz! Ilyenkor mit adsz neki ébredéskor? Csak ringatod?

Márti: jobbulást!
Edit: jobbulást!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Szia Cory!

Köszi, igyekszem kitartani. Kép A visszaaltatás úgy szokott zajlani, hogy ölbeveszem, leülök vele a (márnem)szopi fotelba, és dajkálgatom. Nem is igazán ringatom, csak hozzám bújva az ölemben fekszik, én meg magamhoz ölelem. Fel szokott nyúlni, és babrálja a hajam, amíg el nem alszik. Valószínûleg ez hiányzik neki a visszaalváshoz, ha nem vagyok ott, de még nem sikerült semmit kitalálnom, amit elfogadott volna helyette. Enni vagy inni nem adok neki, maximum vizet, ha külön kéri. Amióta nincs fûtés, viszonylag ritkán kéri. Balu éjszakai ébredések nélkül alszik olyan sokáig? Hogy én milyen irígy vagyok rád ezért! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti: igen, ébredés nélkül alszik KépKépKépKépKépKép

cory
Budapest

Sziasztok!

BMárti: gondolok Rád és küldök milliónyi álommanót Hozzátok Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Imádnivalóak a "Szomszéd bácsik" ...

cory: olyan jó, hogy nekem nem kell irigyelnem Téged az alvás miatt Kép Kép Kép

Tomival ma könyvtárban jártunk és rettentõ büszke voltam rá, mert ugyan tapogatta a könyveket, de egyet sem "bántott" és köszönt = integetett a könyvtáros néninek Kép

Jó éjt!!! bogancsiék

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

BMárti!
Bea felébred ugyan éjszaka, de vissza is altatja magát itókával, nagyon ritka, hogy 1-1,5 órát "beszélget", és nem tud visszaaludni.
Álommanókat remélem megkapja Lacika, küldöm.KépKépKépKép

Egy kis OFF! Apa kitalálta, hogy a 4 napos hétvégén menjünk le a faházba Balatonra, és legyünk ott. Szép gondolat, csak van egy-két gondom vele.
1. a faházat nem tudom felfüteni, úgy hogy jó legyen, és ki tudja, hogy mennyire hül le éjszakára.
2. tavaly nyár óta nem volt lenn senki, nincs kitakarítva. Na most Beus mellett nem lehetne hatékonyan haladni.
3. és ez a legfõbb aggályom, hogy a Bea szobája még sehogy sem áll itthon.KépKépKép
Ezt az utóbbit meg is emlitettem apjuknak, és erre az volt a válasz, hogy 2 hét múlva itthon marad 1 hétre szabin, és akkor csinálni fogja.KépKép Egy szépséghibája van csak ennek, hogy hiszem, ha látom. Úgyhogy azt hiszem a hétvégi balatoni túrát ki fogom verni a fejébõl.
ON

Bogancsi!
Nagyon ügyes Tomi, hogy ilyen ügyes volt a könyvtárban.KépKépKép

Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Köszike mindenkinek az oltásos töréneteket, tudom, hogy már egyszer leírtátok, de mi most kerülünk sorra és eléggé félek a holnaptól!
Megnyugtató, hogy nem volt mindenki iszonyú rosszul, persze némi lázacska és egyebek azért persze beleférnek.

BMárti
Nos ha te is így nöttél fel érted miért írtam, hogy én miért nem szeretnék innen elköltözni annak ellenére hogy biztosan kevesebb lehetöség van errefelé sok minden terén.
Szerintem ha Lacika is veled aludhatna megoldódna az éjjeli ébredés körüli dolog, hiszen az a gond, hogy téged szeretne mert megnyugtatja az anya közelsége és amíg nem alszik el jó mélyen "öriz" nehogy eltünj.
Nem fér el az ágyikótok szélén melletted, nagyon zavarna téged? Vagy egy vastag szivacs is megteszi az ágyatok mellett amíg átesik ezen az idöszakon. Ha jól gondolom elaltatod aztán éjjel valamikor fel sír hogy vedd fel, szerintem ekkor mát ti is alszotok és ha ilyenkor már magad mellé vennéd elég lenne ha oda simulhatna hozzád, vagy ha csak megfoghatna, hogy érezze a közelséged, így nem kellene neked kényelmetlenül ücsörögni míg elpilled újra, nem?

Szilvi
Zsaninak gyógyikák mennek KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Örülök, ha segíthettem és jobban alszotok, az az igazság, hogy a fiukkal én is sok mindent kipróbáltam, de végül is csak az jött be, ha pihenni akartunk, hogy a legmegynyugtatóbb közeget biztosítottuk nekik, vagyis saját magunkat innen gondoltam, hogy mi lehetünk apával akik hiányoznak éjjel hiszen nappal mindíg körülöttünk lehetnek, ha felébrednek ijesztö lehet az egyedüllét.

Szila
Gratula Hanga hatodik fogacskájához! KépKépKép

Zsuzsa,
Nocsak, elökerülél már hiányoltalak, megyek megnézem Bea babát mindjárt csak kapcsolódok.

Tiduj
A kis poharazósok, Napsi se iszik mellé ha én fogom de hát már nagy nö, csak nem fogok segíteni neki! KépKépKép

Bogancsi
Már nem is csodálkozom azon hogy Tomi baba könyvtárba jár, és hogy inteligensen visekedik na-ná!!! KépKépKépKépKépKép

Márti
Tulipános sztori KépKépKép
Árminnak sok-sok gyógyocska röppenKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Szokás szerint megint le vagyok maradva egy pár napos olvasással, ezért nem tudok írni. Tegnap nagyon szerettünk volna menni talizni, de anyukámnak kórházba kellett mennie, nekem meg át kellett hoznoma kutyusomat mihozzánk.
Amiért beugrottam:

Kedves Riki!
Nagyon boldog elsõ születésnapot kívánunk neked!

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Riki!
Nagyon boldog születésnapot! Kép Kép Kép

Bszilvi! Az olvasással én is mindig lemaradok Kép
Márti! Ármin milyen jószívû Kép

Lányok tali milyen volt? Kimentetek végül a szabadba, kik voltak?

Az elsõ szülinap közeledtével, kérdezem tõletek: aki hozzánk hasonlóan szûk panel lakásban lakik ti hogy oldottátok meg a vendégséget, több részletben, vagy egyszerre hívtatok meg mindnekit? Senkit sem szeretnék megsérteni a családból, de ha mindkét ágról itt lennének a nagyszülõk és az unokatesók, akkor picit zsúfoltan lennénk, ami leginkább Vilit nagyon fárasztaná, és ez a nap végülis róla szól majd.

Dzsili!
Csõrõs pohár, mi is próbálkozunk azzal is, bár Vili egyszer még abból is nyelt félre (igaz nem a szelepes változatból), bár ha szomjas simán iszik bármibõl, viszont egy idõ után azt hiszi a pohárra, hogy kézmosó Kép, így fürdünk mindketten.

Tényleg, ti mit itattok a gyerkõkkel? Azt vettem észre, hogyha nem vizet hanem gyümölcs teát adok Vilinek (minimális cukorral) , abból sokkal többet iszik és akkor nem kezd el levetkõztetni a téren. Adjam neki nyugodtan azt, vagy próbálkozzak a vízzel továbbra is?

Norci
norci

Riki!

Boldog szülinapot!
Kép

Norci,
mi zsúfolódtunk. Kép És nagyon élvezték!

Most mennem kell! Holnap éjjel megyünk haza két esküvõ miatt, így ezerrel készülõdöm!

Sziasztok!
Solyáék
solya

sziasztok,
hátha érdekel vkit:
Vendég a chaten
Április 29-én kedden 16-18 óra között a chat vendégeként Csordás Ágnes, a Magyar Védõnõk Országos Egyesületének elnöke várja a várandóssággal, kisgyermekek gondozásával kapcsolatos kérdéseket.

www.babaszoba.hu
Ágci

Sziasztok!

Riki: boldog szülinapot Kép

Norci: mi úgy voltunk vele, hogy ez a nap róla szól, úgyhogy két olyan barátunkat hívtuk csak meg, akiket Balu a legjobban szeret. Az én szüleim utána hétvégén köszöntötték, a fickóm családjában meg nem tartják a születésnapokat. Egy telefon volt. Nekünk ez így bejött. Balu is jól érezte magát Kép

cory

cory
Budapest

Cory látom elég hasonlóan gondolkodunk Kép . Még van idõm kitalálni addig.

Norci
norci

Riki! Kép Edit! Kép
Nagyon boldog szülinapot! KépKépKépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti

Rikinek nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!

Heni+Barni+Kép
gesztenye

BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT, RIKI!
Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Edit! Riki!

Mi is nagyon Boldog elsõ szülinapot kívánunk.KépKépKép:

Zsuzsa + Beababa

beababa

Sziasztok!

Andi: hétfõn el is felejtettem megkérdezni: apukád hogy van?

Tiduj: szia! Üdv újra közöttünk! Kép Kép Kép

Edit: picit késõn reagálok, de szerintem nyugodtan adj Rikinek minél többet a saját ennivalótokból. Legfeljebb próbálj meg olyanokat fõzni, amelyeket õ is megehet. (Bár ehhez azt is kellene tudnom, hány foga is van Rikinek.)

Márti: talán nem vagyok túl indiszkrét, ha megkérdezem: mit vettél a második babának? (Mi még semmit. Kép )
Remélem, nem fogok valami nagyon fontosat elfelejteni, úgy gondoltam, kell majd neki külön:
- kiságy Kép
- ágynemû
- törölközõ, fürdõlepedõ
- cumisüveg (remélem, ha az LLL-tõl olvassák, nem "csapnak agyon" Kép)
- egy vékony, nyári takaró (kintre és babakocsiba)
- ruhákat nem nagyon szeretnék, meglátom, mekkora lesz a kisfiam, és milyen ruhácskák lesznek jók rá Romoláéból.
Van valami ötleted még ezen kívül? A többit mindent örökölhet a nagyobb testvértõl, nem?
(Persze, a babaápolási cuccokat: steril vatta, popsikenõcs, fürdetõkrém, 70%-os alkohol, stb. ezeket majd a dokinéni felírja.)
Tulipánok: Kép.

Borcsa: nem voltatok talin! Csak nincs valami gond veletek?

Dzsili: a 15 hónapos oltást szerintem mi is átvészeltük egy hõemelkedéssel, azt hiszem, 1 napig tartott. Drukkok azért mennek!

BMárti: PiciLacinak küldök álommanókat: Kép Kép Kép KépKép Kép Kép.

Norci: talin nem voltunk kint.
Szülinap: szerintem nem fontos túl nagy vendégeskedést csinálni. Nálunk csak a keresztszülõk voltak + egy baráti pár a kisfiukkal, és ez az öt ember, a torta a gyertyákkal és az ajándék-játékok éppen elég felfordulást jelentettek Romola számára. Fogalma sem volt, mi történik, és alvás szempontjából aznap teljesen felborult a napja, szóval egy szónak is száz a vége: azt nézd, hogy VILInek jó napja legyen!

Edit: Rikinek elsõ szülinapja alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk!

Fogzás: irigy-irigy mindenkinek, akinek már sok foga van! Romolának még csak öt, szerintem a két gyerekem majd egyszerre fog fogzani! Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Márti: még valami eszembe jutott: annak idején Romi ruháit én kimosva, kivasalva tettem el (jobb híján nejlonzacskókba, de ezeket nagyon gondosan leragasztottam).
Azért nem árt õket átöblíteni, és még egyszer kivasalni, ugye?

Laura
p_laura

Edit!

Rikinek mi is nagyon boldog elsõ szülinapot kívánunk!KépKép

Andi és Luca

Andi
andi3

Sziasztok!

Rikinek NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT! KépKépKépKépKépKépKép

... most csak ennyi, mert a kisasszony már tiszta kóma (=hiszti)... ja .. és kint van a 10. foga (rágó) egyik csücske Kép .. alsó 2-es metszõk még sehol KépKépKépKép

pusssz
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Hát nem tudtam behozni a lemaradásomat, csak nagyjából olvastam át, többnyire azt, ami nekem szólt...

RIKI,
boldog elsõ szülinapot!!KépKépKépKép
Kép

Bogancsi,
a Madarászba megyünk ortopéd kontrollra, de csak a jövõ hétfõn.

BMárti,
hát, szenvedett rendesen a fogakkal, de úgy néz ki, hogy nem állt le a növesztéssel egy kicsit sem, mert továbbra is állandóan a szájában matat...Ugye nem haragszol, hogy úgy bekajált a fiad Hangával? Holnap megyünk az oltásra. Te adtál rögtön az oltás után kúpot Lacikának?

Ja, és Hanga is ébred éjjelente...Kép

Norci,
szerintem, ha Vili tényleg szomjas, megissza a vizet is.Kép Hanga napközben mindig vizet iszik, de azért elõfordul, hogy gyümölcslézik...
szülinap: hát nálunk elég nagy tumultus volt, mivel karácsonykor van a szülinap...Kép (25-én nagyizás volt, ott voltak anyukámék is)

Puszi, megyek felmosni és egy kicsit talán tudok most hímezgetni, mert Hanga még alszik...

Szila

Ja, itt egy táblázat is:
<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. pocakban
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker. pocakban
Zsuzsa Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllõ István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 2001.október 17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Pocakban (Vilka)
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki pocakban
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Pocakban (?)
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
MupiMami (Kriszti) Ádám Adrián 2001. december 6 Budapest, Péterfy Kórház MartinRebeka Krisztina
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Lina Martin 2002. február 13 Szikszó Miskolc
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
</pre>
szila

SZiasztok!

Alszik Ármin, úgyhogy taláûn néhány gyors sor összejön Kép

Laura! Mi vettünk neki ruhákat, mert Árminnak csupa meleg téli ruhája volt 56-62-68-asban, csak 74-tõl fölfelé vannak lengébbek - na, addigra meg megint õsz lesz Kép SZóval, én vettem rövid ujjú bodykat, vékony hálózsákot, takarókat (2: egy vékony egy vastag - uolyan, mint Árminé, csak más színû), tetra fürdõlepedõt kettõt, vékony zoknit, mert Árminnak csak egy frottír volt, napozóruhákat, vékony rugit (egyelõre egyet, de szerintem még fog kelleni), meg szúnyoghálót a kiságyra Kép Új kiságyat nem vettünk, mert Ármin úgysem aludt benne soha, csak nappal, szerintem a baba sem fog sokat Kép. TEgnap, ha már Árminnal úgyis voltunk dokinál (duzzadt mirigyek, antibiotikum KépKépKép), felírattam a baba "indulókészletét" - csak azt felejtettem el, hogy mi más popsikenõcsöt használunk, mint a standard, úgyhogy azt kell újra íratni. És már szörnyen be vagyok sózva, hogy nincs készen semmi Kép Annyi dolgom van mégszülés elõtt - nem tudom, mikor jutok a végére és pláne, hogyan?????

Szila! Köszi, hogy a táblázatba beírtad a babát is, de nem szednéd ki a nevét, vagy írnád mellé a Boldizsárt is? Persze, tutira mondták, hogy lány (olyan ruhákat is kapott), de azért mégis, ki tudja? KépBocs, és köszi! KépKépKép

Nyuszimanó! Most olvastam a frisseknél, hogy már a 20. hétnél jársz???? Húúú, nagyon megy az idõ! KépKépKép

Cory! Akkor ti is már a negyedik hónap végét tapossátok????KépKépKép

Na, megyek, megpróbálok majd gyakrabban jelentkezni, de nem ígérem...

Márti++
márti

Sziasztok!

Edit:
Boldog szülinapot kívánunk mi is Rikinek! Jobban vagytok már?

Rebi: hogy sikerült a zh?
Hétfõn kimentünk családostul az egyetemre, megtudtam, hogy dékáni engedéllyel max. 1 évig halaszthatom a diplomázást, de ahhoz meg még kell egy angol nyelvvizsgaKép Legkésõbb szeptemberre megkéne írni a szakdolgozatot. húúú, de nincs kedvem! különben olyan jó volt az egyetemen lenni, rögtön fiatalnak éreztem magam!Kép

Szülinap: nálunk annyi volt a plusz felhajtás, hogy a bécsi nagynéni miatt étterembe mentünk. ott volt etetõszék, így kényelmesen elfértünk. Dorka pedig állandóan a vörös hajú pincérfiúval szemezett, így nem kellett fegyelmezni.Kép

Dzsili: Dorka a 15 hónapos oltástól a 10.napon lett lázas kb. 3 napon át volt hõemelkedése, de ennek ellenére én kivittem a játszóra és jól is érezte magát.

Norci: nálunk még mindig a víz a sláger, de ha játszón vagyunk, akkor élvezettel és sokkal többet iszik a dobozos ivólébõl. Én hagyom, hogy azt igya, mert örülük, hogy végre iszik valamit. Amennyire tudod azért próbáld minél kevesebb cukorral itatni.

Bogancsi: milyen könyvtárban voltatok? Én úgy tudom, hogy nem nagyon engednek be kisbabávalKép, pedig mennyire jó lenne a szakdolgi miatt.

Képzeljétek a hajnali szopi közben teljesen elfeküdtem a nyakam és most csak balra tudok nézni, így vezetni sem tudok most, és persze ha mozgatom a fejem, akkor fáj. Annyira hülye dolog ez!!!Kép
Csodák csodája lányom most éppen alszik!Kép

Mindenkinek szép idõt és kellemes sétát!
Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Talán mégis fog járni valaha az én fiam is! Képzeljétek, tegnap óta mintha rájött volna a sétálgatás ízére, csak jön megy, láthatóan semmi más célja nincs vele, egyszerûen tetszik neki, hogy két lábon lépked, mint a nagyok! Kép Már egész komoly távokat, 6-8 felnõtt lépésnyit is eltotyog, igaz, még egészen sajátos testtartással. KépKépKép Olyan édes! KépKépKép

Cory! Hogy én milyen irígy vagyok! Kép Van valami tuti módszered, amivel elérted ezt, vagy Balu egyszerûen jó alvó, te meg egy mázlista vagy? Kép

Bogancsi! Köszönjük az álommanókat, megérkeztek, csak Lacika helyett engem spéciztek ki maguknak. KépKép A Szomszéd Bácsink igazából jó fej ám, csak nem gondolta, hogy délben alvó gyerekkel kocogok hazafelé.

Zsuzsa! Neked is köszönjük az álommanókat. Jól értelek, Bea nem sír, amikor felébred, és te nem is veszed fel, elvan magában a kiságyban, azután egyszercsak majd elalszik?
Megértelek, hogy nincs kedved a Balcsira menni, hasonló körülmények között nekem se lenne.

Dzsili! Rátapintottál az éjszakai ébredések lényegére. Anya kell. Amikor a szüleimnél voltunk az Apja nélkül, akkor odavettem magam mellé, és lássatok csodát, nem fájt a pocija, nem jött a foga, de még csak az orra se dugult el! Kép Itthon viszont sajnos nem tudom odavenni, mert a lakótelepi fél szobában, ami a hálónk, csak a lehetõ legkeskenyebb franciaágy fért el úgy, hogy legalább az egyik oldalán fel lehessen kelni. Ha ezt tudom, faltól falig ágyat csináltattam volna, és le-föl másznánk róla a végénél. Kép Így viszont ha odaveszem Lacikát magunk közé, akkor nagyon szûkösen vagyunk, és se én, se az Apja nem alszunk nyugodtan. Olyankor úgy ébredek, mint akin egy megvadult bölénycsorda vágtatott keresztül. Ráadásul elég magas is az ágyunk, így az ágy mellé tett matrac se jönne be, szegény gyerek az ágy alá gurulna róla. Próbáltam már a gyerekszobában a rácsos ágy mellé feküdni, de az nem elég. Lacika teljes testközelséget óhajt, odabújást, hajbirbitélést, meg ilyeneket. Amikor a rács közénk állt, örjöngve verte magát hozzá. Kép Úgyhogy marad az éjszakai fotelozás, hogy legalább az Apja tudjon pihenni, és csak akkor viszem át hajnalban Lacikát a mi ágyunkba, ha már nagyon nem bírom tovább. Remélem pár nap múlva túl leszünk rajta, és helyreáll a szokásos 2-3 ébredéses "béke".

Szila! Akkor Hanga jól belehúz! Egykettõre több foga lesz, mint Balunak! Kép Kajálás miatt dehogy haragszom, nem te tehetsz róla, hanem én. Mindenesetre tanulságos volt, ezentúl szigorúbb leszek a soron kívüli evésekkel. Kúpot a szuri után rögtön fölösleges adni, az utóhatások csak kb. egy hét múlva jelentkeznek.

Riki! Boldog szülinapot! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Leszurizták a nömet, most alszik végre mert megint fél tízig aludt és ennek azért van hátránya is miszerint délután alig lehet elaltatni!

Riki!
Nagyon Boldog Elsö Születésnapot Kívánunk!
Kép

Pussz: Dzsili és Napsugár
dzsili

Gratula a mendegélö Lacikának!
KépKépKépKép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Edit!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK RIKINEK!

Zsuzsa!
Milyen nagylány már "beababa"!Kép Kép Kép Sõt már a fotóalbumot nézegeti, hogy felidézze a "régmúlt" idõket!Kép
Köszi a zörejjel kapcsolatban az infót! Még megbeszélem Apucival a dolgot, de nem árt az óvatosság.

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Sziasztok!

BMárti: ez úgy történt, hogy 1,5 évesen egyik éjjel óránként ébredt Balu. Nálunk ez úgy zajlott, hogy elsõ ébredésig kiságyban volt, utána átkerült közénk. Aztán következõ éjjel egyszercsak nem került át közénk. Ezen reggel jól meg is lepõdtünk mind a hárman Kép És ez azóta így megy Kép Akár náthás, akár fogzik, nem ébred fel. Volt olyan, hogy felsírt álmában, de csak annyira, hogy sírt, de mire odaértem, hogy kivegyem, már abba is hagyta Kép

Márti: jaja. 16. hét. Nagyon furcsa. Nekem ruha vásárlással mákom van, mert ugyanabban az évszakban fog születni, mint Balu Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Dzsili! Nem olyan nagy teljesítmény 16 hónaposan járni kezdeni, de azért köszönjük a gratulát. Kép Ma már azon is kaptam a gyerkõcöt, hogy megpróbált kapaszkodás nélkül felállni. Baromi dühös lett, amiért nem sikerült neki! Kép

Cory! Ezek szerint van még remény... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BMárti: akkor is gratula Lacikának! Kép Kép Kép (Még ha nem is tartod nagy teljesítménynek, hogy 16 hónaposan tanul járni.)

Ahogy nézem a naptárat, úgy tûnik, ma Péter napja van.
Ha ma ünneplitek, nagyon sok boldog névnapot kívánok GOrsi és BSzilvi Petijének! (És ha még olvasol bennünket, Ladányi Kata, nektek is! Kép Kép Kép )

Ma nagyon lefárasztott Romola...
Egyszer az egyik kutyaházból kellett kiszednem (a kutya is bent volt Kép), másszor a virágföldet szedtem ki a szájából, aztán a homokozólapátból itta a kutyák ivóvizét (brrrrrr)... Különben édes volt: este, amikor ugattak a kutyák, õ is kiállt a teraszra és ugatott... Kép Kép Kép Legszívesebben Betadine-nal fürdettem volna... Kép

Sziasztok: Laura+Maugli+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

BMárti!
Igen jól értetted. Nem veszem ki az ágyából Beát éjjeli ébredésnél, nem szólok hozzá (kegyetlen egy anya lévén), legfeljebb az innivalóját viszem oda neki, ha az elõzõ adag elfogyott.
Gratula Lacika elsõ lépéseihez.KépKépKép

Dzsili!
Beát 9-kor felkeltem, akkor alszik délután kb 1,5-2 órát.KépKépKép Ez a legújabb kb 3-4 hete.KépKépKép Ennek csak az a hátuütõje, hogy például most sem alszik még, de egyszercsak el fog aludni. Ha apa nem ott nézné a TV-t valószínû hamarabb elaludna. Ezért rágom apa fülét a külön szoba mihamarabbi elkészítését.

Szilvi!
Köszi a Bea dicséretét.Kép
Szerintem Zsanit vidd el nézesd meg, már csak a saját megnyugatásod érdekében.

Zsuzsi!
Gyógyok mennek a nyakadra. KépKépKép Tudom milyen rossza, amikor nagyon nehezen tudod forgatni a myakad.

Márti!
Hogy van Ármin?

Szila!
A héten elkezdem hímezni a micimackót órával. Egy gondom van csak, hogy nem tudom kinyomtatni. De valahogy megoldom, nincs valami jó ötleted hogy lehetni kinyomtatni? Holnap apa elviszi a mh-re, és ha el nem felejti, akkor kinyomtatja, de azrt ha van valami épkézláb jó ötlet szívesen veszem, mert nem bízok abban, hogy lesz nekem holnap leírásom.Kép

Egyelõre ennyi!
sziasztok! Zsuzsa + és a még mindig vigyorgó és apát szóval tartó BeababaKép
Ja egyébként a Bea olyankor szokta ezt a késõn elalvást produkálni, amikor másnap korán kéne kelnie, mert megy a mamához. Holnap megint megy anyósomhoz, mert folytatom a pakolgatást a lakásban.

beababa

Helyzetjelentés!!!
Bea kb 15 perce elaludt, csakhát a hálózsákját levette, az ágyán a rácsvédõt szétszedte.KépKépKép Ja és teljesen keresztbe aludt el az ágyon. Most vettem észre, hogy a lábszára teljesen csupasz.
Beát egyenesbe tettem, ágyrácsvédõ megigazítva. Beára meg felhúztam egy kis gatyát. Szerencsére nem ébredt fel.KépKépKép Errõl ennyit. Reggelig ha minden jól megy a szokott menetrend lesz.KépKépKép

sziasztok! Jó éjszakát!
Zsuzsa + az alvó Beus.

beababa

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a szülinapi jokivansagokat!KépEz a nap is eljött!Kép
Elôször is,ha nem haragszotok,megmutatom a tortat,ami Agci receptje alapjan készült.Kép
Kép

Nagyon finom lett,mégha a diszités nem is lett a legtökéletesebb.Rikinek is izlett!Kép
Nagyon örült az ajandékainak.Kapott mesekönyvet,mesevideokazettat,Lego-féle babaépitôkockat,egy nagy fürdôlepedôt,amibe bele van himezve,hogy RIKI.KépTôlünk egy triciklit kapott,amit még este ki is probaltunk.Lementünk sétalni,Riki vaganyan ült benne és ezerrel kiabalt,razta a kormanyt,meg minden,annyira élvezte!Kép
A profilomban van egy kép,amint megüli a jarganyt,de ez még a lakasban készült.Kép
Ja és tele volt a lakas sok-sok szines lufival!KépKép

BMarti!Bocsanat,mar emlékszem,hogy el akartad valasztani Lacikat!KépKissé kihagy az agyam.Kép
Gratulalok Lacikanak a lépegetéshez!Kép

Laura!Köszönöm a tanacsot!Rikinek 5 és fél foga van.KépTegnap nem turmixoltam le az ebédjét,gondoltam azért kunyeral tôlünk,mert mar többet szeretne ragni,de az lett a vége,hogy az egyik falatot nem birta lenyelni és az addig lenyelteket is visszahanyta.KépPedig minden nagyon puha volt benne,villaval törtem össze.

Nézzétek el nekem,hogy most nem tudok többet irni,de nagyon faradt vagyok!Kép

Jo éjszakat mindenkinek!

Edit
edith16

Sziasztok!

Edit! RIKINEK BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT!!!KépKépKépKépKépKép

Zsuzsi! AngolKép Ma volt itt az angoltanárom, hétfõn lesz a laborKép

Zafi
zafi

BMarti!Te is irtal nekem a darabos kajalasrol!Köszi!
Ezt lehet,hogy kiprobalom!Kép

Ja és köszönöm mindenkinek a gyogyikat is,hasznaltak!KépKépKépKép
Mar csak Rikinek kell kiszivni az orrat reggelente,de mar ô is jobban van!Kép

Edit
edith16

Sziasztok!

BMárti
Én ahhoz gratuláltam a kicsi fiadnak hogy battyog és ez minden babókát megillett korra való tekintet nélkül! KépKépKép

Zsuzsa
Én is megnéztem ám tegnap mind a két albumotokat mégegyszer, csak már nem néztem vissza megírni. Nekem az tünt fel, hogy Napsi is belemászik a poharába úgy iszik, pont mint Bea a kávés képen. A fiuk szemüvegesek? A képeken néztem nem is tudtam, ó és az olvasós is nagyon tetszett. KépKépKépKépKépKép
Napocska is alszik dálután 1-2-3órát változó, csak ha késöbb kel ez kitolódik és az éjszakai elavás is ezzel együtt.Meg is mérettem 11kg.
Ha elkészül Bea szobája külön szobában fog aludni? A fiuknak egy szobájuk van vagy nekik is külön álló? Azt hiszem a nyaralóba én sem szívesen mennék ha takarítani kéne a gyerekek mellett, bár ha a tiétek elöbb utóbb úgy is meg kell csinálni, nem?

Laura
Még hogy Maugli!! KépKépKépKép
Drukkok ránk férnek a dokink szerint három hét rizikós elsö héten a mumsz,a másodikon a kanyaró a harmadikon a rózsahimlö jelei várhatók, bár szerinte legalább is itt nálunk nem gyakori. Hát....

Norci
Ha sokan vagytok és kevés a hely mindenképpen érdemes több részletre bontani az ünneplést, esetleg ha ti mentek /és nem laknak messze/ a nagyszülökhöz, akkor kevesebb takarítani valód is lesz, mert azért megterhelö a folyamatos takarítás és szervezkedés is! Lehet hogy butaságnak tartod, de nálunk volt hogy mivel mi is kis helyen élünk most, a Máté szólinapját volt hogy anyuéknál tartottuk, ott van kert, családi ház, oda hívtuk a rokonokat. Persze mi álltuk a költségeket és a romeltakarítást is!
Napocska sem szeret vizet inni, ha "csak" az van képes inkább nem inni, ha kap gyümölcslevet vagy teát meg úgy issza mintha a sivatagból jött volna. Az biztos hogy nevelés kérdése is, ha nem kap mást tutira megissza de az én lányom relatíve így is keveset iszik így inkább kap amit szeret.

Zsuzsi
Én sem tervezem bezárni szegénykémet megfigyelés ürügyén, csak ha nagyon lázas lenne.KépKépKépKép
Gyógyik mennek a nyakadra,KépKépKépKépKépKépKép nekem egyszer ki kellett hívni az orvost mert egyálltalán nem mozdult a fejem csak oldalra billenve volt fél napig, nagyon fájt persze mire a doki ki ért és adott szurit, hát nem kellemes!

Na megyek mert holnapra mind a két fiamat öltönybe kell vágnom, Márk színházba megy, Mátékánál meg holnap tartják az anyák napját az óvodában.
Olyan jó hogy a gyerekeim megemlékeznek erröl még ha csoportos müsor keretében is /ovi meg suli/ mert az apukájuk nem töri magát nagyon, hogy valamit a kezükbe nyomjon, anyák napja alkalmából, szerinte bosszantó, hogy nincs apák napja...

Pussz: Dzsili
dzsili

Edit

Nagyon édi Riki a szülinapos képen. KépKépKép
Ne ijedj meg ha eleinte kicsit nagyobb falat sikerül és megakad szerencsére nagyon ritka hogy tényleg gond legyen belöle, ezt is meg kell szoknia és gyakorolnia, már mint, hogy mekkora és milyen falatokat tud lenyelni mennyire kell össze rágnia. Napocska is egy éves korától már darabosat evett pedig nem volt több foga szerintem, most már csak a mi kajánkat eszi vagy ha nem tudok fözni valami miatt akkor az olyan bébiételt ami nagy babáknak való tehát répa darabokkal és egész borsó szemekkel van tele.
Nem kell eröltetni de már próbálgathatja a kis falatkákat, Napsi is még néha képes öklendezni ha túl nagy falattal akar bírkózni....

Az én apukám is Péter de ö nem most ünnepli a névnapját Petis anyukák ha mégis akkor szóljatok és felköszöntjük a kicsiket boldogan! KépKépKép

Dzsili
dzsili

Dzsili!
Igen a miénk a nyaraló, és télleg ki kell takarítani, na de nem gyerkõcök mellett. Illetve a fiúk már nem lennének gond, mert legalább segítenének, de Beussal azért mégse. Meg ráadásul azért nem mondtak hétvégére gatyarohasztó meleget, meleg lesz ugyan, de én félek az éjszakai lehûléstõl.
Mindkét fiú szemüveges, ezt tõlem örökölték, mert ugyan én most nem vagyok szemüvetges, de gyerekkoromban nekem is volt szemüvegem.
Ha elkészül a külön szoba, akkor külön lesz a Bea, de egy ajtó fog elválasztani tõle csak. A fiúknak egy szobájuk van és lesz.
Ez úgy van, hogy a fiúk mostani szobája mellett van egy helyiség, amit kialakítunk szobának a Beusnak. A fiúk szobájába beköltözünk mi Apával, a fiúk meg mennek a mi szobánkba. Egy szobájuk lesz, de valamivel nagyobb mint a mostani.
Remélem mire Beus 2 éves lesz meg tudjuk ejteni ezt a szoba cserét. Ez azért sem lenne egy utolsó szempont, mert szept-re nem bánnám, ha mindenki a saját helyén lenne.

Sziasztok! Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Terveink szerint ma éjjel útnak indulunk, így nem nagyon tudok már jönni hétfõig.
És most is rohanok, így csak pár sort elõzetesben:

BSzilvi!
Petinek nagyon boldog szülinapot kívánunk! Kép
Kép

És minden Édesanyának nagyon boldog Anyák Napját kívánunk!
Kép

puszi:
Solya és az Ördögfiókák
solya

Ja! Még valamit elfelejtettem:

Edit!
Máténak is ilyen triciklije van, csak más színû! Kép

BMárti!
Ezt Nektek találtam:
Kép

Most már tényleg sziasztok! Kép
Solya
solya

Sziasztok!

Edit: BOLDOG SZÜLINAPOT RIKINEK !!!!
Nagyon szép a torta és - gondolom - nyammmmm lehetett!!! Kép

Rebi: gratula a fogcsücsökhöz Kép

Szila: a Madarász tényleg jó hely Kép Ott hozták helyre Julit.

Zsuzsi: a Postás Mûv. Ház klubkönyvtárába járok már majd 20 éve, ismernek, mint a rossz pénzt, meg sz összes gyerekemet is Kép

BMárti: lépésekhez gratula!!! Azért Neked se ártottak az álommanók az alvással Kép

cory: hát, úgy könnyû ruházni a gyerekeket, hogy ugyanabban az évszakban születnek/tek Kép Kép Kép

Laura: és hol maradt volna a belsõ fertõtlenítés??? Kép

Dzsili: ne izgasd magad a férjed miatt, én is csak házassági évfordulón kapok virágot - ha elõtte szólok Kép Kép Kép

Solya: nagyon aranyos a kép Kép

Ma megint megyünk be Pestre Tomival. Megjöttek a postán rendelt szuper Headbanger rövidnadrágjai Daninak és elhozzuk. Aztán meg Danit az edzésrõl Kép
Szép délutánt!!! bogancsiék

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Most csak röviden... levágtam Csengus hajából... alszik, úgyhogy hol innen, hol onnan csippentettem le kicsit... Ne tessék kinevetni szegénykémet, ha legközelebb találkozunk .. KépKép (még én sem láttam egészben az eredményt Kép)
Az egész család (a pasikat is beleértve) kendõvel a fején mászkál.. különben Õkisasszonysága sem tûri meg a fején a kendõt...Kép

pussz
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Jöttem egy kicsit panaszkodni. Ma elmentem a laborba az afp miatt. 10 körül értem oda, mert ehhez nem kell éhgyomorra menni, gondoltam, minek keljek hajnalban. Erre a laboros nõ azzal kezdi, hogy ezt már nem veszik le, mert hosszú hétvége jön, és csütörtökön van szállítás, majd jövõ hét szerdán. Mondom, de hát ezt fix idõben kell levenni, a beutalóm is mára szól. Nyomta még egy ideig ezt. Akkor a férjem mondta, hogy jó, akkor ez a vizsgálat kimarad, ne idegesítsem magam ezen. Erre a nõ beszélt a többiekkel, és kitalálták, hogy jó, leveszik, lefagyasztják, és majd jövõ hét csütörtökön viszik el. Bemegyek, a nõ elkezdi tapogatni az egyik karom, majd a másikat (ehhez már hozzászoktam), majd megbökte a jobb karom. Elég hamar kivette a tût, majd leragasztotta a "lyukat". Hosszas küzdés után végül a kézfejembõl vett vért. Utána nagyon rosszul voltam. Azt hittem, összeesem, pedig ilyen még sosem fordult elõ velem. Még mindig sajog a helye Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Mostam, vasaltam, csomagoltam, lóg a nyelvem, de azért csak sikerült ideérnem, mielõtt Lacika felébredt volna! Kép Megyünk a hétvégén nagyizni Laci szüleihez, remélem tényleg szép idõ lesz!

Lacika igyekszik kiérdemelni a gratulákat (amiket mindenkinek köszönünk! Kép), ma már egész délelõtt mászkált, és szemmel láthatóan nagyon büszke volt magára! Kép Viszont amikor be akartam ültetni az etetõszékbe, olyan hisztirohamot kapott, hogy csak néztem. Kép Kifeszítette magát hídba, majdnem kizuhant a székbõl, és képtelen voltam annyira begyömöszölni, hogy a biztonsági öveket bekössem rajta. Kicsit küzdöttünk, próbáltam szép szóval hatni Õhabzsikaságára, hogy dehát enni fogunk, és azt õ nagyon szeret, de nem használt. Erre kitettem a szék mellé, hogy akkor menjen békével, ha már ennyire nem akar enni. Én meg nekiláttam ebédelni. Kép Mikor a második falatot lenyeltem, már ott hisztizett, hogy õ is enni akar. Kép Mi lesz velünk a dackorszakban, ha már most ilyen kis lüke tud lenni?!

Laura! Maugli Kép

Edit! Nagyon jók a képek! Csoda aranyos kisfiad van! Kép
A szopival kapcsolatban semmi baj, az lenne a csoda, ha ennyiünknek minden hozzászólására emlékezni tudna valaki. Kép
Én már arra se emlékszem, mit írtam a darabos kaja témában, úgyhogy leírom, ami most eszembe jutott. Kép Szóval nálunk az jött be, hogy a darabos kajából nagyon pici kanálhegynyi adagokat adtam egyszerre Lacika szájába. Mármint az ilyen villával összetört állagúakból, vagy az olyan bébiételekbõl, amiben egész rizsszemek, vagy tészta darabkák vannak. Ami igazán darabos (pl. párolt zöldség, vagy apróra vágott sülthusi), azt meg a két kicsi kezével úgy rakja a szájába, ahogy neki tetszik. A védõnénink ajánlotta, hogy ha nem akar darabos kaját enni Lacika, akkor csináljam azt, hogy a leturmixolt kajába egy pici villával törtet keverek, és fokozatosan növelem a mennyiséget. Ezt végül nem próbáltam ki, de jó 5letnek tûnik.

Dzsili! Sokáig Lacika se ivott vizet, kicsi korában nagyon elkapattam ezen a téren (is Kép). Egy éves kora után szoktattam rá végül a vízivásra. Kapott egy Avent varázsitatót, amiben mindig van víz, és állandóan nála lehet. Pancsolhat vagy játszhat is vele, de mindig a keze ügyében van. Szerintem sokáig csak azért itta, mert tetszett neki az önállóskodás. Kép Azért persze ha választhat õ is a gyülölcslére bukik Kép, de azt csak ellenörzött körülmények között kap.

Solya! Köszi! Kép Akár minket is ábrázolhatna a kép! Kép Bár, ma éjjel mintha már jobb lett volna a helyzet valamivel. Kopp-kopp-kopp Kép

Bogancsi! Nálunk is az én lelkemen szárad, ha Életem Párja elfelejt valamit. Még akkor is, ha az én tulajdon szülinapom. Kép Elõször megsértõdtem, és napokig duzzogtam, mikor elfelejtette. Utána rájöttem, hogy liba vagyok. Kép Következõ évben egy bõ héttel a szülinapom elõtt tettem valami ráutaló célzást, és mit ad Isten, nem felejtette el! Kép Sokkal jobb tenni valamit azért, hogy boldog szülinapom legyen, mint napokig duzzogni! KépKépKép

Cory! Laborosok Kép Amikor a beutalódat megírták, még nem is sejtették, hogy 4 napos hétvége lesz?! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!
Rebi! Nagyon csinik lehettek!KépKép Fotót!!! Tombol a tömeg.Kép
BMárti! Gratula PiciLaci lépkedéséhez! És egy kis álompor nektek is: Kép*Kép*Kép*Kép*Kép*Kép*Kép
Cory! Labor...grrrKép
Solya! Jó utat!
Laura! Köszi a hiányolást! Lucának kicsit csöpögõs az orra, és irigyeltem tõletek a saját külön náthánkat!
Maugli KépKépKép
Amúgy voltunk méreckedni. A leányzó 9,9 kg és 79 cm. A doki már nem is kérdezte, hogy mit eszik. (Most éppen a Jó éjszakát, Annipanni! c. mesekönyvet.Kép)
Amúgy a meseolvasás most nagyon tetszik neki. Tegnap Apacskával felváltva olvashattunk Boribont kb. 6x ugyanazt, míg hajlamosnak mutatkozott elaludni.
Szívzörej: nekünk akkor vette észre a doki, amikor 6 hetesen levittem méreckedni. Mi a Heim Pálba járunk, itt nem tartották UH-zandónak Luca szívlötyögését. Én a sajátomat tán 14 éves koromra nõttem ki.
Az azért nagyon jó a Heim Pálban, hogy idõre megyünk, és még sose vártunk 5 percnél többet.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Most csak kérdezni jöttem: nem tudjátok, merre lehet kapni olyan homokozót, ami két, egyforma mûanyag "teknõbõl" áll, és ha éppen nem használjuk, az egyik pont betakarható a másikkal?
És, ha látott valaki olyat, kb. mennyiért?
(Tavaly volt a Corában 5.000,- körül, ma felhívtam a Mega Toys-t, és ott 17.000,- (!) Ft körül van - ha nem értettük félre egymást az eladóval.)

Köszi: Laura
p_laura

Sziasztok!

cory: Kép Kép Kép De ugye már jobban vagy?!!!!

BMárti: Kép

Borcsa: á, szóval Luca is papírevõ Kép Kép Kép A Boribont a nagyok is imádták, meg mi, szülõk is Kép

Jó éjt mindnkinek, jó utat az utazóknak!
pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok mindenki!

Laura!
A szomszédomék vettek egy ilyen homokozót amit írtál kb 1 hónapja, és valamelyik bevásárló központban, vagy az Auchanban, vagy a Corában, de nem volt olyan drága azt hiszem. Ha jól emlékszem õ is kb 5-6000 ft körül emlegette az árat.

Cory!
Jobban vagy már? Néha nem értem, hogy a laborosok miért ilyen lükék. Mintha õk lennének az Atyauristenek.KépKépKép

Rebi!
Csatlakozom Borcsához. Én is kérek kendõs fotót, de az egész családról ám.Kép

Borcsa!
Elzártátok már Luca orrán a csapot? Csakhogy ne csöpögjön.Kép Gyógyuljatok meg.KépKépKép
Egyébként alapértelmezésben nekünk sem ajánlották a Pityus szív UH-ját, csak én erõszakoskodtam, és épp akkor szültem a Mikit, és a kórházban a csecsemõs fõorvossal beszéltem, aki kezei alatt már én is voltam, mint csecsemõ, és õ ajánlotta, hogy megnyugtatásként csináltassuk meg.

Dzsili!
Anyák napja: Nálunk a férjem anyukája ma küldött egy nagy-nagy csokor orgonát, és abból egy-egy kis darabot a gyerekek kezébe nyomott a párom, és átadták, illetve a maradékot apától kaptam. Ha mondjuk anyósom nem küldte volna, akkor is megemlékezett volna róla. Ez az egy amirõl soha nem feledkezik meg, illetve a szülinapomat, és a névnapomat is számontartja. DE a házassági évfordulónkat SOHA nem tudja, hogy mikor van. Júniusban leszünk 13 évesek, de ha most megkérdezném tõle, hogy hanyadik, és mikor lesz, fogalma sem lenne róla.

Bogancsi! Tényleg könnyû Corynak, mert egy évszakban születnek a gyerkõcei.Kép Nekem mindhárom külön-külön évszakban született. Mondjuk a Beánál annyi könnyebbségem van, hogy a sógornõm kisfia augusztusi, így tõle kapunk ruhákat. De ha így haladunk, akkor lassan mi adunk az Attilának ruhákat, mert ugyan 3 évvel idõsebb az unokatesó, de csak fél fejjel magasabb, mint a Bea.KépKépKép

Anyák napja mégegyszer!
Én már megkaptam a virágokon kivül az ajándékomat, mert a fiúk nem bírtak várni vasárnapig.KépKép
Pityukámék egy fénykép tartót készítettek, már bele is tettem egy levlap nagyságú fényképét a lelkemnek.
Mikiék egy láncot fûztek, és egy szivecskét rajzoltak, amit kivágtak, és a következõ volt bele írva:
"Anyukámnak! ...amit én tõled kaptam e szépséges nagy titok, hogy a gyermeked vagyok. Miki!"

Ezzel a pár sorral kívánok én is mindenkinek nagyon jó hosszú hétvégét, és Boldog Anyák napját.

Sziasztok
Zsuzsa + Beababa + gyerkõcök

beababa

Sziasztok!

Na, az anyák napjára kiváncsi leszek. A tavalyi nagy csalódás volt számomra Kép

cory

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?