Tapi!
Nem tom már, hogy hívják a doktornőt akinek a nevéhez is fűződik a Gynevac! Na, vele beszéltem és ő mondta,hogy ráérek akkor is elkezdeni ha már terhes vagyok, mert kb a második szuri után már van hatása! Főleg, hogy nálam középidős vetélések vannak!
Tudom ám, hogy tök összefüggéstelenül írok, ezért megprobálom újra, sorrendbe rakva!
Szóval a tavalyi vetélés óta nem fürdök csak tusolok, azóta nincs folyás meg ilyesmi! Én ennek tudom be, de lehet, hogy a kapirgálásnak is van hozzá köze, nem tom! Doki szerint nagyon nehéz eset vagyok, mert nálam kizárólag terhesen lépnek fel ezek a gyulladások, aminek szinte semmi jele sincs csak jelen van! Tök véletlenül derült ki ez is! 12 hetes uh-on voltam, mikor mondta a szonográfus, hogy bevérzést lát a méhlepényen! Hüvelyi uh volt és mikor kivette a micsodát tele volt barna trutyival, kapásból mondta, hogy ez a bevérzéstől van, de ne izguljak már ebböl nagy baj nem lehet, mert kifejlödött a lepény! Pihenjek sokat! Még aznap visszamentem dokihoz, akinek elmondtam, hogy mit láttak és milyen tüneteim vannak! Megvizsgált, megnézte a barnaságot, kapásból mondta, hogy a barna izé nem a bevérzéstől van, hanem van egy nagyon csúnya gyulladásom! Ha nem ilyen lekiismeretes, figyelmes dokim van soha nem derül ez ki! Mert állítom az elöző dokim rávágta volna, hogy ja, igen ez attól van, majd elmúlik!Olyan kuppal tudott csak kikezelni, amit terhesen nem lehet használni, csak nagyon indokolt esetben! Pont ezért akarok Gynevacozni, de az elöbb leírtak miatt felesleges elöbb elkezdeni! főleg, hogy nálunk nem hipp-hopp jön a baba és mire babás lennék, lehet kezdhetném elölről!
Tényleg Reni! Lassan rajtad a topic szeme!