Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok csináltam tesztet azaz igazság hogy nem rég és látszik a 2csik de halványan :wink:
e.andrea

Andrea!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

köszi Kriszti de holnap is csinálok :)
e.andrea

Andrea!
Ne csinálj holnap,csak holnap után.
De ahogy te gondolod!!!!!
Vendég

Úgy látom nem jön senki!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!
Nyáriorgona
mi az hogy érted nem kell izgulni????????Hogyne kéne!!!!Nem jött meg igaz??Hát akkor meg???Én szoritok!!!! :)

Panny
gondolod?d.u.-ra elmult minden bajom,már elmentem bátyámhoz is busszal a kölkedlikkel,meg hazahoztam az egyik fiát egyet városi levegőt szivni!! :wink: Nem tesztelek még.HA megjön ,akkor megtalál.HA nem akkor meg jövő héten is ráérek,nem?Vagy elmegyek dokihoz....(ez bevált 2-szer is!!!)
Te hogy vagy??? :roll:

Andi
ez aztán a jó hir!!!!NAgy-nagy gratula!!Végülis nem probálkoztatok több hónapon át,igaz???Szerintem is várj még egy napot,holnap ne tesztelj!!

Márti???
Vendég

Andi!

Halk gratula!!! :D És osztom a többiek véleményét(igaz nehéz kibírni :? )de szerintem se tesztelj holnap,csak holnap után.Akkora tutira erős két csík lesz!!!

Erika!

Azért még ne add fel!A tünetek elmúlása még semmit nem jelent!!!
Akkor én bízom ,hogy nem jön meg és jövő héten tesztelsz!!!

Jó éjt!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

sziasztok lanyok.

szia kriszti gondoltam itt irok neked mert a closty-s topikba nem igazan josz.

39evesen mert nem vizsgaltatod ki magad?lehet hogy csak ici pici hormonproblemad van amire van gyogyszer es mar jon is a bebi.vagy esetleg hsg vel pici elzarodast is meg tudnak szuntetni.
Vagy ha egyik megoldas se tetszik akkor legalabb kerd me a dokid hogy kovesse uh val a stimuzast ott is sok adatot lehet megtudni.
olvastam amit a dokit mondott,ez helytallo egy 30evesnel mondjuk akivel lehet meg kiserletezgetni,de mint mar te is irtad neked nincs sok idod.
kerlek gondold at a dolgot,megerdemelsz meg egy babat de eloszor ki kellene deriteni hogy mi az oka annak hogy nem esel teherbe es lepni annak erdekeben hogy osszejojjon.

ha okoskodasnak erzed amit irok ,rendben,nem akarlak bantani hisz egy topikba irogattunk,es joszandekkal irom amit irok.

tobbieknek druk es kitartas.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Andi,
én úgy tudom, hogy a halvány csík is csík a terhességi tesztnél, és hogy a reggeli vizeletből még jobban fog látszani. Azért írd meg, hogy döntöttél. Nagyon izgi! :lol:

Kriszti,
valamilyen szinten egyet értek monyoval. A múltkor is erre próbáltam utalni, hogy az a doki csak felírja a clostyt, de igaziból nem is tudni, hogy mi a helyzet. És a 10 hónap az hosszú idő... Persze nyilván ne szóljon ebbe bele senki, meg ti tudjátok, hogy milyen gyakran próbálkoztok, felkelsz-e utána stb. ez mind beleszámít abba, hogy mennyi ideje... De ha nagyon-nagyon akarod?! :roll: Én nagyon drukkolok neked, hidd el, legalább annyira mint magamnak! :lol: :wink:

Magamról: Még nem jött meg, de fájdogál az alhasam és majd össze esek a fáradtságtól (de pont így szoktam érezni magam mensi előtt) Viszont barnázás helyett bő híg folyásom lett, mint peteéréskor és 1-2 tizedet visszamászott a hőm. Jaj, ne éljem már bele magam! Képzeljétek, ma reggel elővettem a terhességi tesztet, hogy elolvassam a leírását. Teljesen be fogok dilizni... :x
Ciklus.hu szerint ma jön meg...

Írjatok, hogy kivel mi van. Tesztelt valaki?

Nyáriorgona
nyáriorgona

Kriszti
én pontosan ezt irtam neked,mint Monyo.A clostyt miért nem követi figyelemmel a doki,hogy mit csinál a szervezeteddel?Furi ez.(irtam hogy nekem évekig figyelték...)
Monyo többet ért ehhez mint mi,szerintem gonolkodj el rajta.Annyit megér!!!

Panny
Nem irsz magdról!!Hogy vagy ebben a melegben??
Én ugyanolyan szarul vagyok mint tegnap.Ájulás környékez.NA de meleg is van..... :? Ettől is lehet!!
26.ciklusnapon vagyok.Most bármi lehet!!!

Nyáriorgona

visszatért beléd a hit kicsit remélem!!!!!Ezek biztatóak!!!!!!!!!!!
Én izgulok,és drukkolok érted!!Ha van fejlemény várom!!

Niki
hogy vagy?Nem irsz!!!

Márti,Britta,Judy????

Andi
hogy döntöttél végülis?
Vendég

Sziasztok!

Potitiv teszteket vártam ma és sehol senki jó hirrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyáriorgona!
Én is egyetértek Gabival is és veled is!
Ezt a ciklust végig viszem,aztán másik orvoshoz is elmegyek,hogy ő mit mond küld e valahová!
Már rég megérett ez a dolog!!!
Úgy látszik noszogatni kellett,de már én is tervezgettem,de most megyek is!!!!

Lányok!
Én egy kicsit ritkábban jövök!!!!
Egyik ok,túl sokat ülök gép előtt és azt vettem észre,hogy a szememmel nincs rendbe valami,amúgy is gyenge,megpróbálom,hogy én tudom e kezelni azáltal,hogy nem ülök gép előtt annyit!!!
Van mikor lekell ülnöm mellé,de akkor benézek is irok!!!
Nem hetekre tervezek,hogy felétek sem nézek csak ritkábban mint ahogy szoktam!!!!!
A másik ok figyelem eltérés a babaprojektről!
Na ez érdekes lessz,hogy ne gondoljak rá,de hátha jobb lessz.
Csak nem tudom,hogy állom meg,hogy ne irjak és ne olvassak,hogy kivel mi van és egyebek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aztán zebrás teszteket csajok!!!!!!!
Drukkolok MINDENKINEK!!!
Puszi.
Vendég

Erika!
Mióta clostyzok 1x nem nézett uh-on!!!!
A többi alkalommal mindig kellett menni 12 napos uh-ra!!!
Most is megyek jövő kedden!!!!!!
Akkor az egyszer saját magam miatt nem nem mentem!!!!
Erről a részről a doki rendbe!!!!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok,olvasok, csak a gyereke nem hagytak írni,most megint meleg van,ezért csak délután megyünk ki,és itt nyüzsögnek.

Andi:gartulálok,kíváncsi vagyok mit mutat a következő teszted!

Kriszti:szerintem is jó ötlet másik doki felkeresése is,több szem többet lát,hátha mond valami okosságot.Az viszont nehéz lesz zserintm, hog ykevesebbet foglalkozni a baba témával,legalábbis nekem az lenne,valahol minidg gondol rá az ember.Szívből kívánom, hogy sikerüljön nektek!Szerintem azért olvasgass, és írj nyugodtan!

Panny:még minidg van hányinger?Szerencsére nekem már nem igazán,csak néha-néha,de annyi kell is.

Nyáriorgona:lehet itt baba is,szorítok!Párod azóta sem változtatot a véleményén,vagy nem beszéltetek erről?

Rik:hogy bírod ilyen türelmesen?én biztos nem bírnám ki tesztelés nélkül.

Britta:veled mi van?

NIki
Vendég

Kriszti,
örülök a pozitív hozzáállásodnak (kicsit megijedtem, nehogy a lelkedbe gázoljunk!) Aztán úgy lesz jó, ahogy döntessz. :wink:

Niki,
párommal azóta erről szinte semmit nem beszéltünk, nem is akarom fölhozni, mivel most úgysem kell már védekezni. Majd akkor beszélünk róla újra, ha tényleg megjött, és fix. hogy nem vagyok terhes. Vagy ha mégis, akkor meg egész más dolgokat kell úgyis megbeszélnünk! :wink: :lol: Érdekes, mert azóta az este óta sokkal kedvesebb meg gyengédebb hozzám (lehet hogy lelkiismeret-furdalása van?) Majd dumcsizunk erről, csak még nem tudom, hogy miről is... :roll:

Én viszont (Krisztivel ellentétben) gyakrabban fogok jönni, mert muszáj valahova kiírnom magamból a dolgokat, ha nem akarok bedilizni. Hasam fájdogál, hulla vagyok, ennyi.

Erika, "ciklusdruszám" :D
nagy drukk!

Nyáriorgona
nyáriorgona

sziasztok lányok ugy döntötem hogy ma még nem csinálok és ti hogy álltok ?
e.andrea

Kép
e.andrea

Andi
és végülis nem birtad ki??? :lol: :lol: :lol: Nagy nagy gratula!!
Miota probálkoztatok??

Kriszti
szerintem probálj nem sokat jönni,ha kicsit másra akarod terelni a gondolataidat.Aztán elmész másik dokihoz,és ezerrel biztatni fog.Felpörögsz,és ujból jössz amennyit szoktál. :lol: :lol: Ha igy lesz,akkor jövök majd a dumámmal....én megmondtam!! :wink: :lol:
NA jó viccet félretéve:Ahogy gondolod!Tedd belátásod szerint.De én személy szerint örülök,ha megnézeted magad más dokival is.Apropo!Pl. MR-en voltál???Hormonszinteket néztek??

Nyáriorgona
Ciklusruszám!!Nekem is fájdogál néha a hasam.Ugy érzem most jön meg...aztán nem.Cicim fáj továbbra is,és d.e. -önként gyenge vagyok.Éna melegre fogom.Aztán inkább kellemessen csalodjak...

Niki
örülök,hogy jól vagy!!Mosta kkor már mulik a rosszullét,jön a kellemes oldala a terhességnek!! :lol:
Vendég

Hali!

Nyáriorgona!

Nagyon örülök hogy pozitívabb vagy és hogy nem jött meg és hogy kúszik fel a hőd!!! :lol: Egyébként mit jelent az a felkúszott hő?csak azért kérdem ,mert amikor én terhes lettem tutira vettem hogy nincs baba,mert a legmagasabb hőm 36,8 volt.Szóval lehet, hogy neked amikor leesett is több ennél....
A hígabb folyás is bíztató :lol: :lol: :lol:

Erika!

Neked meg a gyengeség bíztató :lol: Én is ezt érzem állandóan,nem hiszem hogy a meleg mert én a hűvösebb napokon is ezt érzem.
Velem semmi újság,hányinger továbbra is a top-on... :? Holnap megyek a dokimhoz a magánrendelésére,remélem minden ok lesz,majd beszámolok.

Egyébként én se bírnám már ki hogy ne teszteljek a helyetekben...... :) nagy akaraterővel rendelkeztek...azért látom Nyáriorgona már ellágyult kicsit teszt ügyben:wink:

Andi!

Mostmár hangos gratula!!!!!! :)

Brigi,Márti????????

Kriszti!
A másik doki tényleg jó ötlet!!!Nagyon bízom benne ,hogy hipp-hopp segít!!!

Ha úgy érzed, hogy jobb ha nem jössz akkor ne gyere annyit,de ha bármikor ki akarsz magadból írni valamit,csak gyere bátran!!!

Nagyon drukkolok neketek!!!!!!! :lol: Tudod ,akció ezerrel :oops:nekem ez bevált...(hi-hi)

Niki!
Klassz hogy te már jobban vagy!!Remélem hamarosan én is.Érzed már mocorogni??Vagy lehet hogy korait kérdeztem???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Panni,
remélem nemsokára jobban leszel, és teljesen élvezheted majd a kismamaságot! :D
Nekem ma megint lement a hőm. Szerintem csak a "saját" hőnk számít, én ahhoz viszonyítok, és abból is mindig csak ugyanazon a cikluson belül. Ma 36,3 volt, a ciklus első felében 36,1-2 környékén mozgott, a másodikban 36,7 körül, tehát bármelyik pillanatban megjöhet (+barnás trutyi is jött, most már ne írja senki, hogy reménykedjek, jó!?!)
Egyébként amikor az első két gyerkőccel mértem, legalább egy fél fokkal "melegebb" voltam, és a várható mensi táján klasszul fent maradt, egyáltalán nem ugrált mint most.

Hátha valakinek segít: első gyereknél tünetek a legelején: bő fehér folyás, mellfeszülés, hasfájás, depis hangulat, szédülés, majd 5-6. héttől mellbimbóviszketés, émelygés.

Tesztelés: csak az illúzió kevéért nézegettem a tesztet! :wink: Tudjátok, nekem lehet hogy ez volt az utolsó próbálkozásos hónap... :(

Andrea,
gratulálok, ez most már tuti! :D

Erika,
mizujs veled? :roll:

Márti, van valami hír?

Nyáriorgona
nyáriorgona

Rik ez a teszt a tegnap elötti :) .azota nem csináltam .
mi 4 honapja probálkoztunk .
köszi a gratuláciokat és minél hamarább ti is csikosodjatok be :)
e.andrea

Csajok!
Nekem tegnap este tiszta mensisen fájt a hasam.De nem jött meg!Mára elmult!Cicim fáj.Most mi van???
Én még nem akarok tesztelni,félek hogy negativ lesz,és az borzaszto érzés.Ha nem jön meg is várok egy hetet,aztán majd akkor.Én türelmes fajta vagyok,és pesszimista(mint tudjátok)

Nyáriorgona
én azt kivánom neked,hogy férjeddel legyetek egy hullámhosszon,és minnél hamarabb sikered legyen!! :shock:

Andi
akkor ez tényleg hamar kipipálva!Ügyik vagytok!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Jó hírem van: ma reggel a második csík is megjelent, igaz halványan, mint Andinál. Két nap múlva megint csinálok, aztán kiderül.

Mindenkinek mennek a drukkok, ahova kell.

Brigi
britta

Britta halkan gratulálok :D és lásd meg erösödni fog bar én még nem csináltam azota :)
Rik lehet hogy van ott valaki ?mert nekem is fájdogált és néha elmult :roll:
e.andrea

Andi! Köszi, én is gratula neked.
britta

Andi
Neked is ilyen volt???3 napja ilyen "fájások"jönnek elő.Aztán tova mennek....A cicid is fáj??

Britta
GRATULA!!!!!

Itt babaeső van csajok!!!!!
Vendég

Andi
és meddig tartott?
Bár nekem még megjöhet!! :shock:
Vendég

lányok most csináltam a második tesztet és még pozitivabb lett és másik fajtát vettem :) .
Rik nekem jo pár napig fájt a pocim és a cicimbe meg néha bele nyilalt.
ezért remélem téged is elkerül a piroska :roll:
e.andrea

Sziasztok!

Brigi,
ez aztán a nagy hír! Ez már tényleg "babaeső" :D

Ez a hónap is sikeres! És még nincs vége, Márti, Erika? :wink:

Engem elöntött a piri. Nem tudom, de szerintem ennél többet "ember" nem tehet, mint amit mi megtettünk ebben a hónapban. Odafönt nem akarják, hogy legyen még egy babónk. Biztos megvan rá az okuk. Hát ennyi volt.

Hiányozni fogtok, azért majd benézek ám néha, mert kíváncsi vagyok mizujs veletek. :wink:

Nyáriorgona
nyáriorgona

E.Andrea
gratulálok! :lol: a Babaprojekt előtt állók előtt ide-c. topikban vagyok rendszeres látogató. És te is írtál oda párszor. Csak néha máshova is bekukkantok és láttam a jó hírt. Szuper!
Majd gyere írd meg a mi topikunknak is.
Dokihoz mikor mész?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Andrea és Brigi!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika!
Nagyon DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!

Nyáriorgona!
Ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Márti????

Már lassan mindenkinek össze jön!!!!
Egyedül maradtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi nektek!
Majd jövök!
Vendég

Most olvastam egy másik topikba,hogy Márti is pozitivat tesztelt!!!!

MÁRTI!
GRATULÁLOK!
Vendég

Kriszti
de jó,.hogy jöttél!!Ne keseregj!!Én még maradok egy darabig szerintem.HAsam még mindig fájdogál néha....Tehát megjöhet még.Holnap bizti!!Nekem nem tetszik ez a fájdogálás.Majd a jövő hónap a mienk,ez asszem foglalt már!! :wink:
Amugy mégcsak holnap leszek a 28.ciklusnapon,azaz semmi sem biztos!

Márti
gratula neked is!!!!!!! :lol: :lol:

Andi
akkor hangosan is nagy-nagy gratula!!!!!
Néha irtok azért nekünk majd valami bioztatót ugye?????

Nyáriorgona
Én pont ugyanezeket gondolom!!Nem akarja valaki odafent.... :(
Én nagyon bizom benne,hogy ebben a ciklusodban sem tesztek a baba ellen,és jó hirekkel lepsz meg minket!!!! :D Várlak!!
Vendég

Rik én itt leszek és buzditalak benneteket ha lehet :D :oops:
e.andrea

JAjaj,sajna Nyáriorgona utján járok :( Kezdek barnázni :( :( :( :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Kriszti,
te kis pletykálkodó! :oops: Akkor Mártinak nagy gratula! Egyébként jó hogy jössz, hiányzol!

Ebben a hónapban 3 babás is lett! Eddig! Erika, remélem holnap jó hírekkel jössz, ne tessék itt barnázni! :wink:

Jaj, mondtam, hogy nem akarok a végére maradni! :shock:

Nálunk lezajlott az első kör dumcsi, kicsit kutyafuttában, de legalább elkezdtük átbeszélni a témát. Kiderült, hogy munkahelyi gondok vannak, és mi van, ha nem lesz állása? Akkor itt leszünk négyen (én ugye terhesen, az már majdnem öt + munkaképtelen leszek) és nagy hirtelen sehonnan nem jön egy fillér bevétel sem. Úgyhogy nem gyereken kéne gondolkodnom, hanem inkább azon, hogy hova megyek "vissza" dolgozni.

Nyáriorgona
nyáriorgona

Nyáriorgona
igy már megértem a férjedet!Látod Nektek akar jót!A jövőtökön munkálkodik,igaz Te is csak másféleképpen... :wink:
Mit dolgozik az Urad?
Mi közalkalmazottak vagyunk.Eddig ez biztos volt,de most már ez se bizti ebben a világban :(
Tegnap halványbarna jelent meg,de ma megint semmi.Asszem nem irok addig amig nincs konkrét,mert csak itt nyavalygok.Oks??

Addig is legyetek jók!!!! :wink:
Vendég

Gratula a zebrásoknak:Márti,Brigi és persze Andi!!! :D

Nyáriorgona!

Így tényleg érthető a férjed félelme.....de azért még ne vessétek el a 3 babát,hisz még van rá időtök később,nem??!!Vagy később te nem akarsz már,ugye?!

Erika!

Tényleg nem akarlak hiú ábrándokba kergetni ,de nekem is volt barnázás a terhesség legelején,még tesztet se csináltam akkor,azt hittem meg fog jönni aztán nem.A hormonok miatt lehetett.

Kriszti!

Jó hogy jöttél :lol:

Tegnap voltam a dokim magánrendelésén és csinált UH-t.Már 2 cm-es a babucikám!!! :D És minden rendben van,korának megfelelő,jó helyen tapadt meg!

Hali,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
nem jött meg még.Tegnap csak halványan a wc papiron volt.Ma még ott se,de nem akarom magam ábrándozni hagyni.Keddig minden kiderül,vagy megjön,vagy tesztelek akkor...
És mennyi barna volt neked akkor?Mennyi ideig?
Vendég

Erika,
mi mind a ketten a versenyszférában dolgozunk, és sajnos ott bármi megtörténhet. Engem is valószínűleg kirúgnak, ahogy visszamegyek, ugyanis ennél a cégnél nem csípik a gyerekes anyákat, nekem meg ugye kettő is van. Hiába vannak törvények, nem védenek azok semmit/senkit.
Ráérsz a teszteléssel, szerintem is! A tényen az úgysem változtat, de eddig nagyon biztató. :)

Panni,
ezek nagyon jó hírek, most már biztosan megnyugodtál. :D
Hogy nőnek ezek a gyerkőcök, már két centis! :wink:

Nyáriorgona
nyáriorgona

Nyáriorgona
hát ez nem a legkellemesebb munkakör akkor.CSak az egyedüllállok számitanak?Én nem értem az ilyen munkaadókat.Nkik nincs otthon gyerekük??
Bár most ez egy rossz példa,de az én mondjuk ugy egyik rokonom(igy nem teljesen igaz,de nem akarom kiirni kim)igazgató egy állami cégnél.Tavaly leépités volt náluk.Neki kellett elküldenie valakit.Képzeld volt egy "kisember" aki időpontot kért tőle,és megalázkodva előadta hogy 3 gyereket nevel,ez az egyedüli pénzforrási lehetősége...stb.
Ennek ellenére nagyon nehéz szivvel,de meg kellett válnia ettől az embertől.NAgyon rossz szivvel tette,meg is könnyezte.
No comment!! :roll:

Panny
de jó hireid vannak!!!Megnyugodtál akkor,ugye??
MAgánrendelésre fogsz végig járni?
Vendég

Erika,
én valahol megértem ezeket a cégeket. Amelyik cég nem "multi" az nem tud annyira ugrálni, és abból a kis csapatból kell a legtöbbet kihozza, akiket meg tud fizetni. Namost én tök "megbízhatatlan" munkaerő vagyok, sorra szülöm a gyerekeket, táppénzen vagyok, nem tudok túlórázni, gyakorlatilag csak a nyakukon vagyok és viszem a pénzüket (asszem a táppénzből már nekik is fizetni kell egy részt, meg nyilván vagyok tartva mint alkalmazott stb.) Persze gusztustalan ez az egész helyzet, de ez van, ne is menjünk bele részletesebben, pl. hogy nevelek 3 gyereket ha egy átlagos napon 10-12 órát vagyok távol az otthonomtól (és akkor nem beszéltem túlóráról meg a hétvégékről). Ha meg eljövök a munkaidő végén, akkor a kollégákat szivatom, mert utána mindent nekik kell megcsinálni, mondván nekik nincs "alibijük". Hát erről is tudnék regényt írni...
nyáriorgona

Sziasztok!

Azért csak csináltam vonalzót4
Nagyon nehéz megállni,hogy ne nézzek be!!!!
Hétvégén bővebben irok!!!!
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm hogy szorítottatok és izgultatokértem meg lett az eredménye szerdán reggel pozítívat teszteltem. MA VOLTAM A DOKIMNÁL MERT NAGYON SZARUL VAGYOK HÁNYINGER KÉSŐ DÉLUTÁNIG, SZÉDÜLÉS, HIDEGRÁZÁS DE ELŐTTE JÓL LEIZZADOK ÉS EZ TÖBBSZÖR EGY NAP, 27.-ÉN KELL MENNEM UH-RA.

Majd még jelentkezem,.

Kép
Kép
Kép
márti80

MÁRTI!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én már tudtam,mert olvastam a másik topikba!
Vendég

Nyáriorgona!

Szar ez a helyzet a kisebb cégeknél meg a multiknál ugyanúgy..nem szívlelik a gyerekeseket......nyugaton már nem így van.Ott már inkább arra törekednek ,hogy sok családbarát munkahely létesüljön,nálunk is ez lenne a cél ,de mi még nagyon de nagyon messze állunk ettől :(
A barátnőm is(aki most szült) egy multinál dolgozott egy gyerekkel és lombik programmal....hát ő volt annyira agilis (és pofátlan néha)hogy soha nem túlórázott a kezdetektől,mert neki gyereke van-címszóval.És tényleg,a többiek túlóráztak ő meg szépen 3.50-kor lelépett a gyerekért az oviba.A dologhoz hozzátartozik, hogy ő nem a pénz miatt dolgozott mert megtehette volna ,hogy nem dolgozik(a férje olyan jól menő vállalkozó)és ilyenkor az ember nem kiszolgáltatott a munkahelyen mert nem történik semmi ha esetleg kirúgják,szóval valszeg ez érződik az emberen ,látszik hogy nincs betojva a főnöktől stb..szóval egyszer-kétszer kérdezték, hogy nem marad-e bennt tovább,mondta hogy nem tud és többször nem kérdezték.Csak azért írom,hogy van ilyen is-de ez ritka mint a fehér holló.

Erika!

Kétszer is volt barnázásom,egyszer amikor meg kellett volna jönni előtte 1-2 nappal kb.4-5 napig,egyszer meg kb.5-6 hetesen szintén 4-5 napig.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Márti gratulálok :)
Panny hogy viseled a terheséget ?
Rik miujság ?olvastam hogy barnázásod volt tegnap és ma már nem volt? akkor az lehet mondjuk hogy egy jo jel lesz :wink:
e.andrea

Andi
ma is volt ici-pici
nekem ilyen nem volt a terhességeim kezdetekor.De a hasam már nem fáj.Cicim igen.Nem tudom mi lesz.Lehet ez is az is!!

Márti
mégegyszer gratula!!Ugye jössz hozzánk azért megirni a fejleményeket mindig!Mi kiváncsian várunk!!!Ez a Hányinger gondolom hogy kimerit!És mit mondott a doki rá?Jó korán jött!(Majdnem megelőzte a tesztet!)

Kriszti
Ezt vártam Tőled!!Nagyon hiányoztál!!!!
Sokszor irtál egy nap,és el lettünk kényeztetve ezzel.Gyere ahogy eddig is!!! :wink: :D

Panny
mekkora mennyiség?Nem ilyedtél meg?Volt az előző terhességeknél is??
Vendég

Rik nekem az elsövel volt minimalis mensi a másodiknál nem és most a harmadiknál sincs semmi.szoval nem feladni !!!!!
e.andrea

Erika!
De aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!
Jól esik!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha a szemem engedi jövök,már irt rá az orvos szemcseppet!!!!
Se a gyakori tévé sem a monitor tartós nézése nem ajánlott!!!!
Én pedig egy megszállott netező és babanetező vagyok!!!
Kicsit alább kell adnom!!!!
De irok,minden nap!!!!

Erika!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!
Vendég

Erika!

Az előző két terhességnél nem volt barnázás,de most a rosszul végződöttnél ,meg a mostaninál is volt(ahogy leírtam)A mennyiség???Hát volt amikor elég sok,már tényleg azt hittem, hogy másnapra megjön,aztán mégse.

Andi!

Elég rosszul viselem a terhességet,állandó hányingerem van8de az állandó alatt tényleg állandót kell érteni!)és gyenge vagyok.De mindent a cél érdekében!!! :wink: Az előző kettőnél nem voltam ilyen szarul(hátha most csajszi lesz :wink: )

Kriszti!

Vigyázz a szemedre!!
Tegnap derült ki a nagyfiamnál a szemészeten ,hogy sajna örökölte a kancsalságot nagyon enyhén a bal szemén az apjától és szemüveges lesz egy időre. :?A férjem kiskorában iszonyat kancsal volt,de mostanra teljesen rendbe jött a szeme,persze azért hord szemüveget.(Jól is áll neki :wink: )
Épp ezért én már a Márkot egy éves kora óta hordom a szemészetre mert ez örökölhető.Eddig mindig a másik dokinőhöz mentünk valamiért aki nem talaált semmi rendelenességet,most meg a mostani közölte ,hogy már rég el kellett volna kezdeni a kezelést. Hát így bízzon az ember az orvosban..... :(

Jó éjt!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?