Sziasztok
Ildi, örülök, ha örömperceket szerezhetek neked
Dorka, mi a Baross úti butiksoron a Babavilágban (asszem ez a neve) vettünk szivargyújtós cumisüvegmelegítőt. Még nem használtuk... Elvileg nem ilyet akartam; a Tefal szupercuccára voltam ráizgulva, de Szolnokon nem kapni... asszem az hálózatról is működtethető. És 6000-8000 körül van az ára
Ami most van nekünk, 5000-ért vettük, semmi extrát nem tud. Jelenleg az Avent termotasiját használom - az is fasza drága vót
, de tényleg tartja a hőt
Egyetértek Szilbee-vel, ha már beruháztok, hibridműködtetésű ételmelegítőt érdemes venni.
Márti, gratula
Jaimee, aztat nem tudom, alkalmazottként hogy működik a dolog
Mármint mikor kell a munkáltatóval intéztetni, és mikor kell sk. Nálam úgy volt, hogy táppénz a szülés napjáig (gondolom a táppénzes papírt majd viszed a munkáltatódhoz), utána pedig intéztük a tgyás-t a tb-nél. Szerintem a tgyás-t neked is saját magadnak kell majd...
Az Uh-on én Erdődivel voltam úgy, mint Olga Jakabbal
Mintha ott se lettem volna.
A gyerekágyon Jakab doki asszem egyszer látogatott meg. A vajúdás alatt meg kb. félóránként jött, kérdezett, vizsgált (ez utóbbit hálistennek nem félóránként!). Amúgy a legjobban a végén örültem, hogy ott volt
Annyira fogalmam sem volt az egész szülés dologról, meg rohadtul fájt is, a külvilágot szinte totál kicsuktam; szóval annyira jó volt, hogy mondta valaki, hogy mithogycsináljak
Bár gondolom ezt minden orvos így csinálja.
Ildi annyira felcsigázott Zobokival... lehet a második babónál kipróbáljuk
2 hónapos oltásra mi kedden megyünk